Vad ska man åka i??

Nu är det liksom mitten av juni och man vill ha långbyxor på sig.... Känns inte naturligt att dra på sig shortsen på flyget, vad ska man åka i egentligen?!

Jag börjar iaf bli fixad för bröllopet ikv. Sitter med lite mellis här, frukt, cashew som jag rostat själv, digestive med hasselnötspasta. mmm :) skönt med en liten break! Men jag tror jag börjar få lite ordning nu faktiskt!



Nu: måla naglarna!

C

Semester

Godförmiddag!
Här är det full rulle sen klockan 8 imorse.
Filip har dragit iväg för att hjälpa familjen med flytten och jag har fullt upp med packning, fixa kameror osv. Har precis tryckt in ett träningspass också så är lite skönt mör i kroppen. Apropå träning så tog jag precis en "efterbild" i samma bikini som jag tog en förebild för 6 veckor sedan. Blev glatt överraskad av skillnaden! Även om jag inte nådde slutmålet riktigt så kom jag en bra bit på väg! Gick ner 4 kilo och slimmade till musklerna lite, känns jätteskönt, ska definitivt fortsätta såhär resten av sommaren så jag går ner de sista 2 och får till drömformen såsmåningom :)

I torsdags sade jag farväl för 10 veckor framåt till alex.. hon ska plugga spanska borta i barcelona skitungen! =) 

trots att hon ständigt lämnar mig så är hon alltid närmst hjärtat :)
en ledsam nyhet ersätts alltid med en glad nyhet, denna gång ett min andra hälft Maria hälsar på i slutet av juli!!!! MÅSTE NI VARA SÅ LÅNGT BORTA FRÅN MIG TJEJER?!!

Imorgon biti klockan 06.05 går vårat plan mot värmen! F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-T :)
Nu ska jag forsätta här!!! 

Love C

morgonhästpass

phjueeeeee, mina fingrar är fortfarande skakis efter mitt högintensivpass nu på morgonen så jag ber om ursäkt för eventuella stavfel...

tog min dagliga morgonprommis först på en dryg halvtimme idag, sen kom jag hem, käkade ett kokt ägg och drog igång med träningen. Riktigt jäkla skönt var det men satan vad svetten bokstavligt sagt STÄNKTE hahaha. Nu har jag suttit och vilat en stund men är fortfarande lite snurrig i bollen :)

Blir en dusch nu, fräscha upp sig lite, göra gröt om ett tag och dra iväg till jobbet sen några timmar bara!


Snart.... =)

Love C

En och en halv vecka kvar till semester...

...och jag har 2 kilo kvar att tappa! Vad gör carro då? Jo hon skaffar sig en crosstrainer!! Nu jäääklar anamma ska det brännas här!!! hihi.


En bit på vägen är jag iaf!!! Länge sen nu som jag tog tag i detta, men i år (även om jag har en sambo som verkligen älskar mig precis så som jag är och har varit under senaste 2 åren ) så vill jag för min egen skull :) och det känns jätteskönt!

Det jag gör är att
1. Gå morgonpromenad innan frukost varje dag.
2. Äta regelbundet och ofta men mindre portioner.
3. Träna i den största mån jag kan. Tyvä har jag forfarande benhinneinflammaion vilket gör a jag varit tvungen att avbryta min löpträning..då jag sagt upp gymkortet så kör jag hel och hållet hemma med vikter, boll, kroppsövningar och cykel utomhus. Samt ridningen :)

En typisk simpel dag kan se ut såhär:
6.30 morgonpromenad
7.30 havregrynsgröt med nötter, goji o russin, lite blåbär på det och havremjölk till.
11.00 ett kokt ägg
14.00 en hådmacka me mandelpasta och en banan
18.00 middag i lagom portion med mer grönt och protein än kolhydrater.
20.00 En kopp te. 

Love C

RSS 2.0