How can something so good be so scary..

Har haft en bra helg. Mycket härliga människor har man träffat, väldigt trevligt! Men nu är man bra sliten och trött asså. Usch. Imorgon ska man jobba hela dagen sen direkt på konsert också. Jag kanske skriver mera om helgen sen, just nu har jag ingen större blogglust. Jag ska lägga mig i sängen en stund och smsa, lyssna på musik och ta det lugnt och vänta på maten en stund.
Love C

Full rulle!

Full jävla rulle sörru! Denna vecka är fullspäckad med planer! Imorgon ska jag iväg och rida direkt efter jobbet, och sedan en promenad med en kompis. På torsdag ska jag träffa söta Pernilla efter jobbet och catch up lite, supermys! Fredagen är rätt packad, först jobb till 16, sen direkt hem till Sara för att svida om till T-brallorna eftersom vi sen direkt ska till Rudbeck för att se NT-showen! Ska bli intressant att se vad de har att komma med :) Efter det ska jag, Alex & Sara ha lite mysig middag hos Sara och fixa oss lite innan vi ska hem till Viktor som har inflyttningsfest! Efter ett glas vin eller två lär man ju vara lagom pigg efter en hel jobbvecka också så då blire hem och slagga hos Adam. Lördagen ska jag träffa upp Alex och vi ska planera något spännande över en fika ;) och även kirra någon present till Sebbe & Dennis eftersom vi på kvällen ska på deras födelsedagspartaj, de har hyrt lokal och grejor, så det blir nog kul. På söndagen hoppas jag på att få sova ut och bara ta det lugnt! Så med det sagt, inte mycket bloggande denna vecka blir det.

Jag har sömnbrist så det sjunger om det, det är riktigt jäkligt att ta sig upp ur sängen på morgnarna...känner att jag behöver sova ikapp lite! Men det blir liksom aldrig av... 

Love

HELT UTMATTAD

Jag är så galet trött! Vad klen jag är! Jobbar ju ändå bara 8-17. Det är utmattande att sitta på kontor hela dagarna.

Nu ska jag göra egen hjortronsylt till våfflorna! MUMS! Sen blir det GALET chill ikväll och bara somna i soffan typ :) sköönt! 



Jobb!

Jobbet på Synsam går bra, kommer väl in i det ju längre jag jobbar där, men just nu är det inga krångliga grejer iaf. Men man känner ju att man kommer bli tvungen att lära sig en hel del begrepp, som man tidigare aldrig haft något tvång att lära sig, typ ackumelera, attestera, deffa, det är fakturor hit och fakturor dit, verifiera, registrera, kontera, osv osv. Heltid jobbar jag just nu 8-9 till 17-18 typ. Vet ej hur länge jag blir kvar där, återstår att se! Ikväll träffade jag älskling Maria på bolero en stund efter jobbet, vi är så dåliga på att ses, inte okej. ♥


a la 90-talets början.

Jag och Alex håller på att smida finfina planer, det blir en härlig tid fram till jul kära vänner! Nu ska jag se oth, sen duscha och mysa lite framför tvn innan det blir sängen! Imorgon ska jag upp 5.30 typ... kul! Bara kötta på.
Love C

Sweet dreams



Idag vaknade jag på en bra sida, jag mår bra. Jag må vara fruktansvärt trött men jag är lycklig :)

Söndag; mjukiskläder, lillamy-toffs och ulltofflor! Ikväll blir det ångdusch, ansiktsmask & manikyr. Underbart!



Mysfredag

Är glad att jag faktiskt mår bättre idag! Så har precis varit iväg och handlat lite med pappa & syrran. Ska laga mumsig middag ikväll. Det blir kyckling med bland annat kokosmjölk, lime, paprika, sambal oelek, cashewnötter och goa kryddor! Något eget ihop-plock, blir alltid bäst utan recept ;) Sen blir det efterrätt också :D Jag och mamma hittade massa goda recept på olika kladdkakevarianter vi ska göra något från, mums! Sen blir det mys framför idol hemma bara. Orkar fortfarande inte ta mig ut och göra något. Men är iaf på bättringsvägen, underbart! (peppar peppar)

Love C

Your last song



Here I am
Writing my last song for you
Hear the words carefully
And you'll see it's you
I'm leaving
Don't want to be the one to tell you
That I can't stay another day

I'll throw the pages on the floor
I'm starting over like before
I'll change this stupid ending
And stay with you forever more
But when I'm lying next to you
It's hard to bargain with the truth
Cause when you know the love is gone
The time has come to write your last song


There you are
Smiling at me from the next room
Beautiful as the first day I met you
And I'm so sorry
I couldn't be the one to love you
The way that you deserve to be

I'll throw the pages on the floor
I'm starting over like before
I'll change this stupid ending
And stay with you forever more
But when I'm lying next to you
It's hard to bargain with the truth
Cause when you know the love is gone
The time has come to write your last song

It's hard to think of you and I
As total strangers
I've lived this last goodbye
A million times or more in my mind
My mind, my mind

Oh and I'm gonna miss you
But I can't go back
Even just to kiss you
Cause I can't exist
Just living a lie
Gotta lot of love to give
You know before I die
And as I watch you
Sing along
It's killing me to know
That it's your last song




Snart helg..och jag är sjuk. Yay.

Bluääähööää.

Idag har jag degat framför alla dessa otroligt intressanta och skojiga tvserier. Men jag orkade mig ner för att käka lite idag iaf och faktiskt städa undan lite. Men nu är det totaltdäckma i sängen igen. Sitter och lyssnar på Robbie Williams nya album Reality killed the video star. Eller ligger snarare. So boored. Blir nog tyvärr en ultralugn helg och en hel del inställda planer :( Suck.

Imorgon tänker jag köpa massa godsaker och rigga upp framför idol. Jag skulle ju egentligen ha idolmyskväll med söta underbara Pernilla, men tyvärr tror jag inte det blir så. Fan för att vara sjukling. På lördag är det ju badtunneparty hos min älskling Sara också med härliga människor som jag lovat att komma på, vi som skulle käka mysig middag innan också. Känns ganska mörkt just nu. :( 

Love C

Sjukling

Hatar att vara sjuk. Totaldäckad i sängen hela dagarna. :( Nu måste jag bli frisk. Hoppas det inte är svinis bara.



Saknar. ♥

Jag älskar dig så fruktansvärt mycket

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Jag skulle inte kunna andas, inte kunna röra mig, inte kunna leva utan dig. Du är inte bara världens bästa mamma, du är en helt underbar människa inifrån och ut. Jag vet att jag inte är ensam om att tycka det, jag är så stolt över att få vara din dotter. Du anar inte hur mycket din åsikt betyder för mig. Jag kan prata med dig om allting, du förstår mig alltid och stöttar mig varenda gång. Jag älskar dig och jag skulle inte klara mig utan dig, min underbara & vackra mamma. Tack för att du är du.


Weekend

Jag har haft en mycket bra helg. I lördags var det ju lite kvalitetstid med mamma och syrran. På kvällen var jag iväg på bio och såg Zombieland med Adam, Johan & Fanny, den var...grov haha! Igår så var jag ju på mässan som sagt med Alex, kanonkul! Sen var det lite farsdagsmiddagsmys hemma :) Efter det drog jag iväg till Sara, kollade på finalen av ensam mamma söker ;) och hade massa tjejprat! Avslutade kvällen med att träffa Adam innan han drog in i lumpen igen idag. En jätteskön helg. Lugn, skön. 

Idag är det måndag, nästa måndag börjar jag jobba på synsam några veckor. Men idag ska jag göra en storstädning av rummet, sätta upp nya gardiner och fixa vinterstämning hade jag tänkt. Sen när jag är klar med allt blir det chilla galet framför en kopp te! Har faktiskt lite ont i halsen :/ usch och fy.


Mupp



Idag var jag och Alex på matmässan. Vi muppade oss och åt som fan. Jag älskar den bruden så sjukligt mycket. Haha. Men nu ska jag äta! Sen ska jag till Sara och sen ska jag kanske träffa Adam en snabbis innan han drar iväg till lumpen igen. Berättar mer om helgen sen! PUSS (bilden bjuder jag på)

Underbart

I say no more. :)

Trötter

Åh så trött jag är. Kom ju inte i säng förrän efter 6 imorse, så det är väl kanske inte så konstigt. Hade iaf en mycket väl spenderad fredagkväll igår, hm, vad var ordet nu igen, syndigt härlig ;) :)

Mamma och jag ska till stinsen nu och shoppa lite, fars dag imorgon också! Sen känner jag att min knopp skriker efter en soyalatte på waynes också! Ikväll blir det bio är det tänkt! :)

Ett kort inlägg idag. Jag orkar inte skriva mera! Mina ögon brinner. Men måste bara få ut min ilska på syrran som är så fruktansvärt fånig just nu så jag blir rasande. I samma sekund som jag och mamma sade att hon måste följa med och handla så brister hon ut i storgråt och springer in på toaletten och smäller igen dörren. STORBÖLAR. Hon hatar att följa med och handla. Det är helt sinnessjukt hur hon blir när hon inte får som hon vill. Bortskämda unge. Fyfarao, som Lotta på bråkmakargatan brukar säga.

Love

Fredag!

Åh vad skönt med fredag! Men nyss var det ju måndag? 

Behandlingen igår var helt helt fantastisk. Tända ljus, underbar musik, blev inbäddad och så väl omhändertagen i 50 mycket prisvärda minuter. Man liksom for iväg till en annan värld. Obeskrivligt skönt. Underbart.

Idag ska det fixas & donas lite, jag & pelle kanske ska ta oss ner till vårdcentralen för att vaccinera oss också. 15.00 ska jag hämta upp syrran i skolan, barnvakt åt henne tills mamma kommer hem. Vi ska laga middag så den är klar när mamma kommer, eller ja...jag ska tvinga henne att hjälpa mig snarare. Typ skala potatis, sånt där tråkigt göra. Det ska bli en mumsig potatisgratäng med ädelost, soltorkade tomater, färsk timjan & rökt skinka iaf! Sen är det ju fredagkväll! Vid 18-tiden blir jag upphämtad... :) ♥

En fin höstmorgon.

Spa imorgon!

Axelsons klassiska ansiktsbehandling


En uppfräschande och vårdande ansiktsbehandling som inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, de-kolletage- och ansiktsmassage, ansiktsmask, hårbottenmassage, ögoncreme, serum och dagcreme samt en lättare brynplockning.

50 min, 795:-

Åh åh åh så underbart skönt det ska bli! Jag fick ju nämligen ett presentkort i studentpresent av min moster som jag nu ska utnyttja! Wonderful.




Somna om..

Jag skelar på vissa bilder, scary...

 

Idag är jag på dåligt humör. Jag är less på det mesta. Sovit dåligt, somnat på dagen istället. Mardrömmar. Blä. Jag vill inte sova ensam inatt.


Ibland..

Ibland måste man bara inse att saker och ting inte blir som man tänkt sig. Jag har haft många drömmar och levt i många världar och verkligen trott att jag haft mitt liv uttänkt. Men det har inte blivit så. Men jag är inte olycklig för det, för det kommer ju nya vägar, dessa vägar vara bara inte meningen att vara de rätta. Ibland tror jag nog på ödet...

Ibland kommer det någon och tar en med storm. Och plötsligt så känns allting så jäkla underbart. Den underbara känslan går inte av för hackor. Plötsligt börjar man fundera, är det där en avfart till min nya väg?


Bild från landet 08

Mysig & lugn helg!

Myspyskväll hemma hos Alex blev det igår framför skräckis, en kopp te och lite fruktsallad. Pratade som vanligt halva natten tills vi somnade, alltid lika trevligt!

Idag har jag umgåtts med min Sara, hon kom över och vi käkade middag, analyserade våra killproblem (som vi gör bäst) ^^ och drack lite te framför topmodel & ensam mamma söker ;) Nu sitter jag här och ser på På smällen & är sjukligt kissnödig, har inte orkar resa mig för att ta mig bort till toaletten ännu... lat? Jaao litegrann kanske.

Ny vecka nudå! Jag har en del planer! Förresten så är en pr/reklam & modellagentur intresserade av att jobba med mig. Min agentur jag redan har kontrakt med tillåter mig att skriva kontrakt med andra agenturer också, så det är inga problem. Men nu blir det tv, sen spikmattan & så sängen! Hörs kanske imorgon! Ska fota lite imorgon så det kanske kommer upp lite fina bilder!

Love

RSS 2.0