Fredagkväll & kladdkakemys, ungefär så mycket man orkar med

God fredag kväll allesammans!

Sitter här i köket med massor av tända ljus, i mjukiskläder mitt emot maria som sitter vid sin laptop, socialt va? Haha. Egentligen skulle jag träffat min kära lollare Alex, men att ta sig till Hld en kväll som denna när jag börjar 7 imorgon kändes inte så lockande när vi kom hem så sent efter jobbet. Så det blev hemmachill och bästaste maria gled precis över, hon bor hos pappsen just nu så det tar henne 5 min, vilket är underbart! Like good old times. Nu väntar vi på kladdkakan som jag har gjort allt för att få K-L-A-D-D-I-G! Hihi... Imorgon ska vi jobba 7-15 sen är lördagkväll, helt underba-ba-ba-bart. :D Det vankas bowling! Lovely. NU ska jag gå och kika till kladdkakan. (Med vita chokladbitar i) Ypp? JAPP!

Love C



Länge sedan jag skrattat så otroligt mycket..



Haha jag bjuder på den där otroligt ickecharmiga bilden på mig där. Osminkad, sjukt najs hållning, världens sexigaste outfit plus en riktigt fin min där också! Mh, snygga är vi allt! Men här är lite bilder från denna dag. Fy fan vad jag har garvat!!! Helt underbart. Vi har spelat pingis och kurat i bastun och hittat solarirumet som vi har på jobbet, haha. Najs. Sen hittade vi inte tillbaka, vi gick vilse i huset. Det tog ett tag. Bra jobbat! 

Imorgon är det fredag! Hur underbart är inte det?!

Måste visa den här bilen också som står vid Revirvägen typ där marias pappa bor. Hahaha..



Lovely pic!

Nattinatt! Love C

Åh vilken underbar dag, eller?

Krock imorse, sen halkade jag på vägen hem, tappade mobilen så den flög upp i luften och studsade i backen och gick i tusen bitar och så själva mobilen, vart tog den vägen då? Jo in i snön. Det tog mig en kvart att hitta den. Jag stod och grävde. Kul. Glad att jag fick igång den över huvudtaget. En seg dag på jobbet idag, även fast den varit kort. Men fick min lönespec. 19.200:- Riktigt bra, eftersom jag var sjuk i 7 dagar, ledig 1 plus att jag jobbar halvdag varje onsdag. Men hade jag jobbat all tid så hade jag fått 26 000:- som maria fick, så det sved lite... menmen. :)

Angående krocken så var det inte så stor fara. Kvinnan som körde skulle bromsa inför rödljuset men fick sladd istället så då panikbromsade hon så hennes bil sladdade in i våran. Pajjade ena bakdörren men ingen mer fara än så. Men det blir ju in med bilen på service och byta bildörr och ha hyrbil sålänge vilket inte är hilerious. Menmen, what to do!

Nu ska jag svida om till ridkläder och så kommer Sophie strax och hämtar upp mig. Torsdag imorgon, ett steg närmre helgen!

Love C

Världens bästa pappa

Hej hopp

Igår hade jag en helt hemsk dag! Mina hörlurar pajjade på morgonen, kul! Och jag fick psykbryt eftersom jag inte kan jobba utan musik. Efter det gick allt åt helvete, tappade saker i golvet, hade glömt handskarna hemma, snubblade på snosnörena, allting! Pappa som har hur mycket som helst att göra, och som redan skulle skynda sig iväg för att skjutsa syrran till tennisen, vad gjorde han? Jo han fixade nya hörlurar till mig under dagen! Inte vilka som helst, ett par suveräna koss. Och jag fick dem också! Underbara pappa. :)

Idag har jag varit galet duktig. Jobbat som en tok. Ätit supernyttigt, inte fuskat det minsta OCH tränat. Plus att jag har sökt lite mera jobb till våren. Sen har jag också fipplat med min och filles lokal till 20 års partyt som ska bli THE ONE. Ringt runt och mailat lite. Wiha inte långt kvar till 20 :D...fast å andra sidan låter det rätt gammalt... Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppa ner i sängen.
Duktig Carro.



Insnöade

Vet ni vad? Jag vaknade av lille fröjd som ringde o väckte mig inatt vid halv 3, vad gjorde jag då när jag inte kunde somna om? Jag tränade i en och en halv timme, duschade och lade mig på spikmattan, sen somnade jag om vid typ 5! Det var jätteskönt, det är därför jag har spinningcykeln i mitt rum, så jävla bra. ^^

Vet ni en annan sak? Eller ja, det kommer väl inte som en chock eller nyhet eftersom ni alla är i samma sits, men vi har snö upp det fönsterbrädorna. Helt sjukt. Den här vintern är sinnessjuk. Jag börjar bli lagom less på kylan. Men man har iaf tid för att mysa och det blir plötsligt mycket mysigare att stanna hemma än att dra ut, så mamma & pappa är glada iaf!

Idag har jag varit duktig och hängt med familjen och handlat, hos petter på vinn, mycket skojsigt, det var så himla länge sedan jag var där nu och hälsade på petter på jobbet, vi brukar ju ändå vara hans absolut trognaste kunder, så det var på tiden! ;) Sen bar det av till kista för att se bio med Filip. Det blev Farsan! Jag tyckte den var lättsam och rolig, precis vad jag kände för att se, något lättsamt att skratta åt! Det blev lite svulla efter det med hamburgare & choklad, eller ja, fille stod väl för 85% av svullandet men jag var inte helt oskyldig. Sen var man som en isbit när man kom hem, det är jag fortfarande. Men efter att få höra om hur stackrarna i lumpen får frysa och vad de får stå ut med så ska man inte klaga, inte alls! Haha :) Nu ska jag käka varm varm middag, mums.



Love C

Jag älskar er.

Åh vad mysigt! Jag lagade mat med mamma, vi gjorde fylld fläskfilé med ugnsbakade potatisklyftor & zuccini och en mumsig sallad till! Mamma kuttade upp fläskfilén så den blev som en stor rektangelformad matta så fyllde vi den med fetaost, soltorkade tomater & färsk basilika, knöt ihop den, brynte den lätt och så in i ugnen med potatisen & zuccinin som jag marinerat med sesamolja, soya, citron och kryddor. Snacka om gott det blev. :) Det är så jäkla skönt att bara chilla galet hemma med familjen en lördagkväll. Sen blev det te & ljus framför melodifestivalen. Jag har tom suttit och spelat keyboard och försökt locka fram mina gamla ringrostiga pianotalanger. Ska rota fram lite noter imorgon tror jag. 



Nu ska jag göra mig iordning, lägga mig på spikmattan med ipoden en stund och sen sova.

Love C



Myslördag it is

Åh, imorse när jag vaknade var jag lycklig. Vaknade med vetskapen av att jag faktiskt kunde sova vidare, hur länge jag ville. Bara den känslan var helt fantastisk. Det var länge sen den känslan hälsade på. Jag sov till 11, gick upp och kokade ägg och gjorde supergoda rostade mackor med ägg till en soyalatte och bara njöt. Sen har jag haft världens segaste dag i mjukisdressen under filten och slumrat till då och då, kollat film, myst med te och bara varit allmänt harmonisk. Vädret ute gör ju så att man känner sig ännu mera myspys-sugen också. Pappa är påväg hem från jobbet med minisemlor till eftermiddagsfikat. Att vara ledig en lördag känns som rena rama himmelriket, gud vad man uppskattar det när man jobbar så mycket.

Jag ska slänga in mig själv i ångduschen nu och tända doftljusen utanför och stanna där tills jag blir ett russin. 

Love C

Partey`


Partymode- check!
Ego- check!

Ska strax iväg, ha en underbar fredagkväll! 

Love C

Naparpaprpapat

N-a-p-r-a-p-a-t, så heter det. Där var jag idag, så gissa om jag har ont. Han misshandlade min högra rumphalva. Han tog armbågen och tryckte med hela sin tyngd, myyysigt. Knäckte nacken, ryggen, hittan och dittan, jäklar vad det knakade. Men han är riktigt duktig. Gick hos honom jättemycket för ett par år sedan och nu kände jag att det var dags igen. Har haft väldigt mycket ont i ryggen senaste tiden. Han sade åt mig att börja träna med pilatesboll....jag rullar ju bara av bollhelvetet..men jag ska ge det en chans! Ska dit på tisdag igen och bli misshandlad :) längtar redan!

Åh jag har varit så himla duktig på jobbet idag så jag måste berömma mig själv lite för det! Och imorgon är det fredag, wiho! Jag jobbar 07.00-16.00. Underbart! Sen blir det någon middag med Alex, lite förkrök hos Sebbe och så party i edsviken hos Sanna & Jennifer som hyrt scoutstugan! Det är min fredag det. :) Nu ska jag hoppa i säng. Jag är så trött så jag vet inte riktigt vad jag heter. Hoff vare va? 

Sweet dreams, C

I'm taking a mental picture of you now

Woke up in London yesterday
Found myself in the city near Piccadilly
Don't really know how I got here
I got some pictures on my phone

New names and numbers that I don't know
Address to places like Abbey Road
Day turns to night, night turns to whatever we want
We're young enough to say

Oh this has gotta be the good life
This has gotta be the good life
This could really be a good life
A good, good life.

Se där, det där gick ju ganska bra ändå. Men jag slarvade med ridvägen, synd. Ändå så vann jag, konstigt nog. Kul! Hade ju ändå inte världens roligaste lilla ponny precis. Vi hoppade bana och jag tog mig över hindrena med lilla feta lata pocca, men snabbt gick det, hon älskar att hoppa så då går det undan minsann. Så fick man rösta fram den man tyckte red bäst och jag var helt inställd på att det var kört för mig eftersom jag förlorade några meter av en högersväng upp på mitten hindret samt tyckte jag red vägarna lite för slarvigt...men se där, jag fick flest röster!

Nu sitter jag nyduschad i soffan och känner mig allmänt mör. Men imorgon är det redan torsdag! Snart helg alltså och jag är ledig på lördag, UNDERBART! Nej nu ska jag söka lite jobb. 


ja, jag älskade min crocodillis, inget var viktigare under sommarhalvåret!
jag saknar sommaren.. och på något vis saknar jag ibland den unga sorglösa tiden också.

Love C


MÄTT


Asså, vi fick typ världens godaste semeltårta på jobbet idag. FYFAN vad god den var. Jag & maria smackade i oss hur mycket som helst så sen har man ju fått sota för det, men mums! Brukar ganska snabbt bli äcklad av semlor, men den där var underbar. Det var nästan så jag fick lust att hoppa ner in i grädden och äta mig in i bullen.

Förutom att ha tjockat som fan idag så har det inte hänt så mycket intressant faktiskt. Nu ska jag kolla oth och sen träna lite och så hoppa in i duschen sen. 



Jag har blivit en jävla jojjobantare har jag kommit fram till! Upp ett kilo, ner ett kilo, upp, ner, upp, ner. Äta, inte äta. Suck! Jag måste komma in i bra rutiner igen, det här håller inte! Men en sak är säker, jag tänker då aldrig offra mat, hellre offrar jag superskinny modellkroppen. Jag mådde så jäkla dåligt när jag till mina 170 cm vägde 49-50-51 kilo. Nej, det är faktiskt inte värt det. Jag vill ha en hälsosam kropp och må bra. Så borde alla tjejer tänka. För jag tror ändå att det faktiskt bara är en själv som får för sig att man ska se ut på ett visst sätt, man blir ju självklart påverkad av media och så, för jag menar modellerna som går på dagens catwalker ser ut som vandrande pinnar hela bunten, så visst fan blir tjejer påverkade. Men vem vill egentligen se ut så? Och jag har ju mina ridlår, de är svåra att bli av med liksom. Det är normalt att tjejer ska ha några extra kilon på sig, tjejer ska ha större lår, de ska ha rumpa & bröst, eller? Ni grabbar vill väl ha något att ta i? För när man går ner i vikt, då försvinner både bröst och rumpa, och det är inte kul alls. Kvinnligt ska vara former brudar, sluta jojjobanta och börja lev sunt istället. :) Vad jag har förstått det så tycker killar om tjejer som har lite former hellre än inget alls, så varför vill vi vara så himla smala? Vart tusan kommer dagens ideal ifrån egentligen? :S Vilka är det som har proppat i våra hjärnor att smalast vinner? Sen har alla komplex, så kommer det alltid vara, men man får komma överrens med sig själv, acceptera sig själv, livet är för kort för att man inte ska göra det. Jag ska iaf göra mitt bästa för att kriga emot alla mina komplex och jag vet att det inte är lätt, man tänker på det varje dag. Men, man måste ständigt ställa sig frågan om det är värt all tid man lägger ner på att må dåligt.
Hälsosamt är ordet.

Love C



Så var helgen slut, igen!




Igårkväll var jag först med Mariabolero och drack lite vin innan vi drog till en mysig restaurang vid st eriksplan och käkade middag med Jens, Gunnar & Erik. Sen drog jag till Petter där vi hade lite spelkväll och åt kladdkaka och bara chillade galet. Mycket skönt! På dagen var jag på jobbet och slet! Den enda lediga dagen, söndagen, går så sjukligt snabbt, inte riktigt okej... Fredagskvällen spenderades i bowlinghallen med Filip, Elin & Linda, det var skitskoj, jättelänge sen jag bowlade verkligen! Men attans vad skoj det är, det borde man fanimig göra oftare :D Första rundan kammade Fille hem men sen tog jag den andra minsann! ;) Blev efter några om och men en fika på, donken haha efteråt och en brännhet paj. Varför måste alltid deras pajer vara sjukligt överhettade så man bränner sönder 95% av smaklökarna när man käkar dem? Även om man väntar typ 5-10 minuter. Och jag tappade ju ut halva innehållet, bland annat på golvet i en mysig som vad elin beskrev utseendet på den som "hög blandat med snor och blod". mmmmh!

Idag är det ju alla hjärtans dag och allt. Mamma gav mig en jättejättefin tekopp och en hjärtformad tesil och massa god fin choklad. ♥ Pappa hade köpt kanonfina blommor och choklad och jag då? Ingenting...för jag hade tänkt bjuda dem på middag men, min kort är spärrat... Så jag har inte kunnat köpa något heller! Får min nya inloggningsgrej först nu i veckan.. Hatar bankens nya system som bara krånglar. Så jag berättade och sköt upp middagen, det blir nog det mysiga stället vi var på igår! Gillade verkligen det. :) Har varit en hektisk dag fylld med praktiska saker att göra annars, men jag var faktiskt med familjen i kista och hittade 2 par skor! 50% på båda! Ett par från Bianco och ett par från Scorette. Lycklig!



Love C

Dont get stuck in the past, think about the future, live for today

Hahaha. Åh jag har skrattat så jag fått ont i magen ikväll! Fick ett samtal från Maria på väg hem från jobbet. Hon hade varit inne och handlat på vivo i Rotan precis.. och innan hon drog från jobbet så pratade vi om en grabb som jobbar där som hon tycker är snygg. "Jag lovar Carro, han är så perfekt att när jag pratar med honom för första gången och han öppnar truten så kommer han ha världens fulaste tänder, eller inte ha några tänder alls..." Efter att hon lugnat ner sitt garv i telefonen så lyckades hon berätta att det mycket riktigt var så, haha. Han hade stått i kassan och när han öppnade truten så hade han nersnusade äckliga och snea tänder xD hahaha, klockrent.




Haha, vi hade jävligt kul den där kvällen. Fast vi skulle stannat i hytten för sen spårade det... det spårade tillräckligt i hytten hahaha. Fyfan. Mars 09, snart ett år sen, fan vad tiden går. Ibland saknar jag den tiden så himla mycket där i början av alla skivor, kryssningar, NT. Jaja.. kul vare iaf :D

Uppdatering om min förkylning lyder: döv & täppt. Japp, fortfarande, efter 5 veckor. Wiho. Nu ska jag snart kila i säng faktiskt. Ska läsa lite SOLO först och borsta tänderna, sen får vi hoppas jon blund hälsar på! 
Imorgon är det fredag, kriga kära vänner, snart är det äntligen helg!

Natti natti!
Love C



Nobody's gonna slow me down

Hej hej hemskt mycket hej!

Jag var och klippte mig igår, har nog äntligen hittat min nya frisör. Har varit ett helvete efter att Maria slutade. Efter 6 år med samma så känns det som att kapa navelsträngen när man måste hitta någon ny igen. Menmen, nu hoppas vi på denna, hon verkar kanon. Jag gjorde ingen dramatisk förändring som jag tänkte först, väntar lite med den. Jag klippte upp det en rejäl bit så jag kan ha mera lockigt. Så det känns riktigt bra! Nu sitter jag här i soffan och degar en stund innan jag ska pallra mig till stallet för att hoppa en liten cowboyfläckig fet och lat och olydig ponny. Nej, sådär jättetaggad kan jag inte påstå att jag är. 



Pocahontas...

Allt detta tjat om Valentines day gör mig galen! Okej, jättemysigt, jättekul och gulligt påhitt och lala, men liksom det räcker inte med att folk kan köpa godishjärtan och blommor och ge bort om de vill, nej det ska vara nattklubbsvalentinegrej, pynta halva köpcentrum, mataffärer, radioreklam, tv, allahjärtansdag special-program hit och dit, man ska inte komma undan minsann, haha! Helt otroligt vilket kärlekshysteri.

Nu ska jag göra 600 situps, åh blä... japp, jag ligger efter med veckans träning. Big time.

Love C




Söndag och ny vecka på g





Mysig eftermiddagspromenad med min fina Sara och sedan middag hos min moster som fyllde år :) Bjuder på lite finfina bilder! Mycket god mat & gott vin blev det :D 

Love C

Lördagen den 6e februari 2010

Kan ni förstå att det har gått över 2 hela månader in på det nya året 2010? 

Nu har vi precis gjort klart middagen. En stor härlig sallad med massor av mumsigheter i och så har pappa bakat in fläskfilé med gorgonzola till mamma & pappa och med fetaost till mig och syrran, mums! Syrran är så himla överkänslig mot mjölkprotein så därför kör hon på feta från får medan jag hakar på det mest för att det är nyttigare och innehåller mycket färre kalorier! Sen är ju jag också överkänslig mot mjölkprotein men det brukar fungera ganska bra med lite ost sådär. Menmen, jag älskar fetaost så det blir nog kanon! Köttet står i ugnen och jag sitter i soffan färdigduschad med lillamytofs och mjukisar, så himla himla skönt! Skulle egentligen ha varit hemma hos Gabbi ikväll med lite härliga bruds :( så hoppas ni får det ultramys snyggingar mina! Sen kom förslag utgång med Maria och fest med Sara hemma hos Adde också. Varför ska alltid allt komma på en gång och just när man inte är i stöten? Suck!! :)


Syster & jag ska mysa ikväll, till hennes stora lycka sötnosen.

Jaja, vi ska iaf äta frukt och chokladfondue här hemma till melodifestivalen och jag ska bädda ner mig under en filt med en värmekudde under ryggen. Kommer säkert somna i soffan... Hoppas alla får en underbart mysig & härlig lördagkväll!

Love C.

Bad, bad day!

Hej hej hemskt mycket hej!

Jag har haft en dålig dag. Jättejobbig! På jobbet så lyfter jag så jäkla mycket om dagarna, har räknat ut att totalt sett så är det ungefär 4000 kilo jag bär, vilket är 4 ton. Just det, FYRA TON...

...så jag har så fruktansvärt ont i ryggen, måste lära mig belasta på ett annat sätt, för min rygg går typ av. 4e veckan och jag är fortfarande inte frisk, hostan lär jag ju få leva med ett tag, men har lite ont i halsen, är väldigt täppt och slut. SUCK!!! Och vilken häst får jag rida varenda jävla gång jag är sjuk/trött? Jo Pocca eller Apollo, mycket riktigt! Pocca körde skiten ur mig idag och jag typ rann av hästen, så trött var jag. Jag är så less på denna snö just nu, man tar sig ju för fan inte fram!!! Krigar som ett as för att ta sig någonstans. Enough. Nu är det bara en dag kvar att jobba 8 till 19.30 sen är det bara till 17 på fredag och så 7-15 på lördag, rena rama lyxen! Men just nu känner jag mest för att sova en vecka typ. Eller ja, jo, typ. Jag fick stå och vänta på bussen i 25 minuters snöstorm i norrviken i eftermiddag, så blev jag så jävla arg. Räcker det inte med att tågen alltid är försenade 150 år när det är snö? 

Så, nu har jag tömt lite aggressioner :) tack!
Nu ska jag gå och lägga mig och det ska bli så himla skönt. 

Love C


RSS 2.0