Glass i stora lass-fredagsmys vare här.

Hej kära ni.
 
Förlåt för en fruktansvärt dålig uppdatering. Har helt enkelt inte hunnit med eller haft orken med bloggen senaste veckan. Men nu kommer en ordentlig uppdatering!
 
Jag jobbar väldigt mycket just nu, men har ändå hunnit med rätt mycket! I måndags var jag hemma hos Filip och myste framför film tsm med Robin, dock så somnade Filip så blev Avatar med en snarkande susande pojkvän på ena sidan och en popcornätande Robin på andra sidan. Mys-igt. På tisdagen bestämde jag och maria oss för att gå ut och äta på kvällen! Vi drog till Vapiano efter att jag hade ridit och det blev rätt sent till ett och annat glas vin och mycket tjejsnack! Onsdag var jag faktiskt ledig, kunde sova ut, åka iväg och gymma, cykla iväg till stallet med syster som hade ridlektion och så kom Elin över på kvällen, jag lovade att hjälpa henne med ett prov. Så vi pluggade till fruktsallad och kex, tjejsnackade en hel del, sen sussade vi gott. Torsdagen gjorde vi mumsig brunch i form av scones och smoothie innan Petter kom förbi och spenderade eftermiddagen med mig i solen! Kvällen fick jag besök av Filip som offrade sin sovmorgon för min skull och sov över (jag jobbade idag). Nu sitter och jag har precis kommit hem från en långpromenad med mamma, vi ska ta fram lite glass & jordgubbar nu! MUMS! Ben & Jerrys New York Super Fudge blir det :D
 
Imorgon är det lördag och jag ska jobba...Börjar? 6.30... WIE. Men mot kvällen är det dags för tjejmiddag hos Gabbi och utgång med brudarna. Och söndagen ska spenderas med pojken innan han drar från mig till lumpen igen.



 
Love C

Speaking words of wisdom


Love C

Mysig kväll på Vapiano med fina Gabriella

God afton käraste ni!

Har ganska så nyligen kommit hem från en himmelsk middag på Vapiano med Gabbi. Deras mat är GUDOMLIG. Jag nästan bokstavligt talat slickade tallriken hahaha... Tog en pastarätt med salami, pinjenötter, ricottaost, ruccola, chili, vitlök och parmesan med en bruschetta till och ett glas vitt, snacka om matorgie :) Vi satt flera timmar och myste tills vi blev lite lagom trötta båda två och drog oss hemåt, vi skippade att dra vidare!



Ytterligare en bild från plåtningen med Stella! :)

Nattinatt! Love C

Plåtning med bästa Stella





Stella är en grym fotograf! Idag var vi och plåtade i Viby, solen sken, svetten rann och vi krigade på. Riktigt kul. Ska bli kul att se resten av bilderna, men här är första iaf :D Tacka inte mig Stella, tacka dig själv! Ett mycket bra samarbete dock, inte sista gången tycker jag ;)

Love C

Weekend på landet - harmoni på hög nivå

Godkväll!

Är hemma efter en underbar helg ute på landet. Att komma till Dalarna, skogen, vattnet, kvittrande fåglarna, rinnande beckarna, doften av försommar & lugnet... det är obeskrivligt härligt.



Att somna till regnet som knattrar på taket bredvid någon som gör en hel inifrån och ut och att vakna, lycklig och känna att ingenting fattas, alls. 

Vårstädat, grillat, promenerat, solat, nattabadat, myst, myst & myst. Efter en återhämtnings-och uppladdningshelg så känner jag mig inte jätteladdad inför en ny vecka. Skulle nog helst av allt stannat kvar på landet... Men nu är det dags att ta tag i verkligheten igen. Jag behöver verkligen komma igång nu efter allt frossande i god mat känner jag... Känns som en sten i magen just nu. Var över hos grannarna och grillade ikväll, blev ju en hel del, rabarber OCH blåbärspaj till efterrätt, ja det säger väl allt... Imorgon är en ny era, right? Som man alltid säger, alldeles för ofta...



Först en varm dusch, sen sängen nu! Imorgon blir det jobb hela dagen till 18.30, sen förbi syster som har pianoavslutning och så iväg till Gabbi för myskväll & övernattning.

Love C

Im glad I set you free from sorrow I still love you more tomorrow


a la Caroline Hoff.

Nu blir det strax en fototur med Maria! Vi ska ta våra kameror och utnyttja den härliga solen lite. Men först måste jag vara barnvakt och Maria också ett tag, fick jag just reda på. Suck.

Imorse var jag hos frisören! Testade gå hos Kerstin för första gången, min granne. Hon var riktigt riktigt duktig! Blev supernöjd :D Gjorde slingor, en del mörkare för att få lite mera liv i det blonda. Sen fastnade jag för en produkt också som var helt underbar. 1480 kronor fattigare kom jag därifrån. He he he. Men vad gör man inte för kalufsen?
Right?



Love C

Det var en gång...

...en liten fröken vid namn Caroline Mikaela Hoff. Hennes plånbok hatade henne. Det var alltid något hon behövde. En vacker dag precis som alla andra dagar åkte hon in till stan, hittade lite nya snygga underkläder, en ny tröja, ett läppstift och en av hennes favoritsmoothiesar på Blueberrys. En mycket nöjd Carrosnutt satte sig sen på tåget hem för att smutta på sin smoothie och kolla igenom det hon handlat. Plånboken hennes gav henne ett hånfullt leende innan hon stoppade ner den i handväskan igen. 

Ja, men jag träffa upp Stella också för att överlämna hennes teckning jag arbetat med senaste 2 veckorna. Hon skulle ge den till sin kille i födelsedagspresent, mycket gulligt! Hoppas hon blev nöjd.. det verkade så iaf. :) Om ett par timmar så ska jag upp på hästryggen :D vi ska rida ut idag, helt helt underbaaaaart i detta väder! Längtar.



Love C

Torsdag-Lördag, weekend i Solna.





Japp, tog med mig mitt pick och pack och drog till Solna och Linda & Nicklas lägenhet som Elin lånar medan de är och myser i Egypten! Mycket mycket trevligt. Svullat gott, men hyfsat nyttigt...typ, kanske, eller nåt... lite party, mycket mys, bra musik och gott om skratt. Som alltid när man är kring Elinio.

Nu ska jag slänga in mig själv i duschen :)
Love C

Smoothie is the shit



Asså jag skämtar inte när jag säger att jag just gjorde världens godaste smoothie... Fast jag hällde upp den i en skål och lade på lite soyaglass och färska bär :D

Love

We are marchin on


Jag var ute och fotade lite med mitt nya objektiv häromdagen och fångade en färgglad liten nyckelpiga!


Usch jag har verkligen hur ont i halsen som helst, hatar att inte kunna svälja eller knappt prata :(
Idag har jag sysselsatt mig med serier, flingor & soyamjölk, tecknat och varit lite barnvakt... Men mest sjuklingagrejer...Blir likadant imorgon, skulle egentligen jobbat men orkar inte när jag är såhär förkyld. Så ska försöka ta några jobbtimmar på torsdag istället och så ser det ut att bli mys med Elin i Lindas lägenhet på torsdagkväll-fredag eftersom hon och Nicklas är i Egypten och har det bra. MYS :D Sen SKA jag ha en smoothie health nut på fredag så det så!!!

Love C

Bebbocarro



Sjukling och jag hatar det. Dusch+fixa naglar och hår. Rita. Hämta syster. Rida. 

Åh jag är så trött på att vara sjuk jämt. Hur fan ska jag hinna komma i form till sommaren? Kan ju lika gärna ge upp på en gång...

Sätta igång med dagen? Jo..

C

Sjuk, igen.

Min hals dödar mig. :( Jag mår skit överallt just nu. Jävla förkyldningar. AAAAH. 



Lycka på en gaffel - lycka ända in i benmärgen

Hej!

Så var helgen redan slut, igen. Tiden går snabbt när man har roligt. Tänk er att ligga på en gräsmatta intill vattnet under en nästintill klarblå himmel, fåglarna kvittrar, solen värmer och bredvid dig har du personen som får dig att glömma allt annat runt omkring. Det var min söndagseftermiddag det, och ja, den var precis så härlig som den lät. Jag går in i någon slags trans nästan under helgerna, glömmer allt annat och bara njuter, en bit bortom verkligheten liksom. Tänk om alla kunde känna så, jag vill kunna beskriva med ord, men det är för svårt. 

Igår umgicks jag med skruttan min, elin, vi drog till sollentuna, hon tog hål i örat och så införskaffade vi schnygga nagellack från OPI! Sen blev vi plötsligt sugna på frystorkade jordgubbar så vi stack iväg till stinsen, köpte och åt godis, tjattrade och tog en promenix tillbaka till sollentuna centrum, lekte allmänt mongo och sen mötte vi upp Filip och åkte till Fåtöljen och fikade! Varmt te och kladdkaka. Så fruktansvärt värt varenda kalori. Så hade vi snaketurnering också, ehehe. Efter en god natt hemma hos Tellebo och en mumsig frukost så blev edsviken till min drömmande verklighet och nu sitter jag och jäser efter middagen här hemma.. grillat, asså, finns det något godare? Men jag känner dock nu hur trött jag är, halsontet smyger sig fram mer och mer och tanken på att jobba imorgon är inte så glädjande...



Denna vecka ska jag jobba måndag & onsdag, träffa Sanaz tisdag plus rida, träna och bastumysa med elin torsdag, försöka få tid för att klippa håret, teckna, bli frisk så jag kan träna ordentligt denna vecka också, träffa lite fler vänner ska jag också försöka hinna med!

Love C

RSS 2.0