I don't wanna be anything other than what I've been tryin' to be lately, All I have to do is think of me and have peace of mind



Oj. Nu är det fanimej dags att flytta hemifrån alltså. Det insåg jag klart och tydligt för sisådär 15 sekunder sedan. Jag är 20 år gammal, jag orkar inte behöva fråga eller säga till om min pojkvän/mina vänner kan komma över. Jag orkar inte känna mig dum för att när jag äter ur kylskåpet (som jag iofs betalar för) inte kan med gott samvete bjuda på det utan att köpa det helt själv. Missförstå mig inte, jag är OTROLIGT tacksam för att jag får så sjukt mycket hemma och vet att jag egentligen är bortskämd. Men nu börjar det bli lite svårt upp i åldrarna. Jag orkar inte höra någon annan säga åt mig att städa upp efter dem. Jag orkar inte ta ansvar för någon annan än mig själv längre. Jag orkar inte riskera smågräl bara för att man lever 2 olika liv under samma tak, det är bara inte hållbart längre. Och jag vet inte vad jag ska göra, för jag hittar ingen lägenhet, det är så jäkla svårt. Ska man göra då? Flytta ut på gatan? Flytta in på soffan hos en kompis? Göra livet jobbigt för pojkvännen och trängas i hans rum? Åh, suck. Jag vill ha eget, jag vill ha det nu. På riktigt. :(




När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla barnen glädjas att fira få advent.

Efter en helt fantastisk dag i Sigtuna med fantastiska människor mår jag som en prinsessa.
Sitter här i sängen med tända ljus överallt och njuter av nuet.



Love C

There is something...

Ni vet, när man blir sådär, ställd. När man inte ens kan få fram ett varför i sitt eget huvud. Thoughtful.



Oj...


A disordered relationship?

Jag tror jag har underskattat mig själv på löpbandet!

...efter att ha avslutat ett 60 min pass, och jag har inte tränat kontinuerligt på evigheter! Snabbt gick det också, nu är jag mycket nöjd och förtjänar en lång skön dusch!

Contemporary happiness, future happiness, forever happiness.


The rain outside is falling down and here I am alone with you

Why did you have to wait? Where were you? Where were you?
Just a little late, you found me, you found me
Why did you have to wait to found me, to found me?

Himlen fullständigt häller ner vad som verkar vara ett helt hav från sig och jag måste medge att det är ruskigt mysigt här under täcket. Känns lite segt att ge sig ut och iväg till stan. Men sista jobbtimmarna i eftermiddag innan jag får långledigt, vilket ska bli helt underbart!



Jag ska verkligen försöka rida så länge jag bara kan, det är något speciellt med hästar, stallet, rida, det är terapi för mig, himmelriket. Men nu åter till verkligheten, det blir fortsatt mys här ett tag iaf innan naglar och nos skall målas och hår ska fixas.

RSS 2.0