Midnattsworkout!

Åh vad skönt det är att träna... Har precis avslutat ett 30 min intensivt spinningpass plus 15 min styrka! Känns ju gräjt, är inte ens trött. Imorgonbitti startar jag dagen med en rask promenad följt av en tallrik med havregrynsgröt, linfrön, vetegroddar och gojibär med soyamjölk, übernyttigt och tro mig, riktigt gott! Sen håller man sig mätt jättelänge, kanoners. Jag tycker alla borde ha en spinning/träningscykel hemma och en maskin, det är såå bekvämt! På alla sätt och vis, jag menar, det är ju lite lagom svårt att dra iväg till gymmet mitt i natten om man får lust att träna! Söndag ska jag om jag inte sovit allt för lite natten/morgonen innan :P pallara mig iväg på poweryoga med mamma klockan 10.00, superskönt, jobbigt samtidigt som man får tänja ut hela kroppen plus att det är riktigt avslappnande. Man kommer åt muskler man inte annars kommer åt, jag har alltid träningsvärk nånstans dagen efter ett poweryogapass. Det kombinerat med ridning, cykling och bodypump är underbart, om man pallar vill säga! 


Imorgon ska jag umgås med min babe, vi ska in till stan och köpa klänning åt henne från HunkyDory och sen ska vi laga smaskig middag och ha mysigt, möjlig utgång senare.
Love you ♥



Tidsfördriv

Vad har du druckit idag?
Vatten

Ätit då?
En smörgås med groddar på till frukost och soygurt med gojibär och boveteflingor till lunch! Till middag blir det fröpanerad rödspätta med fullkornsbulgur och sallad

Är det något som du skulle vilja veta?

Ja men självklart, nyfiken som jag är, det är det väl alltid!

Vad har du på dig just nu?
Svarta hotpants, ett plommonlila linne och ett par ulltofflor

Röker du?
Verkligen inte

Provat knark?
Knappast

Hur ser din frisyr ut just nu?

Lilla my -toffs

Har du många vänner du kan lita på?
Det har jag

Vem vet mest om dig?
Hm, Maria, Johan, Alex och mamma skulle jag tro

Finns det någon du saknar just nu?

Ja, flera.

Vad går dig på nerverna?
Jag själv när jag gör något som jag sedan ångrar, människor som är tjuriga hela tiden och humörsvängningar, när folk inte lyssnar

Har du något hatobjekt?
Japp

Vem är viktigast för dig?
Kan inte välja ut en person, alla är viktiga på sitt sätt. Utan alla mina vänner och min familj skulle inte jag vara någon

Stjärntecken?
Oxe, såklart

Favoritgodis?

Mörk valrhona choklad och de där jordgubbarna i yoghurt bland naturgodisen

Vad längtar du efter mest just nu?

En romantisk utlandssemester till ett varmt ställe

Sov du ensam inatt?
Nej, med min lilla tiger

Vem skulle du vilja ha just nu?
Tror du jag avslöjar det här? Pfft

Förhållande framför one night stand?
Ja

Längsta förhållande?
4år

3 positiva och 3 negativa egenskaper hos dig själv!

Omtänksam
Glad och sprallig oftast
Snäll
eller? :p kanske någon annan borde svara på istället och inte jag

Analyserande
Självkritisk
Ger upp för lätt ibland

Vad retar dig mest just nu?
Mitt dåliga humör :O

Om du får välja mellan en mysig hemmakväll med dina närmsta vänner och på en utekväll med röj?

Det första

Ångrar du något du har gjort senaste tiden?

Jao

Vad ska du göra när du är klar med det här?

Gå ner till mamma och säga hej och hjälpa henne med maten

Vad ska du göra sen då?
...äta maten..och sen träna



Stolt fotograf: Jag :)

Dipps.

Är jag ensam om att ha ångest, stressmagvärk och ha världens dippar? Jag har nog en sån där liten dipp just nu känns det som... Ni vet när allting kommer över en på en gång och man känner sig liten, obetydlig, som en liten fläck i rymden och superdunder vilsen? Så känner jag. Men å andra sidan så är det inte varje dag man känner så heller, jag brukar ju faktiskt vara jävligt glad jävligt ofta. Jag vet att det snart är dags att välja vart man ska plugga vidare, när man ska plugga vidare osv och det är ju en del av det som ger mig ångesten. Vad ska jag plugga till? Vart ska jag plugga? När ska jag börja plugga? Jag måste erkänna att jag är rädd för att gå ut Rudbeck, jag trivs så bra där med alla mina vänner, jag är rädd för att tappa kontakten med folk och lite ängslig över livet utanför gymnasiet, är jag jättemesig som säger så? Jag beundrar de som vet precis vad de ska göra efter studenten och redan börjat planera livet... Jag vill också. Eller de som sportar helhjärtat med någon och verkligen har något att lägga ner sin själ i, det tycker jag är jättehäftigt. Ibland önskar jag att jag testat på lite mera saker när jag var mindre, sporter och så. Visst, jag rider och jag har ett modellkontrakt, och jag tycker om att rita och måla, men det räcker inte för mig. Ridningen kommer aldrig bli ett så pass helhjärtat område för mig som tex kampsport är för alex, bandy för willy, fotbollen var för johan, volleyboll och ridning för frida, sång och modell för maria, styrketräning för linda, karriären för anja, läkare för emelie, hockey för emil, ja jag kan ju rabbla upp hur mycket som helst... jag vill ha något att verkligen brinna för! Inte bara en hobby utan något man känner att man kan satsa på, och om inte som prioritering nummer ett så iaf som en plan b liksom. I admire you! Många av mina älsklingar har så många talanger! Ta vara på dem så ska jag försöka utveckla mina också.

Visste ni att...
...jag var galet intresserad av fotboll förut? Jag kunde alla spelare i barcelona, hade koll på flera premier league, la liga och tom några serie a- lag. 
...jag älskar att kolla på friidrott så jag kan faktiskt det mesta inom det området! Även tennis har jag haft grymt bra koll på.
...jag har ridit sen jag var 8 år
...jag har gått på piano i flera år
...jag hade astma när jag var 2 och var några millisekunder från att dö 
...jag älskar mat! Jag älskar att laga mat och att bjuda på mat och att äta mat!



Måndag-ledig

Gud vad underbart att vara ledig idag, helt obeskrivligt. Jag sov ut till 11.30 idag när mamma ringde och väckte mig. Sen var det dags för frukost och nu har jag tränat lite och ska fortsätta strax, det är underbart att ha en träningscykel och maskin hemma ^^ Sen ska jag plugga lite också men sen har jag ett bamseproblem, jag är så galet sugen på kladdkaka :( skulle kunna döda någon för att få en... haha...På onsdag hänger syrran min med mig till skolan förresten hihi.. min mindre kopia kommer svansa efter mig alltså, ska ju bli kul ^^ 


En galet glad carro på Thassos (:

Vart är du någonstans?


Hejhopp!
Idag var jag iväg för ett uppdrag för Lee, jag fick prova en massa Lee-jeans, det var superkul, många som var riktigt snygga som jag definitivt kommer nappa på sen när de kommer ut! Så nu håller jag verkligen tummarna för att jag får jobbet, jag vill verkligen ha det!


Vet ni vad allihopa? Just nu sitter jag här och bara helt plötsligt längtar efter och saknar en famn att krypa in i och bara känna sig sådär trygg & älskad, jag längtar efter att känna riktig pirrande kärlek. Mysa framför en brasa med en bra film, en kopp varm choklad och en ultradundermysig kille. Det är vad jag drömmer om just nu.. Kom till mig.. vart är du? ♥

Ny vecka, nya krafter!

Den här helgen har jag kommit till insikt! Nu jävlar Carro. För vet ni varför? Jag ska ju faktiskt på möte med Lee/Wrangler på tisdag. Gissa om jag är glad för den möjligheten?! Nu är det hälsodiet som gäller, min dumma mage har varit lite arg på mig senaste tiden, så nu idag när vi veckohandlade så blev det bara massa myttigheter, må-bra-heter och hela fadderuttan! 



...Så var helgen slut för den här gången.
I fredags var man ute med bland annat sötnosarna Linnea, Anna och Alex. Vi var först vid nivå 22 och så till 90`s sen! Det var skoj på 90`s, gamla goda härliga 90tals klassiker :D Träffade på brudarna Sofie, Sophie, Kajsa, Pamina och Elin där också :) Men innan utgången var jag och mamma och shoppade loss på Awesome rags (igen) xD hihi köpte två toppar från Pepe Jeans! :D Lördagen var jag iväg o klackade skorna, gud vad skönt, de blir ju som nya! :) Sen var det meningen att jag och gumman Alex skulle in till stan och käka mysig middag på fåtöljen men vi sköt upp det, planerna ändrades, vi hamnade hos Sebbe med Willy, Petter och Gabbi istället framför en skräckis! Det var najs, sen vågade ju inte jag åka hem själv efter det såklart så jag snyltade sovplats hos Alex (a) I eftermiddag har jag suttit och kämpat med min artikel som ska vara klart tills imorgon.. -_- inte klar ännu men snart så! Nu har man gjort egen mumsig pizza som står i ugnen, mmmmh!
Pusss

..ungefär såhär långt har jag kommit på min Picassomålning btw :)



Snart helg!

Hejhopp!
I eftermiddag har jag haft det underbart mysigt med Alex, vi åkte in till stan efter att vi varit hos frissan där alex klippte sig och jag köpte hårprodukter. Vi åkte till Awesome Rags där det var superrea :D Jag bytte mina skor till en 38 och hade turen att de var nedsatta ytterligare, nämligen 70% vilket gjorde att jag fick tillbaka typ 250 spänn :D och så köpte jag en klänning från Rules by Mary 70% 210 istället för 700 och så ett par snöörhängen sen så jag är meega nöjd :D Alex köpte sig ett linne och ett par örhängen hon med! Sen gick vi och fikade och pratade, riktigt myspys :) Nu är det snart fredag tack och lov för det, imorgon blir det 90`s och lördagskvällen är planerad med Alex, får se vad vi hittar på för skoj. Söndag ska jag träna och så ska jag försöka hinna med att träffa så många av alla mina söta kompisar som möjligt hade jag tänkt!
Puss & kram

Myspys

Det mysiga med vintern är att man kan klä sig i mössa i halsduk  och tjocka tofflor och myströjor och bara, ja mysa :)



Vet ni vad jag gjorde imorse? Gick upp klockan 9 och tränade! Cyklade 30 min intensivt och så körde jag styrka 20 min och avslappning 10 :). Kändes grymt skönt!
Imorgon är det måndag igen då, jippie. Vad snabbt tiden går. Men den här helgen har jag iaf tagit det riktigt lugnt, det har varit jätteskönt, umgås med familjen, umgås med vänner, shopping, sovit och träning är väl ungefär vad jag har sysselsatt mig med. Inge plugg alls, gud vad skönt... Men den här veckan blir det nya tag. Jag ska ta och ta upp det där med PT igen nu förresten, mamma ska även hon hänka på :) Härligt, nytt år, nya krafter!
PUSS

Shopping always makes me feel better



:D
-Skor från Rules by Mary
-Tröja från Levis
-Jeans från Miss Sixty
-Tröja från Zoul


Skorna från Rules by Mary som Alex köpte åt mig förra veckan var för små och de hade inte i strl 38 så jag ska ta ett tillgodokvitto på dem och hitta ngt där ;) hihi.. men hittade ett par nästan likadana från R by M fast lila ;) 
Sen köpte jag mig en kalender inne på Granit så jag ska ha stenkoll på min planering hade jag tänkt! (a)

Mitt rum är riktigt fint nu, nymålat, städat, nya gardiner, nytt allt, supermysigt :D nu ska bara pappa montera in stereogrejsimojset också och så fattas bara en platt-tv haha ;D :)


GOTT NYTT ÅR!

2009 ska bli ett BRA år tamejfan.
Gårdagen firades med fest massa god mat hemma först i form av marinerade sparrisgrejer till förrätt, inbakad oxfile med ädelost och en mumsig sallad till varmrätt och en otroligt god efterätt som bestod av vit chokladmousse och mörk chokladmousse med hallon till det, mums! Sen vare fest hos Simon i Edsberg, det var naajs,  efter det drog jag, alex, jens och willy vidare till en fest i norrviken med massa 87or ^^ varav jens brorsa var den ena, jävligt snygg för övrigt (: Hemkomst efter en lång jävla promenad från norrviken till djupdalsvägen typ vid 5-halv 6, snark, den här dagen har bara varit så sjukt seg. Jag och alex har typ bokstavligt talat inte gjort ett piss. Hoppas att alla ni haft en braa avslutning på förra året och en härlig start på det nya!!!!
PUSS

RSS 2.0