Kärlekens dag

Godmorgon!
Visst är det väl härligt när man möts utav, killar framförallt, i alla åldrar med buketter i händerna? Jag tycker det är en fin dag, det är fint att hylla kärleken! Inte nödvändigtvis bara till sin älskade, utan även till vänner och familj. Det är tankarna som räknas. Jag är en riktig kärleksnörd, det visade jag min bästa vän, familjen och min sambo igår. 

Hade mig en otroligt produkiv dag igår, var uppe vid 7 tiden och tvättade 4 maskiner, medans jag städade huset och bakade, som en riktig hemmafru, haha. Fortsatte dagen på samma spår med besök båda här och där, träning, ridning och till slut vid 9 var det dags att komma hem för en mysig kvällsfika med hjärtat :).
Så idag har jag faktiskt fortfarande inte klätt på mig eller fixat nånting.. Är dags snart, stängning ikväll.

Love C

Mål.

Hej!

Denna förmiddag har gått åt till att fundera ut mål för 2012. Hitta ny inspiration och blika framåt, positivt! Känns super. Ibland pratar man med människor som får det att klicka till i huvudet. Nu ska jag fortsätta med det, sätta mig på tåget strax med papper o penna, musik och gå in i mig själv. Att använda tågtiden på 36 min är så värt!

Sen blir det jobba stängning och möta upp min syster på tåget hem som ska komma över för en sister-night, jättemysigt :) Jag ska lista upp mina mål sen för er med motivation! Nu måste jag borsta tänderna och fixa det sista inför arbetskvällen.



Love C


Godmorgon!

Äntligen är undersökningen över... soom jag har fruktat!!! Det gick mycket bättre än jag trodde. Hade turen att få en fantastisk läkare som lugnade mig otroligt. Plus lugnande medel så gick det vägen rätt fort. Men oj vad känsliga jag fällde många tårar, tror jag laddade upp så länge så otroligt mycket så när det väl var dags var jag så nervös att jag skakade och när det var över så brast det ut i lättnadstårar... Att han dessutom sade att min tarm var den finaste utav de 2500 stycken han undersökt, gjorde det hela ännu skönare. P-h-j-u-e.

Nu ska jag ta tag i dagen här och börja med att storstäda hemmet! Välbehövligt vill jag lova er...
Vi hörs lite senare!



Love C

RSS 2.0