ÄNTLIGEN!

Jaaa, nu har jag kört första riktigt träningspasset på typ 3 veckor eftersom jag varit sjuk. FYFAN VAD SKÖÖÖNT!!! Nu är jag på G igen. Jag lyckades ju faktiskt tappa 2 kilo tills denna helg så nu äre bara att fortsätta kriga på och bygga upp muskler och träna bort fläsket! Mycket bra! Nu ska jag dyka in i duschen och sen blir det spikmatta och sängen!

Imorgon är det måndag och en ny vecka. Nu kör vi allihopa. 

Lots of love, C

Plånboken tycker inte om mig



Gårdagens shopping! Jeans Levis 50% rea = 450 kronor! Mockajacka 50%=500 kronor! Mycket bra! (Självklart ska man ha något under mockajackan. ^^) Skjortan är från vila, 179 :-

Blind



I was young but I wasn't naive
I watched helpless as he turned around to leave
and still I have the pain I have to carry
a past so deep that even you could not bury if you tried

after all this time
I never thought we'd be here
never thought we'd be here
when my love for you was blind
but I couldn't make you see it
couldn't make you see it
that I loved you more than you'll ever know
a part of me died when I let you go

I would fall asleep
only in hopes of dreaming
that everything would be like is was before
but nights like this it seems are slowly fleeting
they disappear as reality is crashing to the floor

after all this time
I never thought we'd be here
never thought we'd be here
when my love for you was blind
but I couldn't make you see it
couldn't make you see it
that I loved you more than you'll ever know
a part of me died when I let you go

after all this time
would you ever wanna leave it
maybe you could not believe it
that my love for you was blind
but I couldn't make you see it
couldn't make you see it
that I loved you more than you will ever know
a part of me died when I let you go
and I loved you more than you'll ever know
a part of me dies when I let you go

Riktigt bra låt :) godnatt!

Isbiten själv

Fyy vad jag fryser!!! Fick ju gå hem från norrviken inatt så kan ju bero på det. Låg och sov sen med 3 filtar, överkastet och en hög med kläder och frös ändå! Eftersom jag bara drack vatten igår så hade jag ju ingen värmande alkohol i kroppen heller. Men fan vad glad jag är att jag inte drack! Jag var först iväg och mötte upp willyponken för lite shopping i sollentuna, sen begav vi oss hem till petter och hämtade willys pass och så drog vi oss in till Theodora sen och mötte upp resten av grabbgänget där. Vi hann hänga där en stund, jag hann få ett frieri av dörrvakten, ett par deeptalks, ett stort glas vatten och många skratt innan vi drog vidare mot tunnelbanan där käre petter blev utlängd. "för full för att åka tunnelbana" på en öl.... hahaha kvällens. :) Sen blev det iaf grodan ett tag innan jcg fille och jennifer drog hem och jag gjorde sällis med jennifer till viby, vi fick gå från norrviken.... Haha, en lite klockren sak var att på nattbussen påväg hem i trafiken så stannar bussen i köer en stund och bredvid bussen precis utanför fönstret så står en bil och jag ser sofie titta ut genom bilfönstret och vi ser varandra, haha, helt sjukt att hon åkte förbi just då den sekunden och just där utanför där jag satt och att vi såg varandra! Jaja. Hade iaf en riktigt trevlig kväll ändå. :) 

Idag har jag varit i stinsen och shoppat! Ett par jeans, en midjekort kaviargrå mockajacka & en khaki-skjorta och lite smått och gått åt min sjukling till vän Alex jag tänkte dumpa av hos henne imorgon! Tog även en fika med Amanda, supermys. Nu väntar en kväll med jordgubbspaj och film med mamma & syster! 

Love C

Flimmerhåren ur funktion

Just det. För jag var ju hos läkaren igår. Hade iaf inte lunginflammation. Men mina flimmerhår i lungorna är sönderhostade så det fungerar inte. Det är dem som gör så att man hostar upp slemmet. Så jag hostar och hostar men det gör typ noll nytta, skitjobbigt! 

Nu sitter jag och chillar galet med syrran som också är hemma. Kollar våra bästa år, jag vet.. tragiskt. Men jag har faktiskt redan hunnit städa, tvätta & fixat en jäkla massa. Ska nog hoppa in för en 1 timmars dusch strax! Skönt att vara tvingad att stanna hemma från jobbet ibland.

Helg är det ju nu också! Skönt! Jag är ledig för första gången på evigheter. Helt lovely. 



Kärlek

Underbart men ack så svårt. Saker jag har insett är att man verkligen inte kan älska någon om man inte kan älska sig själv först, så är det verkligen och man ska våga öppna sig, våga ta ett kliv ut och testa, det enda man kan göra är att gå efter hjärtat. Man kan inte vara feg när det kommer till kärlek, man kan heller inte tvinga sig in i något som inte känns bra. Frustrerande kan det ju dock vara när man träffar någon men inte vågar ta klivet. Eller träffar någon som inte vågar ta det där klivet. Men man ska inte leta. Ja det är många "ska:n". Varför ska det vara så svårt? Kan man inte bara träffa någon och så faller allt på plats hela vägen, båda blir tokkära, båda tar klivet, det fungerar och ingen blir sårad, man är lycklig. Jag tänker inte leta efter kärleken. Den måste komma av sig självt. Ibland känns det lite hopplöst bara. Gör jag det mer komplicerat än vad det måste vara? Kommer jag dö som singel? Äh, mig går det ingen nöd på, men ibland saknar man att vara riktigt riktigt kär. Men en kärlek som alltid finns och som är livsviktig är iaf denna:

I notepaden bland mina widgets på skrivbordet upptäckte jag häromdagen ett litet meddelande:

Älskar dig Carro! Från Daniella!

Min kära lilla syster. Vissa småsaker i vardagen får en att inse hur lyckligt lottad man är med underbara människor runt omkring en. Satt och pratade med Alex om det förra helgen. Förutom familjen & släkt som är sjukligt viktig så har man ju nära vänner man aldrig skulle klara sig utan heller. Och det är inte många vänner man kan säga att de nästan känns som en familjemedlem om. Men när man kan det, då har man fan riktigt goa vänner. Och jag är så fruktanvärt glad över att jag faktiskt har vänner jag känner så för. Det är självklart inte bara dem som betyder mycket, det gör alla i min umgängeskrets. Otroligt mycket, alla på sitt sätt. Om jag skulle flytta långt bort, skulle listan på de jag skulle sakna bli galet lång, bara det säger ganska mycket.

Love till er. C

Vardagsshopping

När jag & pappa slutade tidigare igår så åkte vi förbi stinsen och tröstshoppade lite. Blev hårprodukter för mig! Shampo och balsam från John Friedas Sheer blonde samt lock gelé från Scandinavian formula! Lovely! Man behöver lite tröst när man aldrig blir frisk.


Nu ska jag & syster poppa popcorn och se på Bolt! Ikväll kommer Pelle över och gör mig sällskap :)
Ha en bra torsdag allesammans!

Love C

Hemsk dag

Dagen börjar med att jag upptäcker hur stendöd min Ipod är, då blir man ju sådär fruktansvärt lycklig. Eller hur? Mh, ungefär så har min dag fortsatt sen i samma anda. Jag har blivit värre (igen) i förkyldningen, och var så hängig idag att jag somnade sittandes vid bordet under lunchrasten, helt ärligt nu. Sen min hosta blir aldrig bättre och jag pratade med en läkare idag som jag ska träffa imorgon och kolla om det är lunginflammation jag åkt på. KUWLIGT. Pappa och jag slutade tidigare idag för han var också sjuk. Och mamma & syrran var hemma idag för de är också sjuka. Sjuka familjen? Jajjemen. Men jag ska nog jobba imorgon, fredag & lördag ändå. Ja det är väl därför jag aldrig blir frisk någongång, för att jag bara jobbar och aldrig vilar ut... Men jag var faktiskt hemma förre fredag & lördagen och veckan innan det var jag hemma fredagen. Tycks inte ha hjälp ett piss iaf. Nu ska jag hjälpa mamma med maten. Blev ingen ridning idag, har ridit förra och förrförra veckan trots att jag var sjuk och ja, det blev ju bara värre, så tänkte att eftersom sophie ändå också var sjuk och inte skulle rida så kunde jag också passa på att stanna hemma denna gång och vila. Tråkigt, men så äre. Måste bara ge lite kärlek till en gubbe på jobbet, han är helt underbar. Han behandlar mig dock lite som om jag vore 10 fortfarande, men gud så omtänksam han är. Utan honom idag så skulle jag nog kollapsat! Hörs lite senare.

Love C

Hostan går verkligen aldrig aldrig över

BLIR GALEN! Hostat som en galning i över 2 veckor nu. GAH.

Hade en trevlig helg iaf. Mycket trevlig! Mys med Alex i fredags. Middag & biljard i lördags med alex, gabbi, sanaz, eric, sebbe & filip. Sen blev det bio också igår, med ett härligt gäng. Fick skjuts med sofie, vilket var underbart! 

Idag har jag varit duktig och först jobbat 8-19 sen har jag fixat med lönen, betalat av skulder, placerat in pengar på sparkonto, mailat jobbcoachen, osv osv. Praktiskt arbete! Dock skulle jag ha tränat idag vare tänkt men det orkar jag inte nu. Jag har ont i huvudet och är jättetrött och förkyld. Fortfarande. Så det blir en dusch och sedan sängen direkt. 

Godnatt!

Saturday tastes like sweet suga'

Har jag världens underbaraste vän eller har jag världens underbaraste vän? Alex & jag hade pratat om att åka till fåtöljen igårkväll men eftersom jag fortfarande är sjuk så kom hon hem till mig istället. Och vad hade hon med sig? Jo världens ypperligaste kladdkaka från fåtöjlen. Så jävla gulligt. Den är stört god, det är lycka på en gaffel som vi brukar kalla det. ;) Så vi hade en mysig kväll med middag & många långa timmars prat och myspys! Riktigt härlig kväll. Som alltid med dig! ♥

Nu sitter jag här och hostar. Jag är så fruktansvärt less på denna hosta så ni anar inte. :( Inte nog med att man hostar som en galning, men kan ju inte sova heller... Menmen. Ikväll tänker jag iaf roa mig ändå. Vi ska åka till kungsan och åka skridskor ett gäng! Bambi på hal is, oh yes indeed. Sen efter det har vi ett bord bokat på en tapasrestaurang! Mycket mysigt :) Så nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa mig! Thank good för våran dusch, den ska jag sno med mig när jag flyttar hemifrån...

Sitter & skrattar åt lite partybilder från i sensomras! :D




Here I go again

I don't know where I'm going
But, I sure know where I've been
Hanging on the promises
In songs of yesterday
And I've made up my mind
I ain't wasting no more time

Hemma och sjuk, igen. Jag var ju hemma förra fredagen också. Inatt var det hostan som höll mig vaken nonstop. Skitkul. Nu ligger jag och kollar på 7 miljonärer. Imorgon ska jag vara fit for fight för jobb 8 timmar sen skridskor och middag ute. Så ikväll blir det nog vila ordentligt. Kanske kan tvinga hit Alex om jag har tur! 



Vet ni vad jag ska göra nästnästa helg? Bjuda mamma & pappa på restaurang. Tror det blir Edsbacka Bistro. :) Gud vad de förtjänar det.. Världens absolut bästa päron♥ 
Eller har ni några andra förslag på mysiga restauranger??
Love C

Bob haircut



Yes, precis. Denna frisyr har jag funderat på under ett bra tag. Jag tro den kan bli av i vår. Ska bara trimma mig lite först! Riktigt sexig cut är det iaf. Grr! Sen om man som jag vill ha en tatuering i nackslutet, så syns ju den finfint. Tänk er en rygglös klänning.... 

Nog om det. Jag har typ tappat rösten, wiho. Men jag har varit ruskigt duktig och jobbat 11 timmar och sedan tränat och druckit min middag nyss. Nu är jag på G!
Love C

90 dagar



Haha här är min & marias lunch igår. 2 ägg, 7 paranötter och en kokt morot & rödbeta. Mums va? Vi åt lite frukter också! Alla andra bara skrattade åt oss och skakade på huvudet... Men jag har faktiskt 90 dagar tills jag fyller 20 och då ska jag vara snygg! Så det så. Sen kommer sommaren och beachen och så ska jag aldrig ha varit i bättre form! ;) Ha ha ha. Försöka kan man ju alltid iaf :D Så nu ska vi göra vårt bästa på jobbet varje dag för att underlätta vår väg till ett hälsosammare liv och 2 slanka kroppar ;) Idag åt jag ett antal digestivekex...

Jag måste bara berätta om en kvinna som jobbar på mitt jobb. Eller nej, kvinna kan jag inte kalla henne riktigt, fast hon är typ 40. Hon har nämligen en hjärna som kan liknas vid en 10årings. Idag fällde hon kommentaren från ingenstans... : "Ronny...Danne sade igår när vi satt och åt, att när jag gapade och tog min tugga så stirrade mitt ena öga. Tänk om det är så att ögat tänker "åhh vad jag är hungrig, ge mig maten!"..." någon timme senare.. "Ronny, jag går och kissar! För jag glömde ju det förut! Jag tror jag gjorde samma sak vid fikarasten imorse, glömde kissa alltså! Ska du gå och kissa nu? Nej vad bra, för nu går jag och kissar då!" .........Ja, behöver jag säga mer? Ne tänkte väl det. 

Man står och jobbar i 12 timmar nästan i sträck, sen kommer man hem vid halv 8-8, käkar middag och hinner precis sätta sig innan man måste träna. Sen ska man hinna träffa vänner också. Så det blir lite cp-tider för mig just nu. Träffa vänner mellan 8-22, sen träna efter det och sen duscha och så komma i säng till typ 12, upp 6 och jobba 7. He ho ha. Mycket trevligt. Men det lönar sig den 25e varje månad som tur är. Särskilt denna månad då jag kommer få dubbellön. Nej, nu ska jag fortsätta gnaga på mitt äpple, sen ska jag hoppa upp på spinningcykeln och köra ett pass! 

Love C



..aa fast näe.

Ingen rolig dag, inget roligt humör, grått, trist, vissa människor är inte dem man kanske hoppas på att de var, trött man är asså! Bad day-day. Söndagsångest, bajssöndag, söndagsschlet...and the list goes on...

Hade dock en trevlig kväll igår på O`learys. Mycket folk som kom ändå, mys! Kul dock att jag blev påverkad av 1 öl och 2 cider, NÄR JAG KOM HEM först. Sjukligt lättpåverkad när man är sjuk..

En glad nyhet i vardagen är iaf att Kiriakos ringde häromdagen från Kreta. En god vän till oss. En underbar människa. Alltid lika roligt att höra från honom! Här är en bild när jag gav honom en tavla jag målat när vi var på Kalimera sommaren 07 med hela släkten när pappa fyllde 50. Klänningen jag har på mig är köpt i en by utanför Toscana i Italien 07.




Love C

Carrosnutt tycker....

....att ni som bangar suger stenhårt....

....men vi ska ha en aptrevligkväll ändå, så det så!



;)
With love, C


Sjukling, suck.

Jaahapp. Ja, just det. Sjuk vare ja. Mycket roligt. Precis lagom till helgen också, tack Gud! Jag vaknade nyss, så ja det var iaf något positivt, fick sova ut ordentligt, så jäkla skönt... Hade aldrig orkat jobba idag. Jag pratade nyss med pappa och jag kommer få jobba där till 18e mars iaf. Vilket är bra, eftersom jag får riktigt bra betalt och jobbar 65 timmar i veckan. Blir mycket övertid. Så under den tiden ska jag spara pengar och söka annat jobb till våren. :)
Igår fick jag mina glajjor btw! Mycket trevligt! Så nu ser jag alldeles för bra, muhaha. Vet ni vad? Jag har börjat arbetet med min sommarkropp. Mycket arbete framför mig, men jag har iaf börjat! Jag blev lite extra taggad av Filip som ryckte in i lumpen och av mamma som plötsligt fått feta rycket och tränar typ hela tiden. Sen av alla andra runt omkring som blivit jätteduktiga plötsligt, så jag och maria har en pakt nu! Så vi klarar av dagarna på jobbet utan att äta fel. Lovely! Åt nyss en brunch, gröt. :) Sen blir det frukt fram till middagen! SYnd bara att jag är sjuk och inte kan träna så hårt...
Jaahapp. Ja, just det. Sjuk vare ja. Mycket roligt. Precis lagom till helgen också, tack Gud! Jag vaknade vid 12 idag, så ja det var iaf något positivt, fick sova ut ordentligt, så jäkla skönt... Hade aldrig orkat jobba idag.

Jag pratade nyss med pappa och jag kommer få jobba där till 18e mars iaf. Vilket är bra, eftersom jag får riktigt bra betalt och jobbar 65 timmar i veckan. Blir mycket övertid. Så under den tiden ska jag spara pengar och söka annat jobb till våren. :) Jag har också lite funderingar kring rymdteknik just nu vad gäller framtida plugg btw. 

Just det, igår fick jag mina glajjor! Mycket trevligt! Så nu ser jag alldeles för bra, muhaha. ...Vet ni vad? Jag har börjat arbetet med min sommarkropp. Mycket arbete framför mig, men jag har iaf börjat! Jag blev lite extra taggad av Filip som ryckte in i lumpen, av mamma som plötsligt fått feta rycket och tränar typ hela tiden. Sen av alla andra runt omkring som blivit jätteduktiga plötsligt. Så många som är inne och blir fit:a i lumpen eller idrottar hårt osv. Så jag och maria har en pakt nu! Så vi klarar av dagarna på jobbet utan att äta fel. Lovely! Åt en brunch, gröt. :) Sen blev det frukt, nu blir det middag snart! Vrålhungrig!! 



Längtan efter sommar, sol & bad är ju ruskigt stor just nu i kylan. Att få lite färg och inte se ut som ett lik, och kunna gå osminkad och känna sig superfräsch ändå. Men så länge tänker inte jag vänta. I mars typ, då drar jag iväg någonstans! Så det så! Planerna för sommaren har redan kommit på tal och det känns helt underbart.




Elva timmars prat!

Japp, precis! Jag och Maria har pratat nonstop idag (vi jobbar bredvid varandra) och vi har ta mig tusan pratat om allt mellan himmel och jord, det tar aldrig slut! Men det får ju iaf tiden att gå snabbare, mycket bra! :D Jag är trött, men inte helt slut, vilket förvånar mig då jag inte sovit ut ordentligt på ca 2 veckor! Ooch jag har tisdag onsdag torsdag fredag lördag framför mig med jobb liksom. Enda sovdagen är alltså söndag så gott folk, söndagförmiddag kan ingen nå mig! SÖMN.

Hoppas alla hade en finfin helg. Det hade jag. Ganska fullt upp. Efter en mycket uppskattad mysig och trevlig lördagafton med middag och utgång var jag på bio och såg Avatar på söndagen som ja, var så bra som alla sade. :) Sen träffade jag gänget hos Sebbe en liten stund igårkväll. 

Men vet ni vad? Nu ska jag sova, åh underbara säng, nu kommer jag! En lite mera detaljerad uppdatering kommer i veckan om livet och dess planer framöver! 


Hittade en dundersöt bild på pojkarna här från glöggen för ett par veckor sedan. Kärlek! 
Natti natti!
Love C

Helg it is

Hej alla pigga & glada!
Jag är helt slut. Och frusen.
Igår var jag iväg till söder på förmiddagen för Castingen hos Lee, det var skoj. Men jag halkade på vägen och gjorde världens jättevurpa, kul. Ont gjorde det också. Men man är ju en tuffing.

Det har varit 13-14 grader på jobbet denna vecka, skönt va? Vi har frusit som stuckna grisar! Jag har precis börjat tina upp först nu medan maten står i ugnen, aaah är megahungrig! Ska jobba imorgon också men då är det ob hela dagen så det är grymt! Slutar 14 också så det är inte så jättefarligt faktiskt :) money money money. 

Men hur som helst så är det ju helg, lovely! Nu blir det snart käk här så jag ska rusa in i duschen först! Ha en skön fredagkväll! Mys framför lets dance kanske?
Love C



Something


There is something about you
The good, the bad, the ugly too


Idag var en dag på jobbet (pappas jobb). Fortfarande bara jag, maria, titti, filip & leffe. På torsdag är vi fulltaliga. Så jäkla slitet jobb och stå hela dagarna. Men det är ju inte svårt iaf, man har vanan inne efter 10 år typ och man blir glad när när lönen kommer! Hihi. Hade kanske tänkt dra till Johan som hade fest ikväll men jag orkade verkligen inte, har haft magsmärtor senaste dagarna också som inte släppt än så, nej det blev ångdusch och superchill istället! Imorgon ska jag träffa Tobias och Gabriella :) Nu tror jag faktiskt det blir sängen snart... 

På torsdag ska jag på Casting för Lee igen förresten. :)



Morgon-vinterpromenad

En morgonpromenad med mamma. Mycket skönt men fyfabian så kallt! Det bet verkligen i kinderna! Och ikväll blir det pulka igen i väsjö! Burr :D Hoppas så många som möjligt pallrar sig dit! :) Just nu smider jag planer för både nästa och näst nästa helg, hoppas de går igenom bara! ;) Veckan som kommer ska jag jobba hos pappa! Blir att träffa lite vänner också. Nu ska jag iväg och träna! Abs abs abs.
Love C

Michael Kors



Här är mina brillor jag fick från jobbet (Synsam.) Valde ett par Michael Kors, fina va? :D hihi.

Mycket mys, många skratt och några tårar

En mysig middag med härliga människor jag tycker mycket mycket om. Party party natten lång. Kul hade vi iaf! Dock dog kvällen ut för mig lite vid 2tiden och de sista småtimmarna har jag haft roligare stunder. Men vi stannar där. Men jag måste säga, att många av mina vänner, även vissa jag inte står så nära, är helt underbara och förgyllde många stunder av min kväll. Det krävs inte mycket för att ni ska få mig på bra humör. Underbart glatt. Tack för en skön kväll folket.


En av mina mindre charmiga sidor.

Nu ska jag kila iväg för en middag och kväll hos en vän. Denna dag har varit präglad av sömn i soffan, ja, typ bara det. Har druckit ett glas proviva också, så lite småhungrig börjar man ju bli. 

Love C


RSS 2.0