Fredag? Ja tack!

Imorgon är det freeedag! Åh vad skönt :) Äntligen! Idag var jag och shoppade med pappa lite under hålet jag hade. Sen bänkade jag mig med min veckorevyn i skolan bland folket och slappade typ hela dagen känns det som.. Lite film på Religionen och sen hål igen och så TUF. Rätt skön dag! Sen passade jag syrran på kvällen och vi myste lite, målade naglarna och ritade med tända ljus, hon var riktigt snäll! ^^

Kolla in alex beatlesfrilla! XD



Kolla in, det här ser ju riktigt lovande ut!

Puss o kraaam!

Förkyld? Nej tack!

Imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen :( Jag känner ingen som är sjuk så vart fan kom det ifrån :O Så nu tänker jag göra allt jag kan för att inte bli värre! Ska åka till apoteket och kurrera mig och till ica och köpa echinacea! JAG TÄNKER INTE BLI SJUK! Så, varma kläder, ta det lugnt, vitaminbomber & medicinkurrera!


Dagens!

Haha, en 85årig tant förgyllde min eftermiddag idag. Jag satt och väntade på 16.37 bussen vid edsbacka ensam och lyssnade på musik, i mina minishorts. Så kommer det en gammal tant raglandes med käpp fram till mig och börjar prata, så jag blir ju tvungen att att ta ur hörlurarna.

Tanten- Preciiis sådär ska det se ut! Det är perfekt, supersnyggt. Jo, min dotterdotter kom hem nyligen och var för blek. Men det där, så ska det se ut!
Jag- Ehe, *smile*
Tanten- Du sitter där..och ser så fräsch ut, så vill ju jag också se ut!
Jag- Haha, tack, eller erhm hehe *mummel mummel*

Jävlar vad hon babblade gloendes på mina ben! Haha, inte varje dag man får komplimang för sin solbränna av en gammal tant! ^^ Skrattade för mig själv hela bussresan hem.. :)

Fysik+Jag=nej.

Nu sitter jag här och försöker hitta saker att se fram emot igen, kände mig tvungen att göra det pga den icke härliga känslan jag fick när jag öppnade min fysikbok... x) Helt ärligt, jag är livrädd för den kursen! :O Hur ska det gå?! Haha..usch...
Jaja, jag ska iaf till Gävle typ näst nästnästa helg tror jag det var lördag-söndag och träffa sysslingar och sånt, ska ju bli skitkul! Riktigt intressant ;) Så tänkte jag invadera yvonnes hus och sova där om jag inte får plats nån annanstans, ok miche? (a)
Sen ska jag och min kära syssling frida se på sthlm horse show hade vi tänkt sådär helt spontant i höst/vinter! Tror det var i närheten av Alter Bridge konserten typ.Trevlans iaf! Dags att boka biljetter snart.. :)
Nästa vecka kommer väl martin och stannar över helgen då om inget ändras :D underbart! :) Resten av familjen kommer förmodligen åka till landet, så det blir riktigt härligt :)
Och pappa tänker fixa Kalimera Kriti :D Det är fan värt att plugga som ett svin för att få åka dit asså..! Tro inte jag kan tacka nej och sitta hemma medan familjen åker dit, neheedu. (H) hihi.. NU känns det bättre, ska chilla ett tag, sen ska jag öppna den hemska boken igen. ^^

Puss & kram

Söndag

Så börjar helgen lida mot sitt slut då.. Idag sov jag ut rätt länge, sen åkte jag med pappsen och vi hämtade upp mammsen som varit o tränat, sen drog vi till kista & stinsen, växlade pengar, shoppade lite och så åt vi västerbotten-skink-paj med en varsin latte på Waynes också. Resten av den här dagen ska jag läsa lite fysik, träna och städa rummet hade jag tänkt.. :)
Imorgon börjar syrran första klass då! Hon ska läsa engelska, svenska och matte, gå efter ett schema, ska bli kul. *skadeglad* ;)

Hoppas ni haft en bra helg!
Puss

Pepe Jeans





Älskar Pepe jeans! Jag ska köpa en jacka därifrån till hösten. Galet snygga kläder.


Om ni inte redan upptäckt Pepe J så checka in dem.

Say (All I need)



Do you know where your heart is?
Do you think you can find it?
Or did you trade it for something
 Somewhere better just to have it?
 Do you know where your love is?
Do you think that you lost it?
You felt it so strong, but
Nothing's turned out how you wanted

Well, bless my soul
You're a lonely soul
Cause you won't let go
Of anything you hold

Well, all I need
Is the air I breathe
And a place to rest
My head

Do you know what your fate is?
And are you trying to shake it?
You're doing your best and
Your best look
You're praying that you make it

Well, bless my soul
You're a lonely soul
Cause you won't let go
Of anything you hold

Well, all I need
Is the air I breathe
And a place to rest
My head

I said I all I need
 Is the air I breathe
And a place to rest
My head

Do you think you can find it?
Do you think you can find it?
Do you think you can find it?
Better than you had it
Do you think you can find it?
Do you think you can find it?
Do you think you can find it?
Yeah, better than you had it (Better than you had it)

I said I all I need
Is the air I breathe
 And a place to rest
My head

I said I all I need
Is the air I breathe
And a place to rest
 My head

Whenever the end is
Do you think you can see it?
Well, until you get there
Go on, go ahead and scream it
Just say it
(8)

Efterlängtad helg

Efter bara tre dagar i skolan så är man helt slut. :O Seriöst, jag är jättetrött! Skulle kunna stå och sova. Och nu har jag smällt i mig massa kardemumma sockerkaka som jag bakade, superdupermums men åt för mycket så jag e proppmätt... Orkar inte röra mig ur fläcken ikväll, ner till köket och baka men inte längre..! Riktig degarhemmakväll med andra ord när jag egentligen skulle ut med några brudar.. x) Imorgon blire ut och jogga igen & träna som jag gjort fan varje dag nu nästan hela veckan tror jag! Riktigt duktigt av mig. Men imorgon tar vi x10..
Jag måste skänka lite medlidande till miche som har pajjat sin lunga också :( stackare. <3

Men vet ni vad jag tog hem över helgen? Fysik B-boken! Snacka om ambitiöst! Jag e stolt ;) Tänkte nämligen läsa igenom lite det vi ska gå igenom på måndag. Det ni! (a) Kom ju typ inte ihåg nåt alls när vi repeterade från A-kursen idag :( Blää vad jobbig den här kursen kommer bli! Jag kommer bo hos kompisar som får plugga åt mig så fort ett prov närmar sig.



:(


Faan vad jag saknar dig :( kom hem :(

Sammare, jag?

Vi stod vid jourdisken vid syo och pratade med en tjej om att jag ville byta religion. Hon ba "Okej, och du går, sp eller?"...amanda & alex började garva och jag ba "hehe, nej, teknik." Hon försökte ursäkta sig lite fint genom att säga "Oj nej jag menade inte så, men, men, asså, de brukar inte vara så, så fina.." HAHAHA.. och amanda och alex ba "hehe, ne de brukar vara, som oss, eller hur?" haha... gissa om hon skämdes tjejen i jourdisken. För det första, hur kul är det att bli tagen för en sammare för mig? ;P Och hur kul vare för amanda & alex liksom, haha! Schysst! ^^...

Idag när jag skulle hem så regnade det och jag stod och drog mig för att gå till bussen i regnet.. Men hon el-tanten erbjöd mig att få låna en sopsäck att ha över huvudet. Sen tyckte hon att jag skulle göra ett hål och trä över huvudet.. Micke och dan insisterade på att jag skulle ha det så, så utklädd i min finfina sopsäck gick jag till bussen. :) (Sen om sopsäcken stannade kvar hela vägen till busshållplatsen eller inte är en annan femma. ;) ) Och ikväll skulle jag & Alex dragit iväg på kickboxning men det blev inte av, vi var så trötta och slitna så vi sket i det.. (a) Tänkte ta en joggingtur och lite småträning senare istället själv..

Puss & gull från TEKNIKAREN carro. (;

Vi som diggar Johan

Man känner sig så pass hemma, tragiskt nog, så det känns rätt chill att vara i skolan igen. Men det kryllar ju av småungar :( överallt, de är massor! :O Jäjä, idag hade jag först formgivning med andreas, vilket var.. ja precis som de andra lektionerna med honom.. .. . Sen fysik B med johan, det är rätt skönt att ha med honom faktiskt, eftersom jag haft honom i matte a, b & c och han e min mentor :) haha sen så går jag med alex, sebas, johan w och miriam. Det var väl de jag kände där typ :P Några till kanske. Religionklassen var rätt så lam, så jag tror jag ska byta imorgon till den på sena lunchen istället med alex. :) Bussen hem var ju bara proppad med småbarn/fjortisar -_-

Precis när vi har TUF imorgon så ska Johan Wissman springa final, tror ni jag tänker missa det eller?! Jag diggar dig stenhårt Johan! Inte ska vi väl behöva missa det bara för någon dum lektion, right?! (a)

Jag kommer behöva rycka in som kill-polis när min syrra blir äldre, har en känsla av att de kommer flockas runt henne. Men då kommer jag och säger ajabaja!

Min lilla sötnos. Är vi lika?

xD


Hunk nummer ett som vi egentligen skule sett på konserten på lördagen om vi inte varit så galet utslagna på kvällen.. :P


Hunk nummer två som vi träffade på flyget, den ultimata armen, enligt mig och alex ^^

damdadadam..


veckans aabsolut hetaste på beachen...särskilt badbrallorna! Killar, se och lär.. :P

Tyvärr fick vi inte med någon bild på soft-pants pumpade killen som flushade när han bjöd ut oss men det skulle varit en utav dem. ;)
Vi är såå så busiga, äkta papparazi!

Imorgon börjar skolan igen! Say whaat?! Crazy ju. Måste man börja gå upp i tid och hålla koll på både dagar och klockan.. Fysik B två timmar på måndagmorgnar hela året, how`s that sound?...
Saker att se fram emot är dock släktträffen nån gång i september, det ska ju bli supernice, har ju upptäckt att jag har en hel drös med underbara sysslingar! Sen hoppas vi ju på en Kalimera Kriti-resa också i september fortfarande.. (a) Jag och Alex ska ju ta oss i kragen och börja på kickboxning och tennis också, så det så! ;) Så ska det ju bli übernice & mys när Martin kommer hit, snart förhoppningsvis =). Alter Bridge i november ser man fram emot som tusan också :D Så visst tusan ska man inte deppa ihop nu bara för att skolan drar igång ^^. Nu är vi ju äldst också (H).. muhaha.
Miche, du ska komma hit och baka med mig också, glöm inte det!


Puss & gull


Hem till kalla sverige igen då..


Det klarblåa vattnet överallt var helt underbart...Här är på båtturen vi tog på fredagen :)

Då var man hemma igen då! Det var 36 grader och sol när vi åkte från Kavala och 15 och regn när vi landade på Arlanda :( Snacka om teperatur-chock :O haha. Men snacka om en perfekt avslutning på sommarlovet! Jag och Alex flög till Kavala som ligger på grekiska fastlandet för att sedan ta färjan till ön Thassos som tog typ 30 minuter kanske. När vi landade så åkte vi igenom världens åskväder, sådär lagom skakigt! Så fick vi vänta ett tag på färjan och det var ett enormt åskväder, superduuper scary! Men ändå lite småballt. Hotellet vi bodde på var ett litet ganska omysigt rum men med en fin balkong iaf, inne i Thassos stad Limenas. Resten av veckan var det strålande sol och det blev bara varmare och varmare, varmaste dagen var det 39 grader. På måndagen, första dagen, så utforskade vi de närmsta stränderna, solade och badade lite och shoppade lite i småbutikerna runt omkring, helt galet varmt i vattnet. På tisdagen tog vi en taxi båt till Golden beach som är Thassos största och mest kända strand, vilket var helt otroligt vackert. Kritavita klippor, kritvit strand och knallblått och turkost vatten mot de gigantiska bergen... Det har blivit mycket eller för att inte säga massor med god mat den här veckan, mycket skratt, mycket dans och ren lycka ^^ Båtturen i fredags var oförglömlig eftersom vi fick åka med delfinerna som lekte i vågorna bredvid oss :O Asballt! :D



Vi har ju träffat en hel drös med roliga människor, både att skratta med och åt xD Sista dagen fick vi dock typ lite solfrossa, så vi låg och sov några timmar på dagen faktiskt och gick sen ut senare på kvällen och käkade den helt underbara, våran favoritmåltid, mousakan med fetaost i på Mouragio, där vi blev lite småstammisar (a). Det var lite vemodigt att åka hem idag, komma hem till den här sablans kylan! :( Men hursomhelst så har vi haft en galet bra vecka och njutit som fan! Var avis! ;) Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på facebook sen också när jag har tid & lust!

Puss & gull.

Byebye!

Nu draar vi snart babe! Nu ska jag försöka att sova lite, ska ju upp om 5 och en halv timme..! Blir nog inte mycket sömn :P Ha det bäst allihopa :D puuuss!!!

:)

Nu sitter jag här, helt ensam och har typ packat det mesta klart och fixat fram allt, jag har tom städat, men jag har INGET att göra nu, börjar bli lite smått frustrerad av att inte ha något att göra alls faktiskt xD. Så jag tänkte sitta och skriva av mig lite här sålänge :). Nu är ju sommarlovet snart slut och man tycker väl nästan alltid att sommarlovet går för fort, men jag tycker att det är någon blandning den här gången. Det har gått fort men ändå inte, jag har hunnit med rätt mycket den här sommaren, hur som helst så lär jag sent glömma den här sommaren iaf. Det har hänt rätt mycket som har stor betydelse, summeringen av den här sommaren kommer iaf att bli en positiv sommar, även om det inte har varit det helt igenom. De sista veckorna har varit riktigt bra och det känns bara som om att det blir bättre och bättre. Sen så, bara för att sommarlovet är slut så är ju inte sommaren helt över. Jag har en del saker att se fram emot i sensommarockså! :). Hoppas på att pappsen tar kalimera kriti-resan sen också så blire perfa :D. Idag när jag höll på att städa lite hemma, så kom jag och tänka på att mamma & pappa verkligen förtjänar något riktigt fint! Jag har en finfin överraskning jag tänker göra för dem sen i höst/vinter när jag har råd, som jag inte tänker avslöja här! De förtjänar verkligen det, de är världens bästa föräldrar som alltid alltid stöttar mig och skämmer bort mig med både kärlek, pengar och allt möjligt. Nu är det dags att ge tillbaka ordentligt! Så jag städade inte lite heller, utan gjorde en rejäl storstäding som jag hoppas de uppskattar när de kommer hem :). Nu måste jag få ihop pengar till min lilla överraskning också. Måste hålla igen plånboken och blunda i affärerna :O. ^^


Världsbästa, love you


Puss

Två fucking dagar kvar!

Hej hopp :D

Nu har Emil & Frida dragit hem igen. Det har varit supertrevlans. Vi har kollat på filmer och myst och igår så var vi inne i stan typ hela dagen, visade dem runt lite på söder, östermalmstorg och norrmalm, lite shopping & mycket fönstershoppning blev det! Vi fikade på Fåtöljen, mums. Sen var det meningen att vi skulle gå och se Hancock, men klockan blev så mycket så vi sket i det och åkte hem, lagade mat & efterrätt och såg på På andra sidan häcken & Ice age istället! xD hihi.. Nu är det mindre än 2 dagar kvar tills jag och Alex åker till Thassos! Så nu ska jag börja packa lite mer ordentligt tänkte jag så det inte blir någon sista minuten-packning och jag glömmer hälften...!

Mina fräshingar

Haha, vi låg och kollade på Ellen imorse och fick se något vi sent kommer glömma ^^ :


xD


Puss!

Äntligen.

Äntligen har jag lyckats skapa fred med mig själv och må riktigt bra igen! Det är så obeskrivligt skönt så det går inte att förklara. Jag stiger upp ur sängen med ett leende på läpparna och ser fram emot dagen likaväl som jag går och lägger mig med en lättnadssuck och sover riktigt gott. (Förutom när syrran väcker en..) Tom magen känns bättre, inte lika ofta ont, inte lika stressad. Gud vad jag har lärt mig mycket om mig själv den här sommaren och gud vad jag har mycket att se fram emot tack vare mig själv! Jag är stolt :) Har ju dock många att tacka, alla superbraiga runt omkring mig, ett stort hjärta till er! Love you! <3



The Dark Knight

Hallå!

Igår var jag jätteduktig och klippte samt trimmade hela gräsmattan! Trimma var ju skoj xD På kvällen var jag och Amanda och såg The Dark Knight, jag tycker den var superbra :D Den var coool. Heath var grym.. <3 Jag stötte på en kaxig liten unge på väg hem från bion. Han kom fram till mig  från sina "coola" polare och sade att jag var jättesöt och jag kollade på honom med världens bitchblick och sade "mhm, jo". Han ba "Aaa men man kan ju säga tack!" hahaha, jag kunde inte hålla mig, började skratta och gav honom ett litet håntack. Han trodde han var såå ball, haha. Amanda tyckte det hela var jättekul och började asgarva åt mig o_O Jaja, sen åkte vi iaf hem i spöregnet och blev dyngsura, hade valt helt helt fel kläder, minishorts & öppna sandaletter...suck.

Idag har jag börjat packa lite, tvätta kläder och skrivit värsta långa listan på vad jag ska ha med mig för nåt som jag kan bocka av sen, annars KOMMER jag glömma nåt, definitivt. Nu är det bara 5 dagar kvar, sen ååker vi! Helt craxy kommer det bli :D Gud vad jag längtar! Imorgon ska jag vara ännu duktigare och baka mina goda kakor till Emil & Frida som kommer, som jag lovade nån gång i sommar. (a)

Puss & gull


Saturday night.

Tjoho!

Igår fick jag mina brillor från MK, galet snygga :D Blev superglad :) Vi hade dundermys under grillkvällen som fortsatte in på småtimmarna :) Den här dagen har jag varit och införskaffat mig lite saker inför resan, typ solkräm osv med mammsen, blev även en till bikini, svart, ett måste liksom. Sen gick mamma & jag och testade lite grejer jag ska beställa med taxfree också ;D Alltid trevligt. Nu ska jag planera kommande vecka lite, eftersom jag ska ha lite trevligt besök, bland annat Emil & Frida!



Mot värmen!



Puss & Gull!


Läbbigt!

Jag & pappa var ute på verandan och syrran & hennes kompis hade precis stuckit iväg till kompisen. Så kommer världens jävla smäll, hinner se att blixten slår ner någonstans precis nedanför vårt hus, endera i skogen eller husen nedanför. Lägger benen på ryggen och ser pappa som står och mördar getingar och vi kutar in. Nån sekund efter börjar typ hela Vibys larm tjuta inklusive vårt. Fick galet ont i öronen pga smällen och har fortfarande ont :O DET var lite scary. Syrran hann tydligen inte in hos kompisen, hon hade blivit helt skräckslagen stackarn!



Ikväll blir det grillning hos oss, lite släkt och vänner. Jag ska baka världens godaste hallon&rabarber-paj! Myspys!
Puss & kram :D

RSS 2.0