You`re the future I belive in



I'm standing by an angel 
Tears well up inside 
Feelings of belonging 
Of gratitude and pride

If God was to describe you, where would he begin?
If only you could see the way you shine...

You're the future I belive in
Eveytime I look at you 

I'm blinded by your presence 
In this moment that we're in

You're mine, against all odds my love

I'm standing by an angel...



Kaos

Idag körde jag min första egna stängning i butiken. Gick jättebra men det blev en hel del stressmoment och kaosartade minuter. Ganska många samtal till chefen haha. Men jag klarade igenom dagen iaf tillslut! Men det kändes att det bara var 3e gången. Övning ger färdighet...Reklamationer, byten, utländska kort och id:n, osv osv... och självklart kommer allt på en gång..!

Nu är det långhelg för min del iaf och jag ska jobba nästa gång på tisdag och då börjar jag 6.30.....inventering heela dagen lång. Mindre roligt. Den dagen den sorgen dock. Nu blir det till att koppla av på landet med familjen och Filip till helgen.
Denna ljuvliga men svindyra doft är jag besatt utav. VILL HA.
Love C

Panik, ångest & rädsla

Det är inte förrän de hinner ifatt en själv som man förstår innebörden av dess enorma styrka & påverkan.
Man ifrågasätter sig själv, världen & den högre makten.
Karma?
Otur?
Ilska, besvikelse, oro, bedrövelse.
Jag är rädd.

What's wrong with the world mama?



People killing people dying
Children hurtin you hear them crying 
Can you practice what you preach
Would you turn the other cheek?
Father Father Father help us 
Send some guidance from above 
Cause people got me got me questioning 
Where is the love?


Mysig helg

Har haft en mysig helg ute i skärgården. Åkte på fredag till Alex landställe på Håtö. Vi hade megamys! Sen åkte vi vidare på lördagen till Räknö för att fira 4 20-åriga pojkar! Party sade dem, party blev det. Det var trevliga människor, härlig stämning och perfekt väder.
Nu sitter jag här och kollar lägenheter faktiskt! Har hittat några riktigt intressanta. VILL FLYTTA. :)
Love C

Grubbla my ass

Okej, dags för ett stycke tankebajs.

Brukar ni någon gång fråga er själva om ni är sjuka i huvudet? Asså...på riktigt? För ibland kan jag helt ärligt, bli rädd av mig själv. Är det normalt att ena dagen vara helt bubblande av lycka för att sedan nästa dag känna nästan raka motsatsen? Tror iofs att det handlar om att man är känslig som person att man förstorar upp småsaker och lätt går och grubblar...åh finns det något värre än att grubbla på saker......men vissa dagar är det lättare att inte förstora upp saker än andra, ibland hinner man inte ens blinka förrän dem är större än halva jordens befolkning tsm. Liksom, wtf. 

Ibland undrar man även hur människor tänker. Men många gånger nu för tiden väljer jag att inte utmana ödet att ifrågasätta, jag tar emot, biter ihop och hoppas att, nästa gång tänker dem nog annorlunda..




Nog om det.
Jag vill innan jag säger godnatt säga att jag älskar min mamma. Olidligt mycket dessutom. Vad som än händer i livet, vet jag att mamma alltid kommer älska mig lika mycket och aldrig kommer lämna min sida. Tack gode gud.

Love

JAAA

Vill bara meddela att JAG FICK JOBBET :D
Börjar nästa vecka! Är såå glad, hon ville faktiskt ha just mig! Sjukt härligt. :D

Bättre ibland än aldrig

Hej på er! Nu var det bra länge sedan. Men jag har ju faktiskt varit bortrest i 2,5 vecka. Nu är jag äntligen hemma igen, vilket faktiskt är ganska skönt. Men man känner vardags och verklighets-hetsen komma krypandes...
Har haft en ruskigt bra helg iaf, det kan jag ju lova er.



Har hur som helst haft det riktigt underbart på landet. Fått koppla bort, koppla av och umgås med familjen. Elin kom med buss och stanna några dagar också! Sen har det blivit små utflykter till bland annat Leksand, Tällberg, Dössberget och mycket mer. Lite mys med gäster och massa härlig shopping i Falun. Falun är världens bästa och mysigaste shoppingstad, den är inte så stor men man hittar då ALLTID grejer där! Träning har varit så sjukt skönt på landet, för man kan liksom bara ge sig iväg med sin ipod ute i skogen och köra sitt race. Tyvärr är mina benhinnor fucked up nu pga mina powerwalkingskor jag har sprungit i....Så måste ta mig iväg till löplabbet snarast.


Just nu håller jag tummarna för ett jobb i PK-huset. Var på intervju idag, kändes jättebra..men man vet ju aldrig hur det går. Hoppas hoppas hoppas verkligen.

Love, C

RSS 2.0