Lunchmys med Sara

Onsdag! = mitten av veckan, redan.

Om ca en timme ska jag iväg och luncha med Sara, mys! Hon kommer och hämtar upp mig tom, service! ♥ Sen ska jag rida i eftermiddag och så får jag se om jag hinner ta mig in till Stampen där Davids band The Queue har spelning ikväll. Det är min onsdag det. Snart är det ju helg igen, suck vad tiden går.
Sara & jag på tåget påväg till norrland + Sebbans tår.

Autum comes along..

Nu har jag varit duktig och oljat klart altangolvet (ja jag vet att jag hållt på med det hur länge som helst, men har skjutit upp det och fått förhinder hela tiden..) så pappa kan bli glad när han kommer hem iaf :) Var och fotade lite för ett tag sedan också, så fint när det börjar bli höst ute. Nu ska jag kila ut på en promenad alldeles strax, ska bara dra av med dammsugaren först här nere. Käkade precis lite lunch i form av kokta morötter & kokt broccoli, ett glas jordgubbsproviva och en halv grapefruit. Mums och fräscht!
Höst. Höstfärger.


Ny vecka

Ny vecka, nya tag! Denna vecka ska jag träffa en del söta människor i min bekantskapskrets, det ska bli trevligt! Utöver det så är planerna nu att jag ska rida, höststäda, träna & gå på ett möte angående en fototävling.

Haha jag var iväg med pappsen och handlade lite för en stund sen och vi pratade lite om kreta bland annat. Sista kvällen där vid middagen så hade pappa gått och kollat runt bland efterrättslängan och så hade Kiriakos sett det så han kom fram och frågade honom vad det var han letade efter för något och ville ha. Pappa ba " nej men det där goda chokladpralinerna" och dem var slut så Kiriakos sade "vänta, jag fixar, gå och sätt dig så kommer dem" pappa ba "neej men gud nej det behövs inte!!" Pappa gick och satte sig och en stund senare kommer ett stort fat med chokladpraliner ut till honom haha! Underbart! ♥ Sen när han gick så klappade han mig på huvudet och ropade på Manolis och något på grekiska.. haha SUCK! Aja, kul hade vi iaf, även om det var på min bekostnad ett antal gånger!
Nu ska jag sätta igång städningen, gud så duktig jag är!
Love

Broken - Lifehouse
Så underbar.


Söndag vare ja

Tänka sig att det finns vissa människor man verkligen aldrig tröttnar på. Vissa vänner som verkligen är djupa, fantastiska vänner som man kan vara sig själv med LÄSKIGT mycket. Jag är lyckligt lottad :)


Igår var jag hemma hos Alex och vi gjorde middag själva, det blev en grekisk sallad av ingredienserna hon köpte i grekland, den blev så sjukt god. Till det gjorde vi lite fläskfilé i cocosmjölksås och ugnbakade småpotatisar i örtkryddor. Det blev mums med ett glas rött till!
Efter det så drog vi till stinsvillan där några gamla rudbeckare hade spelning och det var hur mycket folk och vänner som helst där så det var riktigt kul! Träffade älskling Sara också! Skön kväll. Åh jag köpte ny jacka igår som är så skön, höstjacka, och måste säga att det är jäkligt skönt med hösten, att få ha mysiga varma kläder :D
Ikväll blir det filmkväll hemma hos Sebbe med lite folk.

Nu ska jag ta ut pajen som står i ugnen gjord på mina egna äpplen från trädgården som jag satte när jag var 5!

Kalimera Kriti 09

Underbart, som alltid. Jag älskar verkligen att resa och allt som hör därtill. Flygplan, taxfree-shopping och att löka på en annan flygplats någonstans i världen hör ju till!

Vi flög till Heraklion och därifrån hotellets taxi till hotellet. Sen väntade en vecka med sol, bad i pooler och i det absolut fantastiska medelhavet. Animationteam-ledarna drog med oss på allt mellan beachvolley till vattengympa (haha). Tennis var vi duktiga med att köra slut oss på i solen, riktigt skoj! Jag var duktig och gymmade lite också, även om jag kunde varit där lite oftare... Några dagar gick vi över till byn Sisi som ligger bredvid hotellet där vi shoppade, gick omkring och kikade lite och käkade ypperliga nektariner! En dag så åkte vi med våran vän Kiriakos som tog oss med upp i bergen, så himla vackert, sen åt vi riktigt grekiskt på en restaurang i Milatos innan vi drog hem till hotellet igen. Mys! I lördags så var det grekisk afton i form av fiskafton, det var massvis med grekiska specialiteter och fiskar i alla dess sorter och skaldjur och grekisk musik, supermysigt det med! Syrran hittade en rysk kompis på hotellet och höll mest till vid barnavdelningen hela dagarna. Hotellet har ju en kanonvacker utomhusbiograf också där de visade Mamma Mia en kväll under en stjärnklar himmel, ganska najs! Snälla Kiriakos & Lefteris bjöd mig & Alex på champagne, frukter och nötter en kväll också vid ett grott-cafe på hotellet. Hm, vad har vi gjort mera...Varit på stamgästdrink, välkomstdrink och champagnefrulle, mycket drinkar här asså. Nattbadat, druckit vin & ätit praliner till tända ljus! Haha. Träffat härliga människor och tagit mera hål i öronen! Sen har vi handlat i juvelar-affären som vi alltid brukar göra, vi känner han som jobbar där. Mamma köpte ett par riktigt fina örhängen i vitguld, pappa ett armband i silver, Alex en ring i silver och syrran fick en fin silverring medan jag fick en helt fantastisk ring i silver med ljusblåa svarowski-kristaller som jag är helt förälskad i. Hihi.

Semesterns jobbigaste: Alex 50-60 bett hon fick på benen.
Semesterns roligaste: Det var något varje dag!
Semesterförälskelsen: Manolis haha!
Semesterns härligaste: Solen
Semesterns sötaste: Kissmissarna
Semesterns mest irriterande: Att alla skämde ut mig om Manolis hela jävla tiden. :P (pappa, host, alex, host, kiriakos, host, restaurangchefen, host..)
Semesterns ypperligaste: Chokladtårtan!
Fyller i lite mera om en stund, måste packa upp nu!

Hemma!

18.15 landade vi på Arlanda igen. Usch. 10 grader. Jag vill tillbaka till värmen!
Jag har iaf haft en underbart skön vecka med massor av sol, skratt, bad, tennis, beachvolley, snorkling, god mat, träffat underbara människor och framförallt verkligen slappnat av ordentligt, så himla skönt att komma iväg!
Det kommer komma massor av bilder sen, men ikväll orkar jag inte fixa något! Så himla trött! Imorse låg man och solade och simmade i havet och poolen, nu sitter man här. Nu ska jag sova så jag skriver mera imorgon och berättar om allting!!! Massa kärlek!
/Carro

Kalimera Kriti 17/9-24/9

Snart ska vi alltså iväg till Kalimera Kriti, som ligger på nordöstra delen av Kreta, jag & familjen & alex! Elfte gången gilt i år. Jag säger bara, ÅK DIT. Ett helt underbart ställe kan jag meddela. Allt är av bästa bästa, helt fantastiska människor framförallt! Man mår guld när man är där. Hörs om en dryg vecka!
Im out! Love.

Så gott som död!

Jag är GALET taggad inför imorgon, det ska bli så SJUKT härligt :D :D Men just nu är jag helt helt slut. Har ju dygnat nu... :( Håller på med packningen och lyckades iaf hitta minneskortet till kameran som tur var. Phjue! Klockan är nu 13 snart och om 4 timmar ska jag iväg och rida, be för att jag håller mig kvar! Haha förstår inte hur jag ska orka rida idag. Men jag kommer nog iaf sova som en stock ikväll. Längtar... Asså, jag ser ut att ha två blåtiror, mina ögon är helt röda och tårögda xD Och ja, magkatarr vare ja, kul tajming...Fan. Bara för att jag slarvade så mycket igår, så himla onödigt. Det får jag äta upp nu. Måste käka något litet typ varannan timme..och inget starkt eller syrligt på något sätt heller.. -.- Men nu ska jag sluta klaga baskemej ;)
Nu ska jag försöka vila en stund. Hörs ikväll innan jag släcker ner och åker iväg till solen! :)
Åh snart får vi träffa vår älskade Kiriakos! ♥

Inte en blund!

Åh jag har inte somnat ännu. Har gjort allt jag kunnat för att kunna somna. Men det har inte gått. :( Gick ner när jag hörde att mammas klockan ringde. Mina ögon är helt svullna och röda. Fyfan vilken dag det här kommer bli. Hysterisk sista packning, hämta laddaren hos johan, tvätta, fixa naglar och allt skit, iväg till ridningen och palla rida också, allt ska ju vara färdigt ikväll sedan så vi bara kan dra imorgonbitti. Phu. Min mage mår inge bra heller. Har haft ont hela natten.. Legat och tänkt på typ allt mellan himmel och jord.. Har varit omöjligt att kunna sova. Hoppas jag slocknar snabbt ikväll, borde göra det!!

Dagar man bara vill spola förbi.

Har haft en jättemysig dag med Sara, världens underbaraste brud. Tack älskling min.
Men just nu är jag dock på helt fruktansvärt humör. Vi hörs nog inge mera idag, nu ska jag gå och dra kudden över huvudet.
Update från sängen under täcket: Så kul man kan ha med en kamera. Nu ska jag snart iväg till stan för att möta upp alex, har gjort iordning middag till familjen, tror jag skippar middag ikväll, det blir en kopp te med kära alex i stan. Är inge hungrig, alls.

Älskade familj


YPPERLIGT??????? :D :D
Vädret för heraklion hihi.

 

Sitter här och känner mig väldigt överväldigad. Det är saker jag inte vill prata om här i bloggen, men mycket rör sig i huvudet just nu. Hoppas jag kan ta tag i det här nu. Jag vill. Hur som helst har jag haft en skön dag. Mormor har varit här en hel del idag och vi har pratat jättemycket, så härligt, min mormor är världens underbaraste mormor. Kan inte föreställa mig ett liv utan henne... Hon stannade över middag och var så himla tacksam och älskade varje tugga, mycket tacksamt att laga mat åt henne! Efter maten träffade jag Pelle, det var verkligen jättelänge sedan så det var jättetrevligt! Nu ska jag sova snart I belive, hoppas på att jag kan somna lite lättare ikväll, för igår var det ju katastrofalt, somnade typ 3 eller nåt. Har en hel del att stå i imorgon också, en produktiv dag måste det bli.

 

Brukar ni någonsin tänka på hur livet utan er mamma/pappa/mormor/syster osv skulle vara? Hatar när man börjar grubbla på sånt. Jag och alex låg och pratade om det i gäststugan på landet i somras kommer jag ihåg och båda började gråta. Faktum är att jag har ingen aning om hur jag skulle kunna fortsätta leva utan dem. Inte ens mormor, fast jag vet att den dagen kommer att komma... ja, om inte jag går och dör innan förstås, you never know. How ever, ta vara på varje sekund med era nära och kära, fan bråka är bara så himla onödigt. Jag är glad att jag har en så nära relation till min familj.



Memories

Letade lite efter ett par solbrillor och så hittade man en massa gamla album från när man var liten. Haha, det är ju för kul att kolla igenom sånt. Här är en söt bild på mig och mamma från spanien när jag var 1,5 tror jag!

 

Förövrigt så har jag precis oljat in halva altangolvet plus staketet! Innan det så packade jag det mesta till resan. Fast ja, jag måste tyvärr ta bort typ hälften, men det problemet spar jag nog till senare.. :( Känner mig duktig iaf. Ikväll ska jag laga mat, det blir risotto på portobellosvamp med permesan och smörstekta handplockade kantareller :D MMMMM, and I can tell ya, that my svamprisotto is GOOOD. ;)

Back to business! Smell ya later!


Sömnlös natt?

Jag kan inte sova. Det går inte. Kan knappt blunda. Fast ändå är jag supertrött! Det suger, så jäkla frustrerande.


Designfix igen!

Underbara Denise har fipplat med min design nu äntligen! Vad tycker ni? Hon är så himla duktig på det där. Proffsigt, tack gumman! ♥

Nu sitter jag och tittar på Ensam mamma söker hihi. Blir en kvällspromenad sedan och så lite chill för att sedan sova, är jättetrött idag. Har städat och fixat jättemycket. Imorgon ska jag gå igenom garderoben och ta fram allt som jag ska ha med mig till Kreta, se vad som behövs tvättas och så! Lämnde in några skor för klackning idag också.
Denna vecka ska hinnas med en jäkla massa. Tvättas, packas, träffa en hel del vänner, träna & rida är några av sakerna som står på schemat!

Rens i datorn.

Har suttit och rensat maaassa bilder från datorn idag. Hittade lite gamla roliga bilder, bland annat från skolan hihi.

Lördagen den 12e september- höst.

Det är redan mitten på september, har ni insett det? Sjukt vad tiden bara susar förbi. Det är iaf rätt okej väder för att börja bli höst, men det är ju inte sommarväder precis... Men nu är det bara att stå ut 5 dagar till sen blir det Greece för mig så ska inte klaga!
Idag så ska jag & mamma åka och handla lite saker inför resan, vi får skjuts av snälla moster! Det är lite sånt där allmänna saker typ mediciner från apoteket, solkrämer från hälsokost, lite kläder och sånt smått och gott! Så ska vi väl fixa någon middag till kvällen också. Det blir en lugn lördagkväll för mig iaf som sagt. Fortfarande förkyld så! Men är iaf bättre och inte sämre och det är jag glad för.
Ha en underbar lördag allihopa! ♥

Myshelg

Idag är det fredag! Pappa kom in till mitt rum imorse, drog upp persiennerna och gjorde tydligt för mig att han tyckte det var dags att gå upp haha. Klockan var ju bara 9... aja sen så åkte han iaf iväg till landet. Så denna helg blir myshelg med mamma & syster. Moster kanske kommer hit också och gör oss sällskap.

Åh jag har haft lite mera ork idag så jag har städat och sen har jag tagit en jättelång och jättevarm ångdusch och skrubbat mig, rakat benen, gjort inpackning för både kropp och hår, fixat naglar, ja hela paketet liksom, så himla skönt! Så har jag fått i mig min mumsiga vitamindryck också, den blev kanongod. Hade i samma som igår ungefär fast jag hade i lite hallon också och banan och skippade plommonen. Har lite kvar som jag ska dricka upp om en stund.


På torsdag, på torsdag, på torsdag babe!


The heartbreak kid

The heartbreak kid sitter jag och kollar på just nu :) filmtips av adam ;)
Sen blir det sova för mig! Moster o mormor kom förbi för ett tag sedan och had emed sig jättefina goda praliner i alla dess smaker som vi fick smaska i oss :D ja jag vet att jag skulle hålla igen nu innan Kreta men what the heck. Mums var det iaf ;) Imorgon är det helg! Haha, fast det är det ju varje dag för mig. . . Men mamma är ledig så det blir mys :) Ska nog hålla mig inne i helgen så jag blir frisk!

Det handlar om så mycket mer

"Det handlar inte bara om utseende" Den meningen förstörde så så mycket, den dök upp jävligt ofta ur minnet, och det gjorde skitont, att få en sån mening mot en och känna sig så liten och ytlig är fan inte kul. Så, tack, den sög ur ungefär hälften av min energi vissa dagar. Hur kan man tillåta någon annan att trycka ner ens självförtroende? Jag får väl skylla mig själv som tog åt mig.. Men jag menar, det finns så sjukt många människor där ute som bara ser mig, och andra männsikor också för den delen, och bildar sig en uppfattning, sen finns det de som lär känna en och säger "Shit vilken underbar människa du är." Det är iaf dem komplimangerna Jag tar åt mig, för då vet jag att det handlar om hur jag verkligen är som person och inte hur jag ser ut eller verkar vara. mår man man bra på riktigt! Jag är så less på människor som tror att allt handlar om utseendet och det ytliga, bara för att man anser att man ser bra ut eller mindre bra ut så ska det inte spela någon roll för hur man blir behandlad. Det är som om att man får nån slags stämpel. Visst är det kul när någon säger "Du är riktigt vacker/söt/snygg/ser bra ut" någon gång, det förnekar jag inte, MEN. "Du riktigt njuter av all uppmärksamhet du får, eller hur?".. säger man så till mig så känner man inte mig. Det finns en gräns. Så, ska man behöva sluta vara sig själv, sluta klä sig i kläder som man trivs i, inte sminka sig som man vill, bara för att folk inte ska få fel uppfattningar om en och skapa en massa fördomar? Jag är ingen dum blåst brud bara för att jag i flera ögon ser bra ut och verkar självsäker, jag tycker människor ska sluta ha så otroligt mycket fördomar, för de kan till störta möjliga del vara HELT fel. Sen har alla människor sina komplex, ingen är perfekt, varken till in-eller ut sidan, alla har sina brister, det får man ju bara acceptera och förstå att alla har. Jag har gott om dem. Allt handlar inte om utseende, framförallt inte för mig.


Man ska vara stark och inte ta någon kritik man inte förtjänat på nåt sätt. Låt ingen få trycka ner dig. De är inte värda det, varför ska du slösa din tid på jorden åt att må dåligt över någon som inte har något bättre för sig än att trycka ner andra? Nejdu. :)


Foto: Jag, Canon eos 450D

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, redigerar lite bilder jag tog tidigare idag, samt vaktar syrran & en kompis till henne. Pappa och mamma är iväg och handlar lite. Tydligen skulle kära moster komma hit ikväll, trevligt! Fina Sara ringde mig för en stund sen och piggade upp mig lite också så man fick lite energi i denna förkyldningsdepp! <3


Antiförkyldningstips!

Nu när det bara är en vecka kvar till solen så är det viktigt att man kurerar sig och fyller kroppen med mycket vitaminer och försöker stärka immunförsvaret så mycket som möjligt, särskilt eftersom jag är sjuk. När jag får förkyldningssymptomer och börjar känna mig sjuk och även när det brutit ut så dricker jag varmt vatten med en matsked äppelcidervinäger och en tesked honung och några droppar citron i några gånger om dagen! Så brukar jag också dricka förkyldningsbrus, men nu köpte pappa hem droppar som man droppar i vattnet istället så nu kör jag på det. En annan sak som är bra är ju att käka vitlök, så när det är som värst och jag inte har någon smak, vet ni vad jag gör då? Tar en smörgås, bred på lite philadelphia och så tar jag och skivar en vitlöksklyfta i tunna skivor och lägger ut över mackan! Starkt som fa-an, men det hjälper till att bryta ner bakterierna i kroppen.

Tror det var förrförra året när vi skulle åka utomlands, så blev jag dundersjuk några dagar innan vi skulle åka, fick panik och trodde hela resan var körd. Då körde jag på superduper-kurering, alla drycker jag kunde, typ 5 gånger om dagen, käkade esberitox och även treo, och ångbastade och vilade! Haha galet, men det var rena rama mirakelkuren och jag blev helt superfrisk på 2 dagar!

Dagens drink:

2 rödbetor
2 morötter
1-2 dl svartvinbär
3 plommon
1 nektarin

Härlig färg va? :)


Strandsatt

What if my chances are already gone
Started believing that I could be wrong
But you gave me one good reason
To fight and don`t walk away
Cause here I am, still holding on
Do you see?
Or am I wrong?


Foto: Jag, Canon eos 450D

Det suger att vara sjuk, det här är tredje gången jag bloggar idag haha. Märks det att jag verkligen är uttråkad? Det värsta när man är "strandsatt" i sängen är att man har så himla mycket tid att tänka! Efter några timmar har man redan tänkt igenom allt som går att tänka igenom, och lite till. Suck. Som tur är så har jag iaf ipoden min, tvn, datorn och kära vänner på mobilen :)

Nu blir det fotboll, sen idol!

Buhu..

Jag ligger i sängen och tycker synd om mig själv, men man får väl göra det när man är sjuk, right?
Jag gjorde en vitaminbomb till lunch igen med lite svartvinbär, hallon, bananer, morötter, nektariner, äpplen och mango i...jättegott! Sen kom pappa hem med förkyldningsdroppar och mera äppelcidervinäger som är bra för immunförsvaret och dödar bakterier i kroppen. Så hade han köpt en chokladkaka också, en sådan där brownie med vita chokladbitar i, mums :D hihi..
Men det är äckligt booring att inte orkar göra något annat än att bara ligga här.. Men nu måste jag bli frisk så fort som möjligt så jag avbokade ridningen ikväll och träffen med Sara tyvärr :( men nu blir det kurera kurera som gäller.
Entertain me :´(

Foto: Jag, Canon eos 450D

SJUK

Nejnejnejnejnej... jag vaknade och var sjuk. Jag vill bara somna om igen och vakna frisk. Jag får inte bli sjuk, inte nu. En vecka kvar till Kreta. Jag kurerar mig galet idag. För fan heller att jag tänker gå och bli sjuk när vi ska utomlands :( eller smitta ner resten av familjen lagom tills dess... så har jag säkert åkt på svininflusensan så dör jag också!!! Skit.

CV-BOMBNING

Jag har ju varit så dålig på det där med att söka jobb, så seg. Men idag har jag bombat ställen med mitt cv och sökt jobb här och var! Så har jag varit ute och cyklat också.
Imorgon ska jag ta mig an altanen och olja den, så får jag lite cash! Det ska ju tydligen bli underbart väder imorgon, ska träffa Sara över en promenad också på dagen, sen borde det bli perfekt väder för ridningen på eftermiddagen, sweet!
Nu ska jag laga mat. Det blir GI-laxburgare med sallad och egengjord dressing :) Sen får vi se vad som händer denna kväll. Blir nog en promenad med en nära vän.

I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

(8)


You`re everything I need and more, it`s written all over your face.

Jag har så himla mycket tankar i mitt huvud. Men när jag sätter mig här och vill få ut någonting så flyr alla bokstäver bara iväg och kastar sig hullerombuller. De vill bara ställa till det för mig.
Jag behöver så himla mycket just nu. Jag längtar efter så mycket. Jag vill ha så mycket. Det är inte så stort egentligen, det är rutin jag saknar. Jag saknar helheten. Jag saknar stabiliteten och målen. 
Jag tror jag kommit till en "livskris"! Stadiet att växa in i vuxenlivet. Att höra mamma & pappa prata om ekonomi och allt sånt där också. Vissa saker man inte förstår, inte orkar förstå, men som man vet att man måste lära sig. Prioritera, liksom 160 000 kronor på en upphöjning av gräsmattan och ny mur samt staket runt tomten på baksidan, kommer man prioritera sånt när man är vuxen? Finns inte en chans att jag skulle göra det idag även om jag förstår mamma och pappa. Sånt där vuxet stuff... Räkningar, lån, ammortering, veta vad som är bäst, räntor hit och dit, deklarering. Man vill ju skaffa sig en bra karriär så man kan få bra med pengar. Men, fan är jag redo och kasta mig in i vuxenlivet? Ja jag har inget val.
Nu ska jag sova. Imorgon ska bli en produktiv dag har jag bestämt mig för.
Kärlek till er alla

Måndag, ny vecka.

Jag har hunnit med ett spinningpass och en lång skön ångdusch! Riktigt skönt. Jag sitter och avnjuter min dagliga vitaminbomb till lunch som är en frukt/grönsaks-drink. Vi har en sån där maskin som man bara kan stoppa ner allt möjligt i och göra juice av. Idag blev det morot, nektarin, äpple, banan, mango & vetegroddar. Mums! Något som jag brukar ha i är rödbetor som bas, det ger en lite jordig smak men väldigt god och mättande. Rödbetor är mycket fiberrika, är väldigt bra för mage och tarmar och innehåller B-vitaminet folsyra som är bra för cellbildningen! Visste ni det? Så käka rödbetor! Jättesmart att ha i juicen och blanda med andra frukter & grönsaker om man inte är så jätteförtjust i den också. Så får ni se en bild på mina helt underbart goda calzones jag gjorde häromdagen med ricotta, spenat, mozarella, soltorkade tomater, oregano och salami!



Nu ska jag kila ut på en promenad tror jag. Ikväll kanske jag ska på teater faktiskt, har blivit medbjuden på en repetion av Hairspray som har premiar den 17e september på chinateatern. Spännande!

The way you make me feel

You knock me off of my feet.

TORSDAGEN DEN 17E SEPTEMBER

Kalimera Kriti 09

Med la familia y Alex

11 dagar kvar.

 


Tack Sanaz!

Igår var en trevlig kväll hos Sanaz! En chill kväll, hoppade en hel del studsmatta, åt tårta, godis och snackade en massa med trevliga människor. En lång men mysig promenad till malla blev det sen, där vi missade bussen (sorry alex) så vi gick med Petter, Gabbi & Fille mot dem, petter skjutsade filip i kundvagn, mycket kul kan man ha klockan 2 på natten utomhus! Gabbi & Petter drog hem till petter för att sova och jag och alex gick hem till filip en stund medan nästa buss skulle gå. Sedan drog vi oss hemåt alex, satt uppe och snackade till 5 och sedan somnade vi.

När vi sedan över frukosten satt och pratade kom vi på YPPERLIGASTE temat vi skulle haft på NTshowen, BERT!!! Bert ljung. Hur fantastiskt vore inte det temat? Tänk er början; scenen är nedsläckt, mitt på scenen står en spegel och en spotlight ovanför som tänds och musik går igång "älskade ängel, dudududu" och där står han i kallingar och kör berts sexiga dans, där går stapeln av för årets NTshow och alla fattar att det är världens bästa bert det ska handla om. Åh vad kul. Åh åh åh!

Dagens kärlek går till Alex, fan vad jag älskar dig underbara babe.


Lördag lördag kära lördag...

...det blåser höst ute, eller hur? Jag vill inte säga det, men det är så. Hösten börjar sakta grypa sig fram nu. Tack gode gud att vi ska till Kreta om 12 dagar :D
Igår kom Alex över, käkade lite, vi snackade och hängde ett tag tills jag fick sms från grababrna grus som uppenbarligen hade det så tråkigt eftersom jag fick ett sms från sebbe, ett från johan & ett från adam, ungefär samtidigt och de var alla på samma ställe.. så stackarna, vi bestämde oss för att göra dem sällskap. Ringde Maria så hängde hon också med (som för den delen hade pimplat en hel del vin med sin mamma innan. ;) )
Simon, simba, månsson, linder, adam, och några till var det som var hemma hos adam. Några gitarrspelande & sjungande, dansande och chillande timmar senare drog vi oss hemåt och Alex slaggade skavis hos mig. Trevlig kväll, dock äcklig häxblandning till dricka...
Ikväll ska jag laga en spännande middag till la familia, calzones med ricotta, spenat, soltorkade tomater, mozarella och oregano bland annat och så tänkte jag göra en tomatsalsa tilloch lite rokostsallad! Efter det så ska vi hem till Sanaz som har födelsedagsfest! Kanske drar vi förbi Adam innan och förar litegranna! Egentligen ville jag också hinna förbi och se några grabbars spelning på stinsvillan, men tror det blir svårt med tiden tyvärr..
Nu ska jag fixa naglarna och föna håret! Over and out.

Fix med designen

Har suttit och fipplat lite med designen och med hjälp av Maria så har den blivit mycket finare iaf :D tills dess att Denise har tid att fixa till den så får det duga! Känner att jag borde ta mig ut lite, har bara suttit inne idag. Städat jättemycket iaf, duktig som jag är. Ikväll ska vi äta lite god middag här hemma och sedan ska jag nog träffa Alex. Har blivit bjuden på chillkrök hemma hos mr Torssell, får se om jag drar dit! Imorgon ska Sanaz ha födelsedagsmiddag/fest, det ska bli mycket trevligt! Det är väl typ min helg det. Nu håller jag på att kissa på mig, ska nog gå och göra något åt det.

Snygga angelina



Gamla minnen

Fikade med bästaste Sara för en stund sen, love you babe! Vi pratade killar & ja..killar i typ timme efter timme, vi kan prata i all evighet, helt underbart! Över en varsin soyalatte på waynes satt vi och fördrev tiden ett bra tag iaf, tack gumman! Lagom skönt att bli hämtad och hemskjutsad med bil liksom, service? oh yes! <3

Håller på att städa lite just nu, och FYFAN vad kul det är att läsa gamla saker, gamla betyg, skolsaker, dagböcker, teckningar, bekännelser, bilder, åh, helvete vad man kan roa sig länge med det.

Hittade iaf mina grundskole slutbetyg, det var trevligt:
vg
vg
vg
vg
vg
vg
vg
vg
mvg
mvg
mvg
mvg
mvg
mvg
mvg
mvg
mvg 
= helt okej! Bra carro!

Jag har suttit och läst igenom gamla kill-crushes och det är ju hur galet kul som helst, haha kan inte tro att det är jag som har skrivit det där xD åh, vad liten man var en gång i tiden... kommer ihåg att jag och maria satt och drömde om våra drömprinsar, hur de skulle se ut, att de skulle komma och ta oss med storm en vacker dag och vi skulle bli lyckliga ever after! hihi.. ja, idag är man singel och inte har någon drömprins kommit och tagit en med storm, än... still waiting babe, still waiting for you! 

Haha maria kommer du ihåg de där böckerna vi hade varannan vecka och skrev dagbok i vad vi hade gjort? hittade 2 stycken sådana nyss också HAHA helt underbara tider :D du & jag mot världen! Haha. Jaja, nu ska jag fortsätta här, snart ska jag kila ner till frissan där mamma sitter och blir fixad och försöka få ett till hål i örat ;) Jag och hål i öronen asså, har ingen koll på antalet längre...hörs sen!

Kort hår?

Coolt det skulle vara va? De som klär i kort hår, det är verkligen skitcoolt. Men jag är alldeles för feg för att skaffa en korthårig frilla. Man måste ha riktigt snygga ansiktsdrag då.

Tecknar!

Jag vet inte om ni var till så mycket hjälp, hur som helst så kommer det säkert bli konstnader för extra bagage för mig.....
Just nu sitter jag och testritar lite på en tatuering till en kompis. Sen blir det promenad med mamma.

DRESSES

It isn`t over til it`s over. Ge inte upp. <3


Okej, jag håller på att rensa lite i garderoben och bland mina klänningar och samtidigt kollar lite vilka jag ska ha med mig till kalimera om dryga 2 veckor. Jag behöver hjälp! Hissa eller dissa, vilka ska jag ha kvar/ha med mig till kreta?
Här är några stycken iaf!
Många har jag i flera andra färger också. Den prickiga är axelbandslös.
Hämtade ut mitt pass idag btw hahah

RSS 2.0