Lugn torsdag

Vilken lugn och skön torsdag det har varit. Jag har tagit det lugnt, sov ut, tog en lång skön dusch, städat och plockat ur diskmaskin och sånt. Sen har jag skrivit på CV:t som jag ska bomba ställen med i helgen. Hann även förbereda maten tills mamma och Frida kommer hem. Underbart gulliga Frida ska komma och äta middag med mig och mammsen idag, först skulle de plocka lite bär här i trädgården och så. Myspys. Senare ikväll kommer Sebbe över en stund, så ska vi snacka lite, trevligt! Nu ska jag ta och måla på ett lager på naglarna! 


Älskar Makeupstores serie Holographic. Det här är färgen Greta. Har även Madeleine som går i en beige guldig ton & Britta som går i en rosa ton!

Britta.

Brunett, jag? Javisst





Hittade lite gamla bilder på mig som brunett och liten skitunge när jag kollade igenom bilder på pappas gamla laptop. Haha, alltid lika kul, synd att min gamla laptop kraschade bara för där hade jag massa gamla roliga bilder..


Workout

Skönt trött!
Har precis tränat. Jag var ute i 2 timmar och cyklade ganska intensivt, körde spinningpass på det och sen avslutade jag med styrka! Mycket skönt, har varit dåligt på att träna på sistone, ska bli ändring på det nu. För övrigt idag så har jag varit barnvakt, jag och syrran var på cykelpromenad och efter det gjorde vi chokladbollar, usch usch ajabaja, men gott var det. Hoppat studsmatta och ritat har vi också hunnit med! Nu ska jag ta och hoppa in i duschen snart. Ikväll har jag inga planer faktiskt, ännu. Imorgon ska jag träna, och träffa Gabbi på kvällen! 


Heal the world, make it a better place



...for you and for me 
And the entire human race
There are people dying 
If you care enough 
For the living 
Make a better place
For you and for me


Med lite härliga michael jackson låtar i bakgrunden så hade vi en helt underbar grillkväll ikväll med lite släkt & vänner. Förrätten var fyllda rullade scones med färsk spenat, soltorkade tomater och annat smått och gott i. Sen bjöd vi på massa grillat i form av marinerad fläskfile, marinerade skogchampinjoner & kantareller på spett, minifärskpotatis med olivolja, rosmarin och grovsalt på spett, lite chorizo och sådana korvar, tzatziki, guacamole, en stor medelhavsinspirerad sallad, grillade pilgrimsmusslor och så lite småplock med avocado, små ostar och grillade grönsaker. Sen en plommon/hallon/smultron-paj med kokos i till efterrätt. Låter inte det ganska maffigt? Kocken Carro kirrar det mesta ;) hihi.



Uppdatering!

Hoho!

Fysatan vilket URKväder det är!!! :( ...Lite uppdatering sedan sist då!
I tisdags träffade jag underbara Sara, vi var hemma hos henne, åkte iväg och handlade middag, lagade mycket god sallad & kyckling med en gudomlig äppelpaj till efterrätt! Det var riktigt trevligt och mysigt! ♥
I onsdags träffade jag mina två Alex:or över en glass och lite lek inne på teknikmagasinet & br leksaker haha.. mycket trevligt ;) Sedan igår så var jag iväg på kvällen till Johan Linder som hade lite chillkväll, åkte dit med Gabbi och var där ett tag, adam, simon, romina, ambis, böna, adde, vera, maddock var några som var där :) chill och trevligt! Men mindre trevligt när vi skulle hem, det SPÖregnade och jag blev totalt dyngsur.. men snälla pappa min kom och mötte mig vid bussen med ett paraply, underbar pappa jag har va? :) ♥
Idag är det fredag och nu fipplar jag med att lägga över 5000 bilder till mitt externa minne, det tar TID.. 14 gig :O... jag funderar på att dra mig en sväng till stinsen också.. sen träffa söta Gabbi ikväll :) ♥
Imorgon ska vi grilla oxfilé och lite mums med lite släkt och vänner här hemma! Nej nu ska jag sätta fart här!


Hemma

I lördags kom jag hem från Dalarna och nästan direkt var jag iväg på först förfest hos Petter och sedan födelsedagsfest hos Johanna som Denise och Johanna höll, trevligt. Men en mindre trevlig hemresa på morgonkvisten. För det första så ramlade jag när vi sprang till bussen och införskaffade mig 348 stycken skrapsår och svullnader och köttsår stukningar. Mycket trevligt. Sen tog det oss 1 timme och 45 min att ta oss hem från Väsby. Vi hoppade på fel buss och halvsomnade vid en mack ett tag och tillslut kom vi hem iaf... 

Lite bilder från Dalarna finns på facebook btw. Vi hade en superhärlig vecka där och hittade på massa med saker!

Igår var det middag hemma hos willy och jag och alex lagade maten och willy stod för plånboken ;) petter, gabbi, johanna, dennis, denise, willy och hans kusin, alex och jag var det som avnjöt maten som dock blev mycket försenad eftersom vi bara hade en ugn på en jäkla massa mat. När klockan närmade sig halv 2 så var det för sent att försöka ta sig till viby så jag slaggad på alsex soffa eftersom jag inte ville att hon skulle väcka sin mamma och så, fast sen så vaknade jag ju vid 6 när hon skulle till jobbet också, wie. Då var det ingen idé att somna om, så då drog jag hem. Nu är man sådär lagom pigg...

Idag ska jag när jag orkar ta tag i dagen, hoppa in i duschen, fixa mig och städa lite här hemma, borde ringa vårdcentralen om ett bett jag har på mitt ben som är lite oroväckande :S och sen ska jag träffa söta sara i eftermiddag :)

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet 
Du lever för stunden, precis som jag '
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar 
men lyckan i grunden, precis som jag 
Vi är som personifierade Nittiotal 
i ett virrvarr av chanser och val 
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer 
Jag lever för kicken, precis som du 
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen 
Jag har frihet i blicken, precis som du 
Här står livet i farstun, så nära inpå men det är nåt som gnager ändå 

Det kallas tvivel, det där som stör 
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör och 
jag ser hur du tänker på nåt 
hur du längtar dig bort 
som en fågel i bur 
En obehaglig distans en konstig känsla nånstans 
Det känns tomt - eller hur? 

Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår 
när du somnar om natten, precis som jag 
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset 
Du lever för skratten, precis som jag 
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas 
Vi proppar i oss och vi vaknar som as  
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor 
Dom hjälper mot ledan, precis som du 
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar och längtar till fredan, precis som du 
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt? Det kallas tvivel... 
Här står livet i farstun, så nära inpå men det är nåt som gnager ändå 
Det kallas tvivel...

Simba visade mig en låt för en stund sen, riktigt klockren text. Lars Winnerbäck - Tvivel

Iväg igen då!

Fan vad skönt det har varit att vara ensam hemma nu över helgen. Helt underbart :D Inget man väcks av på morgonen, man kan gå och göra vad man vill, när man vill, hur man vill, ut och in, 24/7. Mat när man vill, allting, så jäkla underbart! FAST jag tycker det är skitläskigt att sova ensam... Imorse somnade jag inte förrän 4 nånting, världens mes, jag vet... jag skäms! Men jag sover inte ensam så ofta, det är väl därför, det var väl bra för mig så jag får vänja mig lite. Haha.

Jag har hunnit göra både allt och inget den här helgen, skönt. Träffat härliga människor, haft filmkvällar, fikat, mysiga middagar och härligt snack. Men också sovit till halv ett, gått omkring i mjukisar halva dagen, lyssnat på hög musik, fjantat mig och inte gjort ett piss, precis som det ska vara ibland!

Nu kom nyss Alex hit, hon står i köket och bakar kakor :S jäkla kakmonster, jag ska minsann inte ha en enda kaka, jag är mätt och ska vara duktig och klara mig utan sånt ^^ Själv så sitter jag här och lyssnar på musik, gammal musik, bruce & jackson går i högtalarna. Jag har hållt på och packat hela kvällen, det är galet hur jäkla dålig jag är på det, usch. Jag ska vara borta i en enda vecka och jag har två stora fulla väskor och har inte packat ner mina neccesärer, mitt smink och mina skor ännu. Suck.

Som sagt så drar jag till Dalarna imorgon med tåget och Alex, jag har inte träffat päronen på över en vecka nu, ska bli mys :) Sen ska vi fira pappa som fyller år på onsdag och även Emil & Frida som inte fyller mindre än 18 bast, inte varje dag man gör det, så det kan man ju inte missa! Party & avkopplingvecka i ett, kommer bli härligt! Hoppas vädret håller sig i styr också bara...


Hemma

Nu är jag hemma efter några riktigt härliga dagar på Håtö med Alex. Vi har ätit middagar på stranden, lunchat på båten, promenerat ute i skärgården, shoppat i mysiga norrtälje och fikat på underbara cafét En liten smula. Vi har skrattat, vi har gråtit, vi har snackat om allt mellan himmel och jord, det finns inget jag inte kan dela med den underbara bruden. Tack för en kanonvecka hjärtat!

Nu har jag fixat tvätt, städat, stoppat i mig lite mat i form av en mumsig sallad och hunnit duscha, lacka naglarna, och fixat mig så man känner sig sådär härligt fräsch. Jag komme vara hemma i helgen och så drar jag till Dalarna på typ Söndag. Blir där veckan ut, firar pappa, sysslingar och har det härligt. Alex ska göra mig sällis också. En fartfylld vecka ute på landet helt enkelt. Det blir avkoppling, detox, träning, med också skratt, party och hålligång!

Åh jag har så otroligt många människor jag vill hinna träffa också. Både nu innan jag åker och sen när jag kommer hem! ♥




Norrtälje

Strax ska jag och Alex åka iväg till hennes landställe i Norrtälje! Riktigt mysigt ska det bli. Jag har hållt på att packa och fixa som en tok här hemma, nu sitter jag och äter lite lunch. Jag är värdelös på att packa, det går inte, slutar alltid med att det blir halva garderoben... och 2 stora väskor...

Ha det underbart så länge! Kommer hem i slutet av veckan och är hemma några dagar, över helgen förmodligen, sen drar jag iväg igen till Dalarna, landet, sysslingar och smått och gott. Puss & kram!


Underbar kväll med mina snygga brudar



Lite härliga bilder från gårdagen! Jag var inne i stan och käkade först middag med Alex & Sara sen drog vi med djurgårdsfärjan till grönan, gick runt och lattjade lite och så satt vi oss på kryddhyllan och tog en drink och snackade! Vad som hände sen, jadu.. Ett gäng grabbar från ett företag gör oss sällskap till stängning. Vi behövde inte oroa oss för att behöva betala några drinkar iaf! Haha.. Men snacka om att ragga, fyllon hela bunten, men det var väl en som var utmärkande om vi säger så... snacka om att aldrig ge upp :P uhu.. Aja, vi hade en riktigt skoj kväll iaf :D Tack brudar!
Det här gör vi snart om!

Ikväll ska jag träffa min alldeles egna snygging Alex, ja okej..kanske inte alldeles egna då.. men nästan! Vi hade först planer att gå på fest men så blev ju inte fallet... Så vi kommer kanske dra ut med Kajsa & Sofie, eller stanna hemma och mysa själva ;) Imorgon är det grönan som gäller :D och jag är SJUKLIGT taggad :D hihi <3


RSS 2.0