PISSPISSPISS

Efter en riktig helvetesdag 8.00-16.45 utan en endaste rast med sjukt mycket jobb så slutar min mobil att fungera (igen). Så nu har jag en av mammas typ förrförra mobil, uppfällbar, sjukt seg och jätteliten skärm och vackra polyfoniska ringsignaler. Helt underbart. Har letat som en tok efter kvitto & garantipapper på Jet:en som jag nu äntligen lyckats spåra.. Hemsk dag. Sen fick jag svart på vitt att jag kommer få massa restskatt att betala för att de dragit för lite skatt, jätteskojigt, verkligen. Så jag har tröstätit massa choklad, och lite nötter, och lite mera choklad. Så jag ska få ännu mera ont i magen, tänkte att det vore ju lite trevligt.

Värmen under täcket slår allt

Vill bara krypa ner i sängen med älskling igen...

Saturday night

Godkväll allesammans!

Jag har precis stoppat in kycklingen i ugnen täckt av en fetaoströra med soltorkade tomater och basilika, mums!! Mamma springer på löpbandet och jag är nyduschad och fräsch efter ett pass kondition & mage på gymmet efter jobbet. Bra lördag! Dock har jag varit sjukt trött idag. Var helt inställd på att det var fredag tex när jag skulle hem från gymmet så stod vid 525an och väntade grinigt på en buss som aldrig kom (konstigt..) sen upptäcker jag efter en kvart när 520 kommer att det är lördag och jag slipper alla apiga rudbeckselever :) gnuggar ögonen, skakar på huvudet och drar en djup lättnadssuck! 

Denna afton ska jag se Love and other drugs med Filip vid filmstaden söder, megamys! :) Har dock ätit väldigt mycket naturgodis och nötter både igår och lite idag (innan maten!) icke bra, så kanske borde ta med typ morotsstavar till biografen ikväll...? 



C

Lycklig tjej

Jag är på strålande humör denna ljuva fredagsförmiddag! Trots att min arbetsdag inte ens har börjat ännu. Kör stängning ikväll och öppning imorgon. Men det känns hellugnt faktiskt!



Hade en helt underbar torsdag igår när jag var ledig. Jättemysigt att träffa Sara och sen hade jag ett hur skönt pass som helst på gymmet. Ni vet när det bara är sådär ruskigt roligt att träna, klockan tickar jättesnabbt och man inte vill gå därifrån? En sån dag hade jag igår! Sen var det typ inte en enda människa där, vid 2tiden, UNDERBART! Idag känns det ordentligt i benen som jag körde rätt hårt igår. Känns fantastiskt och jag tror att jag äntligen har kickat igång motivationen igen! Jag längtar redan till imorgon när jag får komma iväg och svettas igen. :) Och vågen visar alldeles korrekt, älskar när det går åt rätt håll! Det har det gjort i 3 månader nu. Snacka om att jag är ute i god tid för beach 2011. ;)

Men det bästa utav allt var nog när mitt hjärta mötte min blick på bussen hem från gymmet och jag fick ha honom hela kvällen och natten lång.
Efter ett år tillsammans känns det idag bättre än någonsin. Sjukt men det känns verkligen fortfarande som att det bara växer starkare och starkare. Det här är helt nytt för mig. Jag trodde inte att sån här kärlek existerade om jag ska vara ärlig. Jag är en fantastiskt lyckligt lottad tjej! :)


C


Träningscarro



Skulle hitta någon träningsbild men hittade den här trevliga från kalimera kriti 2008. Kommer ihåg det som igår! Körde nämligen 500-1000 meter simning varje kväll. Fatta vad underbart, klockan 22 typ, kolsvart ute och bara lampor och poolen som lyser, inte en enda människa i olympiska poolen och man hör syrsorna och havet precis bredvid. Aaaah!!! :`D

Hur som haver. Imorgon är jag ledig och ska träffa min Sara över en kaffe i Sollentuna innan jag ska till gymmet och svettas! Känns som en lovande torsdag må jag säga. 

Måste tacka Ninni för den fina bloggdesignen, vad skulle jag göra utan dig?! Ha en grymt ful blogg iaf... PUSS

Nu får jag önska er en god natts sömn så hörs vi imorgon!

C

Skönt slut

Är sådär skönt trött i benen idag. Var duktig och sprang intervaller på bandet igår efter ridningen. Varvade 2 min 8.5 och 2 min 10 i 20 min och joggade sen 10 min till. Lite sådär lagom efter ridningen, ne var faktiskt riktigt jobbigt haha.. 

Ska strax iväg till jobbet nu. Känns rätt segt, är jättetrött idag, kunde inte somna igår.. Mitt huvud bara snurrade runt, det var liksom inte meningen att jag skulle sova..


toker

Skåpbilsskräcken, dags att söka hjälp?

Godmorgon godmorgon!
(Ja det är faktiskt morgon här hemma, då jag vaknade för en halvtimme sedan...)

Sov nämligen hos Filip efter träningen igår, så då gick jag upp samtidigt som honom vid 6 på min lediga dag, men som sagt så tog jag igen sömnen nyss haha. Hur som helst, han släppte mig vid tunbergsskolan busshållplatsen där, skitchill tänkte jag, det var en hel del bilar och människor ute redan så inge läskigt alls. Tills det typ efter 2 minuter tunnades ut och mystiskt så försvann alla människor och ersattes utav min favorit, skåpbilar! Wiho! Eftersom att jag satt så fruktansvärt nära vägen och bilarna kändes det verkligen som om de nästan snuddade vid mig av någon konstig anledning.. Första bilen gick bra, andra okej, men sen blev det rätt påtagligt jobbigt. Jag överdriver inte när jag säger att 99% var skåpbilar som åkte förbi. Under 10 min hann jag se så många olika skåpbilar jag aldrig sett under hela mitt liv tidigare, plötsligt stod jag där helt naken och sårbar intryckt i hörnet utav sl:s glasväggar. Räknade till 10 bussar som svängde höger istället för till vänster borta i rondellen, hann tänka minst lika många gånger att den inte skulle komma och ångesten kröp sig bara närmare och närmare. På med luvan, av med luvan, blunda, titta, blunda, nynna, låtsas se ut som en grabb, hyperventilera, och så kom dem. Och de kunde inte sluta rinna ner längs kinderna. Det var som om att det bubblade över och tillslut kunde jag inte hålla dem inne längre. Precis då såg jag bussen som svängde vänster borta i rondellen, äntligen min buss.

C

Måndag den 24e Januari 2011

Och jag har varit väldigt duktig idag på min lediga dag. Städat, dammsugit och framförallt sorterat upp alla mina viktiga papper i en pärm! Döpte den till "Carros vuxenpärm" haha. Sen avnjöt jag en tallrik lutfisk som mamma o pappa sparade till mig från i lördags när jag var på tjejmiddag hemma hos Johanna borta på mysiga söder :)

Senare ikväll ska jag till gymmet med älskling! (köpte i förrgår äntligen gymkort, blev dock på sats den här gången).
Men innan det ska jag träffa Elin strax. :)

Vad härligt det är när man kommer i gamla byxor man inte kunnat ha på jättelänge igen :D


Härliga ljumma sommarkvällar & solnedgångar närmar sig, faktiskt.

C

Allt

Jag fick plötsligt ett enormt stort sug i magen.. Saknar mitt hjärta, sjukt mycket. Alltså, jättejättemycket..
Det är helt galet att man kan älska en annan människa så mycket, det visste jag faktiskt inte att man kunde.





Frisk tisdag

I takt med att jaga Tyrakroppen till sommar så har jag precis precis avslutat ett 30 minuters löp-pass på löpbandet nonstop samma tempo, direkt från 60 min ridning med fina Zara :) JÄTTESKÖNT! Nu ska jag faktiskt (tro det eller ej) stretcha, som jag e så sjukt dålig på att komma ihåg, så fort jag ätit upp den goda fruktsalladen syster gjort! Sen blir det en skön lagom lång dusch på det! Härlig tisdagkväll :D



På förmiddagen idag kom Sara över och vi lagade brunch och myste ett par timmar med tända ljus och tjejsnack, välbehövligt som vanligt!

C

Jag vill se ut som Tyra...

Tyra. Seriöst, där har vi drömkroppen. Vem dregglar inte över henne????? Fyfan vad snygg hon äääär!!! Så ska jag också se ut. :)

En annan grej. Jag har nu hittat den mobil jag ska ha! HTC Desire HD. GRYM grej det där. Sen ska jag även byta till Tele2 igen :) skönt... :D

C

Att vara bortskämd.

Det är ingen nyhet här men, jag satt och tänkte på det idag påväg hem från jobbet på tåget. Hur gör man för att återgälda 20 år av extremt generös uppväxt? Jag känner liksom enorm tacksamhet men nästan lika enorm frustration att jag aldrig kommer kunna ge tillbaka så mycket. Jag får typ köpa ett hus åt dem nere vid medelhavet eller nåt när jag "blir stor". 

Blir ni också upphämtade vid tågstationen 9ggr av 10 efter jobbet? Tågen är alltid försenade vilket bidrar till att jag brukar missa bussen med typ 3 minuter vilket i sin tur bidrar till att jag får vänta nästan en hel haalvtimme på nästa buss, eller ja, det behöver jag ju aldrig göra eftersom pappa alltid hämtar mig vid norrviken då... Ja, jag vet, jag sade ju det, det var ju det hela inlägget handlade om. Jag jobbade idag och hann inte själv kolla på trosor och strumpor som jag behöver så vid 13-tiden ringer kära mor till jobbet, och beskriver trosor och undrar om storlekar, när jag kommer hem finns trosor och strumpor, skitsöta för den delen, och väntar på mig. Mina favoritstövlar skrek efter att bli omklackade, inlämnat under dagen och inte för att "de hade vägarna förbi" direkt. Men det bad jag faktiskt om. Åh. Det räckte inte precis med en middag på edsbacka wärdshus. Jag tror det är då små sakerna jag måste göra för att rensa mitt samvete mot dem. Tänka innan jag kanske slänger ur mig en trött/grinig ton efter jobbet, ta undan den där extra disken och ta hand om den där dammsugningen, stanna hemma och umgås med bara dem lite oftare (sitta vid datorn och på rummet räknas inte, nej). Låter ju som om att jag är världens bratigaste dotter, det är jag faktiskt inte alls, jag har bara extremt lätt för att få dåligt samvete. 

Hur som helst, min familj är helt fantastisk och jag älskar dem ohyggligt mycket.
C

Personnel, Work and Organization, 180 hp?

Programmet ger dig kompetens för arbete inom HR (Human Resources) med de beteendevetenskapliga ämnena som grund förstärkt med företagsekonomi och juridik. Du får de akademiska grunderna för att arbeta med personalplanering, organisations- och kompetensutveckling, ledarskap, arbetsmiljöarbete samt förhandlings- och utredningsverksamhet.

Lite rekning över studier såhär på lördagskvällen. Jag och mamma ser någon sjuk film på tv4HD, asså, sjukt skum haha. Ska strax stupa i säng, jobbet imorgon också.. :) 

Godnatt!

Sunrise



As I look into your eyes I see the sunrise 
The light behind your face sends me new vibes 
Sunrise 
We sleep and sometimes love until the moon shines

London

Jaa, när åker vi Nicolina? Skönt att du kirrar boende. Jag kirrar the one and only, Stan, iaf ;) Sen om du vill ha honom som one night stand eller egentligen bara vill vara som honom, det är ju en senare fråga!
Hahaha, jag gillar den här veckan :)

xoxo

Vikarierande butikschefsveckan

Godafton!

Efter mysig lördagkväll samt söndagförmiddag tillsammans med min käraste kan jag se fram emot en ny vecka. Denna härliga vecka kommer jag spendera 80 procent på jobbet, typ. Haha. Men det känns faktiskt bra! Jätteroligt! Vi ska kriga och kämpa oss till ett bra resultat, fina försäljningssiffror och ha grymt kul, under ledning av mig dårå. ;)

Träningen har väl gått sisådär måste jag erkänna, har verkligen inte hunnit så som jag velat. Men nu från och med ikväll tog jag mig an det igen. Asså. Tror inget gör mig så taggad som när jag får igång musiken och löpbandet börjar rulla, haha. Jag kom på mig själv att inte kunna sluta sjunga under de första femton minuterna. Det är ju inte friskt. Jag körde höga knän, sparkar, händerna i taket, klappade händerna, knäppte med fingrarna, ja you name it liksom. Men blev iaf 30 min medeltempo löpning, kändes bra. :) Men känns ju att jag måste få in det bra mycket mera regelbundet, herregud jag ska liksom palla 2.1 mil, det e sick. Fattar inte hur jag ska palla det. Men det kommer väl, förhoppningsvis, ehehe... 

Nu ska jag sova! Denna vecka kan bli lite kärvt med bloggen, men jag ska göra mitt bästa, måste ju uppdatera hur det går. 

Love C

Det här känns obeskrivligt bra

Det är skönt när man har mål, riktiga bestämda, ganska tuffa mål att kriga emot.
Jag och Elin har satt upp ett gäng, tuffa men rimliga mål under det nya året 2011.
Vi kommer att springa milen, simma och tuta och köra för halvmaran senare under året.
Träningsscheman håller på att läggas, mätningar och invägningar är gjorda, nu kör vi, på riktigt.
Det här är fantastiskt, kan vara bland det bästa jag varit påväg att göra. Jag har aldrig varit så taggad förut.
Det finns ingen bättre känsla än känslan att kolla sig i spegeln och se mungiporna dra sig uppåt av det man ser, att se musklerna träda fram, kroppen tajtas till, ställa sig på vågen och se siffrorna minskas, känna energin flöda och hälsan glittra. Att må bra.

Det jag har känt tidigare nu under en väldigt lång period, är bristen på självförtroende tack vare att jag inte tagit hand om mig själv på det sätt jag egentligen velat. Detta gör så sjukt mycket, det påverkar faktiskt det mesta i vardagen. Även om jag aldrig varit en tjockis och haft dålig hälsa på något sätt, så vet jag hur det känns att vara riktigt nöjd med sig själv och sin kropp, jag vet hur det känns att må riktigt bra, att inte vara andfådd efter den där långa backen med trapporna i mitten, att ha den där sprudlande energin när man vaknar på morgonen som dessutom håller i sig hela dagen. De senaste 2 åren har det halkat mig ur händerna och när det väl gör det kan det vara rätt tufft att få grepp om det igen ordentligt. Men för första gången på 2 år så känner jag att jag verkligen börjat greppa mig själv igen, obeskrivlig känsla måste jag säga. Under november som jag satte mig ner för en tidig fika med min kära kollega Nicolina så ramlade en polett ner tror jag och det började hända grejer. Sen dess har jag nu gått ner över 5 kilo och skaffat mig en kaxig bestämd inställning till hur jag vill att mitt 2011 ska bli.
Jobbet går som det vill att jag ska gå, riktigt bra. Men jag tänker inte stanna där, känslan av ständig utveckling.

Jag vill känna att vad som än händer i mitt liv med karriär, med kärlek, vänner, familj, osv, så ska jag ha styrkan att ta mig igenom det. Den där styrkan hänger ihop med självkänsla och självförtroende. För att jag ska kunna få tillbaka det till den nivå jag vill, så måste jag jobba med mig själv. Det här året, 2011 ska bli MITT år. Förutom allt fysiskt arbete kommer minst lika mycket mentalt arbete också. Det gäller att man bestämmer sig, sen finns det nog inget som kan stoppa en. Det har tagit mig lång tid att verkligen bestämma mig, men nu är jag äntligen där. Äntligen. Det här handlar om så mycket mera än träning och att bli "snygg" för mig. Jag ska bli kaxigt självständig, enormt viljestark, energiskt ambitiös, jag ska stå helt på egna ben och de benen ska inte skaka det minsta.



Caroline


Sleepy sunday

Låg och drog mig till efter 10 idag.
Det är ruskigt skönt att vara långledig efter all julhysteri som varit nu hela december praktiskt taget. 2 dagar till nu!

Men på fredag börjar mitt butikschefs-vikariat också, riktigt roligt ska det bli!

Denna förmiddag fick jag samtal från andra sidan jorden av Maria. Underbart när mina flickor ringer. Alex ringde på julaftonsmorgon! Maria gör mina ord till "va?!" x 152 under vårat samtal ungefär. Haha, kan inte sluta förvånas över hennes liv där borta på andra sidan. Sjukt häftigt, jag kommer och hälsar på och får iaf en liten del av det då! För jag är ganska säker på att ni inte kommer hem på ett bra, bra tag... :)

Efter en dag med familjen, strosandes i lite affärer och nosandes på rean, hemmamys med wii, mormors hembakta chokladkaka, varmt the, och lite filande på CV:t så återstår en god lasagne lite senare och en ännu godare natts sömn efter det. Jag överlever!

Love C

Smått och gott från plåtningen med Stella i somras




Efter den härliga men svettiga plåtningen med grymma Stella i somras så blev det hög med rätt fina bilder, här e några som e redigerade av mig. :)

2011

För att dela med sig av några ord från sista kvällen utav 2010 så kan jag meddela att jag fick den finaste kvällen med den finaste människan, njöt var bara förnamnet och finns absolut inget jag hellre skulle gjort än att spendera den med min kärlek. Tusen tack hjärtat, jag älskar dig.


C

Deadline modeling

15 maj. Ojdå. Börja jobba formen ordentligt kanske? Kul!!! :)




RSS 2.0