Stuck



Jag behöver ny inspiration! Jag vill utveckla min fantasi, så jag ska kontakta en tjej som jag träffade nångång i våras tror jag det var på söder på en konstutställning, hon är inspiratör, precis vad jag behöver nu. I`m stuck!

Beautyweekend



I helgen köpte jag en ny jacka, en Peak Performance, 4000 spänn ba.. phu. Som tur var betalade mamma hälften (a) Men jag älskar den :D Underbar, supervarm!



Jag och alex var också på en skönhetsmässa, massa gratisgrejor (a), behandlingar, erbjudanden, modevisningar, hår, smink, naglar, lite b-kändisar och uppträdanden. Så där fjantade vi omkring halva dagen, haha..Fick ett presentkort på 250 :- på en skönhetssalong, och så en på 695:- på en LPG-behandling, vad nu det är (a)..

LOOV



Nu är det ÄNTLIGEN lov!!!

Det blir mycket kompisar, träffa sysslingar, festa, träna, försöka sova och så klämma in plugg nånstans också!
Ha en superfredagkväll allesammans :D
PUSS

23e oktober

Idag är det mamma och syrrans födelsedag. 47 & 7 :) Imorse tände jag ljus vid köksbordet och lade ut lite serpentiner medans mamma stod i duschen och så gav jag mamma min present, som var en diorparfym :) Sen så hade jag gjort små lappar med små meddelanden på och lagt lite överallt, i hennes smink, i en strumpa, i jackfickan och "the big finale" i hennes kort som hon drar för att komma in på jobbet. Gulligt av mig va? Syrran fick en massa saker :) Ikväll ska mamma få ett presentkort på världens lyxigaste ansiktsbehandling av mig och pappa, eller ja, mest pappa men idéen är från mig ^^. Fick ett jättegulligt sms idag av mamma när hon hade läst sista lappen :) tihi <3

Äntligen!

Nu har jag äntligen hittat en presenst åt mamma :) sköönt! Vågar inte avslöja här vad det är men, hittade det på NK iaf! Mamma är värd att skämmas bort lite! (:




Asså vadfan H&M?!
Det är inte okej att ha skyltdockor som är såhär sjukling smala?! Låren på den dockan var fan i klass med min handled :S Vad ger det ut för budskap till unga tjejer i dagens utseendefixerade samhälle egentligen?

Snyggare än snyggast


Asså det e helt sjukt vad snygg min syrra är, kolla vad fin hon blev inför kalaset! Vem av oss är det som borde modella egentligen?! Stylist: Jag (:

Den nakna sanningen

nakna sanningen (:

Idag har det fixats till Syrrans kalas som ska vara imorgon och gissa om det inte blivit godis och kak-bak? Tror ni jag kunnat motså? Pfft...inte mycket inte, haha, det gick inte, jag var tvungen! Men jag var ute och joggade imorse innan frukosten, det var iaf väldigt duktigt! Och imorgon så kör jag igång med en dunder-diet + extra mycket träning! Det är synd att det är så mörkt på morgnarna nu innan man går till skolan, för då är det så jädrans segt att ta sig upp och ut och jogga :/ Gud vad mycket ljuset gör och gud vilken energiförstörare mörkret är....


I’m slowly getting closure
I guess it’s really over
I’m finally gettin’ better
Now I’m picking up the pieces
From spending all of these years
Putting my heart back together


Snart helg (:

När onsdagen är över då är det snart helg! Den här dagen har varit sådär seg, ni vet dagar man vaknar och bara känner sig allmänt seg, jätteful, håret är fel, allting bara är fel och man undviker speglar? En sån dag hade jag idag, trots alexs ständigt oförstående blickar, som tyckte jag var jättefin. Nej usch! Världens tråkigaste förläsning/debatt i Aulan om religion också på resurstiden...seegt.

Resten av veckan:
Torsdag: Kort skoldag, träning och plugg.
Fredag: Hel skoldag, modellagenturen vid 18. Kompisar på kvällen.
Lördag: Fixa inför mammas & syrrans födelsedag och syrrans kalas.. fest på kvällen.
Söndag: Träning, syrrans kalas, suck, massa jobbiga ungar och goda onyttiga tårtor..

En rätt trist helg med andra ord, eller stressig och lam snarare.
Nu ska jag in i duschen ett par timmar och ångbasta lite, raka benen, köra lite pedikyr & manikyr, hårinpackning, peeling och hela köret, fan vad skönt! 8)

HJÄLP nu, ge mig tips på vad jag kan göra/köpa till mamma!

 

Det står still :O ;(

blablabla


Superseriös dag, vi har typ dansat överallt, försökte öva lite innan salsan med prince (a).. och gapat, jag har flaxat omkring och snackat med allt o alla hela dagen känns det som, brandlarmet gick också för säkerhetsskull...


Alex(ander)s supersöta franska huvudfoting ^^ hihi

Här hittade jag alex idag, full kontroll över maskinerna!

:)


Är inte klar ännu, har massor att göra på kroppen och håret, men en bit påväg iaf! Vad tycks? (:

Duktig flicka?

Idag har jag varit väldigt duktig! Det var en heldag med projektarbete i skolan och jag och Ellen fick mycket gjort (: Jag fortsatte plugga när jag kom hem faktiskt, skrev in projektplaneringen och skrev första inlägget i loggboken! Seen så gav jag mig ut på en joggingtur och efter det gjorde jag 100 situps 100 armhävningar och 100 benböj och 100 tåhävningar(eller vare heter.. (a)) Det var väl duktigt?! Tycker iaf jag (: Och igår på ridningen tog jag i nåt fruktansvärt mycket, gav verkligen järnet hela lektionen rakt igenom så jag var så slut så jag höll på att svimma efteråt...Jag fick lite adrenalinkick av ilskan efter Fysikprovet tror jag faktiskt haha...Men det gick bra iaf! Ridningen alltså.. (a) Och efter det så körde jag situps, armhävningar och benböj och stretching, damn, nu är jag på g ;) Skulle ju blivit box idag egentligen men det blev lite ändrade planer så det uteblev helt enkelt. Nu sitter jag och försöker samla lite fakta om Picasso samtidigt som jag håller på med en teckning, det var ju ett tag sedan nu så kände att det var dags! Den kommer upp lite senare om jag hinner klart ikväll så får ni se (:

- Jag är med i designutlottningen hos EvlajnDesign! - Kolla in den du också!

Och dagens graaattis till Nik som fyller 20 idag :D


Tisdag

Tisdag= sovmorgon! En sjukt slapp dag egentligen... Under svenskan satt jag med Alexander i CAD-salen och lekte med solid edge hela lektionen liksom... Sen vare ju lunch och prince släppte in oss bakvägen för att det var sån kö (a) Sen så gick ju inte jag på hans salsa lektion igår som jag lovat för att jag var tvungen att plugga, så nu ligger jag efter! Han ville att jag skulle hjälpa honom idag och dansa med honom i hans kurs med Rudbecks personal, men för det första hinner jag tyvärr inte, för det andra är jag inte SÅ duktig xD ..men har lite dåligt samvete eftersom han var så snäll idag. ^^
Fysikprov imorgon och jag måste råplugga idag, men klockan 17 blir det paus för en joggingtur med Anna och lite träning efter det!

Jag var så galet trött igår, kände mig sjuk, idag vare bättre, men fortfarande, är så himla seg och slut, somnade på bussen imorse liksom, bra start på dagen!

Veckan:
Idag - Plugga fysik, jogga/träna.
Onsdag - Full dag i skolan, fysikprov och sedan ridning. + Projektplanering.
Torsdag - Projektdag + fotografering, träffa Jens. Träning, box.
Fredag - Vanlig dag, möte med modellagenturen vid 6.

Stunder

Stunder då huvudet bankar sådär olidligt, när ögonen känns så torra så allt du kan göra är att blunda. Stunder då du är så trött så att huvudet inte alls hänger med, orken är som bortblåst. Allt som måste göras ligger som en tung sten ovanför dig och du vet att den kommer ligga kvar där och bara bli tyngre och tyngre om du inte tar dig an den, men du orkar inte.
Men samtidigt som du är så galet trött så vill du ut och springa ruset av dig, bli riktigt anfådd, få en adrenalinkick. Men inget händer, absolut ingenting. Det är dött, tyst, kallt, smärtsamt och grått. Du vill kura ner dig under täcket framför en mysig film med en stor nallebjörn och en ask mumsiga praliner. Sjunka ner, somna till filmen med nallen i famnen och drömma en riktigt riktigt underbar dröm, vakna pigg, utvilad, glad och alert. Gäsp & snyft.



Kalispera!



Åh, det är som i en sagolik dröm, jag vill tillbaka nu på en gång! För nionde gången besökte vi alltså Kalimera Kriti igen. Det var precis lika underbart som vanligt, fast ännu bättre, man kände sig så otroligt välkommen i år, så himla många kände igen oss, tom beach boys och servitriser. Våran supergoda vän Kiriakos Palidis välkomnade oss ordentligt och hjärtligt! Alltid lika kul att träffa honom (han är restaurang-chef), han måste vara den mest otroliga människan på denna jord. Han ser alltid till att vi har det superbra, får det bästa av det bästa, bjuder på ouzo & raki var och varannan kväll och ger oss diverse grekiska saker, tar med oss på turer i bergen och byar runt på kreta. Just amazing!

Har gjort så mycket så kan inte rabbla upp allting! Men vädret har iaf varit riktigt bra, det var en dag som det var molnigt och lite regn och en dag som var mest mulet men annars har det varit varmt och sol och skönt! Själva hotellet är ju liksom ren lyx i sig så det blir inte att man behöver göra annat än vara där, eftersom man har allt där. 6 tennisbanor, 2 squasch-hallar, en minigolfbana, en moutainbikebana, ett gym, gruppträning med instruktör, en inomhuspool, 2 utomhuspooler varav en är en olympisk, ett barnställe med typ 111 barnpooler och lekgrejer, gungor och barnpassare, animationteams-killar och tjejer som har program hela dagarna med bland annat beachvolley, fotboll, pil, boule, vattenpolo, disco & minidisco mm. Det finns också spelrum, biljard, pingis, datorer såklart och butiker samt cafeer, restauranter och minibarer, ja, haha, hm, vad mer, en stor straand såklart, och en massa vattensporter! Massage, terapeuter, läkare, roomservice, allt finns. Bungalowsen är det mest fantastiska tycker jag, för inget är det andra likt, arkitekturen är så grymt genomtänkt och supervacker... Maten är ja, vad ska man säga, obeskrivlig! Man behöver inte göra mycket mera än att njuta här helt enkelt. Fick reda på idag efter att ha varit där 9 gånger att hotellet är ett utav de högst rankade hotellen i hela grekland, wow, det visste jag inte! :)


Alltid fint välkomnade på rummet

Jag kommer sakna så många i år! Framförallt Manolis och Pinelopi, servitörerna vi hade större delen av veckan, de var underbara! Och Manolis världens flirtigaste haha! Jag ska gifta mig med honom och flytta till hotellet på somrarna, så kan jag jobba i Animation-teamet (a) hihi.. Kiriakos, Nikos, George, en utav Animation-team killarna och djn, kommer aldrig ihåg hans namn..! Saknar redan! Förutom sol och bad och njuta och äta har vi åkt med Kiriakos på en tur upp i bergen, superkul! Syrran åkte på en öroninflammation tyvärr, men de har ju doktor där så vi fick hjälp direkt. Vi var på välkomstdrink och stamgästparty också och så shoppade vi smycken hos George Fragedakis i juvelbutiken på hotellet, han känner vi också lite sådär, han är nämligen rätt bra på svenska. Chauffören vi hade den här veckan var så ruskigt snygg, snyggaste greken jag någonsin träffat på.. haha. Just det ja, vi var och hälsade på en till "bekant" (genom hotellet) i byn Sissi intill som hade nyöppnat ett cafe/bar. Ja, jag har gjort massor och träffat massa roliga människor, skulle kunna sitta och berätta hur länge som helst men har verkligen inte tid nu. Bilder kommer att komma upp i maaassor på Facebook så fort jag har tid. Jag ska berätta mera också!



RSS 2.0