Hejdåå

Nu måste jag fan röra på mitt arsle och PACKA KLART och duschaaaa, ska upp 5 imorgon och till arlanda 6.30 och här sitter jag och deeegar..... Ha det bra här hemma allihopa, sakna mig inte för mycket i skolan! :) Det kommer bli så tomt utan mig!!! (a) PUUUUSSS

PEST

Fan fan fan fan fan fan ...... Min dator fungerar inte :( Allt jag har där kanske är borta... fan vad det svider. Känns som om att man har typ halva sitt liv på datorn :O :( Helvete... Nu är jag på skitdåligt humör. Tröst-pigga upp mig snälla? finns på mobilen.. (a) snyft... :( :( jag vill bli glad tills imorgon :( Nu är aallt bara jätteblä ;( help me


Ambassadör


Idag var jag och gjorde ett religionprov på morgonen, det gick faktiskt rätt bra tror jag! Sen vare en rätt chill dag, jag blev förfrågad till att vara ambassadör för Rudbecksskolan under gymnasiemässan i år :D haha jag och Anna ska vara det! Vi ska representera Design elever och Rudbeck :) Vilken ära! Ansiktet utåt girl
:D Efter skolan träffade jag upp Johan för en fika på waynes! Körde nån konstig grej, han betalde min juice och jag betalade hans cola.. ja, jag som trodde jag kunde bli bjuden men, nedå, får ju inte glömma vem jag fikade med liksom -_- Nu sitter jag här och tvingar miche att göra mig på superhumör, stackarn ^^ Men det lyckas han alltid sköta suveränt (; Borde väl ta och ta tag i sista plugget inför resan, projektplanen ska vara klar tills imorgon...



Another week


Måndag imorgon igen då! Den här helgen har varit fylld med praktiskt arbete...massor med plugg och massa handla och tvätta och greja inför på torsdag. Så har jag hunnit med att roa mig liite också iallafall, och träna! Imorgon ska jag upp och ut och jogga vid 6 tänkte jag. Tror ni mig inte? Men jag lovar! (; Hela eftermiddagen och kvällen kommer gå åt till att plugga religion inför provet jag ska göra på tisdag på min dyrbara sovmorgon ;( ...Men sånt får man offra när man ska åka bort! (a) Nu ska jag sova, som jag längtat efter sen igår...
Godnatt!


Shinedown- Simple man är riktigt fin :)

Pepparkaksmardröm!

Såhär sockersöt var jag denna lördagskväll (a)
(alltid lika seriös när kameran kommer fram såklart)


Måste bara säga att jag diggar min syrras icke-nuttiga stil (:


"Jag var hemma hos dej och hela din familj skrek hejdå och att du skulle ta hand om mig, sen så står vi och bakar pepparkakor och rätt som de är slänger jag ett öga på dina pepparkakor och ser till min förskräckelse att du har skrivit M på alla dina grisar.. sedan väcker du mig mitt i natten och nöffar tillsammas med alla pepparkaksgrisar :O"
-Miches värsta mardröm :D hahah

Biil

Idag var vi på ford och kollade på ny bil som vi ska beställa nu snart och få någon gång i början på nästa år tror jag! Jag blev totalkär i Ford Galaxy jag.. hoppas på den ;D Mamma ville ha en S-max och pappa en Kuga, så det var lite blandade åsikter, men Kugan gick bara på diesel vilket vi inte vill ha, så det står väl mellan S-max & Galaxy (:





Jag vill ha en svart igen, men mammsen vill ha någon silvernyans.. Haha, pappa har ALDRIG nåt att säga till om vad gäller färgen när vi beställer nya bilar ^^ (a)

Fredag

Fan vad trött man är, orkar inte berätta så mycket om den här dagen, mer än att jag haft en bra dag, skrattat mycket, trots en lång skoldag. Modellagentur-träffen gick bra, de skulle höra av sig nästa vecka så jag vet inte så mycket mera ännu. Syrran har fått någon infektion i en tand stackarn så hon mår skit och ska dra ut tanden på måndag och är såklart skitnervös..lider med henne!

Linda sade åt mig att göra ett mat & tränings-schema som jag måste följa och det ska jag göra nu! Jag är redan extremt nyttig vad gäller mat, mycket grönt, rotfrukter, linser osv, prektiskt taget inget onyttigt i matväg alls, min last är väl att jag får sådana där frossar dagar, iofs bara någon eller två dagar i veckan, men ändå! SKärpning ska det bli här vettu! Mådde så sjukt bra förut för ett par månader sen när jag höll igång ordentligt, så dit ska jag komma igen. I`m on my way! Tre träningspass i veckan, Ki box 90 minuter, spinning 75 minuter och kiyoga eller poweryoga samt ridningen och raska promenader/joggingturer när jag känner fört! (: Superskönt! Måste ta mig tid för det verkligen, man mår så bra!

KAKMONSTER

Jag har blivit ett kakmonster :O shitshitshit, nejnejnej... haha, inte bra alls alltså.. jag som skulle hålla igen den här veckan, det har jag lyckats med också tills idag, när mormor fyller år, och jag skulle baka kakor TILL HENNE...jag åt upp 2/3 :( *skäms* När jag satt där i köket och vräkte i mig kom jag till insikt, rusade upp för trappan skrev till jens att nu jävlar måste det bli hårdträning snart..haha, och jag tog med mig mp3n ut och joggade.. nu måste det bli skärpning här va x) det här duger inte.. kaka, på en torsda? nejnej. Imorgon ska jag till en modellagentur i sthlm direkt efter skolan också, passande att vräka i sig ett ton kakor dagen innan va?

Det handlar om så mycket mer

"Det handlar inte bara om utseende" Den meningen förstörde så så mycket, den dyker upp jävligt ofta ur minnet, och det gör skitont, att få en sån mening mot en och känna sig så liten och ytlig är fan inte kul. Så, tack, den suger ur ungefär hälften av min energi vissa dagar. Hur kan man tillåta någon annan att trycka ner ens självförtroende? Jag får väl skylla mig själv som tog åt mig.. Men jag menar, det finns så sjukt många människor där ute som bara ser mig och bildar sig en uppfattning, sen finns det de som lär känna mig och säger "Shit vilken underbar människa du är." Det är dem komplimangerna jag tar åt mig, för då vet jag att det handlar om hur jag är som person och inte hur jag ser ut eller verkar vara. mår man man bra på riktigt! Jag är så less på människor som tror att allt handlar om utseendet, bara för att man anser att man ser bra ut eller mindre bra ut så ska det inte spela någon roll för hur man blir behandlad. Visst är det kul när någon säger "Du är riktigt vacker/söt/snygg/ser bra ut" någon gång, det förnekar jag inte, MEN. "Du riktigt njuter av all uppmärksamhet du får, eller hur?".. säger man så till mig så känner man inte mig. Det finns en gräns. Så, ska man behöva sluta vara sig själv, sluta klä sig i kläder som man trivs i osv, inte sminka sig som man vill, bara för att folk inte ska få fel uppfattningar om en och skapa en massa fördomar? Jag är ingen dum blåst brud bara för att jag i flera ögon ser bra ut och verkar självsäker, sluta ha så otroligt mycket fördomar, för de kan till störta möjliga del vara HELT fel. Sen har alla människor sina komplex, ingen är perfekt, varken till in-eller ut sidan, alla har sina brister, det får man ju bara acceptera och förstå att alla har. Allt handlar inte om utseende, framförallt inte för mig.


REEESAA

Nuuu är den äntligen bokad :D den 25e åker vi tihihihi <3 UNDERBART
Det är om en vecka och en dag :O :D damn...



Snacka om att det blir dunderplugg den här veckan alltså...! Men det äre ju lugnt värt :D

Lugn dag

Ja, idag känns det väl lite bättre än vad det gjorde igår, men har nog mått bättre ändå! Men det tar sig nog snart! Jag har mycket spännande på schemat. Ja förutom plugg dårå.. På fredag ska jag till en modellagentur! De ringde mig och var jätteintresserade, så det blir ju intressant ;) Sen kräftskiva i helgen! Mmmmmh! torsdag nästa vecka blir det ju då kanske Kreta! *hoppas hoppas*
Lite om idag då...Sovmorgon och så redovisning om Urnordiska. En rätt lugn morgon, ja eler rätt lugn dag också faktiskt. Jag, Petter, Andreas & Alexander höll ett näst intill omöjligt-att-lösa-hänga gubbe på urnordiska! (; Haha, ja det var kul. Lunch, mentorstid & TUF var det sen och så stack jag till Frissan där jag spenderade hela eftermiddagen, galet vad man snackar när man kommer dit. Jag valde att tona ner det blonda litegrann för att det inte ska bli för ljust, det kommer väl bli lite solblekt igen nästa vecka om vi kommer iväg till Kreta också :) Nu ska jag plugga Religion!


Soppa

Ena sekunden kan livet kännas toppen, varav andra kan kännas helt förtaskigt. Nu för första gången på rätt länge känner jag bara att jag är i ett stort behov av tröst, umgänge, kärlek och skratt. Vilket jag har haft allting på sista tiden, men just nu, precis nu, känns allt bara som en stor soppa. En äcklig soppa.. Att något så ynkligt kan få en att känna sig så liten och obetydlig inom loppet av ingenting..


Hemma igen.

Igårmorse kom vi till Gävle, blev hämtade av Kenneth och så spenderade vi några timmar hos mormors syrra och käkade lite lunch och så! Sen gjorde vi oss iordning och åkte till Söderhamn där träffen var. Det var 44 stycken som var där, mest från den äldre generationen såklart, men några stycken var nog allt iaf från vår generation! Där bjöds det på välkomstdrink, lite histora bakom släkten, släktforskning osv. Sen kom en fotograf och vi blev fotograferade hela tjocka släkten och efter det var det middagsbuffe! Träffade två av mina sysslingar, Frida & Evelina som jag inte träffat förut. Vid åtta-tiden drog vi oss hemåt och jag blev avsläppt hos världens bästa Miche. Hade det superkul och riktigt trevlans, är man nere och behöver skratta och muntras upp är det honom man ska träffa, säger bara det alltså, så då kommer jag! Känns som om jag skrattat non-stop ^^ :) Tack för sovplatsen och umgänget :D Dagen efter åkte jag och Miche in till "stan" ;) och shoppade lite! Sen vidare till ann-britt för käk där jag också träffade Miches äldre brorsa, min andra syssling, Björn. :) När det började närma sig skjutsade björn oss till stationen och så bänkade man sig med choklad, musik och GLAMOUR på tåget!

En mysig helg :)


Evelina, Frida, Miche, Miche & Björn

mera bilder kommer sen

Helg igen då!

Ha en bra heelg, imorgon bitti åker jag till gävle, kommer hem på söndagkväll :) PUSS

Strength

-Att vara stark är inte tillräckligt; man måste vara tillräckligt stark

-Strength does not come from physical capacity. It comes from an indomitable will

-Some people thinks it`s holding on that makes us strong, but sometimes, it`s letting go.


Hurtig kväll

Är helt slut efter ett kvällspass ki-box på 90 min. Duktigt va? Jag tog ut mig så mycket så jag mådde illa ett tag.. Men det var riktigt härligt. Men nu blir det verkligen superduperträning den här veckan..med tanke på mötet med A model agency i sthlm nästa fredag (; tihi!

Orkar inte skriva någge mer, nu ska jag sova.
Natti natti

Stoltare kan ingen vara.


Världens bästa!

Att man kan vara så godhjärtad som du är, det är verkligen något unikt, du är unik. Jag vet att du jobbar som tusan där nere, och inte bara för dig själv och för din karriär, det är så mycket mer och när jag insåg det så fylldes jag av ren stolthet och lycka. Du är så otroligt mån om dina nära och kära, så otroligt omtänksam och helt galet snäll egentligen.. Det känns som om du har flygit iväg på vuxenhetsskalan, tagit världens kliv ut i den stora världen och jag måste säga, du sköter det helt galant. Jag ser upp till din starka vilja och motivation, när du vill göra något så gör du det, inget snack. Jag menar, du vinner tävlingar hit och dit, modevisningar, fotograferingar, tv, vad kan man säga? Du visar för oss alla andra att man kan göra precis vad man vill, bara man verkligen ger allt, och det gör du. Du är grym gumman, du är min alldeles egna underbara bästa vän och förebild, det kommer du alltid att vara. Älskar dig mest!
<3

In the middle

Nu sitter man här mitt i veckan, Onsdag igen, och längtar efter helgen, det är ju det man lever lite för, helgerna :P  Förra helgen blev ganska lugn men inte så mycket sömn ändå, hem sent och i säng ännu senare. Den här helgen ska jag åka till Gävle för en stor släktträff på lördagen. Kommer åka vid 9tiden på lördagmorgon och så var själva grejen någon gång runt 15 tydligen, sen ska jag slagga hemma hos Miche till söndagen. Det blir nog trevlans det :) Ska bli intressant att träffa lite släktingar! ;)


Några få ögonblick man fångade på bild förra helgen..Hallonpaj mitt i natten funkar alltid!



Kolla in Alex som blev skitsnygg i håret när hon klippte sig igår! Riktigt fint :)

Smultronställe

Mitt smultronställe, mitt absoluta favoritställe


Officially classified as 5* De Luxe

Om två veckor är det möjligt att jag får åka dit igen för 7e gången. Åh vad jag hoppas och isf läängtar! Det stället är obeskrivligt underbart och går inte att tacka nej till att följa med till!


Förra året var vi där hela tjocka släkten när pappsen fyllde 50 :)


VAR AVIIIIS!!!!!!!

Var steget före

Idaag var en rätt ansträngande dag, känns som om jag har jobbat hårt! Vilket iofs är bra. (: I eftermiddags var första salsalektionen med prince, haha! Det var riktigt skoj, men faktiskt jäkligt svårt i början med koordinationen. Men det blir nog bra det! (; Imorgon är det veckans höjdpunkt, sovmorgon...!

Man träffar ju verkligen jättemånga människor under sitt liv och redan nu så har man träffat väldigt många olika personligheter. Vissa människor stannar längre än andra och vissa kanske är där för att stanna föralltid. Hur som helst så lär man ju alltid känna en människa på olika sätt, vissa människor verkligen in på djupet, innan & utan. Iallafall så tror man det. Men kan allting vara en fasad? Vissa människor kanske inte är så starka som de tror sig vara, kanske inte ens den människa de tror sig vara, eller, visar sig vara. Eller så händer det bara något, en vändpunkt i ens liv, positiv eller negativ, en händelse eller någonting som får en att drastiskt förändras. Det är svårt att veta. Vad som än händer så borde alla tänka "steget före", vara medveten om eventuella konsekvenser, ställa sig frågor som "Vart är jag påväg nu och varför?" "Vart vill jag och vad är jag beredd att göra för att komma dit?"
"Är det värt det?" Konsekvenser är något som vi ofta tystar ner för oss själva, glömmer bort och sedan blir superchockade av när de väl dyker upp och det är ju inte alltid det är speciellt positiva "överraskningar"... Det här handlar väl lite om det jag pratade om tidigare i bloggen, att lära känna sig själv, hur många av oss är egentligen säkra på att man verkligen känner sig själv helt och hållet? Jag kan säga att jag tror att folk tror sig känna sig själva men sanningen är att man inte gör det, för man har inte upplevt så pass mycket eller befunnit sig i vissa situationer som man inte har någon aning om hur man egentligen skulle hantera, man bara tror man vet. Bland det värsta som man kan göra mot sig själv är att svika. Att svika sig själv ger en känslor som inte går att ta bort, det är en slags mental smärta som lägger sig som en seg smet över en för att man inte ska kunna springa ifrån skuldkänslor och ångest. Bara undvik det, var steget före och tänk alltid.

   
Salsabrudarna                                Lycklig? ^^

Godnatt :)

TRÖTT

Snacka om att vara seg! Kommer man i säng vid 5 så är det väl inte så konstigt men, orkar inte göra något vettigt den här dagen! Sovit bort halva dagen redan så..Dags att aktivera sig kanske?! Znark (a).............



Nostalgitripp


Nostalgitripp- Thassos! Vill tillbakaaa! :(

Nej, det blir in till stan istället för en hel eftermiddag-kväll! Ha en trevlig löördag! (:
PUSS

HELG





Ja, det här får beskriva min fredag, Först, snygga jag såklart (a) ;) Miriam som var fysiklektionens andra lärare, alexs näsa där som promt skulle vara med ;) Oscars kärlek till Bibeln! Sebbekåta-Jens som inte ville vara med på bild. För att kommentera den sista bilden där :P gick lite vilt till, josef är påväg in där också till vänster i bilden, så det blev ju bara bättre och bättre ;) XD

Ikväll skulle jag och Alex gått på Magnus Betner faktiskt på vasateatern, men det var fullt :( så det blir nåt annat påhitt ikväll!


Den här killen från idol igår fångade oss totaaalt :D Vi hejar på dig!

Torsdag.

Vilken otroligt seg dag det har varit idag, inte jobbig, bara seg. Hade två timmar skriftlig novellanalys i svenska imorse. Efter det, hål till min sista lektion som var religion 12.40.. Där emellan var jag hos sverker och pratade om hur jag skulle lösa matte E-problemet. Hann också med att få en lektion i självförsvar av prince. Han tyckte att jag, gabriel och sebbe skulle börja dansa salsa hos honom ockå. Så sade han att jag lovat honom, så jag har visst inge val, hmm!

  


En hemsk morgon..

Min morgon haha..helt underbar start på dagen. Jag gick på väg till skolan utanför el på vägen vid staketet med Anna och pratade lite, och det regnar, så kommer en unge på cykel i 220 bakifrån och kör in i mig... inte nog med att han kör rakt på mig så fastnar jag med armbanden i styret och glider först med en bit och sen får jag honom över mig och cykeljäveln rakt i i benet och landar vart då? Jo, i en vattenpöl...kan det bli mycket härligare?! Ja faktiskt, skitungen bara skyndar sig och drar!!! Haha tack för den. Som tur är så har jag ju Anna som hjälper mig och en snäll lastbilschaffis typ som stannar direkt och frågar hur det gick. Så dyngsur, skitig, blodig och öm startar man dagen! Blev iaf omplåstrad sen när jag kom in :)

    
Mmmm, mysigt!

Jaja, dagen rullade på som vanligt sen, idag drog projeket igång på allvar och från och med nu är det slut på lediga onsdagseftermiddagar...! Segt att gå till 16, särskilt eftersom det är ridning direkt sen ;( Idag fick man dock skjuts av snälla Matte. Man tackar! Hela dagen har jag haft abstinens efter mitt aloelypsyl som jag glömde hos Nik igår -_- Lypsyl är bara skit, man blir bara beroende. o_O
Nu ska jag läsa på mitt svenskapapper till imorgonbitti och sen ska jag sooova, åh vad underbart. Vila min stackars ömma kropp efter denna dag, kan ju säga att, att rida gjorde ******* ont. ^^
Nu är det slut på klagandet!
Pöss

Life`s a bitch!


What a shame, what a shame,
To judge a life that you can't change
The choir sings, the church bells ring
So, won't you give this man his wings?
What a shame to have to beg you to
See we're not all the same
What a shame
(8)

Den här veckan kommer väl gå lika fort som alla andra veckor. Imorgon är det redan onsdag och ridning. Hoppas jag är tillräckligt frisk för att rida då! Jag funderar på att skippa första lektionen imorgon och ta en riktigt lång rask promenad ute i skogen, jag blev jättesugen på det. Jag måste klämma in fysikplugg i veckan också samt en träff med Jens om träning! Känner verkligen att det är välbehövligt nu. Längtar så efter att få komma igång ordentligt med träning och jag behöver någon som hjälper mig så det inte blir nåt fusk nu. Det har dykt upp ett problem om KTH också.. från och med 2010 måste man ha läst Matte E för att få komma in, suck. Så nu måste jag jävligt snabbt bestämma om jag ska lägga till det och flytta om schemat och plugga som ett svin hela jävla året, eller bara som en gris... Blää, jag som räknat med att det skulle räcka med Matte D och fysik B. Life`s a bitch.

Visst är det hur lätt som helst att leva i drömmar? Det är jag bäst på, att just leva i drömmarnas land. Men det är tyvärr för det mesta rätt stor skillnad på dröm och verklighet. Ibland så önskar man att det inte var det, men oftast så fastnar man i drömmarna och blir nog för ivrig att vilja få det till verklighet att det bara blir fel. Just nu mår jag rätt bra av att leva i mina drömmar, till en viss gräns såklart, men jag tror jag ska stanna där ett tag innan jag går ut i verkligheten igen. I min bubbla finns inget som kan varken såra mig eller skapa besvär, därför mår man oftast rätt bra där! Sen när det känns okej och så, så är det bara att spräcka hål på den, men inte riktigt än. När dröm möter verklighet blir det inte alltid som man hoppats på. Känns det igen? Då kan man ju ibland känna "fan, varför stannade jag inte bara kvar i drömmen", fast det klart, då skulle man ju inte få veta hur det egentligen skulle blivit, så det kan ju också vara bra att gå ut och möta verkligheten och upptäcka att man inte skulle klivit ut där, man lär sig ju något om sig själv som man har nytta av i framtiden eller nuet. Jag har upptäckt flera saker hos mig själv på sistone som jag verkligen måste jobba på, iofs småsaker men, de kan vara krångliga att ändra på ändå om man är van vid ett sätt. Ju mer man tar för sig av omgivningen och ju mer man utmanar sig själv och försöker göra saker som man vill, provar på saker, vågar riskera saker osv, desto mer lär man sig om sig själv. Även om det inte skulle gå som man ville från början, om det blev en besvikelse eller om det tvärtom blev jättebra och som man hoppats på så lär man sig lika mycket, det spelar ingen roll egentligen hur det går, det är själva risken, försöket, äventyret, engagemanget som gör grejen och som får en att utvecklas som människa. Jag tror att, gör man ingenting så ska man inte klaga på att livet är tråkigt eller klaga på att man inte har något liv, eller att man är osäker eller "inte känner sig själv". Man måste upptäcka att livet inte går ut på att vänta  på att någon annan ska ta tag i det, utan att det faktiskt är du själv som ska forma ditt liv. Man kan ta ett enormt steg genom att bara våga riskera och våga leva, det är så man lär känna sig själv, det är så man upptäcker vem man är, vad man kan och vad man vill. Allt för många människor lever i sorg, depression och är pessimistiska. Livet är för kort för att leva så, man har en möjlighet att göra det bästa av sina år här i den person man är, kasta inte bort den! Många tror nog att det är svårare än vad det är, allt för många ger upp utan att ens gett sig själva en chans. Jag som själv förespråkat hur skönt jag tycker det är att leva i en dröm måste ändå säga att, gör det till en viss mån, börja där, men glöm inte hur viktigt det är att ta steget ut i verkligheten, att ta risken, tappa aldrig kontakten med verkligheten och dig själv och tro, tro på sig själv är bland det viktigaste!


Måndag & en ny vecka.

Min förkyldning har bara blivit värre och värre :( Mår skit! Det var riktigt segt att gå upp och ha 2 timmar fysik imorse och sen religionprov också och gå till 4 -_- ...


Ellära på fysiken, jag och mirjam nabil, det perfekta fysikparet, erhm, vi hamnade ute på skoltaket istället :) (a)

                        
Såhär pigg var jag under genomgången!                      Flitiga elever! (;

Imorgon har jag sovmorgon, åh älskade sovmorgon <3 Visserligen bara till 10.25 men ändå! Bara en enda lektion också sen så NT-möte efter det, then I`m off!

RSS 2.0