Tecknar

Ikväll har jag passat syrran, jag lagade mat sen gjorde vi hennes matte och läseläxor tillsammans, hon var superduktig. Sen ritade vi! Jag håller fortfarande på lite och filar på ett självporträtt faktiskt.

Life is just great!

Kryssningar asså... Kommer hem med ett fucked up ben, en försämrad förkyldning och en öroninflammation, isn`t life just great? Förutom det så hade jag det jättetrevligt & skoj på kryssningen iaf, haha.. Jag och Alex käkade en god och mysig middag tillsammans innan vi drog till taxfree och shoppade lite samt flörtade med scottssångarn ;) ^^ Sen flöt kvällen på med diverse hytt-krök och ja, skitlyckat tills jag får ett gäng pojkar över mig och knappt kunde gå längre, men det hindrade inte mig från att köra lite mera på dansgolvet (såklart) dum som jag är... så det var ganska illa sen dagen efter och nu går man på kryckor. Yiha. Idag så fick jag öroninflammation under eftermiddagen, ett härligt lyckorus spred sig i kroppen. Nu ska jag till läkare vid 9 tiden, mamma kirrade en akuttid åt mig. Jag vet inte om det känns sådär superlockade direkt med tanke på att det är fredagkväll och att jag redan spenderat 4 timmar på ortopedakuten idag. -_- Och vet ni vad? Som om helgen inte redan är toppad. Imorgon ska jag göra högskoleproovet! .. .... ... ..

Nu ska jag ta och åka snart till sjukan, hörs lite senare. Har förresten tagit med mig en Nikon D40 hem så ska ta och försöka fota lite i helgen också. :)

Kryssning då

Ligger i sängen och irriterar mig på att jag inte känner smak.......jag vill äta glass :(
Men jag mår iaf mycket bättre idag så jag är jätteglad för det! Ikväll är det ju dags för kryssning igen. Hoppas hoppas hoppas att mitt smaksinne kommer tillbaka under dagen så jag kan ha min plan b redo; stanna på hytten och äta godis (a) alltså utifall att jag skulle bli värre i förkyldningen och få feber igen.

Idag fyller också Sebbe år så megaGRATTIS :D ♥ det blir ett härligt firande för dig ikväll ;)


Lite bilder från förra kryssningen

Rehab-semester? Ja tack!

Imorgon ska jag vara hemma och sova hela dagen lång i min sköna säng. Jag känner mig nämligen helt utslagen. Var tvungen att gå på en 2 och en halv timmes lång teorilektion på stallet ikväll också där man bokstavligt talat frös ihjäl... Det gjorde väl varken den här dagen bättre eller förkyldningen. Är jag inte minst bättre imorgon får jag väl ta mig iväg till läkare antar jag. Suck och blä.

Jag satt och funderade på det lite idag, jag skulle verkligen behöva en rehab-semester. Både fysiskt & mentalt. Såhär innan studenten när alla har det så jobbigt, är det inte en utmärkt idé att Rudbeck skickar iväg alla 3or på en rehabsemester på påsklovet så man man får vila upp sig ordentligt och samla krafter till slutspurten? Med på resan ska det finnas träningscoacher, kostrådgivare, martin stenmarck+gitarr, det ska ingå vin & choklad-provning och det ska vara all inclusive 5-stjärnigt med jäkligt bra service! Som sagt, REHABSEMESTER a la Rudbecks ambitiösa välförtjänta 3or. Vad tycks? Kick ass-idé va?


"Du är en helt annan person"

Ibland är det något som får en att fundera. Ibland kan man sitta i timmar och bara tänka. Imorse var en sådan stund. Jag vaknade 7.00 av min förkyldning, kunde knappt röra mig, suck. Så jag fixade ihop lite te, treo och förkyldningsbrus och kurade ihop mig under täcket för att kolla lite dirty sexy money. Men så började jag kolla massa gamla bilder och ni vet hur det kan få igång tankarna på gamla tider. Sen fastnade jag där tills klockan började närma sig 10-tiden. Man bara sitter där och filosoferar, på hög nivå. Tiden bara susar iväg.

Jag kom fram till en sak. Att jag kan sakna vissa saker från mitt förflutna väldigt väldigt mycket, men, jag inser att saker är inte idag så som det var förut, vilket i sin tur gör att jag är fullt medveten om att jag inte skulle kunna gå tillbaka och vara där jag en gång var förut... vilket i sin tur gör att jag kan se tillbaka på saker och sakna det, på ett skönt sätt, för jag har gått vidare och mognat. Jag blev faktiskt väldigt stolt över mig själv, eller glad iallafall, över att jag kom fram till det. För det fick mig att inse att saker i framtiden som kan komma att bli jobbiga, som man kan komma att ångra eller sakna kan kommas över, att jag kan klara det.

En gång i tiden sade en person till mig att människor förändras. Människor förändras. Men varför? Det är inte personen i sig som plötsligt blir en annan person, nej. Det är livet som förändrar människorna. Man kommer alltid vara samma person innerst inne, men man kanske förändrar livsstil, man kanske förändrar sina prioriteringar och tom vissa värderingar. Detta kan få oss att verka som om man plötsligt är en annan person, men så är det inte.

Man kan möta en människa, eller flera, som man tror man ska spendera resten av sitt liv med eller vara vänner tills döden med. Men så med tiden förändras livet, bådas liv, allas liv pga vad man går igenom, vad som händer runtomkring. Kanske får ett möte med någon eller en upplevelse dig att plötsligt vilja göra något helt annat och på den vägen börjar ditt liv förändras. Förändras och skiljas från det liv du trodde att du skulle spendera resten av ditt liv med. Där kommer "Du är en helt annan person" in och "Jag känner inte dig längre". Men varför gå så långt, för det handlar oftast inte om det. Oftast så handlar det om att man helt enkelt är påväg åt olika håll och att man upptäcker det under en relation med någon, ja så kan det vara och det är inte alltid man kan jämkas om en och samma väg. Men, man kan alltid stötta varandra och fortfarande finnas där, för vägarna behöver inte alltid vara så långt ifrån varandra som man tror och vad är det som säger att vägarna inte kommer mötas längre fram?

Jag tror att man måste tänka på vad som är viktigt i ens liv, att tro att ens öden och liv plötsligt skiljt sig helt och så springer man iväg, eller att det bara är vägen dit som ser annorlunda ut och man inte har någon anledning att springa. Jag vet inte hur pass bra jag lyckades förmedla det jag ville ha sagt nu. Men jag ville väl mest säga att man ska vara rädd om de väldigt sällsynta, fina kontakter man kanske hittar i livet.

Coolingar


Idag köpte mamma & pappa nya skinnjackor och jag tvingade dem att ställa upp på bild! Skitsnygga båda två verkligen. Gissa om jag kommer sno mammas... hihi...Världens bästa, snyggaste & coolaste föräldrar har jag måste jag erkänna, trots att pappa inte alltid är så fotogenisk.. ;P Syrran shoppade hon med, två par skitsnygga dojjor! Jag då? Ne, jag håller igen plånboken. Japp, ni hörde rätt.

Imorse när jag vaknade var jag helt fucked up i halsen, jag har blivit skit mycket värre i förkyldningen, har så ont att jag knappt kan svälja idag och hostar som ett as :( Fan fan fan. Jag knarkar echinacea, förkyldningste och muchoangin och bafucin.

Men snart kommer min lilla favvotjej hit och ska göra mig glad ♥ :)


En vän för livet.



En helt fantastisk person som jag ser upp till på flera sätt.
 Inte bara är du smart som tusan, söt som få och snäll som attan, du har en förmåga att alltid få mig att känna mig glad, trygg och avslappnad. Dagar jag är glad, dagar jag är överlycklig, dagar jag är ledsen, dagar jag är arg, dagar jag är helt förstörd, alla dagar kan jag dela med dig. Du inspirerar mig med din oerhört starka integritet, ditt stora varma hjärta och din envishet. I ditt sällskap mår man alltid bra och man tröttnar aldrig, aldrig nånsin. Jag är mer än superglad över att jag lärde känna dig, mig blir du inte av med i första taget kan jag säga dig!
Tack för att du alltid finns där som en helt underbar vän.


Helgen närmar sig


Hittade lite söta bilder från en helg i februari när vi var ute jag, alex, sophie, kajsa, sebbe, petter och en bunt andra.

Nu är det snart helg och gud vad efterlängtad. Jag ska på bio, jag ska sova, hoppas på fint promenadväder, jag ska kolla film, vara hemma, äta lite god mat kanske och bara slappa, underbart. Sen ska jag gymma på söndag!

Kolla in den här bruden, en favvobild från hennes senaste plåtning

Är hon inte helt sjukt vacker? hihi stoltast ♥



Vårvädret

Så fort solen skiner så mår man så mycket bättre, oavsett hur man mår innan! Man blir alltid glad av solen. Gud vad underbart det är när snön smälter bort och solen skiner, när fåglarna kvittrar. 

Nu sitter man hemma i sängen med datorn i knät, framför tvn och orkar inte röra en fena. Jag är helt slut efter gårdagen. Det var ju nämligen skiva igår, Rock Bash! Det var riktigt skoj, galet mycket folk bara. Skivan hölls på mango och innan så vare förning på dovas. Party party tills 2-3 tiden och jag och alex kom hem till mig vid halv 4-4 tiden. Sen tog vi oss upp till 8 så vi kunde komma till skolan vid kvart i 10, lagom tills att första lektionen nästan var slut...! Men vi kom iaf, så det så! Nu ska jag ta det lugnt en stund och sen ska jag ta tag i lite städning och plugg. Har ett trevligt matteprov imorgon nämligen. 



Snodde lite bilder på från Alexander (:


Btw, en riktigt ocharmig bild på mig när jag gapskrattar, dök upp på modekungens blogg. Uhu, check it out! Men fick beröm för min outfit iaf, så det var ju trevligt.

Foto

Jag fotade fina mamma igår :) ...och mamma fotade mig hihi :)


Sentimental


En fin bild på mig & älskling vid 100-dagarsskivan hittade jag idag.

Jag sitter i sängen och har megaont i halsen. Den verkar inte vilja ge med sig alls den här dumma förkyldningen...
...ikväll har jag varit hemma också, lagat god mat, kollat på melodifestivalen med familjen och sedan på Efter bröllopet med mamma, har redan sett den en gång men jag tycker den är bra, fällde några tårar igen. Ibland när man ser filmer blir man sådär galet sentimental! Man kan börja lipa åt minsta lilla..suck... :P

Nu ska jag sova, ny dag imorgon, hoppas jag är bättre i halsen då. Jag vill bara bli frisk så jag kan börja träna igen, har inte hunnit komma igång ordentligt mellan alla gånger jag varit sjuk nu... well well, godnatt!  ♥

Lite foton



Har roat mig med att fota lite igår och idag. Vi har fått ett första tema som uppdrag, Färg och form heter det. Några förslag på idéer som jag kan ha användning för? Det är ju ett ganska fritt tema som man kan tolka på många sätt. Det är iallafall superkul att fotografera tycker jag!

Denna lördag startade med en mysig frukost med mamma & syrran (pappa jobbade) och snart kommer pappsen hem så vi kan åka iväg och handla lite gott till mat ikväll. Jag ska göra en god paj med sallad till och så ska jag nog göra en äppelpaj till efterrätt. Haha jag måste verkligen framstå som världens matvrak, allt jag skriver om är ju hur mycket god mat jag lagar känns det som, men det blir väl så när det är ett intresse! Menmen, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll, vad jag orkar göra, man har inte mycket ork när man är sjuk, men det blir nog att vara hemma och se melodifestivalen med la familia och kanske bjuda över någon kompis bara och ta det lugnan.

Lugn fredag

En hemmakväll, det är inte så pjåkigt. Jag trivs här.
Ikväll lagade jag mat, jag lagade ugnsstekt kyckling med citron, vitlök, tomater, fetaost, rosmarin och så rotfrukter i form av morötter, sötpotatis, potatis och lök, stekte lite halloumi också. Det blev mums, sen blev det Ben & Jerry´s Chocolate Macadamia, den var tydligen superdunder god enligt familjen, mitt smaksinne hade försvunnit lagom till efterätten...
Efter maten satt jag i köket, smuttade på ett glas ekologiskt vitt vin med mamma och småpratade lite innan jag gjorde syrran sällis framför Lets dance, sen slocknade jag under filten. Nu känner jag mig sådär risig, börjar få ont i kroppen också, typiskt, jag måste bli frisk nu, det är skiva på onsdag och så ska jag rida också.

Idag lånade jag hem en kamera från skolan förresten, så ska försöka fota lite i helgen, kul! Lägger upp lite sen om jag lyckas fånga något bra!

Nu ska jag sluta ögonen och sova ruset av mig. Big sovmorgon imorgon! Morgonpromenad om kroppen tillåter och så har jag lovat att hjälpa syrran fixa henne inför maskerad som hon ska på. Sen får vi se vad som händer, jag har lovat mig själv att ta en riktigt lugn helg den här helgen utan att planera in något speciellt. Hoppas alla har haft & har en underbar fredagkväll!


Att sitta och kolla igenom fjolårets semesterbilder får en alltid att må bra och längta efter sommaren.
(Bruna fina ben på Kalimera Kriti, September 08)

Världens mat är en passion för mig

Usch vad jobbigt det är att ha ont i halsen. Blä, vill bli frisk, man blir så himla hängig och trist när man är såhär, orkeslös liksom. Det är verkligen kul att stå och leka i köket, särskilt när det man gör blir uppskattat! Palla gammal tråkig husmanskost, korv, makaroner ocbh blabla, riktig mat ska det vara! Idag har jag iaf lagat en supergod svamprisotto med portobellosvamp, vitt vin, parmesanost; parmegiano regiano, basilika och vitlök, sen redde jag den tills den blev krämig med vatten som jag kokat upp med grönsaksbuljong. Till det marinerade jag lite enkelt kasslerskivor och gjorde en sallad på lite smått & gott. Det blev så mums! Så middagen blev uppskattad iaf, alltid roligt, sen har jag varit duktig och pluggat lite matte också. Annars har jag mest legat i sängen och kollat på serier och hostat. Nu ska jag faktiskt sova, jag är jättetrött. Men imorgon är det fredag hörrni! Galet vad fort det går från helg till helg, eller hur? Jag vet inte vad jag tycker om det faktiskt....


Breaking benjamin - The diary of jane
En låt jag aldrig tröttnar på.

Godnatt kära ni  ♥

Trött, förkyld och hängig

Jag kom nyss hem från skolan och är så sjukt trött, kan knappt hålla ögonen öppna. Känner mig allmänt jättehängig och fattar inte hur fabian jag ska orka rida...har faktiskt ingen lust idag, tyvärr. Men jag måste, har missat så många gånger nu redan pga sjukdom och skiva och så kommer jag missa näst nästa gång också när det är kryssning. Så jag får försöka samla ihop de krafter jag har kvar nu på de närmsta 40 minuterna innan jag ska åka iväg helt enkelt och be för att jag får en häst som är relativt snäll mot mig idag.

Igår så fick jag veta att min frisör ska sluta också, fan vad ledsen jag blev. En epidemi spred sig över mig och min familj kan jag säga... ♥

En rolig sak är dock att jag läser foto A just nu och då kommer det ingå att vi ska fota porträtt och maria kommer hem om en månad från filippinerna så då ska hon stå modell åt mig :D :D kan det bli mycket bättre?! Jag får liksom typ feta tyra banks/heidi klum/claudia shiffer/(and the list goes on)-modellen, kan ju inte bli annat än bra hihi...


Eller vad säger ni?! ♥ världens snyggaste.

Workout

Träning funkar alltid perfekt som terapi. Hög musik och så kör man stenhårt!


När mamma och syrran drog så var jag ju bara tvungen att höja volymen på musiken, dansa och leka spännis framför spegeln ett tag haha (a) barnslig som man är. Mina röhnish träningskläder för den delen, är så jäkla nöjd med dem, grymt sköna-och snygga!
Nu ska jag fortsätta en stund till.

Godmorgon godmorgon

Godmorgon godmorgon 

Igår var jag på The new generation fashion show, de var alla jätteduktiga verkligen, särskilt våran stolthet jagge såklart. Under kvällen var det några tjejer från bland annat modekungen som varf ramme och fotade mig och min outfit, på ett par sekunder stod jag där bakom 5-6 blixtar och hann inte ens tänka på varken pose eller min! Så vi får väl se hur lyckade dem bilderna blev sen...de skulle tydligen upp på modekungens blogg. Sen blev kvällen ganska lam, jag var på dåligt och otaggat humör, ville mest hem... Så jag och alex drog väl vid typ halv ett så vi hann med 10 i tåget hem. Som tur var så kunde supersnälla tim komma och möta mig i norrviken och göra mig sällis hem. Sen var jag vaken jäkligt länge och kunde inte sova, ni vet när tankarna bara spinner runt runt. Jag hatar verkligen att klaga på att man inte mår bra, känner mig så dum och löjlig, ledsen...men fuck vilken svacka jag är inne i just nu. :/ Bläää.

Ikväll ska jag iaf ha en mysig hemmakväll med Alex, det ser jag verkligen fram emot, åh vad härligt. Vi ska laga mat och se film och tjejsnacka. Innan det ska jag kanske hinna med att jobba lite, träna, handla, kanske träffa någon kompis och plugga, phu.


Bild från skivan i onsdags på mig och babe


Godnatt!

Godkväll!

Jag hade superkul på skivan igår, alla var glada och taggade = lyckat! :D Blev dock galet segt att kliva upp idag, försov mig till halv 12, bra Carro! Men jag tog igen Caden sen, åkte till skolan 3 timmar innan sista lektionen och satt och jobbade på det, det var duktigt av mig! Var på Vevax video awards ikväll också, måste bara säga att jag blev grymt imponerad av alla otroligt duktiga mediaelever! Verkligen, gud vad duktiga de är, häftigt!


Hittade en mysig bild från förra sommaren när jag var hos syssling Frida i Avesta. Gud vad mys vi hade det :)

Imorgon har jag min första foto A lektion också! Först Teknikutveckling och företagande, sen hål, sen matte D, sen lunch, sen fysik B och så foto A efter det. Sen är det helg igen! Imorgon kväll så är det The new generation fashion show på Victoria, det ska bli jätteroligt! 

Nej nu är det dags för sängen, jag är jättetrött... Sov gott! ♥

100-dagars



Snart dags för första skivan då! Det blir denna sockersöta klänning, lite svårt att se här kanske men, den är axelbandslös iaf och väldigt somrig. Till detta kommer jag ha svarta pumps med öppen tå från rules by mary och en svart kuvertväska. Mera bilder kommer väl sen från skivan kanske. Ha en bra onsdagkväll allihopa!!!
PUSS

Tråkiga j*vla söndag.

Så var detta sportlov över. Vad tomt det känns, tyst...Så är det ju faktiskt söndag också, hatar verkligen söndagar fortfarande... Jag har fysik B prov på onsdag och jag har inte pluggat i närheten av tillräckligt tyvärr, riktigt besviken på mig själv, så nu blir det till att plugga idag, måndag och tisdag, och det ordentligt.

Igår var jag iväg och shoppade, ganska ordentligt, brände några lakan... men det var härligt, jag var så lycklig efteråt haha. Det blev en klänning, en bolero, en tröja, ett linne, ett par byxor och lite småsaker. Underbart, blev dökär i min klänning iallafall!

Nu ska jag snart laga mat, jag ska göra någon paj så har köpt massa härliga ingredienser som färska champinjoner, pinjenötter, buffelost, oliver, coctailtomater, zuccini, färsk basilika mm. Så det ska bli superkul, galen i att laga mat. På tal om det så hade jag och alex middag igår hemma hos alex, vi bjöd på moussaka, brushetta, mumsig sallad och hallonpaj. Petter, Willy, Sebbe, Anna & Linnea hade äran att få komma och mumsa i sig! Vi hade jättetrevligt, tack för att ni kom och förgyllde kvällen! ♥ Sen slutade det med att vi var några på stinsvillan, efter att ha varit en vända inne i stan. Jag blev tvingad att sjunga tack vare min snälla vän Sebbe..... tvingade med mig Lenne upp så drog vi igång Hit me baby one more time, haha. Linnea, du är underbar!

Ikväll ska jag dra över till Johan så ska vi ta det lugnt, se film och ha det trevligt! Puss!

RSS 2.0