Bilder från Avesta :)

                             
Vi hos pållarna (:                              Dundersöta wilma :D            Frida in action!

             
 Deras underbara damm!              Sexigaste läppen ever xD


Hade lite småtrist så passade på att lägga upp lite bilder från Avesta som jag ramlade på under städningen :)

Pyss & Kram

tooorsdag!

Tjolahopp! ;)

Idag var jag med min moster på vintage-rekning i sumpan, det var supernice, vi pratade om allt möjligt och hade det jättetrevligt! :) Men det var galet varmt, FÖR varmt átt gå omkring i affärer! Resten av dagen har jag latat mig i solen med pappa & syrran, tänkte ta och röra på mig lite ikväll, endera träffa en kompis eller ta och träna lite. Jag och pappa satt och diskuterade vad vi skulle göra med baksidan idag när vi ändå ska bygga upp det ännu mera, vi kom fram till, helt seriöst, att vi ska låta sänka ner en pool med belysning, som vi kan täcka över så man kan sitta på den också, hur härligt låter inte det?! Direkt från bastun till poolen lite kyligare dagar och svalka sig från solen de heta dagarna, lysande. :)

Fick ett samtal från Alex nyss, hennes moster jobbar typ med glasögon och sånt, och hon brukar få massa märkes brillor av henne och hon hade nämnt att jag var avis och nu hade hon fått välja ut ett par åt mig :D Ett par Michael Kors :D värde typ massor! Vilken nedrans lyckost man är :D supergulligt av henne!

PUSS


My topmodel!


Jag måste bara skryta och säga hur galet stolt jag är över dig gumman! Du är SKITLÄCKER!

Extra inlägg!

Extra inlägg endast för veckans ris & ros ;)

Veckans ros: Går till miche som envisas med att försöka knipa en plats här ;) Anledningen: michesundberg.blogg.se .. ^^
PS: han pratar egentligen om sig själv *hosthost* !!

Veckans ris: Återstår att se (;

PUSS

Måndag.

Tjoho :)

Idag vare måndag då, tydligen..! Igårkväll var jag inne i stan med Sara, vi hade supermys i den helt underbara kvällsvärmen! Idag har man passat syrran, solat lite, tagit det ganska lugnt på förmiddagen, på eftermiddagen åkte jag in till stan och mötte upp mammsen, hon skulle kolla på ett par skor, slutade med att hon kom hem med två par..! Sen så köpte vi ett snöhalsband till lillsyrran, superfint :) Jag var inne på NK för att kolla in lite parfymer, jag vill ha en helt ny doft. Men nu ska det grillas! Kvällen är ännu oklar (:

Puss!

RESA!

Äntligen är resan bokad :D Jag och alex drar till Thassos den 10e :D :D :D UNDERBAART!

Fredag?

Hallå :)

Idag har jag träffat några av mina sysslingar. Vi åkte till outlet i barkarby och gick runt och kollade lite ett tag, faktiskt typ bara andra gången jag var där tror jag, de hade rätt mycket, men ganska utplockat och fel storlekar. Sen åkte vi vidare till stinsen där vi shoppade vidare, jag och michael köpte skor, varav mina är helt GALET snygga :D de hade äntligen rea på dem, 280 spänn!!! ord p 600:-, kunde ju inte låta bli att köpa något jag velat ha jättelänge när det var nersatt såpass mycket! Vi käkade på det nya stället på övervåningen, åt en gigantisk sallad :O men det var suveränt. Supersnälla & crazy moster bjöd! Det var dock galet varmt väder att gå och shoppa i, helt fel xD. Imorgon blir det nog sola/bada på dagen och stan senare på eftermiddagen/kvällen istället :)
Asså, när det är lov så har man noll koll på dagarna, ingen tidsuppfattning för fem öre, eller är jag ensam om det? När någon nämnde att det var fredag idag så blev jag jättechockad, kändes inte alls som fredag! Kväller bara rusar iväg, plötsligt är klockan waay too much. Men det är riktigt härligt att slippa tids-stressen.


Katthemmet.

Hallu
Inatt blev det sisådär en halvtimmes sömn tror jag, satt och gäspade konstant hos dietisten. (a) Hur som helst så har förmiddagen spenderats vid rösjön med Alex, vi drog sen hem till mig för att checka lite på resor! Sen käkade vi och åkte in till stan för att dra vidare till Katthemmet. Det var 60 stycken supersöta katter vi mötte, vi fick lära oss hur man gjorde allting osv och så anställdes vi varannan tisdag kl 17.30-21.00, än så länge iaf. Det blir nog bra det där, jobbigt att det är så lång resväg bara, typ en timme nästan ;(.

Dagens hemska ris: Jag står på tunnelbanan på väg till telefonplan och lutar mig mot glasväggen och snackar med Alex, vi slänger lite små glimtar mot en pappa med sin supersöta typ 4-åriga son, samt en hund och en jäkla massa väskor. När de sen reser sig för att gå av, innan tunnelbanan har stannat så blir det ett tvär-stopp och pappan ramlar över mig, men en spetsig väska står emellan oss som hans ben ramlade mot. Han sade ursäkta och reste sig upp och jag frågade hur det gick och så, han sade att det var lugnt, men sen såg vi alla där i närheten, även han själv, att väskan måste ha skurit upp benet på honom för det var ett typ 5-6 cm långt och ända in till benet djupt sår och det forsade blod, tom så mycket att hans sko väldigt snabbt blev plask-full med blod. Vi frågade självklart om vi kunde hjälpa till på något sätt och så, men han sade att det var lugnt, svor lite för sig sjäkv och svalde smärtan framför sin son, tog sin packning och sin hund samt sonen och gick av. Han lämnade efter sig en PÖL med blod, det såg ärligt talat ut som om att någon blivit misshandlad där, usch vad jag tyckte synd om honom, HOPPAS verkligen att det löste sig.

Dagens ros: Alla superdunder-rara nära kära som alltid finns för mig och så syrran för att hon talade in världens gulligaste meddelande på min telefon idag :D haha!

pussar

Sthlms katthem.

Hej hopp!
Imorgonkväll ska jag besöka Stockholms katthem för ett introduktionsmöte. Jag har planerat att klämma in en kväll i veckan för jobb där, ideellt. Ska bli spännande. Sen söker jag en PT också! Ska kolla upp det där lite nogrannare...Det är många bollar i luften just nu, jobb, jobb, träning, resor, projektarbete är bara förnamnet! Imorgon ska jag och Alex planera och kolla upp våran resa! Fast innan det, 8.00 närmare bestämt, ska jag till dietisten. Puh, ingen sovmorgon där inte!

Idag var jag med pappsen på jobbet och städade, helt galet mycket att städa! Bläöh! Fick ta dels extra allergimedicin, massor med nässpray och inhalator för att klara av dammet, det ni! ;( Det var ju så galet varmt och fint väder idag så lite trist var det allt att spendera dagen inomhus.

Pussi

Hemma igen.

Efter att ha varit borta i ett par veckor så kändes det faktiskt rätt trist att komma hem till Stockholm igen måste jag erkänna. Jag är så less på att bo i Viby så det är sanslöst. Försöker klämma in så mycket planer jag kan bara för att komma härifrån, faktiskt. Nu har jag spenderat 2 veckor på lantstället i Dalarna, solat, badat, bastat och kopplat av, gud vad välbehövligt! Men självklart har det varit tid för shopping och det sociala livet också! Amanda kom upp och besökte mig ett par dagar, supertrevlans. Vi drog på en shoppingtur till Kupolen i Borlänge och passade även på att träffa min syssling Emil och hans kompisar som så snällt hade gjort fika åt oss. Pappa har ju fyllt år också vilket firades med lite Morell-gäster och tårta! De sista dagarna åkte jag till Avesta där min andra syssling Frida bor, bodde där ett par dagar och umgicks med både Emil & Frida. De bor på ett helt underbart ställe ute på landsbygden med stort hus och stall och emorm tomt, en supersöt hund och två katter. Nu under sommaren har de även 2 hästar som jag och Frida har varit ute och ridit på varje dag, vilket har varit helt fantastiskt skönt. Vi gick upp och åt frukost, tog på oss ridkläderna och gick ut och fixade iordning hästarna och red iväg i den sköna naturen! Åkte fyrhjuling, plockade blåbär, bakade pajer, låg ute vid deras damm i solen, såg filmer och hade det mys. På lördagen hade Frida fest eftersom hon och Emil också fyllde år, samma dag som pappsen. Det var väl meningen att jag skulle vara med mer än vad jag var kanske (a) men jag smet iväg och spenderade den kvällen med Emil och Martin istället, eftersom jag inte direkt kände några av de på festen. Det hyrdes film och blev en lugn kväll istället. :) Det var dötrist att åka hem sen efter den mysveckan, ville stanna kvar! Nu ska jag sova, upp och jobba imorgon.



Puss & Kram

RSS 2.0