Underbara sommar

Är inte sommaren och speciellt början på den, den absolut härligaste tiden på året? Finns det något härligare än att höra fåglarna kvittra, att allting är grönt och färgglatt och blommar och solen skiner, det är kanonvarmt och det fläktar lite härliga varma vindar? Nej jag tror inte det.

Denna helg har präglats av mycket tid i solen med bikinin! Riktigt härligt. Sen har jag hunnit med en hel del shopping också vilket alltid är trevligt! Jag har även träffat min kära Alex och lagat mysig middag och så drog vi iväg på fest hemma hos Dennis! Trevligt! Imorgon kan jag säga "nästa vecka tar jag studenten". Galet? JA.


Detta underbara ting köpte mamma åt mig idag, tänkte köpa det själv, för jag hade presentkort men mamma var dundergullig och betalade den åt mig för att hon tyckte jag är så gullig :) ♥ Jag åkte och handlade helt osminkad idag, hade tom bikinin på mig under och flipflops, så härligt!


Jag lagade pasta carbonara idag och en sallad med bland annat rostad cocos och cashewnötter i, mums :)

Hets

Den här dagen har varit hets från början till slut. Först så var jag på fotolektion imorse och fick reda på att lönen på 5 600:- kom in idag, så dagen började ju kanon! Men sen så var jag tvungen att smita tidigare från fotot för att skriva ihop mitt och Alexs matte D-projektarbete som vi skulle redovisa idag så vi satt och slet som fan med det resten av fotolektionen och tom in på fysiklektionen då jag egentligen skulle behövt plugga till kursprovet som var på eftermiddagen. Jag hade jätteont i magen, var så galet nervös för jag var hur oförberedd och stressad som helst. Fem minuter innan matten får vi reda på att den är inställd. Lycklig? JA. Då gick vi och åt lunch men jag stressade bara i mig maten och hjärtat satt uppe i halsgropen fortfarande. Sen var det dags för kursprovet i fysik B som började bra men sen gick det åt skogen. Och så blev jag så galet stressas för jag var tvungen att hinna med 16.37 bussen för att vara hemma till 17 när sophie skulle hämta upp mig till ridningen, så det var bara att kuta hem, byta om och skynda sig iväg igen för ett hårt ridpass. Nästa vecka är det programridning för märke 3. Så det var öva inför det och så måste man plugga in det nu också... Nu ska jag försöka  rita lite på en tatuering som en kille ville att jag skulle skissa på, får se hur långt jag hinner. Först vill jag nog duscha i lugn och ro iaf... Imorgon är det party! Suntripskivan! 





Måndag


Jag fotade alex i helgen som var en ypperlig modell! Fint det blev va? Lägg märke till att det ser ut som om hon har långt hår :D



Alex ville också fota, ett stycke osminkad och ickefotogenisk carro som vägrade vara seriös

Nu är det dags för sängen. Denna måndag har jag solat och njutit av vädret och även pluggat lite fysik. Sen har jag tagit en ljuvlig sommarpromenad också med Pelle, så underbart väder så det är galet. Imorgon har jag sovmorgon till halv elva, skönt! Jag har en ganska skön skoldag imorgon, sen ska jag gymma och så hem och plugga fysik.
Godnatt!

Hjärtat mitt


Bild från jobbet idag.

Det har varit en mycket rolig helg! En supertrevlig middag hemma hos Gabriella i fredags var det verkligen. Tack Gabbi och tack alla som var där!
Lördagen var bland den segaste och roligaste dagen på länge, hemma hos alex och skrattade typ nonstop, nej det var riktigt härligt. Den människan ligger mig ytterst varmt om hjärtat! ♥ sockertopp.

Nu är det ny vecka och nya tag, det börjar dra ihop sig ordentligt nu. Usch vad jag kommer sakna allihopa...

20 frågor

Vad heter du? Caroline Mikaela Hoff
Vart bor du? Viby
Trivs du där? Jadå
Brukar du läsa horoskop? Ibland så
Har du körkort? Nej men jag ska ta!
Vad spenderar du dina pengar på? Oj, kläder, kläder, smink, hårsaker, må-bra-saker, skor & studentskivor/utekvällar.
Är du allergisk mot något? Finns det något jag inte är allergisk mot..pollen i alla dess sorter, pälsdjur, mögel, damm, kvalster, cigarettrök
Äger du ett busskort? Ja självklart
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Jag drack grön, tills jag blev allergisk, nu är det soyamjölk som gäller
Hur ser du ut idag? Jeans, svart topp, axelbandslöst och party-makeup!
Nästa mål i ditt liv? Bli mera hälsosam, skippa stressen.
Vad såg du senast på tv? Hm, kommer inte ihåg faktiskt det var ett tag sen
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer ;)
Vilka kläder sover du i? Sover jag i något så är det hotpants, helst inget alls
Vart vill du gifta dig? Om jag vill gifta mig vill säga...hm, typ utomlands på hawaii eller nåt och det ska vara megadunder romantiskt
Vad hatar du verkligen? Människor som inte står för vad de tycker & människor som ljuger, och selleri!
Har du varit kär? Ja
Hur långt var ditt längsta förhållande? 4 år
Singel? Ja
Vad älskar du mest av allt? Min helt fantastiska familj, mina underbara vänner och människorna som gör livet värt att leva


In my mind



If I could only find the answers to the questions in my mind
I wonder could it be my mind's not meant to understand
Maybe I should go with my heart and put my life in your hands
Surrender to you

Nu längtar man till sommaren. Det är sommarminnen, sommarlängtan, sommarsaknad. Jag vill iväg till landet, till lugnet, bort från allting här och bara ha det underbart lugnt & skönt. Vädret, hallå? 10 grader och regn i luften? Usch. Men det är iaf inte långt kvar nu till sommar och ledighet.

Ikväll är det födelsedagsmiddag hos Gabriella, ska bli jättetrevligt! Men innan det är det saker som ska fixas, med start en dusch!

Powernap

Imorgon är det mattekursprov, gud så trevligt. Jag har ont i huvudet, är på ganska dåligt humör och vill bara sova just nu, så det tänker jag göra också. Iaf en stund. Samla lite krafter liksom. Människor runt omkring mig har gjort mig på dåligt humör idag, screw you. Nu gäller det bara att kämpa sig igenom denna korta vecka, prov imorgon, lätt dag på onsdag och så skiva på kvällen, sen är det långhelg. Man blir så himla seg av vädret bara när det är såhär regnigt och pissigt...

Jag känner att jag har varit på ganska lättirriterat & ibland bitchigt humör senaste tiden som ibland har gått ut över andra, vilket inte är okej! Det är mycket i skolan nu och runt omkring i slutspurten och många tankar snurrar nu när det närmar sig studenten, men jag försöker att fokusera och inte låta det koka över. Ibland är det svårt! Äh, det är ju faktiskt gånger då man drabbas av andras tråkiga humör också så det jämnar väl ut sig kanske...


Dags för en powernap...

Lycklig

Idag hittade jag min studentklänning. Jag blev kär. Jag älskar sådana ögonblick när man provar något och det bara fastnar, man blir helt förälskad och det spelar liksom ingen roll, man bara MÅSTE köpa det. Idag var ett sånt ögonblick och vad passar inte bättre än att det ska vara just studentklänningen? Underbart. Jag var jättelycklig när jag gick därifrån med min kära gräddbakelse till klänning. Jag är jättenöjd! Det kommer att bli den axelbandslösa vita klänningen och till det ett par lila pumps med öppen tå från Rules by Mary, sen vill jag ha det så stilrent som möjligt med möjligtvis ett halsband eller armband som matchar skorna, jag har några idéer jag tror kan bli riktigt bra! Sen bokade jag en sminkning hos Make up Store men jag kom på att det kommer bli för sent, trots att hon fixade sminkningen på en tid då dem egentligen inte tar emot sminkningar. Så vi får se hur det blir med det, kommer nog iaf införskaffa mig lite smink där, hon som jobbade idag visade mig en riktigt riktigt cool ögonpenna som kommer bli min snart! Lila var den. Sen blir det fransk manikyr också, det blir nog fräschast! Är lite osäker på hur jag ska göra med håret, utsläppt stort, burrigt/lockigt eller en fin uppsättning?


Jag älskar att man fick så fin figur i den!

Nu ska jag laga middag (igen) Ska experimentera med en lasagne! Det blir kräft/räk lasagne med lite tomater & aubergine och fetaost i och chili så det får lite sting ;) Sen plugg, plugg & plugg...& träning!

Helg

Då var det helg igen! Jäklar vad snabbt det rullar på nu. Jag har sett två avsnitt av berg flyttar in med mamma nu & tagit det lugnt till en riktigt mumsig plommonpaj! Imorgon ska man upp 5.50 för att jobba 7.00-15.00 phu. Men pengar pengar! Efter det ska vi handla lite, jag bestämde att jag skulle laga mat nämligen. Jag ska göra inbakt fläskfilé med smörstekta champinjoner & gorgonzola och det till det ska jag göra en sallad med massa smaskens i, mmh! Idag tog jag på mig att göra middag också faktiskt. Mamma hade köttbitar som hon tänke steka bara och typ ha lite löksky till och potatis men nej så tråkigt. Jag gjorde klyftpotatis som jag marinerade och kryddade sen körde jag in köttbitarna efter att jag stekt dem lite med vitlöksklyftor, citronhalvor, citronolivolja och rosmarin in i ugnen så det fick marinera lite och så stekte jag på champinjoner, ärtskidor och lade det bredvid plus smulad fetaost, rostade pinjenötter och hela små coctailtomater och så in igen en stund till! Se så lätt man kan göra en mumsig måltid på det man har hemma genom att hitta på lite. Mamma & pappa totalälskade det :D Nog pratat om mat nu Carro...



söndag ska jag träna spinning 11.00 sen måste jag kolla på studentklänning (jaa jag är jättesent ute jag vet) och så blir det ett bodypump-pass vid 17.30. Sen har jag massor med plugg att göra efter det som hela söndagskvällen kommer bli tillägnad. Wie. Nästa vecka blir det labprov i fysik B på måndagen & kursprov i matte D på tisdagen, gud så trevligt! Skiva på onsdag iaf, najs! Old School-tema 8)

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, gäsp. Godnatt!
 

Dålig eftermiddag/kväll

En sammanfattat dålig dag. Dålig vecka. Jag orkar inte ta vissa saker här på bloggen. Men det är mycket som inte går som smort just nu om jag säger så.

Vissa människor fattar inte när andra människor har det lite jobbigt, vissa kan inte sätta sig in i andra människors liv och förstå när man ska back off. Vissa kan inte ta hintar. Det är skitjobbigt. Fin svenska jag använder känner jag, meningsuppbyggnad och sånt skit, men vem bryr sig, det är en blogg. Tror inte ni bryr er. Äh jag ska nog sova nu, nog bäst det, hoppas på att man vaknar med nya krafter.

Imorgon blir en dag med tidig jävla promenad, tidig skola, träna, matte, jobba till fucking 8, sen plugga.

godnatt.

HEMMA

Jaha nu var man hemma igen då, efter en 18 timmars lång tågtur från Riksgränsen. Phjue! Man är sådär lagom sliten just nu, hur trött som helst. Det har väl ine blivit sådär speciellt jättemycket sömn de senaste dygnen precis... Men det var verkligen en riktigt lyckad resa och det tror jag alla kan hålla med om som var med! Carl-Johan Evers må vara den bästa läraren i historien.



Resan började med 13 timmars tåg till Luleå. Den vagnen vi var i kom att bli den minst omtyckta vagnen i hela tåget. Ja, vi behöver nog inte säga så mycket mera om det nattåget. Hursomhelst så spenderades torsdagen på Lule universitet där vi fick frukost & lunch och rundturer samt föreläsningar. Senare på eftermiddagen skulle vi åka vidare till Kiruna, ytterligare en tågresa, på 3 timmar. Väl framme där så bodde vi i små lägenhetsstugor en natt. Kiruna fick också smaka på rudbeck-tekniker3:ornas glada partyhumör innan vi drog vidare till Esrange som låg en ca 45 min bussresa bort. Frukosten fick vi på bussen och så fikade vi på Esrange. Det var väldigt instressant faktiskt men alla var så sjukt trötta så jag tror inte det var många som orkade lyssna så mycket som man borde gjort...!



Bussresan mot Björkliden var bland den hemskaste bussresa jag någonsin åkt.. drygt 2 timmars typ terräng-åkning kändes det som, tur att man hade med sig åksjuke-tuggummi i handväskan. Vi bodde i ett par jättefina och väldigt fräscha stugor i Björkliden. Jag, Alexandra, Malin, Sara & Pelle delade stuga. Vi hade kök med diskmaskin, mikro, platttv, spis, allt, och egen bastu, tom torkskåp vilket var GULD eftersom vi blev superblöta efter skidåkningen. Sen hade vi en jättestor terass/balkong med typ helt underbar utsikt. Gud vad vackert det är där uppe med alla snötäckta berg och dalar. RIktigt fint, mmmmh. Tidigt på morgonen på lördagen gick vi upp för att åka tåget till Riksgränsen för en heldags åkning i backarna. Fredagskvällen blev en lugn kväll, ja iaf för oss i våran stuga...



Skidåkning är ju inte riktigt min grej haha, detta var andra gången någonsin liksom, så att bli uppkastad i en rödbacke i riksgränsen och lära sig från scratch var inte kul. Jag var totalt jävla livrädd, det tog mig ett bra tag att ta mig ned. Uhuu vad läskigt. Lunch åt vi iaf på ett kanonmysigt ställe som hade en fantastsikt god buffé. Det blev samma både lördagen och söndagen! Men söndagen valde jag, sara och malin att skippa skidåkningen för att sola, ta det lugnt och kolla i butikerna istället. Mys!



Den bästa kvällen måste ändå ha varit lördagen. Resten av gänget var på after ski med Carl-Johan Evers eftersom vi brudar valde att åka hem lite tidigare och laga egen middag. Vi missade tydligen århundrandes after ski men jag tycker vi fick en bra smak av det efteråt sedan när hela gänget kom till vår stuga inklusive CJ. Där efterpartade vi i många timmar och hade så galet skoj det var länge sedan jag skrattade så mycket på en och samma kväll tror jag. Den läraren, jag säger bara det, helt otrolig....kanske ska nämna vad han gjorde när det inte gick något tåg på kvällen utan bara på eftermiddagen INNAN after skin, jo, han ringde SJ och fixade fram ett tåg. Han spillde ut några droppar av Alex öl, vad gjorde han då? Jo han köper en sprillans ny bums. Pelle råkade ha sönder ett glad och tjejen i baren blev otrevlig och tyckte att han skulle betala, vad gjorde CJ då? Jo han tog ett snack med henne, kom tillbaka och sade att hon bad så hemskt mycket om ursäkt för att hon brusade upp sådär. Jadu.. nämn någon han inte känner inom skidvärlden, han fixar allt den mannen! Vi skålade stort för honom uppe i norrland, det var han värd allt!



Sammanfattat vill jag säga att det var en klockren tripp med grymma människor som jag verkligen kommer att sakna när vi skiljs åt om några veckor ♥
Skumt att vara hemma igen, känns som om vi var borta mycket längra än vad vi var. Back to life again då!

Riksgränsen imorgon



Titta en så somrig bild :) fin den blev.. förutom att jag ser ut att göra en gravidpose :S


Nåväl, imorgon åker vi, gud vad skönt det ska bli att komma iväg. Skulle packat o pluggat idag men icke... kul dag imorgon... BAJBAJ ♥

Drömma i massor


Från kalimera kriti i fjol.

Jag sitter här och njuter av musik.
Till musik kan man vara vart man vill, med vem man vill, när man vill och göra precis vad man vill.
Det finns inget härligare än att drömma sig bort med bra musik.
Det är precis vad jag har gjort idag, medans jag dammsugade, medans jag dansade, medans jag lagade mat och medans jag bara låg i sängen och kurade ner mig under täcket.




LEDIG

Sista dagen på denna långhelg, gud så härligt det har varit att vara ledig. Imorse klev jag upp tidigt och hängde med pappa till jobbet och jobbade några timmar. Nu kom jag nyss hem och ska städa lite hade jag tänkt och försöka hinna med att plugga lite matte också.

Helgen har spenderats med Alex, eftersom jag var ensam hemma hela helgen så slagga hon här, vi har solat, tränat, slappat, lagat mat och haft det mys. I lördags så bjöds det över lite människor och vi hade det riktigt trevligt. ♥



I övermorgon är det dags för Kiruna/Riksgränsen-resan! Lovely! Ska kila över till Anna och låna lite skidkläder om en stund! Fast egentligen räcker det nog med att jag tar med mig stjärtlappen...

Update

Godkväll! I onsdags var det mösspåtagning, åh vad det känns som om det närmar sig nu :D hihi... läskigt men spännande :) Igår var det  valborg och jag var med alex först vif tegelhagen och sedan drog vi till en fest och träffade på johan linder, anna ambis, evelina snyggingen med flera. Ikväll har jag haft världens mysigaste kväll med älsklingen alex, vi lagade helt UNDERBART GOD MAT oho. Nu har hon dock somnat :/ haha! Suck så jag sitter här helt själv!


Jag & Pelle vid edsbergsparken

Imorgon blir det lite chillkväll hemma hos mig! Najs (:

RSS 2.0