Vad är det bra för..

..varför ska jag alltid tänka så himla mycket? Analysera, filosofera & älta. Jämt, jämt. 

Söndag

Hej.

Idag är det söndag och dagen efter en väldigt lyckad fest hemma hos Alex. Fy fabian så bra ni är allihopa! 

Nu ligger jag i soffan, är så sjukligt trött så det finns inte, fick inte sova många timmar i natt, även om de få timmarna var underbara... jag har sedan jag kom hem bara legat här, maria kom förbi och berättade om sin spårade helg och så somnade vi båda två i soffan haha.. nu ska jag ta och gå en promenad snart, mamma och pappa kommer väl hem om nåra timmar från landet. Jag som äntligen är frisk ska nu ta itu med träningen ordentligt igen och se till att komma tillbaks i form. Det ska bli skönt, jag längtar verkligen.. Ska ta och kontakta PT:n nu också. Hur som helst, jag har haft en riktigt bra helg ändå after all. Vissa saker var mera bra, vissa saker var mindre bra, vissa saker var helt fantastiska, och vissa saker bara helt okej. Men så är det väl alltid. 

Nu ska jag ta en promenad, puss.



PARTY


Party-make:ad och party sugeen :D
ses i vimlet!


Skönt

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, mmh! Sen om en stund kommer Alex över, mycket härligt :D det var faktiskt länge sedan tro det eller ej som vi sågs! Möjligtvis komemr Maria förbi en sväng innan, hon ska till sin pappa nämligen. Sen får vi se vad vi hittar på om vi går ut eller bara stannar hemma! Imorgon ska jag ha lunch med Sara som sagt och så fota på festivalen och så hänga med Alex på kvällen tror jag det blir nog rätt sent efter festivalen kanske, får se vad som händer då och vad vi hittar på. Det känns som en skön helg iaf! 


In the middle of the night...

...nja inte riktigt då...

Jag har lite booring, men chattar med alex & alex dock o det är trevligt. Roxell gick just från datan så då vare bara en alex kvar och vi disskuterar resor hihi. ♥

Imorgon ska jag träffa en kompis på förmiddagen, sen blir det nog nåt skoj på kvällen hoppas jag ;)

På lördagförmiddag kommer Sara hit så ska vi luncha! På lördag eftermiddag ska jag till rock & bluesfestivalen i sollentuna, edsviks konsthall, för att möta upp Alexander där så ska jag fota lite :D ska bli superkul! Sen vill jag kanske kirra nåt här hemma hos mig efter det ;) får se. Några vänner kanske :) Nu blir det sussa!

GODNATT!!

Fly

Ibland blir man lite less på livet här hemma och mycket nyfiken på att starta ett nytt liv, äventyr! Hur underbart vore det inte att fly utomlands och jobba där? Det har jag funderat mycket på. Jag skulle fan inte banga. Jag och mr Söderlund hade en diskussion om detta ämne idag. Vi drar out of the country vi två och blir rika och brunbrända. Jocke lovade även att han skulle sjunga både godnatt och godmorgon-sånger för mig med sin gitarr. Ja, det kan ju inte bli mycket bättre. Im in... 

Skulle träffat min snygging Sara ikväll men bestämde för att skjuta upp det och stanna hemma och äta glass med familjen och så ska jag träffa min snygging på lördag istället! <3 Hoppas det går någon mysig film ikväll :D myys med världens bästa mamma :) <3

Torsdagen den 27e augusti 2009

Idag har jag haft en lagom sovmorgon, åkt in till stan för första gången på väldigt väldigt länge där jag träffade upp Tim också för första gången på väldigt väldigt länge, haha. Det var jättetrevligt! Han får mig alltid att skratta den mannen... Vi satt och pratade i hm, hette det observatorielunden? tror det.. härlig park iaf med fin utsikt, never been there before. Sedan när hans lektion började drog jag mig hemåt och pappa hämtade upp mig i norrviken så åkte vi till polisstationen för att förnya våra pass jag och syrran. Vi upptäckte nämligen att de går ut den 3e september och eftersom vi ska utomlands om 3 veckor så blev det brådis. Men det gick toppen. Blev mongo på fotot som man alltid blir på sådana där foton.. Men syrran blev skitsnygg faktiskt, hon såg snarare ut att vara 12 än 7. Nu så ska vi käka middag ganska snart, ska hjälpa mamma lite, sen ska jag åka iväg till Sara ikväll där vi ska ha myspys


Tim & Sara ( Ja, jag har bara snygga vänner ) ♥

Systersamtal



Sola sola sola, mmmh! Glad att tänderna fortfarande är vita & fina.
Idag var jag på arbetsförmedlingen med maria också. Och så har jag nyss haft ett systersamtal, efter ett litet bråk hon hamnade i igårkväll. Alltid jag som får rycka in då. Igårkväll så träffade jag älskade maria för första gången sen i april när hon drog igen.. det var härligt :D För övrigt så ser resten av denna vecka kanonfull ut, har lyckats dra på mig galet mycket planer... ska nog träffa pelle ikväll.

Sunday sunday sunday

Söndag alltså. Jag är fortfarande sjuk, men idag har jag iaf smaksinnet tillbaka (för att stanna hoppas jag).. Händer inte så mycket idag, har bara varit hemma, orkar inte ta mig ut. Just nu är jag barnvakt också, men hon gör inte mycket för världen, är ute och leker så det är rätt skön barnpassning om man säger så... :) Men idag hände något superdupernajs, MARIA KOM HEM FRÅN FILLIPPINERNA :D (hur det nu stavas..) Så jag är mycket lycklig! Denna vecka ska vi ses och catch up, hur man nu catchar up från över ett och ett halvt år.. det ska bli underbart iaf. 


Sjukling


Jag älskar den här bilden. Vill hoppa in i den. Den kvällen var helt underbar. En båttur ute på landet för några veckor sedan och jag hade kameran i högsta hugg. 

Jag är sjuk, fan, jag var ju så jäkla dum igår att jag satte mig på spinningcykel och körde slut på mig själv igårkväll vid elva tiden. Tänkte inte på att jag var sjuk, sen kunde jag inte sova, hade mardrömmar de stunderna jag fick en blund och på morgonen var jag värre. Täppt, rosslig, slut och supersnuvig.. :( halsontet (säger man så? :S) har iaf försvunnit. Alltid nåt. Sitter och ser på höjdhoppsfinalen just nu och ska se till att komma i säng i tid ikväll så jag kanske kan bli bättre till imorgon, det är ju ändå lördag..

Men en glad nyhet är att Denise ska fixa min design av bloggen så fort hon har tid, så jag blev överlycklig :) 

Härligt

Idag har det varit underbart väder men jag har fått ont i halsen :( jävla skit säger jag bara. Fan heller.
Hur som helst så red jag idag, första lektionen sen innan sommaren och det var riktigt kul. Jag red mysiga & energiska lilla Sandor och vi skötte våra skänkelvikningar galant! Nu blir det sängen för mig, så hoppas vi på att jag inte är värre imorgon. Jag vill vara kry till helgen! Imorgon ska jag träffa lite nära & kära.. och kanske njuta lite av solen om jag inte är för sjuk. Och så ska jag börja dagen med en lång skön ångdusch med hög musik på.
Godnatt! Massa kärlek!

Lite härliga bilder från en solig bad-dag i Avesta.

Good old times...

...Idag satt jag på samma buss som en stor bunt vilsna ettor som just gått igenom sin första dag på Rudbecksskolan. De satt där och pratade och fråga varandra om vilka mentorer de hade, hurdana deras scheman var, klasskamrater osv. Det var så roligt att sitta där och lyssna och observa dem, för, för 3 år sedan så var jag en utav dem. Men istället för att gå kvar i Rudbecks korridorer så hade jag nyss varit och sökt jobb. Tiden går fort, för fort.

Jag var som sagt och sökte lite jobb idag. Jag hoppas helst av allt på MQ. Men jag vill jäkligt gärna jobba i stinsen, skulle vara skitskönt. Ska fortsätta söka lite mer i veckan. Utöver det har jag städat och fixat lite hemma, tog en lång skön ångdusch också. Nu är klockan redan kvart i 7 och jag har precis fyllt min ipod med massa ny härlig musik. Snart är det middag, mamma har gjort en mumsig lasagne. Ikväll ska jag träffa Alex, we got some catch-up-talk to do, and I look forward to it. 

Det går typ inte alla ladda upp bilder längre btw :S därför som det inte kom upp så många sist, för det slutade fungera :(



HEMMA

Nu är jag hemma igen, efter 2 veckor ute på landet. Har haft det superhärligt! Så mysigt i Avesta och sedan på landet också. Men de sista dagarna längtade jag faktiskt hem! Igår var det party. Petter fyllde 19 och det firades med grillning/fest hemma hos honom med mycket folk och sedan utgång på det! Jag och alex gav Petter en ryggsäck full med olika roliga sorters öl! Och så hade jag bakat en hallonpaj till honom också ;) Kvällen slutade med att några drog hem till johan som var ensam hemma. Jag, Petter & Dennis orkade inte ta oss hem så vi däckade på johans soffa vid 5 tiden. Idag har varit en hemskt seg dag, fyfyfy. Men en lyckad kväll, trevligt att träffa alla! Tack allihopa och tack Petter. Grattis igen :D ♥




Update

Tjoho! Sitter i Fridas rum, hon drog just iväg på volley-träning och Emil kommer snart hem från gymmet, japp, de är duktiga dom! Sen ska jag och Emil dra iväg och lämna tillbaks lite filmer och hyra nån ny till ikväll tror jag. Och så ska jag nog försöka tvinga honom att plocka lite blåbär med mig, Frida pratade om en blåbärspaj senare ikväll.. hihi. Kom precis ur duschen efter att ha varit på en lång härlig ridtur med Frida. Gaanska najs. Innan det så lagade vi mat till oss & boysen som bygger på hönshuset. Vädret är kalas också. Åker nog itne tåg på onsdag förresten. Emil ska ta sig i sin lilla söta bil till borlänge på torsdag förmiddag så då får jag hänka med honom, slipper jag tåget. Så får pappa hämta mig där! Blir massor med fina bilder sen när jag kommer hem från härliga Avesta.
So long!

Im out of here

Idag åker jag iväg till Avesta och sysslingarna några dagarm på onsdag tar jag tåget vidare till landet. Det ska bli superskönt! Vet inte riktigt när jag kommer hem men om typ två veckor kanske eller drygt en. 
Jag vill dock just nu bara sova, för jag vet knappt vad jag heter, så jäkla trött är jag. Helt galet. Nej nu måste jag packa, och ni vet ju hur bra jag är på det, så ja, jag lär behöva de timmar som är kvar innan jag ska åka... 

PUSS

Härlig fredagskväll

Tack för en riktigt härlig kväll igår! Jag hade supertrevligt verkligen. Var på bio inne i stan med Alex, Gabbi, Petter, Willy och Petters brorsa Olle. Innan filmen så åt vi middag tillsammans, mycket trevligt. Filmen vi såg var baksmällan och den var riktigt rolig! Jäklar vad vi garvade haha! Härlig kväll! Den slutade med att vi åkte förbi stinsvillan, men det var riktigt tråkigt där.. så vi avslutade kvällen vid typ kvart i ett och drog oss hemåt. Jag hängde med Alex hem, vi satt och snackade tills klockan plötsligt var kvart över 5 på morgonen, helt galet. Deep talk fo sho! Idag vaknade man totalt förstörd... Så det blir världens chillkväll ikväll. Skönt.



Jag har en förmåga att bry mig så otroligt mycket om att alla ska vara tillfreds i min närhet. Det blir så fel många gånger, för verkligheten är inte så, jag kan inte vara på 10 ställen samtidigt, jag kan inte alltid besvara andras känslor. Då måste det bli att man gör någon besviken, tyvärr. Sen om en vänskap ska förstöras för det, då drabbar ju det mig. Men vad fan ska jag göra åt det? Ljuga för mig själv för att behålla vänskapen och relationen? Det går ju inte. Men FAN vad jobbigt det kan vara. För många månniskor förstår inte hur mycket jag bryr mig alla gånger. Jag försöker verkligen. Men ibland försöker jag nog för mycket, för jag får inte samma respekt tillbaka alla gånger.


RSS 2.0