Åh.

Suck. Nu sitter jag här helt färdig, ätit stadig frukost, gjort iordning matsäck och allting, redo för jobbet. Så ska jag inte öppna. Happ, vad gör jag nu då i 4,5 timmar? Kanske ta en promenad?...

Jag är jättetrött.... uhä. Nej vet ni vad, jag tar en tripp in till stan några timmar innan jag börjar och fixar lite ärenden, presenter och så. Så får det bli.

Lite bilder från Söndags snodda av Marcia, Johan, Natalie & Isabella:


C



Plugg plugg plugg



Hej på er
Jag överlevde dagen. Trots att jag ett tag var säker på att jag inte skulle göra det. Fick iaf tillslut komma iväg till en läkare och fick fastställt en allergisk reaktion (nässelutslag) och fick kortisontabletter jag ska käka ett par dagar nu. Men det har inte hunnit verka än så det kliar ju fortfarande och känns nästan lika jobbigt. Dock kan jag lugna mig själv då jag vet att jag fått hjälp. Höll på att få panikångestattack på tåget idag.. :P

Nu har jag suttit och övat högskoleprov hela kvällen. Har hunnit igenom en orddel och halva nog-delen. Ska fortsätta imorgon. Nu: sova.

Love C

Am I dying?

Shiit asså. Fa-an vad illa jag ser ut. Och ännu värre-det känns. Förutom att jag är rödtäckt med flammor över kroppen så kliar det/sticker rätt mycket nu asså och det har börjat kännas på insidan av kroppen, helt stört. Kliar i lungorna också. Jag börjar bli lite smått orolig. Har bricanyl bredvid sängen ifall det skulle börja svälla igen. Har känt en svag tendens till det nu under kvällen, men jag hoppas att det bara är inbillning. Mina fötter känns som om de håller på att brinna upp, de hettar och kliar så frenetiskt mycket. :(


Hästpuss

Lugnet efter stormen

Godmorgon!

Har sovit fruktansvärt gott inatt må jag säga. vaknade 10 av väckarklockan, gjorde en god äggröra och satte mig framför tvn och myste till lite skön musik. Nu ska jag strax kila iväg och jobba ett par timmar innan jag ska förbi gymmet :) Nu mår jag bra.

Dock har jag ett bekymmer. Hela min kropp är täckt utav röda utslag. Trodde det blev bättre igårkväll. Men idag när jag vaknade ser jag riktigt RIKTIGT illa ut :S och huden är sådär känslig/kliar/svider lite och det hettar typ. Whats wrong with me?
Blir väl en sväng till löwet ikväll om det blir värre.

So long! Hörs ikväll. Puss
C

Pust!



Heej på er. Har haft en stört rolig dag med alla andra modellerna, stylingen, sminkningen, allt. Dock helt sjukt hetsig. Det är galet vilken hets modeller har när de bara har mellan 35-65 sekunder på sig att byta om ibland!! Vi hjälptes åt där bakom så det gick ju väldigt bra, teamwork! Har träffat helt underbara människor under det här eventet, skitroligt! :) 



Här har ni mig alltså, dock i den fulaste och tantigaste gamla farmors-gardiner-outfiten, nånsin, som man inte såg annat än gravid ut i. Haha förlåt Gina, men helt ärligt. Phu. Ska fixa lite bättre bilder imorgon som pappa tog. Men nu ska jag bara däcka. Jag tror det var extremt länge sedan jag var så trött som jag är just nu. Luften har liksom precis gått ur en, och man börjar slappna av efter denna hektiska vecka som varit. Det enda som fattas är en varm famn att krypa upp i, men jag får klara mig!
Vi hörs lite mera imorgon!

Love C

Personal crashdown

Hej på er, sådär mitt i natten.

Tänkte bara uppdatera er om min hektiska dag! Mellan 14-20 så har vi repat inför söndag och modevisningen. Vi höll till i konferansutrymmet mitt emot sats, där jag alltid brukar kolla när jag står på crossen eller löpbandet haha.
Först fick vi springa runt i butiker och prova kläder. Jag fick utdelat till mig Cubus, Gina Tricot, Newhouse & Designers Loft som jag ska visa kläder ifrån. Skor från DNA och Scorett. Några outfits trivdes jag inte i, lite tantfeeling haha, men det är bara att GÖRA det snyggt helt enkelt på scenen ;) Koreografierna som inte är komplicerade direkt men väldigt många!..kommer bli svåra att memorera och få allt synkat liksom. Men vi har lika många timmar imorgon också iaf och så ska vi köra genrep söndag morgon också. Jaja vi får väl se hur det går. KUL ska vi ha iaf! :) 

Jag är glad att jag fick några klappar, kramar och lite tid med Filip sen efteråt. Känner verkligen nu att jag behövde det. Jag är så stressad, så uppe i varv, så mycket i huvudet, allmänt dåligt humör, känner att jag inte hinner träna, inte hinner mentalt prioritera det jag vill, jag är inne i en bubbla av bara stress och press och blä just nu. Det har liksom skruvats upp tror jag, blivit mer o mer och jag är duktig på att fylla på när det väl börjar rulla, så tillslut ser jag allt som stressmoment bara, kan aldrig slappna av. Ah?! Suck. Jobbig vecka, jobbiga två veckor det varit. Får kämpa på ett tag till och hoppas på att jag kommer in i lite lugnare och bättre rutiner snart igen.

Godnatt, C

Fashion is everything with ego



Vi hörs ikväll efter moderepet!
Love ego-C

Vilken galen vecka jag har framför mig

Heej på er!
Jag ber om ursäkt för en dålig uppdatering i helgen... Har jobbat fredag, lördag, söndag. I fredags blev det middag hemma hos Sara med Filip, Adde och Jonte, en jäkla massa dricka och chips. Lite för mycket, he he. :) Men det var väldigt trevligt iaf! Och suupergod mat!! Sen i lördags orkade jag inte annat än att ta det jättelugnt hemma. Blev faktiskt till att ägna hela kvällen åt att kolla lägenhet med mamma, pappa och filip. Från att ha varit på visning av hyresrätt så har vi ändrat riktning och siktar nu på att köpa bostadsrätt istället faktiskt.. Men det känns jäkligt bra! Jag håller på att sätter mig in i den ekonomiska världen lite mera just nu med alla lån, topplån, bottenlån, kontantinsats, ammortering, avgifter, driftkostnader osv osv osv.. :)

Nu till denna vecka..
Imorgon ska jag på BC-möte (butikschefsmöte) och jag har ägnat sista tiden åt att läsa på massa papper, värderingar, info om hittan och dittan, antecknat butikens alla möjliga försäljningssiffror osv. Så nu hoppas jag att jag är tillräckligt förberedd... Sen på tisdag och onsdag är det rep inför söndag då modevisningen i sollentuna centrum är som jag på något vis snirklat mig in i... Jag ska alltså visa vårmodet på stora scenen när Sollentuna har sitt ett års jubileum söndagen den 27e mars. Ja, jag är nervös! Men det ska bli superkul :)Så det blir klädprovning och öva på koreografi tisdag-onsdag! För övrigt denna vecka blir det träning tisdag, onsdag, torsdag & lördag är det tänkt! :)
Måste skärpa till mig lite nu och prioritera träningen ordentligt. Plus plia på kosten lite...

Nu ska jag göra mig iordning och hoppa i säng strax!
Love C

Äntligen!



I eftermiddag ska mitt hjärta gå på visning! Det känns helt fantastiskt att äntligen fått någon respons!
Lägenheten är ett nybygge i Märsta med en hyfsat hög hyra, men jag skulle utan tvekan inte tacka nej om vi skulle få chansen på den. Grym planlösning och asrymlig! Men det bästa av allt, det skulle bli med min pojk :)
Ledsen att jag inte kan följa med älskling!

Nu ska jag kila till jobbet! Är skönt slut efter träningen. Sen bär det väldigt direkt av till stallet, hinner precis hem och äta emellan. 2-3 timmars ridteori..... wie.. :)

Love C

När en fylld tårkanal sprängs.

Kom precis hem från Filip, var förbi en sväng efter jobbet. Såå välbehövligt, mys.

...Så ser jag att jag fått ett sjukligt långt mail av Alex! Underbart! Haha min brud är G-R-Y-M på att skriva uppsatser (även om de nu på senare tid kommit med lite för långa mellanrum..!)
Jag har skrattat, skrattat lite till och skrattat ännu lite till och jag har fällt en och annan tår, särskilt mot slutet av mailet när jag förstod vart det började leda: hon kommer inte hem, på ett bra tag. Det kom ju inte som en chock direkt. Men ändå så sög det till rejält i magen måste jag erkänna. För det är ju ingen hemlighet, jag saknar henne olidligt mycket... Men jag vet att hon lever livet där borta på andra sidan jorden just nu and i couldnt be more happy for her. Så jag är extremt glad för att hon trivs så bra, att allting rullar på för henne och förstår självklart att hon vill vara kvar! Tiden går ju AP-fort, det gör den ju här hemma också. Men fan asså. Fan fan fan. Kan inte hjälpa att faktiskt fälla inte bara en tår, ändå. Suck. Who knows when she gets back. Jag behöver dig...

Nu ska jag sova. Imorgon blir det en hetsig och lång dag, träning, jobb och teori i stallet på kvällen...

Godnatt, C

Queen`s Decibell

God kväll!



Idag vare min lediga tisdag igen. Gaanska underbart. Jag sov till ungefär 9-tiden, åt en supergod frukost i lugn och ro i soffan. Sen tog jag mig en promenad ner till norrviken där jag hoppade på bussen vidare till sollentuna för att gymma. Körde 30 min cross, 40 min styrka axlar/core. Gick omkring lite i centrum också innan, hör och häpna: UTAN att ta fram kortet en endaste gång! Handlade inte en pryl, fast jag fick lön idag. Det ni..

Vet ni vad? När jag kom hem sen så lagade jag middag såsmåningom innan jag skulle iväg till stallet. Jag gjorde en kanongod paj verkligen! Hade zuccini, champinjoner, sockerärtor som jag stekte ihop och kryddade, även med curry. Plus coctailtomater som jag halverade och lade på tillsammans med räkor och smulad fetaost, sen kryddade jag äggstanningen också. (Gjord på ägg och havrematlagningsgrädde). Det blev såå himla gott. Klippte över basilika på toppen, blev pricken över i:et. Anyway. Det var en riktigt mysig ridlektion idag. Jag rider just nu världens kelgris, Decibell. Hon är fruktansvärt mysig. Superunderbar att göra iordning. Lisa (ridläraren) frågade mig just idag om jag har lust att rida henne ett tag framöver, då hon inte har så många ryttare i gruppen hon vill låta rida henne. Hon är lite känslig och speciell nämligen, men jag gillar henne faktiskt. Man måste rida henne ett par gånger för att förstå henne, det börjar lossna mer och mer tror jag... :)

Imorgon är det stängning som gäller. Sen jobbar jag ända fram till nästa tisdag :( ons, tors, fre, lör, sön, mån... Phu. Men pengar iaf..! Jobbigt bara, man hinner inte med så mycket annat. Särskilt när jag har mycket stängningar och kommer hem sent på kvällarna.. På torsdag har jag ridteori efteråt 19-21.30, kommer hem vid 22 säkert.
Jag saknar Filip...

Godnatt, C

Valrhona in my heart

Jag är fortfarande slut efter träningen imorse, haha. ILLA. Körde drygt 30 min löpning intervaller. Växlade 8.5 2min 10-11 2 min hela tiden och avslutade med spurt på 14 sista vändan. Har ju inte blivit mycket träning sista veckan och det kändes idag. Var helt färdig efteråt... Nu sitter jag här med favoritchokladen bredvid som talar till mig på nattduksbordet. Suck. Tro inte jag håller tassarna borta... (Ser ut som att jag får köpa en ny snart, sorry älskling!)



Har suttit och pysslat med försäkringskassan, inkomstgrejer och bostadsfix senaste timmarna. Jag är så sjukligt redo för att flytta hemifrån. Och jag vill verkligen göra allt jag kan just nu för att det ska bli verklighet också. Det handlar inte bara om att flytta hemifrån, utan att flytta ihop med världens finaste människa. Vilket ger mig ännu mera kli i fingrarna! 2011 ska bli mitt sista år hemma i Viby. Nu ska jag UT!


Förstå vad underbart när vi får inreda vår alldeles egna lägenhet!! Ljust, fräscht, vitt, högt i takt, rustikt, mysigt. Mmmm.
C



The best in life is you


Harmoni




Godmorgon!

Sitter i sängen och kollar igenom systemkameran på bilder från igår när vi var i stallet och kikade på mamma som red. Hade en väldigt skön helg. Mysig lördagkväll med älskling och familjen framför (pinsamma) melodifestivalen. Sen en heldag med Filip på söndagen. Vi hann med sconesfrukost, biltur borta i bollstanäs/väsby/rotan, lite shopping i stinsen, god lunch, en tur till stallet, hemmagjorde pizza till middag och en myskväll till.
Det bästa som finns är att vakna på natten, krypa upp i den där varma famnen och somna om.. Ren lycka.
Jag är så glad att jag får vara den personen.

Idag är det måndag och jag ska strax träna! Jobbar bara mellan 14-17 idag. Jag är så sjukt trött idag... Orkar inte ta tag i dagen riktigt. Men snart så!

C

Life,



It`s a complicated thing you know, though it might look very simple on the outside in.

Så mycket man orkar en fredagkväll som denna

Har haft en urmysig kväll hemma hos Sara! Underbara bruden hade middagen klar när jag kom. En mumsig couscous-kycklingsallad. Vi avnjöt den till Lets Dance och så köpte jag med mig frukter till fruktsallad, en påse torrostade cashew och en chokladkaka rasberry. Vi har mumsat på i massor! Sen hade hon de där duuundergoda chipsen där som har blivit min nya favorit tror jag, jag som inte brukar äta chips. Efter massa tjejprat och några timmar senare skjutsar hon tom hem mig, snacka om lyx fredags-kväll! Tack hjärtat!

Kettle med smak av honung och barbecue! Sååå goda!! Finns på Ica :) 

C

Nu är det kaiko...

Okej, nu har min mage tackat för sig. Tydligen har den blivit så pass känslig för mjölk att jag inte ens kan ha smör på mackan längre :S eller iaf just nu, det är väl jag som har utmanat ödet för mycket, suck. Igår åt jag lite naturgodis (mjölkpulver), varm choklad på kvällen med en liten gnutta vispgrädde, och nu imorse hade vi typ inget hemma så tog macka, då med smör och ost... Nu dör jag typ. Det var nog droppen antar jag.
Så nu har jag skrivit en lista på grejer som måste inhandlas, mjölkfria produkter och husk och annat bra för magen-grejs. Måste vara snäll mot den nu och INTE SLARVA. Inte det minsta. Måste ge den tid att läka ut, blä..
Den 30e Mars ska jag iaf till dietist, äntligen, som ska hjälpa mig lägga upp en bra kost, tipda mig på bra mellanmål och saker jag bör undvika osv. Behöver en hel del hjälp med detta monster till mage jag har. Nu är jag riktigt less dessutom. Det förstör ju vardagen, HELA tiden! Jag har ju ont JÄMT. Alltid nåt. Får ont av allt, ALLT! :(
Det påverkar liksom allting...humöret, man blir grinig, ledsen och frustrerad, kan inte koncentrera sig, slappna av. Ingenting. Och det påverkar träningen också, jag kunde inte träna imorse, för att jag hade så ont i magen. Kul. Så blir man stressad, jag är expert på att stressa upp mig... Stressar över allt, det i kombo med magen blir bara KAIKO för magen.

Jag skulle verkligen behöva, semester. Skulle göra allt för ett få en liten semester just nu.
C

Dagens kändisar


Vackra Helena Bergström handlade tofsar av mig idag. Och supersnygga Elin Kling shoppade örhängen :)
Utanför sprang Martin Björk och Mauro Scocco förbi :)

Annars har det varit en rätt lugn dag, har gått rätt fort. Stannade förbi i Norrviken för att handla lite ruccola och nu sitter jag och hjälper syrran lite med matteläxor och kollar Gordon Ramsey`s.
Äntligen fredag imorrn hörrni!

C

Short update

Idag har jag haft rena rama superkunderna och superförsäljningen. Vi gick plus strax under 3000 kronor och jag höll ett snitt på 190 spänn! Grymt kul asså :)

Våfflor till middag och nu ska jag krypa till kojs strax. Är ruskigt trött och fåordig idag.

Imorgon får jag äntligen mysa med pojkvännen som kommer hem till mig och äter middag, 4 dagar känns som en evighet!
Fredagkvällen kommer jag spendera med Sara som ska bjuda mig på middag! Två dundersköna kvällar har jag framför mig. 

P.S. Ja, jag har träningsvärk i magen...

Love, C

Hard work work

Godmorgon sunshines!

Onsdag och halva veckan har strax gått redan. Har precis målat naglarna, fixat håret och sminkat mig klart, så nu är jag redo att ta mig an dagen. Har en rätt seg arbetsdag idag. Jobbar 13-19.15 utan rast. Phu. Och så öppnar jag imorgon också, stänger fredag OCH lördag. :(

Min mage mår iaf bättre idag, haha. Det var nog bara en stund igår den protesterade, det gick bra att rida också faktiskt. Skönt! Men känner av lite träningsvärk idag, kanske kommer mera imorgon. Men då blir det gymmet igen, kanske inte så mycket mage dårå...

Nej nu ska jag slänga i mig lite gröt och göra en macka att ta med till jobbet. Ha en fin dag!

Enkel outfit idag, jeans, transparent svart bomullsskjorta från topshop, smycken a la glitter sen på jobbet.

C

Dejtingsida för redan upptagna?...

Haha måste bara berätta. Satt och sappade på tvn i eftermiddags, så hade jag 5an på tror jag, så var det en reklam, för en sida där man kan hitta sig en affär. "Är du uttråkad? "Eller kanske bara behöver lite extra spänning, passion eller närhet?" "Första dejtingsidan för dig som redan har partner men behöver något mer". Ba, vah?! Eller vadå har jag missat något liksom? What the hell?! :P



Här har ni sajten

C

Mums tillslut!

Efter lite fixande och trixande!
En halv riktig hederlig semla och en chokladsemla med hallon, baserad på havregrädde. Med valrhonakakao, marsipan, vaniljsocker och färska hallon till, det var faktiskt riktigt gott!
/C

DÖDA MIG?!

Okej. Det här är ju sjukt. Jag har så ont att jag ligger och kvider i soffan. Först troendes att det är magkatarr men sen kommer jag på mig själv att ha kört ett äckel hårt magpass på gymmet imorse. Det var länge sen jag körde så mycket mage på en och samma gång om vi säger så, och det får jag visst sota för nu. Herregud asså...
Jag vet inte hur jag ska klara av ridningen ikväll, haha. På riktigt, det gör stööört ont!!! :(

Men, ska försöka bortse från denna smärta en stund och berätta om min dag. Jag var ju uppe rätt tidigt, såg till att vara på gymmet inan 10, där jag mötte upp elin. Körde 30 min cross och sen 60 min styrka med a bit too much focus on the abs part... Men det var riktigt skönt då asså, vi körde förutom maskiner väldigt mycket bra övningar med träningsbollarna. Grymt effektivt. Är så glad att jag köpt en egen också. Vi kommer snabbt bli mycket goda vänner tror jag. :)

Sen gjorde jag grymma lunchen. Jag älskar verkligen zuccini. Så stekte zuccini, kokade två ägg, skar upp tomater, avokado och lite fetaost(såklart), rostade pinje, pekan och valnötter och så blandade jag allt, kryddade lite. Ett glas nypressade blodapelsiner till det, voila! Mums! Köpte även ingredienser till semlor jag tänkte göra ikväll. Åh hihi mums ska det bli.

Nu: Återgå till kvidandet. :(

C

Japp, bambi på väldigt extremt hal jäkla is

Hej på er!

Igår blev det lite skridskor på Norrviken tillsammans med Filip, varsin termos varm choklad och ett paket mariekex. (Det var chokladen och kexen som räddade min eftermiddag...) Kanske inte är så konstigt att man inte är någon elit-skridskoåkare när man bara plockar fram grillorna en gång sisådär vart tredje år. Men usch vad ostabil jag kände mig, haha. Och grinig blir jag också när det inte går som jag vill. Stackars Filip. :) Men det var faktiskt väldigt mysigt ändå, tack vare sällskapet :) dock särskilt när jag fick av mig skridskorna och fick doppa mariekex i choklad just like old times 8). Hihi.


Kolla här vad min babe är duktig på att ta kort :


Nog om det. Imorse blev det ett hejdå till min finaste Maria som åkte tillbaka till Filippinerna igen.. :( Har varit så mysigt att träffa henne lite nu och kunnat prata som vanligt när hon varit hemma några dagar. Hon kommer iaf hem i sommar någon månad igen så jag får ta vara lite på henne då. Efter att hon lämnat mig satte jag mig på waynes med ett nagellack och en soyalatte och tog min macka jag gjorde hemma och åt i lugn och ro, elin kom förbi en sväng så vi hade tid för lite tjejprat innan jag drog iväg till jobbet. En rätt skön morgon ändå. Även fast jag inte var på något strålande humör. Känns alltid bättre efter lite feedback från en charmör som Elinio. :)
Förövrigt så är jag ledig imorgon och jag ska gymma 9.30 med Elin, sen ska jag göra semlor! Och sen ska jag rida på kvällen, aah wie!!! Fabolus.

C



Shed my skin

Lördagsafton, en varm dator i knäet i ett kallt rum i en ljummen säng.
Jag ligger här och har absolut inte den blekaste om vad jag ska skriva, men det känns som om att jag vill få ur mig så mycket. Konstig känsla. Jobbig känsla. Lite frustrerande känsla.
Jag har ont i halsen, det kliar i halsen, det kliar i ögonen också, jag är väldigt trött...
...glad är jag dock att jag får vara ledig imorgon. Bambi imorgon då?

Meningslöst bloggande denna kväll. Det säger jag inte med en suck, utan bara med lite tung andning. Ser fram emot en ny vecka. Vill bara komma ur detta snöslask och se träden bli gröna och höra fåglarna sjunga och se solen sätta färg på våren på riktigt. Underbart att det börjar med en ledig söndag, tre timmars jobbdag på måndag och ledig dag på tisdagen igen. Detta ska bli min vecka. :)
Men vi hörs imorgon igen! Peace

Alter Bridge strömmar i ipoden ikväll, fan vad bra dem är.

C

Torsdagen den 3 mars 2011 - vårfeeling

Jag kom ju på att jag aldrig visade er mina fina kanelbullar! Såhär får ni suktas lite i efterhand.

Igår var det rena rama vår-känslan som sköljdes över mig när jag traskade iväg till jobbet. Solen sken, snön smälte under fötterna, fåglarna kvittrade, skinnjackan var på, fantastiskt. Och det ser ut att vara samma tur idag :D Vi är inne i mars nu redan, våren kommer med stormsteg! Visst blir man lyckligare på våren? Betydligt! 

Nu är det ju redan torsdag och denna vecka börjar lida mot sitt slut, vart tog den vägen?
Har tränat idag, sprang på riktigt bra faktiskt, har sån grov träningsvärk i rumpa och lår efter ridningen... så trodde inte jag skulle orka så mycket idag. Menmen!, sen har jag hunnit njuta av en lång-frukost, njutit lika länge av en lång-dusch, ska strax göra lite gröt innan jag ska tralla iväg till jobbet sen.



Love, C


RSS 2.0