Walpurgis Night

...valborg med andra, svenska ord. Ikväll blir det mys hemma hos Tellebo's med ett gäng! Elin, jag, Linda, Robin, Filip, Kattis, Gabbi & Robert. Vi ska grilla mumsiga köttfärsbiffar! Sen röstar jag för kladdkaka till efterrätt! Så blir det väl någon brasa sen och kanske lite sällskapsspel & drinkar. Lovely.

Åhå vilken träningsvärk jag har! Har ju tränat på varje dag hela veckan och igår körde jag och Elin Afrodans och sedan kondition på crossen efter det. Jag höll på att däcka i bastun sen, tror det är för att jag har en förkyldning i kroppen, suck, igen. Så jag skippar gymmet idag tror jag och vilar en dag. 

Gjorde just frukost i form utav smoothie innehållande hallon, mango, jordgubbar, hasselnötter, pecannötter, kokoskräm, soyamjölk, proviva, äppeljuice & vetegroddar. Mycket, mycket gott! Nu ska jag hoppa in i duschen! Smell ya!


Love C

Inspiration

Syns det vem det är?

Love C

Duktig flicka


Goddagens! 

Imorse var jag kanonduktig och klev upp kvart i 6 för att ta mig till Power Yogan klockan 07.00. Hur skönt som helst vare, efter det så gymmade jag 45 min och sen tog jag en dusch och åt lite frukt inne i bastun, snacka om skön morgon. Släpandes på yogamatta & träningskläder tog jag mig iväg till Stinsen där jag införskaffade teckningsprylar för 200:-... med mig hem kom också 2 tröjor, en bh och några trosor...

Jag träffade upp underbara Marjan också för en fika (blev en juicesmoothie & en banan bara) och fick present av henne! Hon är så jäkla gullig. Ett skitsnyggt linne och en neccesär som hon köpt i Budapest. Sen hoppade jag av bussen i norrviken för att lämna tillbaka en hyrfilm och passade på att köpa mango, hallon & kokoskräm som jag nu har gjort en liten smoothie på. Har typ levt på frukter & smoothies hela dagen idag. Nu ska jag städa undan lite, sen sätta mig ner och rita lite!

Our revoir, C

Sommarspring i bena`



Idag var det megasommarlängtan i kroppen. 19 grader och sol. Heelt jäkla underbart! Har suttit i solen flera timmar, tränat, ritat, lyssnat på musik och lunchat med Sara. Kändes som en sommardag faktiskt.
Nu sitter jag och är barnvakt och ska kila iväg och rida om typ en och en halv timme.

Denna vecka blir det mycket träning, lite träffa vänner och kanske lite jobb också. Ska börja jobba halvtid och växla med Maria, kanoners. Sen är det valborg på fredag, har en del lösa planer, får se vart jag landar :)

Nu ska jag se på ett efterlängtat avsnitt av OTH :D

over and out, C

Dags att landa i verkligheten igen

Tack alla som kom och partade med oss i fredags! Hade så himla roligt!

Efter en sjukt stressig vecka när jag har varit hyper över allt det med festen så var det skönt att det blev lyckat och man kunde slappna av. Har haft en galen helg, har liksom inte varit nere på jorden riktigt. Så det känns jobbigt nästan att det är måndag och man är tvungen att komma tillbaka till verkligheten igen... Har varit någon annanstans och svävat runt. :)

Love C

Say you feel the way I do

Oh I do, and yes I do want the same thing too





When you always have to be the strong one

Tack alla fina vänner för att ni gjorde min dag till Min dag. Jag tror det aldrig plingat och ringt så mycket i telefonen, på facebook eller hemma förut, kändes verkligen att det var jag och ingen annan som fyllde år! 

Efter ett minst sagt härligt uppvaknande klockan 06.43 utav brandlarmet och en skönsjungande familj med ballonger & tomtebloss så hade jag en lugn och skön morgon ensam hemma. Mamma ställde sig smart nog under brandlarmet när hon tände tomteblossen! Haha, underbart. Sen tog jag mig iväg för en fika i stinsen med Pernilla. Efter det väntade ett supergulligt besök av min älskade Sara som lämnade av en present innan det var dags för mysig middag med familjen! Mamma hade beställt världens finaste tårta sen, mjölkfri chokladtårta, så sjukt vacker! Så efter maten kom min moster & mormor förbi, så fikade vi och jag fick lite presenter och vi skålade. Minen på mitt ansikte när jag fick ett objektiv mer värt än själva systemkameran gick nog inte av för hackor. Gissa om jag blev glad!



Firandet var inte över här. Nu var det dags att ta sig iväg till Sanaz för dit skulle några av bartenderna från Olearys komma och vara våra privata bartenders. Påvägen dit fick jag ett samtal från ingen mindre än Alex från Mexico, jag blev så fruktansvärt lycklig! Det var så härligt att höra hennes röst! Även ett gulligt samtal från lumpenpojken min satte extra energi till min kropp! :)



Jag, Gabbi, Elin, Sanaz, Pillan var vi och så kom även Maria & Titti förbi hos Sanaz. Mina fina flickor Sanaz, Gabbi & Elin ansträngde sig och gjorde världens sötaste tårta åt mig! Underbara ni. Nog hade vi trevligt allt! Men det är nog alltid bäst att avsluta festen på topp, så att vi bara kör till 01 imorgon känns mer och mer bra. :) Det blev inte mycket sömn inatt alls så har sovit lite på eftermiddagen nu och haft det ganska jobbigt med magkatarr. Men nu gäller det att ladda om batterierna inför morgondagen! Blir en lugn kväll med tidigt möte med John Blund. 
Lägger upp lite bilder sen när jag orkar fiffla med det. Tack igen för alla gratulationer. All kärlek.

Love C

Jag ska dränka min 20års kris, sen ska jag spotta på den.

Godkväll!
Hittade en riktigt härlig bild från i somras. Bruna ben, fruktiga färger och så en vattenmelon i handen och en solnedgång i bakgrunden, kan det bli bättre? Åh vad man längtar.

Har just varit iväg och ridit och hoppat hiindeer. Nu ska jag ta mig en lång ångdusch strax och pyssla mig lite fin inför födelsedagen imorgon tänkte jag. Jag har stått öga mot öga med min 20års kris hela veckan, nu tänkte jag försöka mörda den i duschen, dränka den och stampa lite på den. Och spotta. För nu tusan blir jag 20 år och jag ska se till att jag njuter av det!

Love C


Mina nya babes



Love C

Buissy lady

Träningschemat för denna vecka ser ut såhär:

MÅN - Gym 8.00
TIS - Body Pump 12.00, Ridning 18.40
ONS - Kondition Gym 
TORS - Afro Dans 19.15
LÖR - Body Pump 10.15 om jag hinner!
SÖN - Power Yoga 10.00


Förövrigt så fyller jag ju faktiskt år på onsdag! Så har en fuuuullsmockad vecka framför mig med planering inför festen på fredag och allt firande på onsdag och lördag! Sjukt mycket att göra. Träffa vänner också. Städa. Borde fan sätta igång nu med en gång...

Love C

Saturday night

Pretty goood. Jag och Elin kirra big stuff på olearys ;) Sen vare partaj. Det var trevligt. :)




Avslutar med en supersöt bild på pojkarna!


 
Love C

Secrets

This time I`m gonna give all my secrets away

Hade en supermysig kväll igår med Elin vid tacobar :)
Party ikväll råh! Innan det ska jag hinna åka iväg till stan med Elin och så blir det föra och middag hos Sanaz med brudsen! Lovely! Nu måste jag röra mig och fixa till mig lite, få i mig någon lunch. Men det är upplagt för en riktigt bra lördag iaf. Särskilt eftersom jag just fick höra att Filip får komma hem, pricken över i:et!

Love C

Dagen i bilder



Djurgården, museum, smoothies, långpromenad & tjejsnack!

Love C

Come out come out wherever you are, dear sun




Shopping är som ett nikotin. Igår efter jobbet var jag inne i stan med mamma och skulle kolla efter en klänning. Blev en från SOLO 999:-. Sen hittade jag även ett par leggings 179:- och vips så fick plånboken lite magknip. Men med mina oekonomiska hundögon lugnade jag ner den igen och hittade ett par jeans på Topshop 699:-....

Idag är det dags för min och Sanaz kulturella veckodag, vi ska åka in till Tekniska denna gång och så hoppas vi förstås på att molnigheten ska lätta upp och solen ska tränga sig fram så vi kan ta en fika eller en glass ute i våren! Sen ska jag hem och vara barnvakt ikväll, husmorsrollen måste intas. Ska laga middagen, hjälpa syrran med läxorna och hålla ordning. Wie eheh. :) Nu ska jag ta tag i dagen och inte sitta här och dega längre! Snart är det helg igen också. På onsdag fyller man 20 och vuxen på riktigt....

Love C

The game is on

Godmorgon godmorgon!
De två senaste nätterna har varit präglade av sömnlösa timmar och hetsiga tankar. Men oj vad jag har fått rätsida på ett och annat, tack vare positiva grunder. Jag ska fixa det här nu, och ingenting ska få stå i min väg, allra minst mig själv. The game is on. Count on me.

Igår bokade Elin biljetter till Norge, Oslo den 7e Juni, så nu ere klart! Vi ska vara där måndag-torsdag, bekanta oss lite med staden och söka jobb. Det ska bli skitkul! Det blir lite av ett äventyr, men hoppas ju på att hitta ett jobb att sysselsätta mig med efter sommaren ett tag. Jaja, vi får se hur det går! 

Denna tisdag ska jag fortsätta bli frisk, fixa lite praktiska saker, sånt som måste göras och sedan blir det ridning ikväll! Mamma och syrran ska nog hänga med som publik.
Over and out!


Jag saknar min andra hälft. Men det är underbart att höra hur bra hon har det där borta. Blir så fruktansvärt avis på dig av alla dina mail! Love you.

C

Stor säng, ja tack!

Godmorgon godmorgon!

Jag sitter och letar säng på blocket! Nu är det tusan dags att slänga ut den lilla 90sängen och in med något stort! Minst 120, helst 160 :D Åh, underbart.

Är fortfarande sjuk, men idag känner jag iaf smak, eller ja, just nu! Så ska passa på att ta en bit av pajen från igår som jag inte kände någon smak från, haha. Ja jag vet att klockan bara är kvart över 10.... Sen ska jag städa och fixa, har en lång lista på allt jag ska få gjort den här veckan, phu. :) Förresten, ser ut att bli Norge den 7e Juni-10e, tror Elin bokade flygbiljetter igår. Ska dit och söka jobb för jobb i höst! Adventure with bruttan Elinio Tellebo. Hörs lite senare så får vi se hur det går med mina sängar, har mailat några jag hittade!

Love C

Sjuk, sjukare, lyckligast

Hej hej hemskt mycket hej från sjukstugan.
Sitter (eller ja, ligger då) i soffan och är allmänt sjuk. Blä. Värre idag än igår. Men dock så är halsen iaf bättre. Men känner mig hyffsat hängig och näsan är helt tjock. :( Måste krya på mig om jag ska orka mig över till Sanaz ikväll för lite mys ju. Myspyshelg hela helgen lång! Igår blev det hemmakväll för hela slanten. Jag var iväg till Kista på dagen för att handla lite, sen kom Filip över på middag och mös med mig framför TV:n. Det blev en frukost med äggmackor imorse och sedan fick jag & syrran hjälp med att sätta upp studsmattan som i vanliga fall tar typ 2 timmar men med Filips hjälp tog typ 20 min. Skönt med handymen! ;)
Jag ska sträcka mig så långt som jag orkar idag, nämligen till ångduschen, iaf de närmsta, timmarna. Skulle inte förvåna mig om jag somnade där också...
Jag är megasugen på en healthnut strawberry....
Love C

Bio med syster



Det regnar köttbullar. Ha ha ha. Vilken B-film. :) 
Såhär mongo blev vi av den. Men vi har haft en ganska mysig dag ändå, har varit barnvakt hela dagen. I förmiddags så satt vi ute i solen och myste, käkade lite lunch och så, sen drog vi till Sollentuna, shoppade lite och kollade alltså bio, med lite färska jordgubbar och nötter. Men när jag vaknade imorse hade jag ont i halsen vilket har blivit värre under dagen, känner mig lite hängig och huvudvärken har inte heller blivit bättre. :( Så blir tilla tt kurera mig ikväll.

Love C

Armémuséet med Sanaz



Bilderna får tala för dagen, för trött för att uttala mig i ord!
Love C

The royal castle



Godkväll!
För första gången någonsin var jag på kungliga slottet idag. Det var faktiskt riktigt kul! Syster letade guldägg i någon tävling och brydde sig inte ett smack om något annat haha. Men vackert vare iaf. Sen gick vi och myste lite i gamla stan och avslutade med fika på Blueberrys och jag fick min favvosmoothie Health nut, mums! Hann kolla lite på klänning också till 20 årsfesten men får leta mera när inte syrran är med, hon är ju inte världens mest tålmodiga lilla knatte precis....

Hur som helst så har ju jag och Sophie bytt ridtid till tisdagar 18.40. Så ikväll fick jag handskas med Phiolith, stallets vackraste vallack montro? Men satan vad stark han är. Men det är riktigt roligt när man väl får kontroll på honom! Kommer ha grymt härlig träningsvärk imorgon dock ;)

Sanaz och jag ska göra stan osäker imorgon, eller tja, armémuseet osäkert?? Haha! Vi ska diskutera lördagen lite och ha lite mys. Sen blir det gymmet med Gabbi på kvällen! Men nu ska jag faktiskt inte sitta här och slösa tid längre utan ta och hoppa in i duschen och komma i säng istället! Godnatt!

Love C

Paaalt

Mmmmm! Har haft paltmaraton här hemma, satan så gott :D Det är inte så vanligt att folk tycker om sånt, men med en klick smör och lingonsylt, asså det är gudomligt!

Åh trodde inte mina svullna ögon när jag vaknade imorse och såg all snö forsa ner från himlen... Det var ju vår igår? Men mamma och jag tvingade oss ut på en rask blöt morgonpromenad ändå, sen åkte jag iväg på en fika och lite fönstershopping med Sara! Mycket mys man kan ha några timmar över en latte. :) Skönt att inte ha någon tid att passa, bara flyta med tiden. Åkte hem och var hemma någon timme innan jag kilade över till Telleboarna och hade ett par härliga spenderade timmar innan Filip drog tillbaka till det militära. Nu sitter jag här och degar framför tvn med mammsen och ska nog strax hälsa Jon Blund välkommen!




Och ungefär såhär glad såg elinio ut när hon hällde ut sin jalapenosjö över hela (barn)pizzan på kvällen. Japp, helt bedrövad elinio.

Natti natt, Love C

Inte en enda godis på typ, ett år nu.

...för så mycket godis har jag ätit i helgen. Usch! Men fy så gott. Men nu är jag bra trött på`t! :) Efter en mysig & lugn påsk med familj, släkt och vänner så är det dags för vardagen igen med fokus på träning, kost och hälsa. Denna vecka ska jag umgås lite med familjen, syrran har lov så vi ska ha lite qualitytime tillsammans och ska även på en shoppingtur med kära mamma inne i stan. Blir även en del mys med vänner denna vecka!

Vårsolen släpper lös lyckorus i kroppen som heter duga!

Love C

Skrattat så jag gråtit



Haha sen blev det till alla möjliga läckra röstförvrängare, typ väldtäcktsman, liten unge, ja you name it. Hahaha, jag har iaf inte haft en tråkig hemmakväll! Underbart pojkar ;)

Love

Bye bye my love



En underbar kväll med underbara människor för att säga hejdå till en underbar vän.
En mycket härlig kväll igår med middag hemma hos mig följt av några drinkar ute på söder. Ni är för bra.
Om några timmar drar min brutta till mexiko. Snyft. 

Love C

Påskhelg

Nyligen hem kommen från gymmet. Idag fick jag & petter sällskap av gabbi & alex också, mycket trevligt! Så kunde vi snacka ihop oss lite om kvällen. Vi ska ha lite mysmiddag hemma hos mig och sedan gå loss på ballbreaker är det tänkt, eftersom att alex drar till mexico på lördag. Liten hejdåträff med världens mysigaste gäng. Det sitter fint känner jag! Nu måste jag verkligen sätta igång och städa här, ser ut som ett slagfält... Sen blire en långdusch och handling med alex. Glad påsk på er förresten! Skönt med långledigt nu!

Usch jag har fått flera stycken panikångestattacker senaste dagarna igen. I hate them :( Fick en nyss och en på bussen påväg hem.... Är jag ensam om de här jäkla attackerna? 

Love



RSS 2.0