Underbar kväll på Hamburger börs

Fina Sara & jag hade en underbar konversation idag, vi är så sjukligt lika, speciellt när det kommer till killar så det finns inte, det är så jävla kul. Helt underbart. Vad skulle jag göra utan dig! ♥

Pappa bjöd oss iaf på en helkväll på Hamburger börs med mat & föreställningen Primadonnor. Det var hur trevligt som helst, maten var helt fabulous, föreställningen var jättebra och servicen var kanon.
Detta blev min meny jag plockade ihop! (Kopierar in från hemsidan) hihi.

Förrätt:
Kantarell och karljohansvampsoppa
Serveras med smördegsstång smaksatt med västerbottenost

Varmrätt:
Grillad Kalventrecôte
Med gremolata-potatis, ört och vitlökssmör samt rosmarinsås

Efterrätt:
Blåbärspaj med vaniljsås
På Hamburger Börs vis

Kvällsdrink:
Hamburger Börs
Absolut Raspberri,Hallon,Sprite,Lime

MÄTT? JA! Så sjukt gott.

Vi satt bredvid Ann Söderlund btw, jag älskar henne, hon är så jävla ball! Haha, skithärlig brud det där. Hon var inte rädd för att höras iaf! ^^ Nu blir det sängen för min del. Imorgon är det lördag och jag ska få träffa min älskade pälskling!

Puss alla sötnosar!

"Ärligheten varar längst för den slits minst"

Ibland är det faktiskt skönt att bara få, sanningen. Hur den än känns...



Godnatt, love.


Vare vågorna eller bara alla bråk?

...som fick båten att gunga så mycket. Nej, det var ingen höjdarkryssning faktiskt denna gång. Jag var på rätt dåligt humör vilket inte gjorde det bättre. Mycket bråk, slagsmål, gap och skrik och taffsande äckel. Men man fick sig ju ett och annat skratt iaf, och en och annan oförglömlig syn, erhm, haha! ;)

Idag har jag varit i sollentuna för att ta en kik på det nya centrumet med pappa & syrran som var hur fint som helst faktiskt! Hälsade på Petter där också som jobbade som BR-gubbe ;) Innan det var vi på bio och såg Upp, som var kanonbra tycker jag! Nu blir det till att fixa lite här hemma och så kanske jag ska träffa Nik ikväll, och det var inte igår om man säger så! :)

...about that job, varken jag eller Fille fick det, det gick till någon gubbe..suck.



Kryssning!

Och jag är otroligt otaggad, tyvärr! Tack vare alla er parteypooper som bangat! Får se till att tagga till nu. Det blir bra, jag har ju Saras underbara packningslista jag fick igår iaf, hihi ♥ Partey partey! Hörs på onsdag eller torsdag.

Love

Hår hår hår

Så blev håret igår! Fick bort det där superblonda, vilket var jätteskönt. Men det blev ingen dramatisk förändring dock. Kommer kanske göra lite mörkare slingor nästa gång. Hon ville inte göra mör mörka slingor eftersomd et var så himla solblekt och ljust. Alltid skönt med nyklippt och fixat hår iaf!

Idag har jag massvis att fixa med! Kryssning ikväll och jag har tyvärr tappat suget en hel del, hoppas jag blir lite mera taggad senare ikväll... Så många som har bangat.

Love

FRISÖREN!

Nu ska jag till frissan om en timme :D vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra, så vi får se. ;) Det blir iallafall något lite mera höstigt än det sommarblonda! Hörs efteråt! ;) ♥

Ehm, preetty nice!

...yeah, and that`s actually all I had to say about this evening! Goooodnight! ^^
Love

Kalas


Fulle jäkla rulle, ja, minst sagt. Herregud vilken ljudnivå!!! Det var helt galet. Men men, en trevlig dag var det iaf, har precis avslutat middagen med lite nära släkt & vänner, mätt och belåten. Supertrött är jag, så något långt inlägg blir det inte. Imorgon väntar stallet eftersom syrran ska rida och jag ska hjälpa henne, sen ska jag & Sara till Johan också, få de sista bilderna är det tänkt! Så måste vi klura ut något att ge honom för jobbet också! :)

Godnatt!

(fråga mig inte varför texten blev blå..)

Myspyskoftor till hösten! Me like!


Kofta: 499:- MQ
Linne: 199:- MQ


Älskar myspysiga stora koftor på hösten, det är ju bara såå härligt!
Ikväll blev en härlig kväll. Vi åt inbakt oxfilé med gorgonzola till middag och lite glass till efterrätt lagom till Idol! Erik är outstanding tycker jag, love him! :) Tove diggar jag också!
Blir nog till att sova hyfsat tidigt ikväll iaf, upp supertidigt imorgon och fixa hela dagen, kalas på kalas på kalas. Jag kommer få ett nervsammanbrott med alla ungar imorgon. Så feel free to peppa mig och smsa under dagen lite stöd tack! ♥ mwihi

Love


Grattis bästa mamma & syster på födelsedagen!

En till bild på mig & sara från i söndags.

Idag fyller mamma & syrran år! ♥ Så det blir en mysig födelsedagsmiddag här ikväll och lite presenter och tvmys! Imorgon kommer det blir full rulle med kalas & middag!
Imorse var jag på möte med underbara Louise borta i Nacka, tog 3 timmar nästan, men vi hade det supertrevligt och kom fram till mycket vettigt! Efter det var jag på långpromenad med söta Anna som jag inte träffat sen studenten tror jag! Så vi hade mycket att prata om om man säger så! Kanontrevligt och skönt med lite frisk luft & motion. Nu ska jag städa medan pappa & syrran ska iväg och handla.

Love / Carro

Plåtningen med Johan av mig och Sara

Idag hade Johan fipplat färdigt med bilderna, wiho! Här är en bild iaf :) Ska springa ner i sängen nu snart, ska upp tidigt imorgon. Hade iaf en mysig dag idag, först shoppade jag med pappa, present till mamma! Sen var jag hos Sara och lunchade och myste innan jag var iväg och kollade på syrrans tennis. Sen var jag duktig och lagade mysig middag & städade och fixade lite hemma, slog in presenter och skrev kort. Hörs imorgon!
Love

Totally exhausted....

Ett riktigt jobbigt ridpass var det ikväll. Inte fick man ögonstenen Fedantos när mamma & pappa var och kollade på, nix, då blev det superkänsliga Diara istället. Bara för att någon idiot har varit elak mot henne och dragit henne i munnen så kan man knappt ta i tyglarna. Vilket gör det jäkligt svårt att rida henne. Å andra sidan är det ett bra tillfälle att träna på sidförande hjälperna, skenklarna, men det är trist att inte kunna rida fullt ut. Jaja, det gick ju helt okej, ett rejält träningspass och kommer förmodligen ha en härlig träningsvärk i rumpan & benen imorgon!

På dagen idag kom en oväntad dipp och knackade på dörren. Jag var på riktigt uruselt humör. Jag tänker inte gå in på anledningen här, men ibland blir man så otroligt less på människor. Ibland, på livet. Jag undrar hur människan tänker ibland, jag undrar hur en människa kan påverka en annan människa så otroligt mycket, utan att egentligen behöva göra speciellt mycket alls. Det känns som om att vissa människor har något, något speciellt, som man kanske inte alltid kan sätta fingret på, de bara har det.



Imorgon ska jag träffa finaste Sara och så måste jag och pappa kika på present till mammsen. Sen ska jag träna också & börja på en tavla till mamma tänkte jag. Godnatt!

Love.

Full rulle

Yes. Idag har jag träffat lite kära vänner! Dagen började med att man vaknade utav att jobbargrabbarna satte igång utanför vid 7-halv 8, wie. Sen blev det en varm dusch och lite frukost. Ja, jag misslyckades totalt med frukosten.. Skulle koka ett ägg, första ägget jag skulle koka tappade jag på golvet innan jag hann koka det, mh precis.. splash. Andra ägget blev helt skumt, gulan blev kokt men vitan var helt gele:ig! Så det tredje ägget blev bra, phu. 

Sen kom Alexander över en stund och vi catchade up lite framför hitta nemo som jag inte hade sett, skitsöt film ju. Sen käkade vi lite lunch och så drog jag ner och hämtade syrran i skolan och mötte upp Willy! Blev catchup-ing några timmar där med! Blir ju inte att man träffar folk så ofta nu för tiden på samma sätt som man gjorde i skolan förut.. Mycket trevligt iaf! Sen bar det av till stan för att möta upp Alex för en bio, det blev Fame! Den var bra, mötte inte riktigt upp till förväntningarna, men bra! Nu blir det till att se Desperate Housewifes!
Love

Just ja.

Snart är det dags för en sån där igen. Ett sånt därt galet partydygn. 27/10-28/10. Hytt med Alex & Gabbi denna gång. Och denna gång ska jag inte låta någon ramla på mitt ben så det nästan går av.

Födelsepresent till mamma!?



Världens outstanding bästa mamma fyller år på fredag! Vad ska jag köpa?! Åh jag har ingen aning. Bara lite småsaker än så länge. Syrran fyller också år, samma dag, men hon har ju redan sin present kirrad, digitalkamera och lite annat. :)

Holy weekend

Dålig update, I know! Men nu kommer den.

Det blev en partyhelg för omväxlings skull. Jag brukar faktiskt inte parta så speciellt mycket now days. I fredags så var ju jag & Alex hemma hos Gabbi och hade idolmyskväll och förade för att sedan dra till Pilots där Linnea jobbade som värdinna och kunde fixa in oss. Vi träffade på några av grabbarna där också och hade en ganska chill kväll, kom hem hyfsat tidigt!

Igår så hade Sara sin syrras lägenhet för sig själv så då blev det chillkrök där! Vi hade så jäkla kul, först var det bara jag & Sara, sen kom Alex & Sebban och lite senare kom Adde, Linus, Linus, Erwin, Fredrik och några till vare nog också. Sen kom även Adam förbi. Det hände en hel del, kul hade vi iaf, lite för kul. Hemmafest är alltid bäst. End of story! 

Imorse när Sara och jag vaknade var vi ganska säkra på att vi aldrig skulle palla med en plåtning. Men efter några timmars chill framför vänner och lite sömn så tog vi tag i dagen. Blev en riktigt rolig och skön plåtning ute i friska luften med världens bästa fotograf-Johan. Mycket kul! Tror han lyckades få några riktigt fina bilder på oss :).
Tack Johan! Bilder kommer sen så fort Johan fixat dem.

Nu blir det till att chilla galet ett tag sen kanske det blir bio ikväll med älsklings Alex.



Sweet friday

Fredag, det är något speciellt med fredagar, eller hur? Man mår alltid lite extra bra på fredagar. Fredagar tycker vi om, väldigt mycket. Denna fredag ska jag om ett tag laga middag med min kära familj. Jag ska göra moussaka, mums. Sen ska jag iväg till Gabbi, där det är idolkväll. Efter det blir det förmodligen utgång! Upplagt för en härlig fredagkväll helt enkelt. 

Imorse var jag på arbetsintervju hos DMG i sjöberg. Det var trevligt! De var jättegulliga och väldigt positiva. De visade mig hur allt gick till osv, sen bjöd de på fika och en tekniker-grabb visade mig lite hur maskinerna de jobbar med att sälja fungerar, som används av bland annat volvo. Det jobb som jag skulle få göra kräver att man är nogrann och uthållig, men jag tror jag skulle klara det bra. Det är ju inget jag kommer syssla med livet ut precis, utan bara ett tillfälligt jobb. Men det handlar dock om maskiner och teknik som går lite hand i hand med min utbildning vilket alltid är bra! De skulle höra av sig till mig så fort de hade diskuterat lite. Håller tummarna!

Jag, Gabbi & Petter på topp! Haha. ♥

Snart helg igen då!

Hej hej hej!

Onsdag vare alltså idag då. Mitten av veckan (redan). Om 3 timmar ska jag & Sophie till stallet för att rida. Jag längtar! Hoppas på en repris av förra veckan, fy satan vad kul det var. Det är underbart när man blir ett med hästen och det bara går helt perfekt.

Men innan stallet så ska jag rensa i min dator, phu. Jag har bland annat 21 gig bilder, vilket gör datorn skitseg...Jag har inte bättrat mig på att använda externa hårddisken ännu. Illa Carro. Men jag har iaf redan städat och putsat här hemma och även hunnit med konditionsträning i förmiddags! Som sagt, det är siktet på att komma tillbaka nu som gäller...

Efter ridningen blir det lite styrka och spinning. Jag brukar faktiskt alltid köra med det efter jag har ridit, sätta mig på spinningcykeln en stund, det är skitskönt! Alla borde ha en sån hemma! 

Just det, kollade på någon debatt på 2an imorse. Ja, ni vet, det där med politik. Det är ju val om ett år, och det klart att man ska välja. Men för att man ska välja måste man ju vara insatt och veta vad man röstar på liksom. Så jag har ett år på mig att bli insatt i det där... Jag vill ju inte påstå att det egentligen verkar så intressant, men å andra sidan, det är ju väldigt viktigt, och har man en chans att säga till om något så måste man ju ta den, right?

Peace 
/Carro

Asså det är inte okej när det är såhär kallt.

Man fryser ju alla lemmar av kroppen. Man kan sticka ut fingrarna från jackan max 30 sekunder, sen spelar det ingen roll om de skulle köras igenom en mangelmaskin eller bli överkörda av ett tåg eller avhuggna av en häcksax. 

Japp, jag var precis ute på en promenad. Trevligt som tusan men kallt som *****. Frisk luft iaf, ja det är ju bara förnamnet. Tyvärr kunde inte mitt chokladsug stoppas ikväll och jag föll pladask för min hasselnötschokladkrokant-mokajeng som jag köpte under chokladfestivalen i lördags, fy skäms Carro. Inte okej, det är trots allt TISDAG...

You know what? På söndag ska jag och
Sara ha plåtning med Johan :D En höstplåtning! Gud vad kul! Vi kom ju nämligen fram till att vi inte har några bilder på oss alls typ! Då föddes den strålande idéen att fråga kära Johan Linder om han ville plåta oss i en mysig höst-plåtning. Vilket han gick med på! Så det ska bli i helgen, dock efter väder, det kan ju inte regna liksom. Men vi sade preliminärt söndag iaf. Sweet! :) ♥

Jag har en massa överskottsenergi så jag ska sätta mig på
spinningcykeln om en stund och trampa lite så snart mamma kommit hem och jag hunnit prata lite med henne! Sen blir det spikmattan en stund och så hälsar jag Jon Blund varmt välkommen sen.

++ Johan
=Kan bli för oss!

Love


Update? Update.

Nej nu blir det matlagning. Lax står på menyn. Sen promenad med Maria. Peace.

Workout

God eftermiddag!

Sammanfattning av denna måndag då.. Började dagen med en proviva/husk-drink, därefter en rask promenad, man vaknar verkligen utav det, frisk luft i lungorna. Sen har jag varit kanonduktig och rensat ut garderoben, ja en av dem iaf, the main one liksom. Phu. En lunch bestående av en nektarin, en gigantisk morot och två kokta ägg blev det sedan. 40 min spinning plus 30 styrka körde jag nu i eftermiddag, kändes skönt. Nu ska jag yoga/stretcha lite innan jag ska hoppa in i duschen! Just det, gjorde en liten linfrö-wrap med tomat, philadelphia & mozzarella/basilika till mellanmål också! Mums. Utöver det har jag suttit och försökt måla lite. Blev en mongo liten flicka typ...som jag inte tänker visa.. :)

Damn girl

Är hon dösnygg eller vad? Skulle inte banga.
Läste precis ELLE med henne på omslaget, galet vilken fotogenisk brud! Så jäkla snygg.

GRINIG HÄSTJÄKEL

Idag var jag i stallet för att syrran skulle rida i sin nya ridgrupp för första gången. Jag hjälpte henne sadla, tränsa och leda hela lektionen. Eftersom alla andra var barnens föräldrar var det bara jag som var riktigt hästvan där, vilket betydde att jag agerade lite privatlärare åt syrran och fick hjälpa till lite extra. Jag lät henne gå utan mig en del, visade henne lite trick och tips. Ja, mamma hade aldrig klarat av surpuppan tolliver som syrran fick rida kan jag ju säga. Så jäkla tjurig. Trodde att han skulle stegra och springa ifrån mig när jag ledde in honom i stallet igen. Menmen, jag fick pli på honom iaf som tur var. Men syrran var jätteduktig och hade kul, det var det viktigaste! Blir nog för mig att följa med kommande ridlektioner också. ^^

Nu var det ett tag sedan vi käkade, så jag ska strax ta och träna. Jag lagade kycklingwok med fullkornsbulgur och gjorde en sallad till det. Det blev mums! Nu blir det träning sedan promenix med mammsen ikväll. Over and out.

Mmmmmmmm...

Dagens favorit var helt klart Chokladfabrikens lakritskola med havssalt. Fy SATAN vad mums. Klockren chokladmässa. Men nu vill man ju inte äta choklad på typ ett år.

Choklad i alla dess former

I helgen är det chokladfestivalen på nordiska museet! Mums! Dit ska jag med världens chokladoman, mamma idag. 

Gårdagen vid Frescati och middagen var mycket trevlig. Vi var där från kvart över 6 till nästan halv ett, så det blev ingen utgång efteråt som det var tänkt, galet vad tiden gick. Det var en middag i äkta KTH-anda med allt som hör där till, sånger och jubel, gap & gester. Om det är något de verkar ha tillsammans på KTH så är det jävligt kul & en förbannat bra sammanhållning iaf! Miriam var duktig toastmaster och det hölls en del roliga tal också. Grattis igen Anja till 5 grymma år & till din Civilingenjörsexamen!

Nu blir det duschen!
♥ / Carro



Out and away

IM READY TO GO! Ha en underbar fredag alla!


I love you

Strax ska jag sticka iväg och hämta syrran i skolan. Ikväll blir det examensmiddag för Anja vid frescati inne i stan. Världens duktigaste grymmaste Anja. Alex ska hänga med mig. Sedan kanske det blir utgång efter det, får se vad som händer & fötter och vad vi känner för sedan. Imorgon ska jag på chokladmässan med älskade mamma min. 

Älskade underbara vänner, jag älskar er! ♥

Sometimes

Sometimes, all you need to do, is live through the day and don`t worry about tomorrow.

Det löser sig.


Vilket väder

Jag trodde att huset skulle blåsa omkull i natt. Fönstret slog, vinden ven, regnet piskade mot rutan. Ja, du hade nog rätt, det är sådana gånger man vill ha mysigt sovsällskap.

Pappa är på jobbet en stund, hantverkarna är iväg på lunch, syrran är i skolan, mamma på jobbet som vanligt & jag sitter här. Men jag har faktiskt en del att göra idag. Måste fixa en jobbcoach tydligen. Men vet ni vad, jag ska faktiskt på arbetsintervju på torsdag! Spännande, lite läskigt, men kul. En butik som heter Monsoon, som även ska öppnas i Sollentuna. Men intervjun äger rum inne i stan. Wish me luck! 

Jag har faktiskt redan hunnit duscha, fixa nyllet, plockat ur diskmaskinen & städat hela nedervåningen. Klockan är ju bara 11 ännu! Skönt.


Två osminkade brunbrända brudar påväg hem från Greklandet.

Jag måste bara erkänna för mig själv att jag är en aning depp. Även om min favoritbrud Alex & jag förmodligen kommer ha aptrevligt på fredag som vi alltid har, så var ju inte riktigt planerna så från början.. Men thats life!

Over and out.
Love

När löven börjar falla och mörkret kryper sig på

Kameran fick hänga med imorse när jag lämnade av syrran i skolan, vilket resulterade i några härliga höstbilder.


The broken clock is a comfort, it helps me sleep tonight
Maybe it can stop tomorrow from stealing all my time
I am here still waiting though i still have my doubts
I am damaged at best, like you've already figured out

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain, there is healing
In your name I find meaning
So I'm holdin' on, I'm holdin' on, I'm holdin' on
I'm barely holdin' on to you

The broken locks were a warning you got inside my head
I tried my best to be guarded, I'm an open book instead
I still see your reflection inside of my eyes
That are looking for a purpose, they're still looking for life

I'm falling apart, I'm barely breathing
with a broken heart that's still beating
In the pain, is there healing
In your name I find meaning
So I'm holdin' on  I'm holdin' on, I'm holdin' on, I'm still holdin'
I'm barely holdin' on to you

I'm hangin' on another day
Just to see what you throw my way
And I'm hanging on to the words you say
You said that I will be OK

The broken lights on the freeway left me here alone
I may have lost my way now, haven't forgotten my way home

I'm falling apart, I'm barely breathing
with a broken heart that's still beating
In the pain there is healing
In your name I find meaning
So I'm holdin' on, I'm holdin' on, I'm holdin' on, I'm still holdin'
I'm barely holdin' on to you





Berns

Sitter och glor på Roast på Berns, haha fan vad hårda dem är!


You put a smile on my face

Imorgon blir det jobbmässanBerns med Alex! Ska bli intressant! Nu ska jag träna, har en del överskottsenergi att bli av med (och en ruta mörk choklad), sen blir det sängen för min del!

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig...

..nej verkligen inte, he he he... Totally crazy. Aja. Nu, inga fler kommentarer om det.

Hämtade upp syrran för en stund sen i skolan och hon sprang precis iväg och skulle leka. Hon vägrade ta på sig jacka fast jag sade att hon inte fick gå ut utan, det slutade med att jag halvskrek att hon kunde gå ut i sandaler & sommarklänning, då halvsnyftade hon "sluta retas", smällde igen ytterdörren och drog iväg, utan jackan ja. Suck.




Fan...

...Dessa förjäkligt goda hemskheter.


Vattenkrig uppe i himlen.

Träning är bra skönt. Jag dö-älskar spinning. Nu känner man sig skönt trött & avslappnad i kroppen, nyduschad och fräsch. Riktigt härligt! Men herrejösses vad det ÖSER ner ute! Det är helt galet, molnen har megavattenkrig. Inte okej. Men å andra sidan är det sådana här dagar man ska sitta inne framför en mysig rulle med någon. Det är ju underbart. Mamma & syrran håller på att baka kanel & vaniljbullar, det doftar ljuvligt. Frågan är bara om jag kan låta bli att ta en, får se... Nu när man börjar komma igång med träning & kost igen med siktet på att komma tillbaka i toppform så vill man liksom bara köra sitt race och inte bli distraherad av bullar, kakor & glass.

Igår hade vi supertrevligt på kräftisen här hemma hos oss, det var så himla mumsigt! Kräftorna var superba! Så sjukt gott med kräftor! Vi bjöd på lite annat också innan kräftorna, gjorde matmuffins på ruccola, pinjenötter, parmesan, oliver & lök, det blev jättegott faktiskt. Sen hade vi lite svampar vi plockat på landet som vi gjorde stuvning på och lade i sådana där vad heter det, små små "skålar" i kex typ! Och garnerade med lite riven parmesan & en skiva plommon-coctailtomat. Det blev ypperligt tillsammans med en mumsig sallad som jag gjorde. Sen frossade vi våra egen-plockade svenska kräftor från landet! Mmmmm! Peppino är grym, och då menar jag grym på att koka dem. Efterrätten jag körde på sen var en kula av ben & jerrys mango swirl-sorbet och en kula av deras chocolate fudge brownie, sen gjorde jag vit chokoladmousse som jag ringlade/klickade över och så på med hallon, några skivor lime & lite riven mörk choklad. Hit? Jajjemen!

Sen drog jag mig över till Alex`s och kollade på Borat för första gången, fyfan vilka vidriga scener det finns. Jag blev ärrad för livet! Trevligt hade vi jag och tösen iaf, somnade någon gång vid 3tiden. Upp ganska tidigt, så nu är man rätt trött. Men det är bara att tuta & köra! Nu ska jag ta tag i denna veckas planering, har en del på schemat har jag kommit fram till. Hörs sen!
Love

Kräftis.

Ojoj... Inatt var jag på uruselt humör verkligen. Men jag vände det till något positivt och nu är jag väldigt taggad istället. Skönt. Vem orkar gå omkring och tjura över något sånt egentligen, så ovärt. Jag kör mitt race nu. Och jag ska köra det hårt. Nu handlar det om mig och ingen annan.
Ikväll blir det kräftis här, en aning försenad kräftis. Kräftor som vi har fiskat själv faktiskt, najs va? Mhm. Mums! Syrran är iväg på High school musical-grejen med Kevin som hon älskar. Och pappa är ute och hjälper till att städa, vi har nämligen städdag här i föreningen. Mamma & jag städar inne och fixar lite inför eftermiddagen/kvällen. Åh jag har nu hittat och fått ordning på alla mina betyg, jobbmeriter(inte för att de är så många men), modellkontraktet, allt är nu samlat tillsammans med CV:t, phjue...skönt!

Senare denna lördagkväll ser lite oklar ut än så länge, men bra blir det iaf, vi får se vad Hoffen hittar på. Ha en kanonlördag alla! Hörs senare, puss!
Bara för att hon är världens sötaste snart 8 åring och kommer bli snyggaste bruden ever.♥

Inom 10 år...

Idag när jag stod och tvättade händerna under kranen och såg vattnet flöda så tänkte jag på hur sjukt mycket vi tar för givet. Vatten bland annat. Sen började jag rabbla upp en hel radda saker som iaf jag tar för givet, och jag tror inte jag är ensam om det. Att stå och spola vatten ur kranen hur länge som helst, med högt tryck bara för att, att duscha i en timme bara för att det är skönt, att ta flera meter hushållspapper fast man egentligen bara behöver en liten bit, att ha på miljontals lampor fast man inte behöver, att låta tv:n stå och gå fast man inte ens tittar på den, känns inte det igen? Det är saker vi tar för givet, att gå upp på morgonen, sätta på datorn, tvn, att ständigt kunna vara uppkopplade & kunna kommunicera med våra vänner praktiskt taget när som helst via dator eller mobil. Jag läste en fråga igår som löd "Skulle du välja bort mobilen eller ett eget rum?" jag tänkte först, ja men självklart måste jag ju ha mitt eget rum. Men, sen slog det mig att, vad tusan skulle jag göra utan mobilen då? Det funkar ju inte. Plötsligt blev valet kanonsvårt och jag fastnade där. För det är ju två saker de flesta tar för givet heelt och hållet. Iaf jag. Men grejen är att det finns ju galet mycket människor som inte har någon utav de två sakerna, faktiskt. Kanske inte ens tak över huvudet. Hur kan jag ens sitta här vid datorn & tvn SAMTIDIGT tom och bara lata mig egentligen, mobilen ligger tätt intill i fickan och ipoden står på med högtalaren. Jag ser faktiskt fram emot att sätta mig i skolbänken igen. Iaf hålla mys sysselsatt, jag vill göra något jag känner har någon mening. Det kan jag väl inte vara ensam om att känna? Och jag blev otroligt sugen när jag läste att en kompis till mig ska iväg till Ghana och volontärarbeta i 6 månader. Fyfan vad ballt. Det är något jag också ska göra inom några år, åka utomlands och arbeta, att jobba volontärt för något som betydde någonting vore riktigt häftigt.


När man är hemma och sysslolös, börjar man fundera. Ikväll lämnar jag in min ansökan till KTH vårterminen 2010. Nästa vecka har jag möte med min jobbcoach. Om 3 veckor börjar jag jobba arslet av mig hos pappa.

 

Inom det närmsta året har jag kommit på vad jag vill syssla med närmsta tiden av mitt liv och börjat plugga igen, samt jobbar deltid. Inom 10 år har jag flugit ur mitt bo, skaffat eget och besökt flera platser utanför europa, jobbat utomlands, tagit en högskoleexamen och har kanske planer på att flytta utomlands närmaste framtiden samt har ett fadderbarn och är mer engagerad politiskt.


Alla är tillåtna att drömma & ha mål.


Taxfree, yes please!

 



Kolla vilka supersöta Dooley`s-glas jag fick till när jag köpte på flyget! 2 flaskor + 6 glas = 199:-
Taxfree rocks ;) Vi hade 8 påsar på våra stolar när vi skulle hem hahaha :D snacka om packåsnor när vi landade. Men det var ju inte bara dricka såklart!


Btw, igår kom jag fram till att jag nog vill börja plugga i Januari! KTH, för mig & Sara! Ska iaf söka nu senast 15e så kan man ju alltid tacka nej sen om man får plats och inte har lust längre. :)

RSS 2.0