Brilliant Smile

                                              
Idag var jag hos Eva och kirrade mina tänder lite vitare! Jag kan verkligen rekommendera henne, man blev behandlad som en prinsessa. Hon var superduktig och visste verkligen vad hon gjorde och såg till att man kände sig lugn och trygg. 3600 kronor betalade jag för det. Jag är nöjd! Jag ville inte ha ett onaturligt kritvitt leende utan ett naturligt vitt leende och det fixade hon verkligen.

Nu ska jag fixa mat och sedan plugga! Bloggar lite mera senare! Puss alla söta läsare!

MONGO?



Varför måste man alltid se så mongo ut på vimmelbilder? Alltid, alltid och återigen alltid. Man ser svettig och mosig ut.

Idag är jag helt slut, jag är verkligen jättetrött! Usch! Hur som helst så har det varit en ganska full dag, 8.20-16 med ett hål innan sista lektionen som spenderades ute i solen med diverse sällis! Sen fick jag skjuss av snälla Marjan till busshållplatsen och nu sitter jag här. Mat snart tror jag. Sen ska jag plugga lite matte och sen kanske träffa Maria. Hon åker ju nämligen tillbaka till filifukkingppinerna på onsdag.

Veckans planering:
Tisdag: Tandläkaren klockan 10, träffa maria, sedan föreläsning i Fysik om relativitet och senare på kvällen kanske provridning med sophie på några hästar i upplands väsby.
Onsdag: Foto, fysik & matte sedan mösspåtagningen och förhoppningsvis ridning om benet håller!
Torsdag: Cad, hål då jag ska hjälpa josef kirra väsktryck, matte sedan slutar jag faktiskt men ska träna med Gabbi vid 15. Sen är det ju faktiskt Valborg :D och vi är lediga 4 fukking dagar :D UNDERBART!!!
Vad ska alla göra på valborg? :)


Mysig lördag

Idag har det ju varit helt underbart väder! 21 grader var det i skuggan här! Har njutit lite i solen. Utöver det så har vi haft ltie gäster här och firat mig, fick presenter och mamma gjorde världens godaste citronmarängpaj ♥ Av mina underbart generösa (alldeles för generösa) föräldrar fick jag en stor summa pengar, fint smink från Clinique, underbara satin-lakan, så pass underbara att det är svårt att kliva upp ur sängen pga dem på morgonen. Sen fick jag lite underkläder och jag fick fina prylar till mitt rum! Nu har pappa lagat supergod mat, inbakt oxfilé, och köpt gott vin, så ska vi käka en mysig middag! ♥



Jag hade egentligen bara önskat mig pengar, så ja, alltid lyckas de göra mig mera än jätteglad på födelsedagen! Sen hjälpte de mig betala min feta middag jag hade i tisdags som gick loss på 2 lakan plus att de betalar riksgränsen 1500 spänn och kiruna 900 spänn, så jag vill bara ägna det här inlägget till mina kära superdupersnälla päron! TACK ♥ Jag älskar er.

Förövrigt så hoppas jag att alla har en underbar Lördagkväll såhär i slutet på April :) Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på senare ikväll, det återstår att se! PUSS

Skön fredag

Hemma nu efter vad som var en skön fredagkväll. Jag var inte alls taggad på att dra iväg ut på skiva, på vad som skulle blivit djungelskivan isf. Det blev en filmkväll hemma hos Fille med Gabbi, Sebbe & Dennis. Jag & Gabbi sussade till lite under filmen dock, men den var faktiskt ganska lång! (a) Nu ska jag strax sova, gud så skönt det ska bli. Imorgon ska jag nog bli firad av familj & lite släkt, najs! 

Måste säga att Gabriella är verkligen en helt underbar tjej! Det kom jag och Dennis väldigt lätt överrens om på bussen hem från Fille ikväll. Inte ofta man träffar människor som verkligen känns sådär otroligt genomsnälla & helhjärtat omtänksamma, sådär så att man inte finner något fel på dem liksom. hihi ♥

Godnatt!



Dags att vakna?

Jaa, precis, så ska det väl se ut ändå Carro? Hallå...

Jag måste verkligen erkänna en sak. Jag måste kämpa mig tillbaka till min gamla kropp igen för jag trivs INTE med den jag har nu. Visst är det najs med lite bröst & rumpa men, nee, inte för mycket asså. Jag har satt upp ett schema för 6 veckor framåt, kost & träning. Problemet är att jag inte kommer kunna anstränga mitt ben nu fram till riksgränsen, för blir jag inte bra i benet så är jag rökt :( då kan jag glömma skidåkningen.

I helgen ska jag fira mig med familj & släkt, härligt! Nu ska jag ta och försöka köra lite spinning här hemma, om det funkar för benet vill säga... PUSS!

Stort tack

Jag hade en underbar kväll igår. En supermysig & lyckad kväll med underbara människor! Tack hörrni, från hjärtat!

BIRTHDAY

VAD ÄR DET FÖR EN DAG ÄR DET EN VANLIG DAG, NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR CARROS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA ^^

underbara alla är som grattar mig åt alla håll & kanter! <3 nu är det dags för mig att fixa till middagsbjudningen ikväll, det finns så många jag vill bjuda mer men var tvungen att sätta stopp nånstans.. ;( TAGGAA för skiva efter det :D

älskar er alla underbara människor som förgyller min dag! <3<3<3<3<3



Hjälp

Hallå i stugan! Hann inte blogga igår. Men kan berätta att jag började dagen med en timmes gym och 50 min spinning-pass och sen var jag iväg och storhandlade mat inför middagen på tisdag.  Jag hann också plugga en hel del projektrapport-skrivande. Och idag är det måndag, en heldag i skolan och träning med alex efteråt. Nu sitter jag dock och superklurar på vad jag ska vara på skivan imorgon med temat hard work, skitjobbigt tema... HJÄLP? Funderade på djävul men har ingen svans och hittar ingen som har en svans heller ;(



Ikväll ska jag städa en massa så det är fint här tills imorgon. Imorgon fyller jag år, men jag tänkte försöka kanska ta en morgonpromenad ändå, om jag hinner vill säga! Sen dra iväg till skolan och så får jag se om jag kommer iväg efter skolan o hittar något på BR typ att ha på skivan på kvällen.. måste skynda mig hem och fixa mat och allting också!

Tyvärr så kan inte hjärtat Maria♥ komma varken på middagen eller skivan.... Och hon åker den 29 igen, great, just great.




Lördag

Idag var det lördag då och jag har hängt med mamma & pappa och handlat och bytt däck på bilen vid ford och lite sånt där. Införskaffat massa grejer tills tisdag! Det kommer bli en svindyr kväll :O haha. Har fortfarande ingen aaning om hur alla ska få plats. Menmen, det får lösa sig! Kul ska det bli iallafall, så svårt att veta vilka man ska bjuda, listan kan bli hur jäkla lång som helst men man måste ju tyvärr sätta stopp nånstans. Vi är ju redan typ 20 pers som ska trängas hemma hos mig! Alla andra får jag hoppas att jag träffar på skivan på kvällen, hard work! :D Hursom helst...gårdagskvällen blev lugn, jag var bara hemma och tog det superlugnt, alex stannade också hemma, hon kommer över hit ikväll istället så ska vi grilla.



Hittade en bild på sötnosen Josefine & mig från en skiva när jag skrotade runt på datorn och hade lite trist. ♥

Nu ska jag ner och fixa till lite mumsig sallad, förbereda lite grönsaker som vi ska grilla och marinera lite kött! Ha en underbar lördagkväll allihopa! PUSS

Stek


Idag var det mycket stek utanför teknik som gällde. Så galet jäkla skönt det är, eller ibland kan det faktiskt bli FÖR varmt, tom nu redan i April! Just imagine hur det blir ju närmare sommaren vi kommer! Ska lätt ta med solstol (; ..sen tycker jag att grabbarnas idé om att kirra uppblåstbar pool var underbar! (; Bilden är på Olle & Dan, ja ni, den får tala för sig själv.. ^^

Jag längtar jättemycket tills vi tekniker ska dra iväg till Kiruna & sedan riksgränsen, tror det kommer bli grymt kul! Den 5 Maj ska vi dra! Nu är det dock mat och sedan kommer Alex förbi om ett tag!

PUSS

FREDAG

Åh så underbart!
Jag kom nyss hem från gymmet. Jag var på ett 50min spinningpass innan, nu känner jag mig sådär underbart härligt slut i hela kroppen fast pigg :D Finns det något skönare? Nu är det dags för en lugn & skön helg innan nästa veckas galna party-every-day-vecka. Ja, nästan iaf, skivor var och varannan dag. Och, så får vi ju inte glömma att jag fyller år också! :D Superparty-tisdag. Nu ropar duschen efter mig, mmh!

Jag uppdaterar lite senare med lite fina bilder från dagens solstek vid teknik ;) Jag måste erkänna att det är absolut bästa stek-platsen på hela skolan! ♥

PUSS

Produktiv dag

Nyss hemkommen från gymmet och mamma blev precis klar med maten! Lovely! Jag var duktig och spenderade hålet med att plugga matte och medans jag väntade på bussen i en halvtimme efter gymmet så pluggade jag också matte! Bra jag är ibland va? Nu ska jag kila ner och käka lite middag. Hörs senare!


Laddar upp en lite galen bild på syrran som jag tog nör vi var ute på promenad för några veckor sedan ^^

Thassos



Åh hittade massa bilder från thassos på ett usbminne! Snacka om brunisar vi var!! Galna brunisar ^^ <3

Student 09, jag? Japp!

Idag var en bra dag!
Studentmössan är nu hemma, jäklar, nu börjar det verkligen närma sig... Fin var den iaf :D
Jag var duktig och blev uppplockad av pappa för att jobba några timmar och nu ska jag köra igång med diverse plugg! Suck...men det måste göras!



Om en vecka idag fyller jag år, tisdag, 21 april, shit vad tiden går fort... Men att fylla år är ju aldrig fel hihi..ja tills dess att man når typ 25, då vill man helst stanna där. Taggad inför världens firande nästa vecka :D


Sometimes it feels like everything just goes wrong.



Satt och tecknade lite shit inatt...kunde inte sova.

Nu ska jag bege mig iväg till gymmet.

Tid för mig själv

Hemskt mycket hej!
Idag är man sådär lagom pigg efter gårdagen. Det var trevligt. Men det blev ingen pangkväll. Hur som helst, idag har varit hitills en lugn dag i solen och har hjälpt mamma och pappa att fixa lite till påskmiddagen ikväll. Kan det vara underbarare väder än vad det är? Helt otroligt. Solen är amazing, har spenderat en hel del i solen idag iaf, skönt! 



Jag har kommit fram till efter en del funderingar att jag ska spendera ett tag fram över åt mig själv. Jag ska bli lite självisk ett tag, jag behöver det. Jag måste bli av med min ständiga stress och press, det håller inte längre. Jag kan inte jämt och ständigt vara allt och alla till lags som jag tror att jag kan. Jag kan inte ha så många bollar i luften samtidigt som jag har nu.
Nu är det 2 månader kvar till studenten och jag vill kämpa sista biten för att nå de betyg jag vill ha. Jag har äntligen kommit igång med träning nu och jag känner att det är dags att jag lägger lite tid på mig själv helt och hållet istället för att göra som jag gör nu. Det är rörigt, det är stressigt, det är jobbigt, det är så otroligt ostrukturerat och skuggas av ständig press. Den sista tiden så har jag inte varit mig själv riktigt.

Jag kommer ta tag i mig själv nu och prioritera mig själv för att hitta tillbaka till den lite lugnare Carro. Just nu är jag som en uppskruvad duracellkanin blandad med nerdrogad sengångare. Inte okej. Plugg, kost, träning, sov-vanor, planering/struktur och lära mig prioritera står på kartan härnäst.

Nu ska jag kila och göra mig iordning innan gästerna kommer.



I will

If I loose my way I`ll find another road.
I will.

Glad påsk!

Idag har jag varit och kollat på syrran när hon spelade tennisturnering, hon var jätteduktig :) Det var lite segt att hänga där 3 timmar, men mamma och jag gick en promenad medan ungarna tog saft/kak-paus, vi gick längs edsviken och vattnet, det var inte helt fel! Sen kom pappa och vi åkte iväg för att handla lite, nu ska vi laga middag och Alex kommer över ikväll, vi ska ha en sådan där mysig kväll med tjejsnack, det behövs, och gott tilltugg, ost, kex och ett glas vin.

Imorgon har jag bokat in ett spinningpass 10.45 och på söndag ett poweryogapass 10.30, på lördag blir det gymmet. En helg fylld av härlig träning! Kan ju behövas när det är påsk, efter och innan alla godsaker...

Glad påsk!

Greklandsnostalgi




...bjuder på lite greklandsminnen från i fjol som jag satt o kollade igenom på pappas gamla laptop... ♥
...nu skajag dra till pappas jobb med maria, hon ska hälsa på dem, eftersom hon jobbade där ett år förut. Hihi ska bli kuligt :) sen ska vi väl luncha tillsammans eller nåt och så ska jag tillbaka hem tror jag senare och försöka plugga lite fysik och kanske njuta lite av solen! Ikväll blir det bio med jens :)

Ha en superdag i den underbara vädret!♥

Maria


Såhär glad var jag igår när Maria ringde och överraskade mig med att hon redan var hemma i Sverige! Hon kom hem igår morse när hon hade sagt till alla att hon skulle komma hem den 16e. Luring! ♥ :D

Imorse gick jag upp strax efter 8 och landade på gymmet vid 9. Vid 11-tiden var jag hemma igen och nyduschad, gjorde mig en supergod drink på blåbär, hallon, proviva & soyamjölk. Den avnjöts i solen! Underbart. Sen har jag haft tid för plugg och städning samt träffa Maria :D När man inte setts på ett år är det svårt att veta vart man ska börja någonstans haha. Men när vi ses är det ändå nästan som om vi setts igår :) ♥ Lika superdunder vacker som alltid var hon allt, nu får man fan ligga i för att kunna visa sig med henne på gatorna :O haha.

Rummet


...det är svårt att fånga det mysiga på bild, men här är lite bilder från mitt rum iaf, det ser inte alls lika myspys ut som det gör i verkligheten.. :)

...här var några bilder från i fredags efter musikalen som jag och alex var på i aulan!


Nu är det middag och mormors mat luktar supermums! Ha en bra kväll!

Sunday

Hallå i stugan.

Gårdagskvällen med la familia & Alex var jättemys. Vi grillade och lagade kick-ass mat, som vanligt! Det var tänkt att vi skulle dra ut sen, men tiden gick och tillslut blev vi så sega så vi stannade hemma hos mig istället, snackade och tog det lugnt. Det är alltid lika mysigt & trevligt när finfina Alex är på besök.


Foto- tog en rätt härlig bild förra veckan när vi mumsade i oss jordgubbar!

Över till söndagen då! Denna dag startade med mysig frukost för att sedan dra iväg till gymmet med mamma. Jag köpte/fick äntligen mitt efterlängtade gymkort som jag inte köpt eftersom jag varit sjuk i 4 veckor. Men nu är jag bannemej frisk och taggad! Har dock ett litet problem fortfarande och det är mitt ben, efter en dryg timme i gymmet så blev mitt ben inte så där jätteglad på mig, fick riktigt ont igen och det var rätt tufft att gå tom, så jag hoppas att det inte blir värre nu för jag har inplanerat att träna ganska mycket den här veckan. Vi har varit iväg och veckohandlat och jag har införskaffat lite grejer till itt rum, det är verkligen riktigt fint nu! Ska ta och lägga upp lite bilder senare idag! Nu väntar snart att åka iväg till kära mormor och äta middag.

I vanliga fall skulle man sitta och vara deppig för att helgen redan är över nu, söndagsångesten, men nu är det ju lov! Underbara lov.

LOV



Ja idag var det sol & schtek som gällde! Lite här och var faktiskt. Det är totalt underbart med det fina vädret, hoppas hoppas hoppas det håller i sig hela lovet nu! För nu är det ju LOOOOV! ♥

Vad lycklig man blir! Jag behöver verkligen det här lovet känner jag, är så sliten, både mentalt & fysiskt, så det ska bli ljuvligt. Först är det helg också! Ikväll ska jag nog träffa tösen min, Alex! Vi kanske pallrar oss iväg till musikarnas konsert. Imorgon så ville pappsen grilla så det blir lite myspys hemma.

Sommar, sommar & sol

...nästan iaf ;)
Vädret var ju lika underbart idag, great, fortsätt så!!!

Jag var superdunderseg imorse så förutom sovmorgonen så drog jag på mig mina supersexiga blåa mjukisar och så converse, som för den delen åkte av i skolan till endast strumpor, megaskönt!

Annars en väldigt slapp dag med bara en lektion, matte D, sen bar det av till solen utanför teknik ett tag, svårt att slita sig därifrån...men jag var tvungen att åka iväg och jobba. Nu väntar jag på mammas goda mat, en potatisgratäng med rökt skinka, soltorkade tomater, oliver och vitlök. Mums!


Kolla in detta, Josef hade klippt sig och jag fick en smärre chock :O haha men fint blev det :)


Fick in en jättecharmig bild på Pelle också när han låg och susa i solen ;)

Sol älskade sol



Kolla in! Solade lite idag! Underbart väder, jag älskar solen. Den tar redan ♥

RSS 2.0