Barnsligt roligt

Haha vare bara jag eller var det jävligt roligt att åka pulka i väsjö? Nej det var dunderskoj verkligen, trots alla krämpor, blåmärken och träningsvärken som medföljde! En repris tycker jag det ska bli! ;) 

Idag var det tillbaks till jobbet igen, segt att ta sig upp imorse, men veckan är ju faktiskt kort med bara 3 dagar, så det är bara att kriga! Jag smet iväg till synsam fältöversten och kirrade en synundersökning och letade en snygg båge under förmiddagen. Får ju väldigt ont i huvudet när jag sitter och anstränger mig mycket på jobbet. Nu ska det bli sexy secretary-carro här på hög nivå! Haha! Nej men det blev ett par snygga Fendibågar iaf, svarta med några stenar på, lite edge:iga!



På fredag är det 2010-01-01 förresten! Skumt...?

En sån där period...

Ni vet sådana dagar då man vaknar med huvudvärk och på dåligt humör? När man är stressad redan innan man klivit ur sängen? Idag är en dag med hetsigt bångstyriga känslomässiga vågor. En sån där dag man bara vill gå och lägga sig igen egentligen. Gå och lägga sig och slippa ta alla beslut som vilar på ens axlar, slippa behöva välja någon väg, åh att bara få slippa vara för en dag. Men det spelar ju egentligen ingen roll, jag lägger dem bara på hold inför nästa dag som kommer, de kan inte försvinna, även om jag skulle vilja det. De kommer finnas där tills jag väljer att ta tag i dem och blir bara tyngre för varje timme och minut som går. Men just nu så känner jag och min mage att vi inte orkar med all press är jag rädd för. Vad brukar hända när vi känner så? Jo jag förtränger det och tutar och kör ändå tills jag går in i väggen. Vilket brukar sluta ganska illa. Det är inte alla gånger man har orken att ta tag i saker när man börjar få slut på bränslet. Jag känner att jag behöver påfyllning av bränsle just nu, tid att tänka, tid att hitta tillbaka och tid att andas. Den där resan till Marocko lockar mig ganska redigt just nu.


Jobbigt, jättejobbigt.

Fan. Fan. Vad vill du?

Dan före dopparedagen!

Igår fyllde käraste Alex år! Vi hade en mycket mysig dag med fika, shopping och allmänt chillidillande. ..och rolig kväll med biljard senare blev det med Sebbe, Petter, Sanaz, Gabbi & Filip. Ja, jag sög. But hey, man kan inte vara bra på allt! ^^ Vissa hade ju bara ren tur...! Haha.

Denna dag har jag julstädat, slagit in julklappar och sovit ut. Om ett tag ska jag och pappa köra en sista minuten och sedan ska jag rida ikväll! Senare på kvällen blir det julskinkan :D hihi. Tyvärr så har jag väldigt ont i magen och har verkligen noll aptit, hoppas det går över.. :(


Denna fick alex av mig i present igår. Blev ingen bra bild på den nu men, sen står det en hälsning i hörnet också som inte syns på bilden heller. 
"Underbara minnen från en underbar resa med en underbar vän. Love you." ...eftersom bilden ska föreställa en solnedgång från Thassos. :)

Puss & kram

JULLEDIG

Yes! Nu är man julledig och fick just lönespecifikationen, dock bara för halva november men, lön iaf! 9 lakan sitter fint såhär i juletid. Imorgon blir det en heldag på stan med käraste Alex, hon fyller nämligen år! Sen ska vi julhandla också, fika och fira henne och belöna oss en massage! Gud vad härligt.
Idag kom über-rara lennart och sade att jag självklart skulle få ett par solbrillor! Jag missade ju jobbpartyt där alla fick ett par varsina valfria märkesbågar ur Sysams sortiment. Gissa om jag blev glad :) Tyvärr missade jag honom i eftermiddag men ska haffa honom på måndag nästa vecka!


Love C

Nedräkning till Julafton och Kalle anka påbörjad

Idag är det den 19e december gott folk, vilket betyder att det är ynka 5 dagar kvar till Jul!
Jag var iväg till östermalm idag med familjen och julhandlade, vi kikade i fältöverstens och på de mysiga gatorna kring östermalm, sture och ända till drottninggatan begav vi oss. Vi fikade på Sturekatten (underbart ställe)! Vi har det lite som tradition varje år, brukar mest vara jag pappa o syrran men i år hängde mamma med också. Det gick iaf galant, kom hem med ett antal klappar och ännu flera fönstershoppade klappar som jag ska införskaffa i veckan!

Snart börjar det lida mot slutet på Synsam, ja jag vet ju inte hur länge jag blir kvar, men förmodligen bara till sista december. Det är ju nu man verkligen har lärt känna folket och börjat trivas ordentligt, trist att man ska därifrån då. Jaja, några dagar kvar iaf! Måndag denna vecka, mån tis ons nästa vecka. :) Kommer sakna alla fina fakturor, försäkringar, hyresavier, kreditbetalningar, inkassokrav, premieavier, ja. Eller? Haha.





Mormor är världens bästa ska ni veta! Hittade en bild på oss här, inte den bästa precis, men vad fan, mormor+jag+tårta, kan ju inte bli allt för fel!

Love C

Lucia

Imorse gick jag faktiskt upp klockan 7. Jag gick ner till tända ljus, lucia på tv och med en doft av glögg. Gick och fixade en lussebulle som jag o mamma o syrran bakade igår, tog en pepparkaka o en kopp glögg o joinade familjen. Det kanske låter lite mongo men det är faktiskt jävligt mysigt. Men med tanke på att jag kom hem vid 3 inatt så var jag gaanska trött så jag gick o lade mig vid 8 sen igen och sov några timmar till. :) Nu sitter jag o dricker en morgonlatte! Ahhh vad gott! 

I Fredags vare Idolfinal tillsammans med Alex, myspys hade vi! Erik var en värdig vinnare, trots att Calle faktiskt var det också. Vinnarlåten, den var ju riktigt bra :O Har lyssnat sönder den redan. Gårdagen spenderades med familjen och vi satte upp julgranen hihi, sen kom vincent och adam och hämtade upp mig lite senare och kvällen spenderades där, mycket mys. :)

Denna dag ska jag träffa pälskling Sara! Sen väntar sista jobbveckan innan jul, åh, underbart!


Ooj titta vad jag hittade för mumsbit.

En kopp glögg och två pepparkakor

Idag och igår har jag varit hemma från jobbet. Har inte alls varit i stöten. Gud vad skönt det har varit att få vara ensam hemma, sova, vila, bara vara... Just nu känns det lite bättre, nu är det mest mentalt jag känner mig helt slut och inte tip top precis. Jag ska iaf iväg och rida om en timme circus. Och sen kommer pappa hem med min nya mobil, SVENSKA mobil. Äntligen... Så nu har jag två stycken, någon som vill ha en på engelska kanske? Till ett bra pris!

Sitter här med en kopp glögg, några mandlar i och en och en halvpepparkaka (väldigt snart bara en). Mums! Glögg må vara bland det bästa med julen, right? Så jävla gott. Just det, glöggminglet för att få lite julstämning i helgen var mysigt. Jag och Alex ville köra något lite annorlunda för omväxlingsskull. Lättglögg, pepparkakor, lussebullar & lekar! Det var härligt att träffa lite gammalt Rudbecksfolk igen, mycket kul att så många kom. :) Hoppas alla hade trevligt!
Grabbarna får bli the head-picture för kvällen här.

När ingenting fungerar som det ska, nästan.

Fick min mobil igår. Suck. Allt var jättebra tills jag insåg att det inte fanns svenskt språk på den. KUL. Nu får jag skicka tillbaka skiten. Och vänta ytterligare på att få ny mobil, åh vad less jag är. BLÄÖ.



Idag är jag hemma från jobbet. Mår inge vidare. Men det är ruskigt skönt att vara hemma, välbehövligt verkligen. Idag blir det tjocka massa och bara ta det lugnt och skönt och vila upp sig och bli av med huvudvärken. Ska fixa detta med mobilen också så jag kan få en så fort som möjligt, jag vill bara stampa sönder den jag har just nu!
puss!

To night's gonna be a good night

Jag & Alex har fifflat och planerat för att kvällen ska bli en riktigt annorlunda och rolig kväll. Hihi. Nu ska jag snart iväg möta upp alex och handla lite saker vi ska ha! Vuxenkväll ikväll, blandat med en riktigt barnslig kväll. Ypp. Ha en härlig lördagkväll allihopa! ♥




Hej hopp kära ni

Nej nu är det lite kämpigt måste jag erkänna. Går inte igenom någon rolig period just nu, hoppas att den snart är över. För det här är inte okej riktigt...även om det går upp och ner. Menmen, thats life, i guess. Ridningen idag gick inge vidare, hade så himla ont i armen efter vaccinet igår så det var fanimej omöjligt att lösgöra den där spända ponnyn. Lite halvseg jobbdag också, satt och ringde till leverantörer om fakturakopior.. Sen för att inte tala om hur jäkla kallt det är! BURR. Men vet ni vad som står i våran ugn nu? En äppelpaj. Det var faktiskt mamma och inte jag som insisterade! Fan vad gott det ska bli, skiter fullständigt i att det är onsdag och mitt i veckan, mums! Idag förtjänar jag en paj. Ni med! Gör en smulpaj, går på nolltid! Med havregryn, dinkelmjöl, rårörsocker och havrebaserad vaniljsås så blir det inte så fruktansvärt onyttigt heller, se där!

Imorgon ska jag jobba till 17-17.30 nåt sånt och sen ska jag träffa min nikkiboy, Niklas, det var ta mig tusan inte igår vi umgicks ska ni veta. Det ska bli trevligt. Sen är det ju snart helg..typ..nästan iaf. Det ska bli najs, för vet ni? Jag ska sova ut både lördag och söndag morgon, riktigt ordentligt, i min säng. Sen händer det mycket trevliga saker i helgen också! ;)

PAJTIME! ♥

RSS 2.0