Im gonna give all my secrets away


Resultatet av dagens tecknande.

Completely exhausted

Godmorning!

Åh jag är helt färdig idag. Min kropp är slut! Skippade gymmet idag, ska ju orka rida ikväll. Jag känner verkligen att kroppen vill vila...Men imorgon kör vi på hårt igen! :) Sitter i soffan och megaslappar, riktigt skönt. Ska bara ta det superlugnt idag och kanske ta en promenad på sin höjd. Jag fick jättestor lust att rita faktiskt, så det ska jag nog sätta mig ner och försöka göra, var så himla länge sedan nu!

Igår var jag och Gabbi inne i stan och myste, shoppade och fikade på Blueberrys som förövrigt blivit mitt nya favvoställe tror jag. Hittade en topp på Topshop, en underbar lotion på Bodyshop som doftar syrén och så lite småsaker till mamma, pappa & syster. God choklad från pralinhuset som de ska få i påskpresent! :)

Love C

Auuff


2 timmar & 40 min i gymmet idag. Skönt! Vi körde på styrka idag, kommer vara spaghetti i benen imorgon... jag stannade dock kvar lite längre än petter, kände för att köra lite mera kondition så blev 30 min cross efter att han dragit. Stoppade precis i mig lite brunch, hade tyvärr inge ägg kvar...så blev bara 2 små avokado, några småtomater och en bit fetaost. Ska pusta lite nu, hoppa in i duschen och sen ska jag träffa Gabbi, vi ska mysa inne i stan! Jag vill till Blueberry för en av deras smoothie!

Igår blev det ju fjärilshuset med detta bombnedslag, vi hade riktigt trevligt ;)

Love C

Skööööööööööönt

Aaah! mår som en prinsessa efter gymmet! Fan vad duktiga vi är! Dock kör vi 8 imorgon, men jag tror jag tjuvstartar och drar dit vid halv ;) Ha lite försprång på Petter liksom. Nu blir det frukost; Avocado & 2 ägg + ett glas proviva. Åt en halv Grapefrukt och ett äpple imorse vid 6 och en banan efter träningen. :) Sen blire dusch och så iväg för att träffa Sanaz :D Ska ta med mig systemkameran och fota i fjärilshuset!

Love C

Cause it's not every day you feel this way, no it's not

And I like it. Yes, someone's kinda great in my eyes.


Efter en väldigt väldigt mysig helg är jag redo att ta mig an en ny vecka fullproppad med planer. Morgondagen startas i gymmet klockan 07.00 med Petter och efter det är en mysdag med Sanaz på fjärilshuset inplanerad! Sen är det ridteori på kvällen med Sophie i stallet, mindre skoj, men ett måste! :)

På lördag drar hon. 80 dagar är jag utan mitt hjärtegull. Det känns inge bra.

Love C

Cheesecake a la laila



Denna vackra skapelse har jag & alex gjort ikväll! :D Lailas New York Blueberry Cheesecake :D Snart ska den avnjutas :D

Let`s get lost in time, where there`s no reason left to hide




Hemmafru?

God eftermiddag!
Jag började dagen med en skön lagom sovmorgon och käkade frukost till några avsnitt av Gossipgirl & tog det riktigt lugnt. Slängde in mig själv i duschen och drog sedan iväg till Stinsen där jag bokade sminkning hos Make up Store inför 20 års dagen. Det blev ju självklart lite shopping också... Hittade en riktigt snygg väska från Vero Moda, riktigt prisvärd, 379,50:-! Känns sådär vårfräsch! Efter lite shopping drog jag förbi gymmet en sväng och körde lite kondition. Träffade på Petter & Sofie där också. :)

Kände mig lite som en hemmafru idag...Efter gymmet hoppade jag av i norrviken och handlade ingredienser som fattades till våfflorna ikväll och så fort jag kom innanför dörren så började jag städa också...sen kom syrran hem och jag hjälpte henne med läxorna... Nu sitter jag här och pustar lite och är nöjd över dagen! Egentligen skulle jag dragit ut ikväll med Maria, Lucas & Marcus. Har inte träffat Lucas på flera år, så det såg jag verkligen fram emot! Men tyvärr så har Maria gått och blivit sjuk så vi har bestämt oss för att skjuta upp det. Ser ut att bli en hemmakväll med nygräddade våfflor istället! Inte helt fel.



Love C

Vårvittring





Kom nyss hem från en solig promenad i det härliga vårvädret! Endast ipoden & kameran gjorde mig sällskap, men vi hade det riktigt trevligt. Man blir så himla lycklig av solen... Några bilder blev det också!

Nu ska jag rosta lite äppelskivor i ugnen, haha. Ja, jag blev faktiskt lite nostagisk och kom att tänka på äldre dagar när vi alltid gjorde det på dagis och hur gott det var. Så jag måste testa! Det är ju det närmsta chips man får komma nu när det är beach 10 (11) som gäller! Sen ska jag träna lite och så blir det iväg med Sophie för ridning i eftermiddag.

Love love C.



LYCKLIG & TAGGAD

Åh jag är på strålande humör :D Sitter och filar på gästlistan till födelsedagsfirandet! Tror det kommer bli riktigt riktigt bra det här ;) Men det där med gästlista kommer inte bli lätt. Phu. Men galet vad detta ska bli najs!


;)

Love C

Mys


Så där ja! Då var vi klara för att dra iväg efter supermysig hemmafixardag! Jag hinner inte blogga så mycket just nu. Det ska bli bio och middag inne i stan med familjen, moster, mormor, maria & hennes kusin natalie. Alice i underlandet 3d blir det :)

Update: Filmen var bra. Barnslig men med Johnny Depp kan det inte bli dåligt! ;) Sen skulle vi egentligen ätit på Hermans Gröna vid slussen/söder, men så var det så fullt där så då åkte vi till San Marco i Häggvik istället där det blev Pasta Pesto för mig till ett glas vitt och så 2 chokladtryfflar till efterrätt. Mycket mycket gott & trevligt. Jag gick in mina stövletter ikväll som jag införskaffade för någon månad sen på rea, så har lite smått ont i fötterna eftersom de är ganska höga, blir till att slänga sig i soffan nu och jäsa lite en stund!

Love C

Ibland undrar man verkligen hur det står till med folk...

Jag förstår mig inte på vissa människor. Jag blev oerhört besviken idag. Men mest chockad över att vuxna människor kan bete sig så otroligt omoget. Jag blev lite rädd faktiskt. Det är tragiskt. Jag var den som var mogen och de andra är mellan 40-60 år. Jag kunde inte hålla tillbaka min ilska. Nu får det vara nog.

Aja. Idag har vi slitit och städat på jobbet. Vi hann ha rätt skoj också. Maria var framme med sin iphone hela tiden också. Så här har vi resultatet av det...


Imorgonbitti ska jag vara snäll och gå upp halv 8 för att lämna min syster i skolan. Sen ska jag somna om. Sen ska jag träna, sen blir det shopping! Sen kvällen är ännu oklar. Olearys eller party, eller soffmys med fillisnutt. Känner jag mig rätt blire mys eller iaf att stanna hemma med mjukisar. Känner att jag behöver ta igen mig lite! På lördag ska jag på bio med familjen & maria och sedan ut och äta middag. Väldigt trevligt! Moster och mormor ska också hänga med. Nej nu vill jag faktiskt sova. Uppdaterar nog mera imorgon. Nu är jag ledig 4 hela dagar, det känns så galet underbart. Hihi.


Love C

Heal the world, make it a better place, for you and for me and the entire human race.



Åh ljuva korta vecka! Det känns så mycket enklare att jobba på dagarna när man vet att man snart ska vara ledig 3 hela dagar i sträck! Bara 3 dagar kvar nu! På torsdag ska jag och maria stå för lunchen, ja fast firman betalar men vi lagar! Smörgåstårta ska maria göra och jag fixar cheesecaken. MUMS. Vi är klara med deadlinen på torsdag så därför blir det lite extra extra. :) Annars har jag inge speciellt att komma med idag, har haft en ganska intensiv dag eftersom maria inte var där, men det har funkat bra! Imorgon blir det spinningpass efter jobbet, skönt! Nu blir det däremot till att däcka! Såå trött. Natti natt!

Love C

When things just dont turn out the way you thought it would

Hej hej hemskt mycket hej!

Idag är det den där söndagen. Jag har lärt mig att uppskatta den här dagen på ett helt annat sätt på senaste tiden. Inte fått sån där söndagsångest som jag alltid fick förut. Jag har haft en underbar söndag idag och gjort, ja, typ ingenting! Med hjälp av underbart sällskap så behövs inte mycket mer än så för att njuta av dagen. Ska ta tag i träning om en stund och städa lite. Igår var det inflyttningsfest hemma hos Sanaz som gällde, hon bodde verkligen jättefint, riktigt mysigt hade hon fått det! Egentligen var det tänkt att vi skulle dragit ut, men tillslut så blev det hemmafest hela natten lång, härligt vare! Ända tills vissa inte riktigt hade koll på läget och tråkiga saker hände, tyvärr. Men Sanaz hade fixat en jättehärlig kväll så det tackar vi för hjärtat! 
Det lär ju komma upp en hel del finfina bilder lite senare så fort Sanaz laddat upp efter jobbet! ;)


Sommar, ljummet vatten, brunbrända ben, kvittrande fåglar & söta smultron. Våren är på vittring.

När man vill säga så mycket att man inte vet vad man ska säga så man inte säger någonting utan bara ler, och ler, och ler... inombords och ut. 

Love C

I väntan på seg Pettson

...han sprang till bussen och så glömde han busskortet, mycket bra! Så det blev visst bilen tillslut iaf. Ska sätta på lite te om en stund, eller kanske borde vänta tills han kommer, man vet ju inte, han kanske glömmer något igen... Jag har iaf varit iväg och ridit efter många om och men om vem som skulle skjutsa och hämta mig! Tillslut blev det underbara Sara som fixade dit mig i tid och så kom pappa sen lite senare och hämtade mig! Så det löste sig iaf. 

Imorgon är det redan torsdag igen, helt otroligt! Sista 11.5 timmars dagen för denna vecka, härligt. Ska gymma efter jobbet också, skönt! Och vet ni vad? Denna lördag är sista lördagen jag jobbar, sen är jag ledig lördagar :D Det ni!!! Ska bli lite duktigare på att uppdatera och lägga upp lite bilder från dagarna, jag och maria satt och solade på lunchen idag det var så jäkla skönt... Hoppas på sol imorgon också! Nu ska jag kila! Blir alltså lite skitsnack och te med Petter innan jag däckar! 
Love C

Mycket bra

...har jag varit idag! Dagen har gått som smort, tiden har gått fort, jag har varit glad, jag har jobbat på och så drog maria och jag till gymmet och körde ett pass direkt efter jobbet och nu kom jag nyss hem! Det blir till att totaltdäcka strax för att orka med 11.5 timmars jobb och ett spinningpass imorgon klockan 20.00..
Godnatt!
Love C

This could really be a good life

God kväll!

Söndag och så va helgen slut igen! Men jag har haft en helt underbar helg och det känns inte så hemskt med måndag imorgon som det skulle kunna göra. Det var länge sedan jag känt mig så harmonisk som en söndag som denna. Jag har mått bara, bra. Och det är så himla skönt, jag har njutit av varenda sekund. Ikväll var jag även och förnyade mitt gymkort och det känns fantastiskt bra! Nu ska jag packa gymväskan för imorgonkväll, göra iordning matlåda och proppa ned massa frukt. Sen blir det I taket lyser stjärnorna med mor min. 

All kärlek till One Republics album Waking up som förgyller mina dagar just nu!

Love C

Tell me what you want to hear

Herregötapetter vilken morgon.
Jo vi skulle ju då till sollentuna för att äta middag igår jag och maria och sen bara ta ett litet glas vin på olearys för att sedan åka hem och sova eftersom vi började 7 imorse... Men, det blev inte riktigt så. Pga utav en mycket generös (eller generös kanske inte är rätt ord, ond) bartender och allmänt snälla grabbar en fredagkväll som igår så vinglade vi hem vid halv två 3 glas vin, 3 shots, 2 drinkar och en tequila senare. Ja, kul hade vi iaf. Men jag vet inte om jag kan säga samma sak om denna lördagsmorgon när klockan ringde vid halv 6 och sminket var kvar. Maria sov ju hos mig så hon gick till jobbet i gråa mjukisar och svarta högklackade stövlar, mycket snyggt! Hahaha. Fast Maria hade det en aning jobbigare än mig, hon var typ färdig att skjuta sig. Men, nej, man har nog haft bättre dagar, att vara bakis på jobbet är ingen höjdare. Så nu ska jag njuta av en lång lång dusch, sminka av mig gårdagens smink och fräscha till mig ordentligt! Det blir en slapparlördag med film, sköna kläder och varmt gott te och möjligen med fint sällskap. Underbart.
Love C

When the sun goes down and everything suddenly`s feeling cold

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera bloggen. 

Helgen har hunnit flyga förbi och den var riktigt skön och chill! Hann med mycket trevliga saker och även en hel del shopping. Hihi. Men just nu är jag lite stum, även fast det inte kom som en chock, att min käraste ska iväg till Mexico i 3 månader och det snart. Jag trodde inte jag skulle ta det så hårt. Jag menar, jag är så jäkla lycklig för hennes skull så det finns inte, men det känns riktigt tungt faktiskt. Inte bara att hon ska vara borta så länge, hon missar min födelsedag, eller snarare jag missar hennes närvaro vid min födelsedag..och jag som var så inställd på att resa med henne från början nu, fast det har vi å andra sidan hela livet på oss att göra! Sen vad fan, andra sidan jorden, läskiga människor, jag kommer ju vara mammig-orolig!!! Herregud, vad töntig jag är. Skärp dig nu carro. 



Jag orkar inte blogga mera nu, jag ska sova. Detta får räcka som uppdatering. Huvudet är fullt med tankar, stress, planering och framtid. Godnatt.

Love C

RSS 2.0