Solace



Ja, jag har haft det helt underbart. Det ÄR paradiset. Det GÅR inte att inte njuta.
Tack för en otrolig vecka pappa, återigen.

Jag sitter här under täcket i min egna säng i mitt nystädade, rensade rum som doftar av doftljusen jag fick av pappa och syster ikväll, och funderar, filosoferar och analyserar livet till Andreas Johnsons Solace som jag kärat ner mig i ohyggligt mycket.
När man tömmer fulla säckar med grejer hinner man, eller rättare sagt blir man tvungen att gå igenom en jäkla massa gammalt groll från ens tidigare liv. Ett tag var det som att gå tillbaka i tiden, plötsligt var jag där, i den 15-16åriga kroppen igen... Vissa saker känns det som om man måste gå igenom för att kunna släppa. Det var intressant, må jag säga.

Efter en skön dag inne i min egna värld präglad av historia och framtid, ridning och avkoppling ska jag nu krypa till kojs till några avsnitt OTH.


Love

And I'm out!!!


...till vårat smultronställe nere på nord-östra Kreta!
Love C

Bam bam bam, bam.


BAM.

Hej jag heter Caroline och är en lycklig liten flicka på 20 vårar och snart en höst.
Jag börjar bli gammal. Men numera ser jag fram emot att se årstiderna förändras och flyga förbi.
Numera är jag motiverad att se positivt på framtiden istället för att vara nervös över den. Numera är jag även riktigt kär, istället för att tro eller hoppas att jag är det.

Biggest loser pryder TV:n denna måndagsafton. I mitt huvud snurrar tanken av att jag tryckt i mig onaturligt mycket godis i helgen. Jag borde nog ge mig ut och springa istället för att sitta och göra mig glad över att jag inte är hälften så stor som de på tv:n. Uh. Illa carro. Ut med dig.

Love love, C

Jobb jobb jobb LEDIG

YES! Ledig söndag måndag tisdag nu, FY VAD SKÖNT! Bara sjönk ner i sängen och kommer liksom inte härifrån nu... Helt slut är jag. Ska nog ta en nap! Det går iaf bra på jobbet, framåt! Man börjar komma in i det nu! :) Jag trivs så himla bra, med Nicolina och Jennie, skönt att vi funkar bra ihop.


Spana in denna stiliga pojk! Fotade en bild till hans CV. Oh, my boy`s hot..


RSS 2.0