hejhejhejhejhej

på dej!

Jag är fortfarande riktigt förkyld :( Nu har jag fått lock för örat och jag ber verkligen för att det inte blir till en inflammation. Det gör ju så pissont :( Snoret tar aldrig slut och hostan är inge trevlig. Aja.

Shit shit shit. Imorgon ska vi få nycklarna till lägenheten och i övermorgon FLYTTAR VIII :D :D
Har precis skrivit på hemförsäkring till oss. Imorgon ska jag ta tag i elen också. Bra att man har en mamma som jobbar på vattenfall och har stenkoll på el och elleverantörer och hur allt går till. :)

Det blir även middag för att fira mig och Gabbi med flickorna på lördagkväll :) Bokat bord på Fridays, bra grejer.

Love, C

Bortskämda unge

Hej på er! Nu var det ett tag sedan.

Jag har hunnit fylla år, haft ett underbart firande, firat påsk, jobbat, solat, varit inne i stan, blivit förkyld och ätit sjukt mycket godis. Fick ruskigt fina presenter. Jag har det bra jag... 
Är så tacksam för att mina föräldrar är så otroligt overkligt hjälpsamma och generösa iom flytten. ♥






ooch jag har hunnit börja försöka rensa bland mina skor, he he he :)

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Tänkte jag skulle uppdatera er med lite bilder och så :) Är nu ledig måndag tisdag, gudomligt!! Hörs sen! Nu kallar middagen.
Love C


Happy



Godmorgon!

Vaknade på helt rätt sida idag! Födelsedag imorgon och allt med lägenheten gör så att det blir otroligt svårt att inte vara på strålande humör! Idag har jag bara tagit det lugnt, suttit i solen lite, lackat naglarna, kollat tv och tvättat lite. Ska strax rulla iväg mot jobbet!

C

Fantastiskt

Godkväll på er!

Vilken dag det har varit. Vi har skrivit på kontraktet, vi har nu mera en helt egen lägenhet. En bostadsrätt. NAJS?!
Inflyttning nästa vecka (!!!)

Utöver denna omtumlande, chockartade men underbara tisdags-eftermiddags-aktivitet så har jag varit ledig idag, varit barnvakt åt min syster. Vi åkte en sväng till sollentuna i tro om att hon kunde hänga med mig på gymmet, men icke, 11års gräns, och hon vägrade vara i minisats, så det var bara att vända hem igen, suck. 

Men det var inte så pjåkigt att vara hemma faktiskt, vi solade i shorts och bh, det var GALET varmt och soligt på framsidan. Med lite musik, solbrillor och smuttande på luchen, njöt vi rätt rejält faktiskt...



...och så ett ridpass på det, underbart! Som pricken över i:et på dagen körde jag 25 min löpning direkt när jag kom hem, samma takt 9an rakt igenom, inte kört så bra veckan som varit, det känns. Men sjukt skönt att bara få röra sig, få upp flåset och bli ordentligt svettig iaf. Lite styrka imorgon innan jobbet i solen efter en morgonprommis? :)

Nu: DHW!

Love C

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Vi är med lägenhet! VI ÄR MED LÄGENHET! Vi ska flytta!!! Det är ingen dröm längre.
:D :D :D :D

Du bör inte bli kär igen carro, inte än, hold back.

Fantastiskt, vackert, mysigt, varmt, lugnt och tryggt. Nu gäller det bara att hålla ut och ligga lågt. 
Jag vill, jag vill.

C

Världens bästa 21åring

Grattis hjärtat mitt! Din dag.



Här sitter jag och ska ta tag i dagen strax. Måste verkligen städa mitt rum, det är så dammigt att jag känner av allergin varje natt. Illa. Sen tänkte jag försöka hinna träna innan Sanaz kommer hit för att äta lite lunch med mig! Mys. Jobbet, stängning ikväll. Efter det raka vägen hem till Tellebo för att fira Filip. 

Love, C

En fin tanke.


Tänka sig att jag ska flytta ihop med denna krabat. Fina, fina du.

Har haft en väldigt skön ledig dag, ett riktigt härligt pass på gymmet, avslappning hemma och hoppning på ridningen på kvällen. En varm dusch och sen landa framför Desperate Housewives. Mmmm! 
Nu har jag dock en kaotisk jobbvecka framför mig som sträcker sig över hela helgen...

Back to DH
Sweet dreams, C




Chips?!

Jag fick ett frenetiskt sug efter chips efter den inbbakade köttbiten till middag. What?! Brukar aldrig få det. Så hittade lite gamla smulor i skåpet ha ha. Pappa hade köpt lindtkulor också. Så nu blir svulla lite. Mums.
Blir bara en suuuuperlugn fredag. Jobbar imorgonbitti och är skittrött. Har precis landat i soffan efter en sen middag. Grymt. Det var en seg dag idag. Mycket att göra inför helgen. Men fick ju finbesök av Gustav iaf, det var ju jättetrevligt. Hängde en stund bland alla smycken och mig innan han skulle till tåget mot sin flickvän i norrköping. :)

Nej nu ska jag stänga ner datorn och kika tv med resten av familjen och svulla lite mera! Imorgon hörs vi nog inte då det blir jobb, träning och sen bio på kvällen och mys med älskling. Ha en fin helg allihopa!

Puss o kram C

Fredagen den 8e april 2011

God förmiddag!

Tusan, jag ser dropparna falla från himlen. För 3 timmar sedan sken solen när jag var ute och powerwalkade. Vad hände? Typiskt april. Tur att jag hann njuta av solen när den var framme iallafall. Efter powerwalkingen så sprang jag rätt intensivt på bandet och körde lite styrka-armar också. Skönt att komma igång tidigt! Jag har klockan på 8, drar mig till senast 8.30 och jag behöver verkligen inte sova mera än så, för då är jag pigg när jag kommer igång. Och så har man flera timmar på sig att nyttja dagen innan man ska till jobbet. Man hinner städa, fixa ärenden, promenera, träna, långduscha OCH chilla i soffan. :) Idag hann jag ringa och prata med en mäklare om en lägenhet vi är intresserade av, visning nästa helg. Bli inte för kär, bli inte för kär, bli inte för kär.

Fredag var det iaf idag, men inte direkt för mig eftersom jag jobbar hela helgen. Och jag har väldigt mycket att göra på jobbet också... Men får iaf se fram emot träning och en bio imorgonkväll efter jobbet :`))
Nu ska jag kirra till min dagliga gröt strax innan det börjar bli dags att bege sig in mot pk...
Ha en fin fredag allesammans! 



Love, C

Friskt

Åh vad underbart det var! Det blev en rätt kort men ruskigt skön löprunda! Sprang typ viby runt ha ha, men var iaf ute och sprang en 25 min typ, sen körde jag lite utfall på uppfarten, som jag upptäckt är megagrymma träningsplatsen! Där kommer det bli många svettiga utfall i vår kan jag lova. Sjukt skön luft ute btw! Blåser rätt mycket, men ljumma friska vindar. Och solen glimtar fram ibland, fantastiskt.
Nu sitter jag och smuttar på en smoothie! Gjord på hallon, blåbär, banan, agave, spirulinapulver, nyponpulver, omegagreens(alger och frön), havremjölk och blåbärsproviva. Sen toppade jag med en liten bit hackad valrhona. En energikick!!! Mums. Strax blir det gröt sen iväg till jobbet ett par timmar.


Självklart matchar vi nagellack med träningslinnet! ;) OPI is the shit.


Redo för dagen, C


Varm choklad på Valrhonakakao räddar kvällen

Ahh vad skönt det var att gymma imorse! Har saknat det! Hade riktigt mycket energi, körde på väldigt bra! Ruskigt skönt. Dock dog jag lite sen på jobbet. Eller ganska mycket tom. Tog en alvedon och satte mig ner i butiken, så trött var jag. Hade så ont i benen. Illa. Och nu har det kommit tillbaka, måste ta min andra värktablett. :S 

Imorgon är det torsdag och jag jobbar 14.30-17.30 fick jag just reda på, trodde jag skulle stänga. Skönt! Har planerat att jag ska ta årets första ute-löptur imorgon förmiddag. Ser faktiskt fram emot det riktigt mycket. Hoppas bara på att det blir fint väder. Annars kan suget försvinna lite så det blir bandet istället och det vill vi ju inte.

Dagens glada nyhet var att jag får tillbaka några lakan på skatten i år! Jag var helt säker på att jag skulle få betala. PHJUE! :D Nu: Varm soyachoklad!

C


Future is everything, but nothing without today

Godmorgon!

Sitter hemma och ska strax bege mig iväg till gymmet. Har packat väskan och gjort lunch som jag ska käka innan jobbet sen. Jag längtar efter att få svettas och få upp pulsen, behöver det.Förhoppningsvis kan jag få bort den här huvudvärken också. Usch! För övrigt så har jag insett att det är något som bekymrat mig senaste tiden. Mitt humör har varit alldeles för upp och ner, obestämbart. Jobbigt.
Kan det ha att göra med de egna grejerna, egentid, intressena som kommit i skymundan? Träning, måla och mera vänner? Det är inte lätt att prioritera inte. :) Men nu har det varit så mycket med jobb och annat att jag inte tagit vara på resten av tiden. Jag tror prio ett blir att se till att inte tappa träningen, för jag mår så bra av det. Och nu när våren verkligen är här så ska jag ut i luften också!!! Så otroligt mycket av mina tankar ligger på att hitta lägenhet just nu att jag ibland glömmer bort att leva i nuet, kan ju inte bara leva i framtiden, det är ju ohyggligt onödigt att slösa bort nuet på det!

C



Life `s about livi`n just the way you want to

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

Im inlove

With this feeling.

Allt känns så verkligt, det kan bli verklighet. Det kan bli vårt. Det kan vara på riktigt. Det kan vara mer än bara en dröm, det närmar sig. Rysningar.

Effektiv morgon

Goddagens :)
Sjönk precis ner i soffan efter ett träningspass på löpbandet, med bollen, utfall, kettlebell, hantlar och upphopp. Innan det har jag suttit och övat en statistikdel av högskoleprovet. Plus att jag har städat! Öjöj, ibland så...

Idag har jag mitt sista jobbpass innan jag är ledig lördag, söndag, måndag, tisdag. Aaah, nice? Dock är jag ju inte direkt ledig imorgon eftersom det är högskoleprovet... Men ändå! Hyfsat efterlängtad ledighet måste jag erkänna. Med tanke på att jag sedan jobbar 4 hela helger i rad. Ehehe. :) Hur som så blir det nog till att ta det lugnt ikväll och sova rätt tidigt inför morgondagen. 

Jag har kommit fram till att det var evigheter sedan jag målade.. :( och därmed dragit slutsatsen att jag behöver ta upp det igen, för jag mår så himla bra av det.
Hittade här tavlan jag gav alex i julklapp förra julen. :)


Det föreställer en solnedgång ifrån Thassos där vi var tillsammans sommaren 08. :)

Jag ska kila in i duschen nu och göra mig iordning! Talk to ya later!
C

RSS 2.0