Fyfan vad skönt att ha dig hemma...

Det är så jävla underbart att prata om allt, skratta åt allt, skvallra om allt, få höra om all drama där nere, bara vara, hänga, chilla och rensa luften tillsammans. Fy vad jag saknat det här hela vintern. Saknat mina bästa vänner som är ute och reser. Ikväll blev det en spontan tripp in till city, maria hade bilen, så vi parkerade tillslut vid hötorget och hängde på ett fik i närheten där vi smuttade på en varsin latte och smällde i oss världens mumsigaste browniebit med massa knäckkolasås och pecannötter! Ahhhhh gott, men mäktigt, orkade inte äta upp... Gaanska mätt fortfarande tom.
Love you darling.

Först lite topmodel med mamsen, sen off to bed!

C

YUUMMM


Hej jag är ett matvrak! men det är inte mitt fel, jag föddes så! Det ser ni väl.

Har tränat idag, väldigt skönt. Sen har jag tagit den där ni vet galet långa sköna duschen... med lite ånga också. Och mina nya jordgubbsdoftande hårprodukter från Bed Head. NOMNOM!
Asså faktum är att gröt är jävligt gott. Om man gör det på rätt sätt. Min gröt är grym! Jag älskar gröt! Jag har suttit och njutit av den i en kvart nu. Så denna måndag har börjat riktigt nyttigt. Känns jättebra!
För jag har ätit lite väl senaste tiden när jag tränat så mycket, haha. Så jag ska dra ner nu ett tag igen, ja inte på träningen alltså, men kosten. 

Strax blire sticka iväg och jobba några timmar. Sen är jag bortlovad för lite Wii här hemma ikväll haha.
Känns grymt fantastiskt underbart att jag är ledig imorgon, tisdagar ska bli "min dag". Så som jag körde förrförra tisdagen. Gick upp i hyfsat god tid, åt frukost, åkte till gymmet och var där galet länge, ingen tidspress alls, sen basta och chilla efteråt. Göra något man känner för innan det är dags för ridningen på kvällen, ångdusch och en kopp te under täcket sen, ren njutning och egentid hela dagen. Favvo-tisdag.

Förövrigt denna vecka som är väldigt full med jobb och träning känns det som så ska jag försöka ge tid åt att träffa lite vänner! Har en hel del som jag vill träffa. :) Plus att jag precis erbjöd Maria att bo här när hon är hemma innan hon ska åka tillbaka. Social-time. 

C

BULLMAMMA?!

Hejhej på er

Vips så var helgen redan förbi... Har ni tänkt på att det är mars på tisdag? Heelt absurt.

En otroligt skön helg iaf måste jag säga, trots jobb både lördag och söndag! Har njutit av den ändå. Väldigt mycket dessutom. Goda skratt, mumsig mat, kaneliga kanelbullar, härliga människor, underbar älskling som förgyllde 99% av helgen, bakat frukostbröd och det har funnits rätt bra med energi ändå.
Igår när jag kom till jobbet väntade en present från min gulliga chef! Jag hade fått en tredje servicerapport med full pott-poäng och hon var så himla glad så hon hade köpt schampo och balsam från Bed Head`s och packat ner tillsammans med massa smycken från jobbet och skrivit en gullig lapp i ett paket som jag fick. Gissa om jag blev glad?! Hihi. :D

Igårmorse ställde jag klockan på 7.30 och gick upp och bakade bröd! Måste tipsa om det för det blev så himla himla gott. 


Ingredienser

1 limpa

2,5 dl soyamjölk
25 g jäst
ca 25 g rumsvarmt smör
1 tsk salt
1 msk honung
2 dl finrivna morötter
6,5-7,5 dl lantvetemjöl eller rågsikt 
1 ägg 
1/2 dl solroskärnor eller pinjenötter
1/2 msk flingsalt
Gör såhär:
Värm mjölken till fingervärme, 37 grader. Smula jästen i en bunke och häll över mjölken. Rör om tills jästen löst sig. Tillsätt smör, salt, honung, morötter och det mesta av mjölet. Arbeta degen kraftigt tills den känns smidig. Jäs under bakduk ca 30 min. Sätt ugnen på 225 grader. Arbeta degen smidig på mjölat bakbord. Forma den till en anlång limpa. Lägg den på en plåt med bakplåtspapper. Låt jäsa ca 20 min. Pensla med uppvispat ägg och strö över solroskärnor/pinjenötter och flingsalt. Grädda i mitten av ugnen 15-20 min. Låt brödet svalna. 



Svett


Phjue, startat dagen med ett ägg, en anna-skipper-smörgås och ett glas proviva. Och efter det nu kört 30 min intervallträning på löpbandet och sen spurtade jag några få minuter på 14. Det är så skönt de där sista minuterna, man känner hur mör man är men kör ändå på. Sen blev det biceps och triceps samt lite kettlebell. Lägg märke till mitt fina rätt nya träningslinne från Nike, så sjukt skönt med dry-fit. Nu ska jag slänga mig in i duschen!!! Sen ska jag trava ner till norrviken och köpa ingredienser till KANELBULLAR :D WIE.

Äntligen fredag! Dock ska jag jobba hela helgen, men njuter iaf av att jag är ledig idag, sov så sjukt gott inatt och imorse. Ikväll ska jag umgås med prinsen min. Det blir middag ute och sen hem hit, frossa i nybakta kanelbullar och varandra. ... ;)

Love, C

Kära dagboken...

Idag är jag kanontrött! Kanske beror på att man vet att man är ledig imorgon? Kroppen gick verkligen ner på sparläge direkt efter jobbet. Kände inte direkt att jag hade den energi jag ville ha på gymmet, menmen, jag var iaf där och körde och det var skönt. Ska köra ett bättre pass imorgon förmiddag. (Innan jag ska hem och baka världsagoda kanelbullar, hihi). 



Det brukar ju inte hända så mycket i PK-huset, men igår vare megadrama på jobbet må jag lova er!
Vid typ 4-tiden på eftermiddagen så hörde jag hur några skrek som tusan i gallerian så jag klev ut i gången och undrade vad som stod på, precis då kommer två män kutandes typ en meter ifrån mig i 180km/h, den ena lite knubbiga bär en väska och den andre lite längre har en pistol. Nu förstod jag att det nog var rätt allvarligt. Hela PK-huset stannade upp och folk blev rätt chockade. Det var en kvinna som nästan ramlade in i vår butik i chock och brast ut i tårar, då hon hade mött han med pistolen i gången. Det var ingen som blev skjuten eller allvarligt skadad iaf, dock skadades en säljare som också blev hotad inne i klockaffären där rånarna slog till. Krons ur har ju galet fina och dyra klockor, jag är glad att jag bara jobbar på glitter...De kom undan trots alla vittnen och deras klumpiga sätt. Men förhoppningsvis åker de fast inom en snar framtid. Polisen fick ju mycket signalement från oss alla som var där... Plus att de tappade sina vantar på vägen, haha.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, och det känns så fruktansvärt skönt! Bara slappa och inte göra någonting alls. Myste med Maria igår, det var underbart att träffa henne igen, kändes verkligen inte som att det var 4 månader sedan sist. Det är som vanligt! Skönt! Måste verkligen passa på att träffa henne innan hon åker igen den 7e mars.


Maria är nog den vackraste jag känner ♥

C

We keep marchin on

Denna cowboy-fläckiga lilla ponny vid namn Pocahontas hoppade jag idag. Haha, hon är så sjukt ful-söt! Men jädrar, jag fick lite drag i`na iallafall! Aja, man frös ju iaf inte och det berodde inte på de 5 tröjorna och raggsockorna utan krigandet för att behålla farten. ;)

Körde 25 min direkt på löpbandet när jag kom hem, slutspurtade tom sista minuterna, inte ens trött, jätteskönt. JAG ÄR SÅ GLAD FÖR ATT JAG ORKAR SÅ MYCKET MERA NU! Power! Ska försöka hålla mig borta imorgon och vila. Träningen denna vecka är ju måndag, tisdag, torsdag, fredag och sen säkert någon helgträning också, skulle vara skönt med lite spinning!

Nu sitter jag här nyduschad, ruskigt trött och skönt slut i kroppen. Ska strax sova. Upp imorgonbitti till vårdcentralen och träffa husläkaren för att få en remiss till dietist igen. Sen ska jag jobba mellan 13-18 och därefter träffa finaste bästa Maria som är hemma för en kortvisit i Svea rike! :D Hon ska efterlängtat komma över till mig för lite mys och massa prat och catch-up. Längtar!

Sweet dreams, C

En kylig vinterpromenad med enormt mycket värme






Hahaha spana in denna katt filip fångade på bild! Eller är det en iller? ;) Nice pose anyway!

Goddag på er! Måndag idag och en ny vecka igång.

Har haft en mysig, skön helg med inte så mycket jobb, träffat brudarna och haft mycket trevligt, ätit gott, tagit det lugnt hemma, gymmat och myst med Filip.
Igår tog vi en härlig söndagspromenad och systemkameran fick hänga med. Sen käkade vi god middag och somnade väldigt gott.
Idag har jag redan hunnit träna och ska strax äta lite lunch i form av min supergröt innan jag ska bege mig mot jobbet! Ikväll blir det middag med min fina Nicolina :)

Ha en härlig måndag allesammans!
C

Nails

Åh vad jag saknar mina långa naglar!!!!!!! Har inte kunnat ha det på jäättelänge verkligen. De går av pga jobbet, ridningen och sen vet jag inte vad det är men jag kanske bara inte är lika försiktig eller får i mig tillräckligt med vitaminer längre?... De är ju hårda som berg men jag lyckas slå av i en kant så jag blir tvungen att kapa.. Suck.

Idag blev det ett helkroppspass på gymmet med mor min. Skönt, men jag var och är så sjukligt trött, blev ju inte mycket sömn inatt precis och så jobb på det. Men det var en trevlig afton igår med flickorna!! :) Sanaz hade lagat jättegod mat :D Parma inrullade kycklingfilébitar med rotfrukter i ugn och bea! Mums. Blev en sväng förbi Olearys senare, där vi träffade Sara, Adde & Jonte, Fredrik och Frida bland annat. 



Bilder tjuvade från ninni som hade med sig systemkameran igår. :)

Jag tror jag ska sova snart, jag är SJUKLIGT trött, bara läängtar efter sängen.
Hörs imorgon! Godnatt!



Hår hår bara massa hår



Goddagens allesammans!
Igår var jag hos frisören mitt emot oss på jobbet, asbra brud! Gjorde lite slingor, hela 4 olika färger plus en blekning. Och fick topparna klippta också, sköönt!

Jag har varit extremt effektiv idag. Gick upp halv 9, åt god frukost, tvättade 2 maskiner, städade, bytte lakan, tränade löpning intervaller och armar, lång skön dusch på det och sen lite god gröt!!
Nu ska jag strax kila iväg mot jobbet och sen blir det mysig middag hemma hos Sanaz me flickorna! Jag ska göra mumsig mousse till efterrätt :D

Ha en myspysig fredagkväll allesammans!
Love C

Never ending story

Hej

Åh jag är glad. För jag har pyntat mitt fönster med fina doftljus på ett fat med dekorationsstenar, fekjblommor och rosenblad och en sten med harmoni inristat. Jag blir helt i extas när jag går och strosar i butiker som Sia, Village, Cozy, Åhlens, Folkhemmet, and the list goes on... Jag vill köpa allt!!! Jag vill flytta hemifrån!!! :) :)

Imorgon ska jag helt spontant till frisören klockan 11 innan jobbet och göra slingor och klippa mig! Snacka om underbart. Jag längtar! Ska ta med mig liten matsäck medan jag sitter där och blir fin, hihi.

Dagens glada: Underbara vänner som får en att lee på insidan via cyberrymden! Hjärta.
Ledsna: Jag känner mig inte så bra som jag vill vara på att spara pengar och jag blir frustrerad till tusen. Kan jag inte bara vinna på lotto...


Puss på dig min fina vän

The dream who came through. I found it and im not looking any more.



I have climbed highest mountains
I have run through the fields
Only to be with you
Only to be with you
I have run
I have crawled
I have scaled these city walls
These city walls
Only to be with you

But I still haven't found what I'm looking for
But I still haven't found what I'm looking for

I have kissed honey lips
Felt the healing in her fingertips
It burned like a fire
This burning desire

I have spoke with the tongue of angels
I have held the hand of a devil
It was warm in the night
I was cold as a stone

But I still haven't found what I'm looking for
But I still haven't found what I'm looking for

I believe in the Kingdom Come
Then all the colors will bleed into one
Bleed into one
But yes I'm still running

You broke the bonds
And you loosed the chains
Carried the cross
Of my shame
Oh my shame
You know I believe it


Till ljudet utav U2s vackra album i min ceriserosa Ipod tänker jag nu totaldäcka efter denna tisdag och jag känner mig sådär härligt mör hela jag. Skönt trött. Hoppas John Blund är i faggerna, känns så! Sweet dreams.

/C

Världens skönaste känsla

Godkväll!

Efter en portion lyxgröt a la hoff imorse begav jag mig mot gymmet, och jag kom inte hem förrns nu typ.
Fiberhavregryn, vetegroddar, krossade linfrön, hasselnötter, gojibär, torkad katrinplommon & aprikos. Sen toppas det med tinade hallon och blåbär plus en halv banan och så havre eller soyamjölk till det. :) MUMS.

Jag körde 60 min crosstraining, sen körde jag och Elin styrka efter mitt program i 90 min. Lungorna kändes otroligt lätta när vi klev ut därifrån sen måste jag säga. Världens skönaste känsla. Vi tog oss tid att basta också, mys! Frågan är bara hur mycket kraft jag har kvar till ridningen om en dryg timme haha! Jag körde ju inge ben-styrka men 60 min cross kan ju ta ut sin rätt... Plus att magen mosade jag ju på gymmet. Bara kötta på, ska bli superroligt! Jag brukar ju oftast löpträna lite efter ridlektionerna, får se om jag orkar, kanske en stund bara. Kan vara skönt.

Har precis ätit en galet god portion carbonara, men hade i lite för mycket vitlök så jag känner hur det bara stinker om mig, har en känsla av att det kommer hålla i sig imorgon också haha...

För övrigt idag så har jag varit riktigt effektiv faktiskt. Bokat tid hos läkare för dietist-remiss, fixat sl-resegarantin, betalat räkningar och köpt fina härliga doftljus och grejer jag ska ha i mitt rum. Känns som om att dagen har flytit på utan att jag slösat någon tid liksom. 

C



Choklad choklaad chokladd sshoklad sokolade, tjhokljad

Efter frukosten, innan lunchen, efter lunchen, innan middagen och efter middagen. Tur att jag ska till gymmet imorgon förmiddag och sedan rida på kvällen. Helgen för övrigt har ju inte precis varit nyttig haha. Imorgon är det andra bullar igen. :) Fick en chokladask av min chef som jag så fint såg till att den var slut innan jag kom hem. Mamma hade ju köpt choklad imorse som jag inte kunde hålla mig ifrån heller. Sen kom ju jag hem med en ask till familjen, var ju tvungen att provsmaka så det inte var något fel på dem. :)



Förövrigt har jag försökt sett till att säga några ord till alla som står mig kära idag och visa att jag tänker på dem. Mamma, pappa & syster blev speciellt bortskämda med lite presenter och en merci-ask! Galet vad mammor skämmer bort sina döttrar idag! Jag har haft väldigt många kunder som handlat "något litet till dottern på alla-hjärtans dag" och gått därifrån 200 ända upp till 700(!) kronor fattigare... Jaja, jag klagar ju självklart inte!!
En annan mysig grej idag var att varenda kille som gick förbi utanför Glitter idag bar på NK-blommor. Påvägen hem från jobbet pryddes varenda manlig människa av en fet välinslagen bukett och NK hade tom öppet senare för att det var en lång kö i blomhandeln när jag gick förbi efter stängning, haha, aldrig sett på maken alltså... Hoppas att blommorna höll för dem hela vägen hem i denna 20 minusgraders-kyla!

C



Valentines day



Jag får inte spendera kärlekens dag med med min kärlek, men jag fick iaf vakna av en godmorgonkyss och de tre finaste orden man kan få höra, det räcker långt, väldigt långt. Lyckligt lottad.

När jag kom hem imorse väntade ett paket på köksbordet med mitt namn på, bredvid en chokladask. Mamma hade köpt mig 3 par sjukt fina hotpants. Världens bästa mamma har jag, oh ja.

Idag blir det att jobba stängning, så börjar inte förrän 14.30... Innan det ska jag hinna med en del småsaker här hemma. Ska börja med att anmäla mig till högskoleprovet.

Hoppas alla får en dag fylld med kärlek, har ni tur rosor och massor av choklad. Om det är någon dag ni ska vara kärleksfulla så är det idag!
Älska

Denna förbannade mage

Vaknade vid 8.47 av världens magsmärtor. Kul. Jag vet inte vad det är för fel på mig. Eller jo, det är allt fel det bara kan vara. IBS, kronisk magkatarr, magbrocket, överkänslig mot typ allt, magsår på två sek. Att jag aldrig lär mig att det inte funkar att gå utan mat 8 timmar och bara äta frukt och nötter, min mage går typ sönder. Ändå gör jag om det gång på gång på gång. Idag mailade jag med dietisten i sollentuna som tyckte jag skulle försöka få en tid så fort som möjligt hos någon, hon var verkligen jättegullig och gav mig nummer hit och dit. Ska ringa vårdcentralen imorgon bitti och försöka få en tid att komma iväg så jag kan få en remiss för en ny utredning igen... För det här funkar inte längre. Varje varje dag. Det känns som att det bara blir värre och värre också. Vet inte hur jag ska hantera den längre. Det ultimata för mig mage vore typ att jag åt något varannan timme, uteslöt socker, mjölk, nötter, starka frukter, digestive och alla sorters kakor, och bara åt uber hälso-magmat. Plus att jag inte skulle få stressa det minsta och sova si och så och träna si och så, alltså typ allt som det inte är idag, RUTIN RUTIN RUTIN. Det är skitsvårt att få in rutin i livet när man har ett arbete med oregelbundna tider hela tiden, det är omöjligt, ohållbart. Så jag vet inte hur jag ska lösa detta. Suck...Jag vill bara ha en normal mage... :(





To the very end, through joy and strike, without a friend, what good is life?
All I need is you.
Jag saknar dig

I have a confession to make...

Jag har just städat lite i min garderob och därmed kommit fram till att jag ska delta i framtida klädbytardagar och ta mig till myrorna snarast. I min huvudgarderob slutade jag räkna vid 200 plagg.

Jag har i min huvudgarderob:
13 Koftor
17 Jeans/byxor
15 Tjocka tröjor
14 Tröjor
34 Toppar
20 linnen
9 Skjortor
5 Blusar
21 Klänningar
16 Bikinisar



Men det är inte allt hörrni.
Sen har jag en hög också, hehe, som jag "typ inte använder längre" (som om att man hinner använda 34 toppar anyway...) Det har jag "typ" lagt undan. Den har vi här:



Sen har jag några lådor i klädkammaren:



Amen sen får vi ju inte glömma lådan under sängen!



Här har vi lite mera klänningar inne i klädkammaren:



I min låda i badrummet där nere hamnar det alltid kläder också fast den redan är fylld med alla underkläder som knappt får plats... Har några typ jackor-aktiga tröjor ni vet som man har på våren där nere också. Hehe.

Vadå, man kan ju inte överleva med bara 34 toppar och 21 klänningar? Hur ska jag kunna leva på endast 17 byxor liksom? För att inte tala om min bikinilåda, vadå, har ni mindre än 16 bikinisar hemma eller?....

Okej, nu har jag erkänt en av mina stora laster. Jag är faktiskt inte stolt, det visar ju bara att jag inte kan hålla ordentligt i plånboken och nöja mig med det jag faktiskt har. Nu känner jag mig naken, exposed, utlämnad. Men jag har blivit lite bättre, har inte handlat så jättemycket på sistone, ja asså kläder dårå. hehe, jag har inte visat er min nagellackshylla och hårvården, men det tar vi en annan dag... :`)

C

Jag trivs bäst i öppna landskap



No matter what in the world, really no matter what, when I see into the future Im sure I will live my life in harmony. No question about about it. This is me. Im not a bigcity-girl in the longroad. Send me out among the fields, nearby a lake, next to the wood, in the middle of wildlife, give me some animals, light me up some candles, sparkle the fireplace, hand me over a plate with grapes, cheese, pear, digestive and crackers, a glass of vine or the would not be wrong, and i will crawl down under the blanket and enjoy every second of every minute of every hour of every day for the rest of my life.

C

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig...

...näe, verkligen inte.


(klicka på bilderna för att se större)

Menmen. Idag umgicks jag med Elin. Vi käkade en lugn god frukost hemma hos henne och sen begav vi oss till Sollentuna centrum och kikade lite. Jag fann denna älskling inne på Marc`o Polo. Halva priset, så kunde verkligen inte motstå. Har velat ha en ljus vårfräsch, bra skjorta rätt länge nu, så denna kändes så himla rätt. Enkel, stilren, går att ha till typ allt, närsom. Sjukt skön. Jackpot. Vi levde rövare inne på Marc` jäklar vad grejer dem har, jag skulle kunna köpa upp hela butiken. Frestelser.
Sen efter att vi lunchade på Waynes så stack jag iväg till jobbet några timmar och hjälpte Jennie, men det var galet dött idag! Så vi handlade av varandra och bidrog istället, haha! Efter det blev det gymmet tillsammans med min trolovade. Jag kunde konstatera att jag inte skulle bangat på att rycka in svettiga honom i ett hörn iaf, thats for sure. Får jag säga så?

Vet ni vad? Jag, Caroline Hoff, är ledig imorgon. TACK GUD. Min förra lediga dag var söndags förra veckan. Så jag ska njuta av en dag ledigt nu. :) Ingen klocka på imorgon inte!

Nu: göra absolut ingenting en stund, somna framför tvn sen.

C

Så det kan gå

Heejhejhej.
Har haft en dundermysig kväll med Sara, god middag, gott vin och världens godaste hallonsorbetdrinkar! Det ni. Grejer`re. Men jag kom just på att jag ska gå upp om 5 timmar och jobba. Wiehoo! ..Eller..?

Tror vi får höras mera imorgon...Eller ja, idag. Fast senare...råh.
Godnatt! :)

Hoff

Godkväll allesammans!

Är galet mätt efter middagen som bestod utav våfflor. Det är ta mig tusan alldeles för gott för ens eget bästa.
Nu har jag bara sjunkit ner i sängen och ska väl bara mysa med lite te ikväll och sen sova. Imorgon väntar läkarbesök på morgon, träna och sen jobb 14.30-19.15. Efter det tänker jag åka raka vägen hem till min älskling! 

Idag var Filippa Reinfeldt och handlade av mig igen. Hon är verkligen jättegullig! :) 



Love, C

Redan februari 2011

Vart tar tiden vägen? Imorse när jag vaknade slog det mig att det gått ytterligare ett helt år. Hjälp. Jag är vuxen, typ.

Idag fick jag sovmorgon, Nicolina kunde ta öppningen, phjue vad skönt. Behövde verkligen sova ut idag... Eftersom Jennie är sjuk så har jag fått jobba extremt mycket måndag tisdag. Det har inte funnits några som kunnat rycka in, inte från nån butik alls då alla haft kris typ. Så i mändags jobbade jag 8.00-16.45 helt utan rast, kisspaus eller mat. Igår blev det 9.00-16.00 utan rast. Så det har varit lite tufft. Idag stänger jag 14.30-19.15 så idag är det lugnt :) 



Nu ska jag ta och göra mig lite iordning här. Har precis gjort fransk manikyr till desperate housewives.
Åh jag vill träna. Blir nog löpbandet ikväll och imorgon och definitivt gymmet på fredag.

C

RSS 2.0