Som ett helt annat rum.

Från klockan elva imorse har jag hållt på och fixat mitt rum. Åkt till ikea och blivit 5796 kronor fattigare och kommit hem med en ny fin fet säng, sängbord, krukor, ramar och annat smått och gott! BLEV DET INTE FINT?! SÅÅ nöjd är jag :) :) :) Sen ska det till ett annat sängöverkast, nya kuddar och ny tv/tvbord i hörnet (som inte finns med på bild, till vänster om fönstret) och lite smått annat, en anslagstavla bland annat. 


IBLAND ÄR DET KUL ATT STÄDA

fy så fint det blir :D aldrig har jag skådat ett så rent rum!

I dream I could fly





Its like I nearly do.

Pppppparty



at Robbans place. Riktigt kul kväll!
Love C

Fredagkväll i kunglig anda

Måste säga att vi har väldigt vackra prinsessor! Måste ju ha iaf några av dem vackraste kungligheterna överlag! Carl Philip är ju inte precis ful han heller.....



Jag somnade faktiskt sittandes med datorn i knäet när jag kom hem från jobbet idag, upptäckte hur trött jag faktiskt var då...började 7 imorse också. Så det blev faktiskt till att stanna hemma, baka kladdkaka med mor och se på bröllopskonserten. Lugnt och skönt. Vilket liv de lever alla kungligheter, jag kan inte riktigt förstå hur man vill gifta sig in i det, men men, vad gör man inte för kärleken?

Morgondagen är fullspäckad med planer! Ska in till stan med mamma, shoppa, äta lunch och kolla lite bröllop och så. Sen ska jag hem och fixa mig och dra mig till Elin och föra inför kvällens party spm hålls hos Robban! La peach-drinkar står på menyn! ;) 

Åh jag har sett framför mig en klänning jag vill ha.. och får inte ur den ur mitt huvud.. Kanske borde börja designa? Ska leta lite imorgon och se vad jag kan hitta! PUB awesome rags here I come!

With love, C



Några ord


Alla tankar som snurrat kring vårat kära grannland Norge har verkligen satt sina spår i mitt huvud senaste dagarna. Som ni vet så var jag där med min Elin och sökte jobb och kollade lägenheter förra veckan. Jag gillade verkligen Oslo och skulle mer än gärna flytta dit för att jobba. Frågan är bara när det blir av, om det blir i höst eller inte, det finns ju vissa saker som håller en tillbaka för stunden... Så det kan bli uppskjutet till efter jul. Jag tycker det är så jobbigt att ha framtiden oviss, men i det här läget så är det enklare att acceptera, livet är så bra på andra håll just nu. Lycklig är bara förnamnet... Ibland tror jag det är svårt att förklara hur man känner, även om man försöker så tror jag inte man kan beskriva en så underbar känsla som att vara riktigt kär, på riktigt. Jag har upptäckt skillnaden på kär och kär, och den är enorm kan jag berätta. Jag är så glad och tacksam att jag får uppleva det här...då kan ni tänka er anledningen till att jag inte vill lämna Svea rike just nu...
Men som sagt, framtiden är lite oviss just nu, det får vi leva med!
Nu ska jag börja laga lite mat här. Riktigt hungrig. Har varit så himla duktig den här veckan med kosten, är stolt över mig själv. Men nu blir det fylld pasta med soltorkade tomater, feta, pinje och ruccola. Lite onsdagsfest.

Love, C

Bloggtorka

Jag har verkligen ingen lust att blogga.
Men jag vill ha lust.
Men jag har inte...
Borde ju skriva om Oslo och allting. Men, neh... En annan gång. Imorgon kanske. Har bättre för mig just nu, typ...ha ont i magen och kolla på vm-invigningen, skitkul. . . :)

Puss godnatt

Big city-life

Mysig dag på stan med bästa Elinio. Kom hem med 3 par skor från scorett och ett linne från topshop... Lunchen blev en smoothie och middagen på Vapiano! Börjar bli lite väl mycket Vapiano nu asså... men det är svårt att motstå.. Alla ni som aldrig varit där, jag ber er att gå dit. Och ni måste äta Salami con ricotta y ruccola, typ så heter den. Med salami, pinjenötter, vitlök, chili, ruccola, parmesan, ricottaost, vitt vin. Asså, jag har adlrig ätit en godare pastarätt... :)

Imorgon ska jag jobba. Tur att Mårten är där nu på dagarna iaf, lite roligare. Vet ni vad jag just gjort? Joggat. ÅH duktiga jag. Skönt det var. Kvällsjogging i solnedgång med bra musik. Lovely. Nu blir det sängen :) Lite fina bilder från dagen kommer imorgon!

Love C

I can feel it coming in the air

Oj, vad har hänt här egentligen? Verkar inte riktigt som om jag och bloggen har tid för varandra just nu... 


Men idag är jag faktiskt ledig! Härligt va??? Gick upp i god tid och åt gröt, tänkte sitta i solen en stund snart, sen ska jag dra mig in till stan så småningom för en hel del shopping, inte bara till mig själv dock! Ska nog möta upp lillfisan och hjälpa henne kolla på studentskor också innan gymmet lite senare i eftermiddag.

Måste säga att jag svävar på rosa moln just nu. Visste inte att man kunde vara så otroligt lycklig med någon, bara av att, vara tillsammans. Jag skulle vilja visa världen hur jag känner, för det är obeskrivligt bra ska ni veta.

På måndag ska vi till norgeeeeee jag och elin :O fan vad fort tiden har gått, det är helt sjukt! Men ska bli superkul! Men tanken på att vara borta så länge, så mycket känns lite jobbig ändå måste jag erkänna. Särskilt om jag ska till Usa i vår också i några månader... jaja, det blir en senare fråga..
Love C

RSS 2.0