Sunny as hell

Heej på er!

Sitter hemma hos mamma och pappa i Viby just nu. Tisdagsrutinen.
Tog mig en liten sovmorgon till 9, drog iväg till gymmet för ett styrkepass, åkte hit, städade, myst med mamma och syster som varit hemma, suttit ute i solen och njutit och ska strax käka middag och sen åka iväg till stallet :D en ruskigt bra tisdag. 

Det är ju helt fantastiskt väder idag, om man bortser från stormen, typ! Men ändå rätt skönt att det fläktar så kraftigt när det är så pass varmt :) 
Just nu ser jag fram emot min långledighet från och med torsdag kväll till och med onsdag eftermiddag! Ska bli helt otroligt skönt, så välbehövligt så det finns inte. På torsdag blir det afterwork med Sanaz och sen tror jag jag ska träna på fredag och fixa lite hemma, städa och göra fint och laga middag tills Filip kommer hem från jobbet, så blir det bara en myspyskväll! Lördagen hoppas vi på lite sol så man kanske kan få sig lite färg på nosen. Blir grillfest hemma hos Elin på kvällen iaf. Söndag en tripp till världens mysigaste Sigtuna kanske och sedan kommer lilla tösen på besök under eftermiddagen, ska käka middag med oss och sova över till måndagen. Min käkra syster har tjatat sen typ 2 veckor innan vi flyttade in, på att få komma och sova över hos oss, så nu är det dags, haha. :) Blir nog mysigt, hyra film eller något och baka tillsammans.

Nej nu är det dags för mig att sätta på lite pasta. Vi hörs!

C

Hej på er

Hinner inte med någonting nu för tiden känns det som, så att blogga finns det inte nån fråga om.
Men nu sitter jag iaf här, i köket med tända ljus och nystädad lägenhet. Skall strax sova. Tänkte bara säga hej och att jag lever :) vi hörs snart igen när livet lugnar sig lite.



Love C

Smygtitt

Här kommer en liten smygtitt. Vi har dock inte hunnit möblera så mycket än, så det är rätt så kalt. :)
Ikväll kanske vi får tvn som sagt dock och så ska vi låna hem pappas skruvdragare så vi kan få upp hatthyllor, tavlor och lite sånt! Imorgon får vi hem köksmöbler också :D



Mamma tvingade med oss en av våra hamstrar haha, här är det pang på rödbetan, husdjur på direkten! ;)

/C

Sambolivet i Märsta

Heej på er!!
Sitter här på min lediga dag i vardagsrummet i min lägenhet. Känslan av frihet kryper sig tätt intill. 

Ikväll kommer tvn :D 50 tum:are. Najs! Imorgon blir det en tripp till Ikea! Åh jag älskar detta. Att få göra precis vad vi vill, hur vi vill. Hihi.




Lite bilder från både min och elins kamera vid flytten. :) Alla var så vänliga och hjälptes åt, min familj, filips familj, vänner. En underbar dag helt enkelt!
Jag ska fota lite mera i lägenheten och lägga upp sen så ni får se hur det ser ut!

Love C

RSS 2.0