Sneaky peak

Hej på er! Tänkte visa hur mysigt vi har fått det i sovrummet :)

Idag har jag varit på sats märsta o tränat för första gången på alldeles för länge. Skönt som tusan var det!!
Hörs mer sen. Ska åka till sollentuna o fixa nytt leg nu ochs en bio ikväll.

Love C


The power of the greatest..

The whispers in the morning
Of lovers sleeping tight
Are rolling by like thunder now
As I look in your eyes


Godmorgon! 

Fredag idag. Och jag är hemma idag också. Men jag ska ta och gå ut och få lite luft bara tänkte jag. Och förhoppningsvis får jag sällskap av Madde ikväll över en bit mat och ett glas vin!
Sitter och filosoferar över livet i soffan. Dagarna går rätt fort förbi. Tar vi vara på dem? Varför lever inte bara alla människor sina egna liv till fullo egentligen? Vad får man ut av att kriga och skapa konflikter och ligga i luven på varandra tills man dör? Förstöra för andra. Är man lycklig då? 

C


När hösten närmar sig med storsteg

Så vill jag gärna ställa in mig själv på chillmode, hoppa runt i mystofflorna och tvinga regnet att hälla ner utanför fönstret. (förutsatt då att jag är på insidan av det.) Men istället är det ofta kring höstens etrance som allt årt jobb drar igång. Det är då alla arbeten drar igång på allvar igen efter allas semestrar, det är så om nån gång man startar ett nytt kapitel, behöver man en nystart så är hösten the golden choice. Vad vill jag syssla med nu? Vill jag fortsätta med detta eller är det dags att gå vidare nu? Det är också efter sommaren som man vill ta tag i sig själv fysiskt. Hetsen att bli fit inför sommaren är över och det är nu upp till dig att ta det i din egen takt.


Sommaren och den lilla semestern jag haft har varit helt underbar.


























Nu är det tillbaka till verkligehen igen, vilket jag iofs har varit de senaste 6 veckorna redan. Vi får se vart hösten bär mig i år. Det är oskrivet. Det enda jag vet säkret är at jag ska leva varje minut av varje timme av varje dag till fullo, för man vet aldrig när den sista kommer. Det kanske får bli mitt nya livsmotto till denna höst. :)

Love C


RSS 2.0