Nanana

Phu, varmt :D
Idag har jag varit barnvakt, solat lite och tagit det lugnt på eftermiddagen, skulle egentligen träffat en vän men det blev uppskjutet. Ikväll ska vi grilla lite här hemma och så ska jag ta en härlig rask promenad med mamma har jag bestämt!

Imorgon har jag lite halvt lösa planer på dagen och så blir det något hos fina Gabbi på kvällen sen och kanske utgång efter det, härligt härligt! Torsdagen har jag också lite halv lösa planer på dagen och så ska jag och Sara Ulfheden dra med oss några eller själv åka till ett mysigt ställe i bergshamra och käka jordgubbar, ta ett kvälldopp, snacka och ha det trevligt! Underbart! Fredagen är det möjligt att jag kirrar grillkväll hos mig! Isf blir det nog knytis, plånboken säger så ^^

Sen kanske det blir Alex landställe till helgen en vecka och efter det vårat landställe en vecka, då fyller pappa år och mina kära sysslingar Emil & Frida fyller 18 också. Full rulle :) Thats how we like it, right?


Måla måla


VARMT

Jäklar vilken varm dag :O SJUKT! 
Igår vare party party hos Alex, det var riktigt trevligt! ;) Jag och alex var och handlade lite på eftermiddagen, käkade middag tillsammans och fixade lite sen kom folket vid tiotiden och vi höll igång till 3! Fast det var inte skönt att vakna sen dagen efter, kändes typ som i en bastu plus att man var galet sliten. Hur som helst så var det lyckat iaf och snälla dennis, pernilla & linnea städade tom lite innan de drog så det fanns inte så mycket att göra dagen efter! För övrigt så har den här dagen varit äckligt seg för min del, kände mig pigg på morgonen men sen bläähö. Kom hem och sov några timmar på eftermiddagen faktiskt. Nu är det dags för en ny vecka med värme och sol och planer!
Ska snylta på Kajsa och få bilderna sen också.. här var några iaf haha!



Ont i halsen..

Jag har ont i halsen :( och är skitallergisk :( skit...! 
Aja, det stoppade mig iaf inte från att sola en stund idag och så shoppa med mamma på eftermiddagen inne i stan. Vi handlade presenter till pappa som fyller år den 15e Juli. Sen köpte jag även en parfym från diesel och en hårspray och ett till nagellack från mitt favorit märke OPI. En somrig rätt knallig rosa färg blev det, OPIs lack är underbara! De kan jag varmt rekomendera. Jag hade på mig mina nya skor idag, inte smart..fick världens skavsår ;/

Imorgon ska jag städa lite här hemma och handla mat till kvällen, vi ska grilla med Alexs päron nämligen :) Sen blir det lite party på lördagen, NAJS! Så nu ska jag ta och dels träffa Pelle som ska åka bort typ flera månader ;( på lördag, säga hejdå, vi kanske drar förbi Matte och hämtar godsaker till lördag :)



















Ungefär såhär glad är jag för det underbara vädret!

Solig vecka

Hoho, nu är man hemma från midsommarfirandet på landet. Som för övrigt var riktigt mysigt & trevligt! Vi åkte förbi rättvik, leksand & tällberg där vi slutfikade, åh det är så mysigt där. Påvägen dit så stannade vi till i sågmyra på typ världens underbaraste outlet! Aldrig varit där förut men där kommer jag definitivt spendera många långa timmar mera :D De hade typ alla märken du kan tänka dig och typ minst halva priset på allt. Alex köpte en skjorta från Frank Dandy för 50 :- som ordinerie pris var 800 :-, crazy?! JA. Jag shoppade, alex shoppade, mamma shoppade, pappa shoppade, mamma shoppade, tillsammans shoppade vi för fan typ 7000 kanske och allting fynd så det blev typ en kvadriljon kassar XD. Helt underbart. Jag kom hem med en klänning, en kjol, 3 linnen, en skjorta & två par skor! Sen lagade vi en härlig midsommarmiddag hemma sen. Det var midsommaraftonen det! Sen var det midsommardagen och det firandes uppe i byn där vi dansade kring midommarstången, sjöng, fikade och hade trevligt. Innan det så gick jag & alex en lång härlig promenad. Och på kvällen när vi egentligen skulle ut bland dalmasarna och göra byn osäker så bangade vi för att istället tillbringa kvällen i bastun med tända ljus, vattenmelon, tjejsnack & musik. Mysigt va? Fast satan i gatan vad kallt det var...

Idag var sista dagen på pappas jobb för denna gång. Underbart extraknäck säger jag bara. Imorgon ska det tränas och solas är det tänkt! Jag har ju tyvärr inte fått mitt slkort ännu eftersom jag var så seg med att beställa det.. hoppas på att få det imorgon eller senast onsdag iaf... Vad som mer händer imorgon är lite oklart, lite lösa planer sådär, men vi får se vad som händer!

I veckan ska jag iaf försöka njuta av solen så mycket som möjligt, det kommer bli en hel del träning nu innan gymkortet går ut den 4e Juli. Sen ska jag nån dag träffa mammsen inne i stan och shoppa/fika/mysa. Sen har jag en del vänner jag ska träffa denna vecka! Galet att juni snart är slut och att det är juli snart! Fort det går!!!


Glad Midsommar på er


Pust, en jobbvecka avklarad, ja inte riktigt en hel då, men nästan! Ska jobba på månag också. Fick lönen för den här korta veckan redan idag, underbart med lite klirr i kassan, 4000 spänn direkt in på sparkontot! Nja, nästan allt till spar iaf ;)
Nu ska vi strax åka iväg till Dalarna och landet. Hinner inte lägga upp några bilder från jobbet idag. Men jag lägger upp en bild från studentdagen istället. Pratade om studenten med en kompis idag och blev så glad av att prata om det, för den dagen var verkligen helt fantastisk. ...och här var mössan fortfarande vit... ♥

Hoppas alla får en härlig midsommarhelg nu! Puss & kram från en lycklig avklarad student!



Jobb jobb jobb

Gud vad trött man är... Har jobbat hela veckan med Alex hos pappa. Sista dagen imorgon nu, sen drar vi till Dalarna tills söndag, skönt! Det är faktiskt riktigt roligt på jobbet till och från, vi är inte de enda unga där så. Nik jobbar ju där några veckor och så jobbar Mårten där också, det blir en hel del flum och gott om skratt på dagarna! Det behövs ju för att man ska orka jobba hela dagen ;) Imorgon ska vi gå ut och käka lunch, mys! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppa ner i sängen. Imorgon lägger jag upp lite bilder, tänkte ta med mig min kära kamera till jobbet imorgon. Vad ska alla göra i midsommar egentligen? Middag hos Sanaz vet jag, supertrist att jag missar den :/ Vad händer meeer då folket? 

Puss & godnatt!

Night at Carro`s



Where did your love aspire
The dream was sold and you bought the bouquet
Where did your love aspire a power to behold
Caught by a sweet desire
The night was cold but love what's saved the day
Caught by a sweet desire, the torments of your soul

Loving ain't easy
You know I feel your pain
Loving ain't easy
We've been crying in the rain

I'm talking 'bout love right here
Talking 'bout love right now
Talking 'bout love right here
I'm talking 'bout love


Sitter här och ska snart sova och lyssnar på BWO, Eurythmics, och U2, härlig blandning va? Haha. Jag är kär i With or without you med U2 ♥ Hur som helst så roar jag mig med att kolla igenom gamla bilder, massa partybilder med härligt folk, galna kryssningar, skivor, hemmakvällar och utekvällar. Fan vad kul man har haft senaste åren alltså. Men det klart, det är ju inte alltid en utekväll är superlyckad, men så är det ibland. Övervägande har lätt varit überröj iaf! Här är et tlitet urplock ur mitt underhåll ikväll...



Natti natti ! Förresten så jobbar jag hela veckan hos papi och på torsdag åker jag till landet med familjen & alex över midsommar. Puss!

PISSVÄDER

Fy satan i gatan vilket väder!!! Men det finns en positiv sak med det, det är att det är ypperligt tillfälle för shopping ;)
Idag hängde jag med mamma, pappa & syrran till solna centrum och jag hittade en helt underbar kort kort skinnjacka. Blev galet kär :D så jävla snygg. Så jag kom hem lycklig minsann! Sen tog vi en fika, tacka gud för underbara soyalattes, mums, jag är typ beroende... För övrigt är jag fortfarande jäkligt seg efter den här veckan, slut. Tänk om det åtminstone kunde vara sool... suck.


Fan vad man längtar till sol, bad & värmen nu. Bild från Thassos i fjol.

Ett nytt liv.



Jag har varit lyckligaste tjejen i Sverige nu under ett dygn i torsdags. Men idag när jag vaknade hade jag en konstig känsla i magen. En känsla av stillhet, tomhet och frustration.
Det är lördag idag, men på måndag är det inte skola igen. Inte dagen efter det, eller dagen efter det heller. Inte veckan, eller månaden efter det heller. Inte ens i slutet på Augusti när man egentligen ska börja skolan igen. Inte heller någonsin på Rudbeck.

Men okej, ett helt nytt liv börjar nu, tydligen. Nu nu. Och jag vet inte vart jag ska börja någonstans, jag vet varken ut eller in. Vad är bäst för mig just nu? Vad vill jag göra, vad bör jag göra och vad ska jag göra? Jag sitter här i min säng och leker med min kamera och lyssnar på ipoden, kikar mot mobilen ibland, med datorn i knät. Suck.
Eller är det okej såhär 2 dagar efter studenten att bara stänga in sig bland så många teknikprylar som möjligt, deppa lite lätt och bara känna hur all energi måste återhämtas?


...och varför har jag blivit så fruktansvärt jävla velig? Kan jag inte bara bestämma mig för vad jag vill när det gäller ett steg i livet...Ena sekunden jättesäker, andra sekunden försvinner det. Varför?

En helt fantastisk dag. Obeskrivlig.

Jag vet inte hur jag ska beskriva gårdagen i ord. Jag har aldrig varit med om något liknande. Alla känslor, det var helt galet. Jag var så otroligt lycklig hela dagen och har aldrig gråtit så innerliga både glädjetårar och ångesttårar för att jag kommer sakna det här livet på Rudbeck. Det var en dag jag aldrig någonsin kommer att glömma, en utav de häftigaste dagarna i mitt liv! Mina päron och min släkt, mina vänner, de gjorde dagen helt perfekt. LYCKLIG.

Jag fick dessutom en sprillans systemkamera Canon eos 450d, en 8gb ipod nano, 1000 kronor i presentkort på kicks, en spa-behandling på Axelsons spa, en hel del kontanter... och helt underbart fina smycken, blommor i massor och många fina saker.. TACK!!! ♥ 

Jag måste bara säga att, jag har träffat så otroliga människor på Rudbeck och lärt känna helt underbara människor. Det känns fruktansvärt att det är slut nu och man inte kommer ses i skolan om dagarna längre. Jag hoppas innerligt att så många som möjligt kommer att hålla kontakten ändå, det vill jag verkligen. Tack alla underbara människor för 3 underbara år! Kommer sakna er, det kommer bli tomt! JAG ÄLSKAR ER.


Klänning till Gubbskivan avklarad


Nu har jag köpt klänningen till Gubbskivan! Superdupersomrig! Den är egentligen inte alls jag, blommtyg liksom!! Men den var så himla somrig och fräsch så den fick följa med mig hem som omväxling i garderoben! 700:- från Paris kate & I på MQ.

Rädsla

Jippie, hela familjen har nu varit magsjuka och mamma är det nu. Det är fruktansvärt jävla jobbigt att gå omkring och liksom inte veta om man ska bli sjuk eller inte, att nästan gå och vänta på att bli det... Nu är det studentveckan, den kanske mest härliga och känslosammaste veckan i mitt liv, iaf på väldigt länge och något man ska komma ihåg, att då gå och bli magsjuk, alltså, det är inte sant. Det får inte hända...Jag ber verkligen på mina bara knän till Gud där uppe i himlen att jag ska klara mig nu, jag tar studenten en gång i mitt liv... Fan fan fan :( Inte NU!!! Jag har en ypperlig vecka planerad framför mig..åh...Jag satte mig och grät några tårar för en stund sen faktiskt, för att jag känner mig så himla frustrerad, så himla arg, besviken, ledsen, rädd, orolig, stressad... Ja ja, visst kanske det var lite onödigt löjligt men, faktiskt, just nu känns det inte kul alls, ingenting. Allt blev på Hold nu.



Imorgon har jag planerat att åka till stinsen på förmiddagen och shoppa, bland annat kolla på klänning till Gubbskivan, lite smink och smått & gott liksom. Sen ska vi ju fixa lakanen till flaket, städa ur skåpen och ha sista lektionen ever på Rudbeck... Jag vill inte missa den dagen. Jag har hur mycket som helst att göra den här veckan, massa förberedelser inför studenten, jag som längtat så, låt inte det bli förstört. Låt inte min student bli förstörd. Förstör inte denna glädje. Rädda mig!
Amen.


Party

Studentmottagningen inne i stan var trevligt, träffade Linn & Vera där också. Bjöds på god mat, skumpa och glada människor! Sen svängde jag förbi Johan som också hade mottagning, hälsade på hans gulliga familj, alltid lika trevligt.
Party var det då alltså hemma hos Robban sen. Händelserik afton, tomas såg till att jag flög från studsmattan och hamnade i buskarna, jättemysigt, verkligen. Det blev natta-bad och fotbollsspel och en hel del skoj tills in på småtimmarna. Här kommer lite bilder som jag snott från Kajsa!





Idag så har jag varit inne i stan med sötnosen Alex oxh fixat massa härliga studentpresenter ;) sen drog vi förbi hennes moster på söder och blev bjudna på ett glas vitt & lite nötter innan vi drog vidare hem till mig, lagade underbar canneloni och åt jordgubbar till sugiga matchen! Mys iaf! Imorgon ska det fixas till studenten. Nu ska Alex dra sig hemåt (hon ligger som vanligt och sover på soffan här några timmar innan hon drar) och jag ska sussa och hoppas på att min halsont försvinner...

Systeryster


Idag hänger denna förtjusande dam med mig till skolan, vi ska direkt till en studentmottagning sedan och möta upp mamma på tåget! Efter det blir det PARTY i hld!

Onsdag


Här vare kemiplugg på hög nivå strax innan jag gick från skolan, kemi A kursprovet för dessa härliga människor, förutom för mig och Patrik som gjorde det förra året, phjue!

Nu ska jag kila iväg till ridningen och rida programmet, nervös? JA faktiskt.... Får se hur det går den här gången. Hörs sen så ska jag berätta mera om resten av denna vecka! puss!

Lilla sketna Viby, där händer allt...

Idag när jag skulle gå över till Johan för att ta en promenad innan maten så ser jag hur det ryker borta vid hans område (grankullevägen) och när jag kommer fram så brinner det för fullt i ett av hans grannars garage och människor försöker släcka, de som bodde där var inte hemma ens. Branden var ganska häftig och stor kan jag jag bara meddela.. Några minuter senare kommer 4 brandbilar, men vi gick för röken var så jäkla äcklig och tung...Stackars de som bor där säger jag bara :( HUR KAN ALLT ALLTID HÄNDA I VIBY? Lilla lilla viby...


Annars idag så har jag haft det ganska chill. Imorgon har jag bara en lektion, Cad C klockan 10.25-11.25, skönt! Så jäkla tråkigt att det underbara vädret ska försvinna nu :( BER TILL GUDARNA att det kommer tillbaka till studenten nästa vecka!!! Precis, nästa vecka, jag tar studenten nästa vecka...

RSS 2.0