NT

NT-veckan är nu över... Vad tråkigt :( Förlåt för att jag varit dålig på att skriva...Det har varit så jävla stressigt men gud vad kul och gud vad värt allt slit det var. För jävlar vad skoj vi hade igår! :D Och kvällsshowen var bara så kul så ja, helt galet var det verkligen, heelt galet. Ni som inte var där missade något säger jag bara! Tack till den helt underbara publiken för det underbara stödet vi fick! Alla människor i showen, N & T : are, tack för ett superarbete, vi är bäst. :) Vissa har verkligen lagt ner hur mycket tid och energi som helst på det här, grymt verkligen. Alla gav allt igår, det var häftigt. Jag ser fram emot när media är klara med sina bilder de tog från själva showen. :) Lägger ut lite här sedan :) Massa beröm till Alex, hon slet av sig sin tånagel typ en kvart innan vi skulle dra igång igår..men med 6alvedon kämpade hon sig igenom hela jäkla dagen inklusive dans och allting, grymt babe. Lite cred till mig själv också som tog på mig rollen som diare-bruden faktiskt..Här är lite småbilder från veckan bara, har inte tagit så mycket ;(


Usch.

Det är vad jag känner nu. Jag är döförkyld, har sömnbrist, har ingen ork för någonting och har hur mycket som helst att göra. Tur att jag har så många gulliga människor omkring mig. Utan er skulle det vara svartvitt! Alltid, och då menar jag alltid ställer ni upp. Jag är superglad för att jag har så många underbara vänner! <3 Men hur får man tillbaka den där ambitiösa personen i sig själv? Det är så mycket jag vill göra men inte hinner eller orkar ta tag i, fast jag till och med vill liksom. Buhu... Men någonstans bakom all denna stress och orkeslöshet så ser jag ändå jävligt mycket ljus och jag är inne i en period där jag egentligen är jävligt lycklig, vilket är skitbra, behöver bara komma på ett sätt att inte vara så stressad och att få tillbaka glöden igen! Jag behöver struktur på livet, planera och skaffa mig lite mera framförhållning... Utöver skolan så har jag mycket på gång hela tiden, men jag trivs å andra sidan med att ha mycket att göra, dock inte när det blir för mycket och krockar med skolan. Ibland blir man sådär galet otålig över något, man vill bara göra det "nununu" men man vet att man inte har tid och måste prioritera annat, det är skitjobbigt. Fast, just nu, om jag tänker på det jag vill göra i detta nu så känns det faktiskt jävligt bra för det är skönt att sakna, iaf för stunden, tills jag blir för otålig haha... *drömmer mig bort* (a)<3

Plåtningen

Idag spenderade jag 3 timmar i fotostudion för foton till portfolion, det var verkligen jätteroligt och lärorikt :) Fotografen var kanon. Längtar tills jag får se hur bilderna blev! Vi körde 5 olika stilar. Jag skulle ha mycket attityd och självförtroende och det tycker jag att jag lyckades bra med! Sminkningen blev riktigt cool, hon var skitduktig. Här kommmr lite bilder på sista sminkningen, den sotade!



För övrigt så börjar jag bli sjuk :( Har ont i huvudet och är helt täppt och känner mig trött och slut.. blä.. :(

Uppdatering

Nej, nu har jag varit urdålig på att skriva här. Men jag har iofs en bra anledning-inte haft tid. Äntligen är denna stressiga vecka över, fast till och från har jag iofs haft superkul :) Igår gick jag och lade mig klockan 2...jag satt uppe och pluggat Teknikutveckling och företagande, hade prov imorse nämligen, men det gick bara bra. Fast är så så så galet äckligt vidrigt trött nu...Men har iaf avklarat en rad skolarbeten den här veckan, vilket är superskönt! Veckan har gått väldigt fort också, när man har fullt upp så går tiden jättesnabbt! Igår var jag på gymnasiemässan hela dagen från 8.30-18, segt men det var kul. Tim kom och hälsade på mig, supergulligt av honom. Lunchade med Anna & Helene, fikade med några brudar och så snackade jag järnet sen med de små 9orna. Sen hem och pluggade, som vanligt. Det var den dagen det! Jag hoppas jag lyckades värva lite mera brudar till teknik! Det kändes som om det var många som fick upp ögonen för Design & form faktiskt, för det är inte många som vet att den finns som en inriktning på teknikprogrammet. Efter 10 timmar var man dock helt totaltslut i ben & fötter..kändes som om någon manglat hela underkroppen... Ska dit imorgon också klockan 9 och jobba första och kanske andra passet också. På söndag ska jag på fotografering, det ska bli superspännande! Berättar hur det gick sedan! Nu ska jag nog ta en lång varm dusch, man blir inte direkt taggad på någonting när det är sånt här tråkigt väder och man har sömnbrist x100000, mer än att krypa under en filt och slänga sig i soffan framför en bra film.



Helgen

Det blev en helg med fint syssling-besök i form av Miche :) Tyvärr hann vi inte göra sådär jättemycket, så vi har fullspäckat schema inför nästa träff ^^ Men det var trevlans! Imorgon måste jag ut och jaga jeans med mamma efter skolan, men innan det ska jag på "kurs" inför gymnasiemässan där jag ska vara ambassadör som hålls på torsdag fredag och lördag nu. STRESS. Kommer missa hela de två skoldagarna :/ ...måste lösa det där imorgon... Den här veckan känns som om den kommer bli grymt stressig :( blööh.

Nanana

Vet ni vad? I onsdags skrev jag på ett modellkontrakt, skitspännande ska det bli :) hihi, självförtroende knuff! ^^

Chillkväll hos Alex




Och idag kom skolfotona!




Jag såg alldeles för brun ut efter kretaresan xD Och lika hemsk ut som vanligt på klassfotona..fyfan... :( Porträttfotot blev väl lite bättre men.. Alex blev skitsöt :D

Fullt upp

Damn vad körigt jag har det just nu, hinner knappt tänka mellan varven. Igår gick jag upp 7.15 och åt frukost, lämnade min syrra i skolan, var ute på en joggingtur, duschade och drog till skolan, efter skolan var jag hemma och åt kanelbullar och kollade på film hos Alexander, sen direkt efter det åkte jag hem och lagade mat för att skynda mig till stallet för ridteorin som slutade 21.30 och efter det en kvällspromenad med tim och sen stupa i säng. Idag vare Z-dag dårå, och jag trodde jag skulle få en lååång skön sovmorgon men icke, dansträning inför NT-showen klockan 11-13 och nu slänger jag i mig lite lunch för att sen plugga och träna lite och så dra till modellagenturen efter det, vette sjutton när jag ska hinna käka middag sen men, jaja.. hope you are all doing alright :) stressa inte för mycket... !



Slut på lovet..

Snipp snapp snut så var detta lovet slut...
Veckan var ju bara fullproppad med massa plugg ju ;( blää... Fredagen var bara blajblaj, ppfft, inga kommentarer, lördagkvällen hos alex f som fyllde 18 var kul, jag och alex gick hem till mig sen typ vid halv 3 och det var så jävla kallt, sen har vi sån satans tur att engberg dyker upp och vi får skjuts hem från västerled :D...(så jävla många alex att hålla reda på..><) och idag har jag bara varit så sjukt jävla trött så jag har somnat vad jag än har försökt göra, läsa, se på tv, träna, haha japp..snark. Seg som tuggummi. Hittade en bild idag, typ något år gammalt men :) ganska fin tyckte jag!




RSS 2.0