Lost and insecure, you found me, lying on the floor

Jag sitter här med tända ljus i köket och skriver på en novell, tro det eller ej! Jag har fått sånt sug efter att skriva...måste komma igång med mina kreativa sidor igen, skriva, måla, teckna, fota. Har ju rätt många faktiskt...



Never say never

Sjuk, igen? Vad trevligt! Det tar emot att åka och jobba idag måste jag erkänna. Det lär vara mycket folk också, första helgen efter lön... Åh. Jobbig lördageftermiddag. Magen är inte heller med mig idag... suck.

Jag har iaf införskaffat mig löpskor nu (på tiden) som jag kan ersätta mina powerwakingskor med... Sen så köpte vi ett löpband igår också, vilket känns helt underbart! Nu har vi spinningcykel, löpband och en allt i allo-träningsbänk med skivstång och bencurl och lite nya vikter. Så när man inte orkar ta sig till gymmet (jag ska lägga in att jag haft gymkort i en månad och varit där en enda gång) så gör det inte så mycket! :)
Näe, energin är inte på topp idag!..

Love love C

Sjuk, sjukare, lyckligast





Kabaam.

Jag är väldigt väldigt icke-frisk men måste till jobbet ändå, varje dag fram till fredag nästa vecka, ruwligt.
Bajbaj.

This could really be a good good life

Jag mår dåligt över att mitt liv kommit i vägen för så många av mina hjärtan där ute.
Jag har mött vuxenlivet och verkligheten. Det är inte så lätt längre att få ihop allting, tiden räcker inte till för allt som jag vill att den ska räcka till för. Man ska portionera ut jobb, pojkvän, familj, träning, vänner, ridning, sömn, måltider och någon slags egentid på så sjukt smalt schema. Varav jobbet just nu kommer ivägen för väldigt många av just nämnda prioriteringar. Men samtidigt kan man inte bara låta det vara så hela tiden heller, jag vill inte förlora mina vänner, slarva med mat, träning och sömn bara för att jag måste jobba. Självfallet kan det inte vara som i skolan längre, man är mitt inne i brytningspunkten att ha ett helt eget liv, flytta hemifrån och leva på egen hand.

För första gången på länge mår jag fruktansvärt bra, har aldrig någonsin varit mer förälskad än vad jag är idag, trivs otroligt bra på jobbet, har helt fantastiska människor runt omkring mig. Och det var en av dem som fick mig att inse häromdagen hur otroligt viktigt det är att ta vara på dem. Och min största skräck har alltid varit att inte göra det ordentligt. Nu är jag rädd för att jag har misslyckats med det ändå. Bara för att jag varit totalt wrapped up i min lilla bubbla av massa arbete och extremt lycklig kärlek.

Ibland tänds vissa ljus och väckarklockor klingar skarpt djupt inne i mörkret från vad som tycks vara ingenstans. Faktum är att det är mitt framför ögonen på mig. Det gör mig ledsen. Jag ska bli duktigare på att vara den Caroline jag vet att jag fortfarande är. Jag älskar er.

When it gets tough, gotta fight some more.

Love C

When I get older I will grow stronger

Finns det något värre än dispyter med någon som har en plats riktigt nära hjärtat? Usch och fy för det, ont i magen.



Oj, ibland snurrar det i huvudet och man undrar om man gör rätt val i livet. Vad vi människor är lättpåverkade.. Men ibland måste kanske saker i vårat förflutna ligga kvar på något sätt, även fast man gått vidare, vissa saker kanske alltid kommer finnas där. Det är inte alltid lätt att släppa allting. Eller hur?

En jobbdag till sen långhelg fredag lördag söndag, obeskrivligt skönt ska det bli måste jag säga! Sen börjar min monstervecka jobb dagis måndag tisdag sen långa dagar på glitter onsdag torsdag fredag lördag söndag måndag... Phhu... Nu till en efterlängtad säng :)

Love C

RSS 2.0